Søk

Kategorier

februar 2012
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Osloskole med 97 prosent minoritetselever

En av utfordringene på Gran skole, som på mange av Oslos østkantskoler, er at en god del elever har svake norskkunnskaper, skriver Nettavisen. «Vi har elever med ulike erfaringer når det gjelder det norske språket. Vi får blant annet elever rett fra mottaksklasser», sier rektor Anne Myhrvold. På denne skolen tilhører 97 prosent av elevene en minoritetsgruppe.

Rektor understreker at det tallet ikke gir noe fullgodt bilde av situasjonen, for mange av elevene er andre- eller tredjegenerasjons innvandrere. Men hverdagen for lærerstaben på Gran skole innebærer blant annet hyppig kontakt med støtteapparatet og mye støtte og veiledning overfor foresatte.

Oslo kommune har hatt problemer med å få lærere tik å søke stillinger ved de mange østkantskolene med mange elever med innvandrerbakgrunn. Byrådet har derfor innført en ordning der lærere som jobber ved 25 østkantskoler får høyere lønn enn lærere som jobber på Oslos vestkant, fremgår det av en artikkel i Nettavisen.

41 comments to Osloskole med 97 prosent minoritetselever

 • Terje

  Der det ikke lenger er nordmenn, vil norsk språk, kultur og historie bli borte. En relativt enkel sak å forstå. Det blir derfor ubegripelig når politikere mener man kan unngå nettopp disse konsekvensene med politiske «grep». Hvilken grep om jeg tør spørre? For selv ikke norske politikere kan trylle frem norske unger.

  Multikultur betyr i praksis utryddelse av norsk kultur, og på sikt en utryddelse av den etniske norske befolkningen. Ta en titt på befolkningsprognosene i denne rapporten.

  • Anonym

   Ifølge Aftenposten 19.10.2011 skriver
   Ole Jørgen Amfindsen at etniske nordmenn
   kan bli en minoritet i Norge i midten
   eller slutten av vårt århundre.
   Dette er basert fra tall fra
   http://www.ssb.no/innvfram/,med bakgrunn for at
   vi fortsetter med dagens innvandrings-
   politikk.
   Vest-Europa vil få et muslimsk befolknings-
   flertall om noen tiår.
   Hvis trenden fortsetter, vil det være flere
   muslimer enn ikke-muslimer i Frankrike og
   muligens i hele Vest-Europa innen 2050.

 • «Byrådet har derfor innført en ordning der lærere som jobber ved 25 østkantskoler får høyere lønn enn lærere som jobber på Oslos vestkant»
  Skandaløst. Hvis man ikke ønsker å jobbe som lærer ved en skole med bedre arbeidsforhold og en elevmasse som er bedre oppdratt og bedre utrustet skal man altså straffes med lavere lønn. Og for et nederlag for den multikulturelle ønskedrømmen; Man er nødt til å bestikke lærerne for at de skal orke oppgaven det er å likevel forsøke å orientere seg i dette skinnende eksempelet på integreringens velykkethet (les: fiasko) som er Osloskolen år 2012…
  Skandaløst. Amerikanske TV-dokumentarteam ønskes hjertelig velkommen.

  • Ja, lærere i innvandrertette skoler, får et inntektshopp på 3 lønnstrinn. DET er dem vel undt !
   Noen som misunner dem jobben ?

  • Anonym

   Ganske morsomt aa lese artikkelen i «Nettavisen» – hvor det hevdes at denne innvandrerskolen naa far de BESTE laererne!!! Det som er fakta, er at eter at Oslos skolemyndigheter hosta opp TRE lonnsklasser hoyere lonn, har mange helt NYUTDANNA laerere meldt sin interesse… Laerere med litt erfaring lar seg ikke kjope for SAA lite 😉
   OGsaa artig aa registrere at det ikke bare er NORDMENN som flytter vekk fra de nye innvandrergettoene; de INNVANDRER-familiene med tilstrekkelig baade paa banken og i hodet, gjoer det samme! 😉

 • Tenk å ødelegge et land som Norge,som hadde alt.Vi hadde kunnet sikre våre etterkommere med velferd og harmoni i hundrevis av år.Istedet så har de folkevalgte tatt seg den friheten å direkte ødelegge hele fedrelandet, og det på kort tid. Det velter inn med afrikanere,arabere,asiatere osv som aldri burde fått satt sin fot innenfor dette landet.Og de blir premiert med eierskap og statsborgerskap.Ikke nok med at de folkevalgte tar seg visse friheter,men de gidder jo ikke engang å følge norges lover lenger.De bedriver jo landssvikeri av vesrte sort,og bør straffes for dette.Spiller ingen rolle om folk hevder at de er valgt inn av folket.Det er ingen folkevalgte som er utstyrt med en slik myndighet at de har rett til ødelegge sitt eget folk og fedreland.

 • Amund GARFORS

  Ja dette er bare helt utrolig. Jeg skulle ikke ha sagt noe dersom ikke alarmklokkene har ringt i årevis. Men nordmenn må være noe av det mest korka, naive, lettlurte, likegyldige, æreløse, uansvarlige og totalt hodeløst folk uten uten vett og forstand. Tror de virkelkig at dette vil ende bra? Tror de at disse inntrengerne ikke har sine planer? Kan noen fortelle meg hvorfor vi bruker titalls milliarder på et militært forsvar, samtidig som vi lar fienden komme inn bakveien?
  Tror disse tullingene som styrer dette landet at det er noe forskjell å komme inn og ta seg til rette slik tyskerne gjorde med soldater, kuler og krutt, mot det å komme som fremmede inntrengere, og som bruker sine kvinners livmor som våpen mot oss? For resultatet blir nemlig AKKURAT det samme! Bare at de blir mange nok og VI blir i mindretall, ja da er denne krigen tapt og vi har mistet vårt land. For det er KRIG dette handler om, og intet annet!!! Hvorfor må mennesket alltid gjøre disse feil? Skal vi aldri lære av andre land og folkeslags sine feil, og som har gått i samme fella?

  Hvorfor må vi provosere fram en borgerkrig hvor det vil gå hundretusenvis av liv? Tror disse idiotene som styrer dette landet at det vil bli så mye bedre denne gangen der den etniske befolkningen vil bli spart? Å nei, bare les verdenshistoria, og der står eksempel på eksempel om menneskets, naivitet, dårskap og likegyldighet.

  For tiden oppholder jeg meg i Thailand, og når jeg ser hvordan dette stolte folket ikke lar seg herje med hverken av FN, WHO, The New World Order, etc etc., ja da er slik at en får lyst til å bare bli her. Men her gis ikke med dørene. Her må du klare deg selv! Og derfor kommer ikke disse inntrengerne hit. Og kommer de, så får de max 1 mnds opphold, og så rett ut. De kan heller ikke ikke en kvadratmeter med jord eller land her. Her må en være thai for å eie noe som helst, og vi har utrolig mye å lære av disse folka. Ola Dunk er så dum at han gir bort det meste, helt til han sjøl sitter med skjegget i postkassa og blir trolig tilslutt jaget ut av eget land av disse inntrengerne som bare kan vente til landet har råtnet på rot, og der de bare kan dele det som er igjen mellom seg. Ja en kan bli skremt av mindre.

 • undrende

  Amund GARFORS,
  kan du forsøke å forklare hvorfor folk stemmer, valg etter valg på de folka som gir så blanken i hva som skjer.
  Skal man for å få en s lutt på dette være nødt til å samle inn penger for å gi gaver til politikerne etter navarseter metoidn for å få dem til å forstå at ting går til helvete. Leser i avisen at en mor blir drept på åpen gate foran dine barn. saken har en opprinnelse i barnefordeling. Tror han er av de «nye» fine kjekke landsmennene, siden avisen ikke skriver hvor han er . ifra. Leser at en Somalier ble ved et uheld tatt for å ha 7,1 kg heroin og 2,5 mill n. kr i leiligheta si. Toppen så står det at han har i 2010 fått en dom på 3 år i fengsel. Hva i helvet gjør han da ute.? Siden han ihvertfall skulle være inne til 2013

  • Somaliere synes å være et merkelig folkeferd. Deres deltakelse i yrkeslivet er visstnok svært marginal. En somalisk kvinne sto her om dagen frem på TV og klaget over at hun var så fattig. hun var 5-barnsmor, men det ble ikke sagt noe om ektemann/forsørger. Sannsynligvis var hun en av disse «enslige mødre» som er del av flerkoneri-praksisen som er vanlig i muslimske land.
   Stakkars menneske, hun bodde i en svært KALD leilighet, sa hun. Samtidig som 3 vinduer sto på vid gap !
   Hun var i det heletatt svært misfornøyd med Norge, fordi norske myndigheter hadde gjort henne «fattig».
   Imidlertis leste jeg at en fembarnsfamile kan få hele 800 000 kr. pr. år i statlige/kommunale overføringer.
   Hvis det, for en somalier er å være «fattig», synes jeg de straks skal returnere dit de kommer fra !
   Den somaliske diaspora har svært lite å tilføre Norge.

   • Anonym

    av alle ubrukelige innvandrere så er somaliere de verste!!! det var mange somaliere som kom fra nav til fabrikken der jeg jobber, i løpet av et halvt år så hadde en av dem truet med å halshugge en tyrker og en av skiftlederne, en annen sa han ble mobbet av kameratene sine fordi han jobbet så han slutta for han ville ha nav penger isteden for, en somalier som var innom en tur slutta bare å komme på jobb, han ringte tre uker seinere å sa han skulle til somalia.

    det er vel noe rundt 80% av somalierne som ikke er i arbeid.

 • Amund GARFORS

  Hei på deg Undrende!
  Å kunne forklare hvorfor folk stemmer som de gjør, er fordi de fleste følger saueprinsippet, der de følger ledersauen, selv om denne sauen fører dem rett i døden – så vil de ikke tro noe annet enn at denne ledersauen har rett. De har forlengst kuttet ut egen tankegang, har kuttet ut å bruke det vettet de har fått utlevert, og har forlengst også kuttet ut å tenke fornuftig, og ikke minst hvordan Norge vil se ut i framtida.

  Som du sikkert har observert så har vi IKKE demokrati i Norge. For det første så gidder knapt 50% av det norske folk å heve ræva si fra sofaen og gå til nærmeste stemmelokal en gang hvert 4de år. Og selvfølgelig, dette passer ypperlig for disse maktpolitikerne som forlengst har kuppet både demokratiet og folkets vilje i dette landet. AP-kattene klarer hele tiden med et fantastisk lurt system, der de kan forhandle seg fram til makta via disse minipartiene SV, V, SP, og neste gang blir det nok KrF.
  For vi blir aldri kvitt disse som har forbannet seg på at Norge skal snus på hode, åkke som, der afrikanere og arabere skal ha tilgang på norske pass og levestandard, selv om de ikke kliper i ærlig arbeid, men går inn på NAV fra første dag, og der de selger narkotika på hvert eneste gatehjøre, for å forsikre seg om at ungdommen ødelegges og ikke blir istand til engang å gjøre militærtjeneste.
  Jo du, det er finuerlig tenkt ut og planlagt dette selvmordet for folket og nasjonen. Og som faddere til selvmordet har de tusenvis av venstrevridde journalister som villig gjør grovarbeidet, sammen med prester, biskoper, advokater, lærere osv., som er villig til å klipe igjen kjeften, selv om de ser at dette går rett til helvete.
  Og de er 100 ganger verre enn de som ble kalt for stripete under krigen, og som samarbeidet med nazistene. Men nazistene var nok bare smågutter mot hva våre egne politikere klarer å få til idag, der jeg ser på Norge som en fortapt nasjon.

  • Anonym

   Jeg tror mange nordmenn er hjernevasket,
   og nekter å ta inn virkeligheten.
   I min egen familie har jeg utallige ganger
   advart at dette ikke ender godt, men får
   ingen gjennombrudd med de som ikke
   allerede har oppdaget dette selv.
   Min sønn og jeg hadde en skikkelig krangel
   om dette, men han nekter å innse faren.
   Mitt barnebarn på 18 derimot, ser farene
   med innvandring klart og tydelig.
   Det er dette som er det mest frustrerende,
   folk sover.

   • Anonym

    Nordmenn går rundt som små zombier! Kan det være noe rart i disse vaksinene som de presser på oss???

    Det føres altså en politikk i Norge som får sosialistene til å krever statsfinansiert selvforsvarskurs (kun til seg selv) slik at de kan forsvare seg mot de muslimene de selv taler så varmt om å slippe inn i landet. Det er jo helt latterlig! http://politisk.tv2.no/nyheter/lysbakken-beklager-selvforsvarspenger/

    Hver eneste måned strømmer det flere busslaster med fremmedkulturelle lykkejegere og jihadister inn i Norge. Noen går rett inn på NAV, mens andre drar til våre største byer for å selge narkotika, rane, voldta, og drepe. NÅ MÅ DERE FAEN I MEG VÅKNE!!! http://www.tv2.no/play/nyheter/innenriks/over-200-paagrepet-i-narkoaksjon-i-bergen-593736.html

    • Anonym

     Ut i fra min egen erfaring så har også
     de som er hjernevasket, er sperre mot
     å snakke om innvandring også.
     Hvordan trenge gjennom?

     • Anonym

      Jeg tror at vi må starte med å «trenge gjennom» AP-mafiaens blodrøde mediekonsern.

      Høyesiden MÅ lage en motvekt til til det enorme presset fra AP-mafiaens blodrøde mediekonsern. (Slik som Høyre fremtrer i dag, så er alt til høyre for Høyre høyresiden i dag.) Høyresiden må få i gang en ny TV kanal slik som Fremskrittspartiets Aina Stenersen mener http://www.aftenposten.no/kultur/article4201466.ece#.Tz-db3l4Hls

      Hvis ikke høyresiden klare å få til dette, er jeg stygt redd for at AP-mafiaens blodrøde mediekonsern kommer til å knuse en eventuell ny regjering etter 2013. Med andre ord; GAME OVER FOR NORGE!

  • Amund. Samtidig som venstresiden driver korrupsjon av svært sleip karakter. I løpet at hvert 4 stortingsvalg,så har venstresiden importert flere tusen nye velgere. Det må nesten være den perfekte forbrytelse. Her driver venstresiden med AP i spissen,og kjøper seg vidre makt,ved og dele ut eierskap og flere statsborgerskap. Slik at det venstresiden blir styrket hele tiden,og dermed kan den tilate seg å tråkke mere og mere på sin egen befolkning.Fordi å tjene Norge,er det ingen som prioriterer.Her er det viktigste for landssvikerne å beholde makta. Og når man ser hvor stor skade de gjør,så er det vel ingen som undres redselen for å miste makten. De folkevalgte foræderne her hjemme har solid støtte fra flere andre vestlige land,som også er gjennomsyret at korrupte lansdsvikere.

  • kritikker

   «……men går inn på NAV fra første dag, og der de selger narkotika på hvert eneste gatehjøre…..»

   …og selv lever du i Thailand? På NAV’s (folkets) bekostning, eller?

   • Å hva så? Amund er faktisk en av de rettmessige eierne av velferdsstaen Norge,og kan således bruke sin andel av pengene akkurat hvor han vil.Du er vel en av dem som går rundt og tror at afrikanere,arabere,asiatere å andre uønskede okkupanter bør sidestilles med oss rettmessige eierne..lol.lol…Det skulle tatt seg ut…lol..

 • Venstresiden med AP i spissen har greid å lure norges befolkning ved at man forsøker å fremstille denne massive importen av nye velgere, som at dette gjøres fordi vi er forpliktet til å ta inn så mange multikulturelle velgere. Eller at sleipfiskene fremstiller dette kjøpet av nye velgere som internasjonal solidaritet, der de fremstiller seg selv som godheten selv.(som tar internasjonalt ansvar) Dermed fortsetter denne importen. verre blir det i 2013 og enda verre i 2017. Derfor haster det å få stablet DEMOKRATENE på beina snarest.

  • Anonym

   KAN dere ikke slutte dette evindelige gnaalet om «venstresiden», «de venstrevridde», «sosialistene» hver gang dere proever aa plassere skyldsa for «tingenes begredelige tilstand»…
   PROEV i det minste aa husk at det er en 99% roerende enstemmighet i det norske STORTINGET om Norges asyl- og innvandringspolitikk! BAade Hoyre og FrP – i tillegg til de andre saakalte «borgerlige» partia – er erklaerte tilhengere av at Norge baade skal ta imot «FN-kvote-flyktninger», ta imot et helt ubegrensa antall «asylsoekere» og ha fullstendig aapne grenser for samtlige EU-borgere! Dette er alldeles ikke noe «sosialistene» har funnet paa, dette er IKKE «et sosialistisk heksebrygg for aa odelegge landet», men en politikk som det SAMLA norske politiske miljoet staar bak – og har staatt bak ihvertfall siden stortingsvedtaket om innvandringsstopp ytterst vellykka blei bestemt sabotert…! Det naermer seg 40 aar siden naa!
   Det tradisjonelt MEST hoyrevridde OG «innvandringsfiendtlige» partiet paa Stortinget, FrP, vil ogsaa fram mot neste stortingsvalg (iflg. avisreferater fra landsmoetet) FRI TIL INNVANDRERNE for aa faa flest mulig ogsaa av DE stemmene…
   Myten om at det er «sosialistene» som staar bak dagens politikk er saa langt unna sannheta som den kan bli! At enkelte av dere hater sosialisme og sosialister, er naa EN sak, men vaer saa snill aa ikke «bruk» motstanden mot innvandringspolitikken som foeres som noe argument for aa slenge dritt om sosialismen! Det eneste dere oppnaar, er aa skyve sosialister fra dere! Og jeg gjentar det jeg har sagt noen ganger tidligere; Kampen mot masseinnvandring, multikulturalismen og islam vil ALDRI kunne vinnes foer store deler av Norges befolkning blir aktive! Og selv om vi bare regner AP, SV og Rodt som «sosialistiske partier» i Norge (mange av dere mener flere partier boer inkluderes, selv anser jeg overhode ikke Ap som et parti som fortjener den betegnelsen…;-)), utgjoer disse partis velgere minst en tredjedel av Norges voksne befolkning! Hva i heite er vitsen med aa skyve alle disse lengst mulig vekk!!!

   • Ordet «sosialistene» har ikke jeg brukt.Men at det er Venstresiden i Norsk politikk som tjener på at Norge driver og honnorerer asylsvindlere , er det vel liten tvil om.

 • Amund GARFORS

  Kjære Anonym! Jeg skal tildels være enig med deg at vi kanskje gir sosialistene litt for mye av skylda for tingenes tilstand i kongeriket. Vi vet jo alle at de fleste borgerlige partier på høyresiden egentlig er kamuflerte sosialister, og det er nok derfor at skillet mellom AP og Høyre viskes mere og mere bort og blir ganske utydelig når det gjelder å ta «æren» for dette sviket med å fylle landet fullt av muslimer. Ja selv denne homofile Per Kristian Foss er jo en av de i Høyre som har talt varmest for å få flest mulige fremmede og muslimer inn i Norge. Og der han applauderes av nesten hele partiet. Men kanskje Foss burde tenke på sine likesinnede homofile i dette landet, at den dagen muslimene sitter med bukta og begge ender, da vil de gå en meget utrygg tid i møte!!!
  Da får vi kanskje dødsstraff for homofili her i landet, og da, ja da først vil disse idiotene våkne og se at de har saget av den greina de selv sitter på.

  Men som Kurt Guldvik skriver, så er det nok venstresiden som vinner mest på denne sinnsyke innvandringen, fordi disse menneskene som er totalt ubrukelig i et høyverdig teknologisert samfunn som Norge, der de er totalt good for nothing, bortsett fra å kjøre taxi eller eller selge kebab i en kiosk.

  Men vi behøver ikke importere disse for å gjøre slikt arbeid, da det er titusenvis her fra før som lever på NAV og mottar en halv million i lønn for å være hjemme og ikke kliper i ærlig arbeid.

  Ja sannelig har du rett i det at det norske folk nå bør bli mere aktiv i både politikken og det å tørre å si ifra om galskapen. Dersom vi bare lar humla suse og håper at dette skal ordne seg sjøl, da er jeg redd vi lures oss selv grundig, og legger arenaen åpen for flere karer som Anders Behring Breivik. For det MEGET farlig å gå mot det norske folks vilje i denne meget alvorlige saken, og som vil berøre befolkningen sterkere og sterkere i åra framover!

 • Noname

  Kurt Guldvik, pass på det du skriver, PST kommer og tar deg snart!
  Her gjelder det ikke hva som er de faktiske forhold eller ikke, men hva som «er akseptabelt» å si i vår sosialistisk-demokrati.

 • Robin Hood

  Kanskje det er Senterpartiet som har løsningen for et godt samfunn i fremtidens Norge?

 • arifkarim

  Innvandringsstopp vil ikke hjelpe siden eksisterende innvandrere i enkelte av Oslos bydeler vil bare få flere barn enn etniske nordmenn og dermed bevare flertall. Det må nesten til etnisk rensing på nazi-nivå for å unngå en fremtidig demografisk krise som enkelte av Storbritannias byer sliter med.

  Løsning er derfor å tenke helt ut av boksen og få frem insentiver for eksisterende innvandrere å flytte til andre steder av landet enn å ghettofisere enda mer…

  • Leif

   Arifkam

   Er ikke du som amadia bekymret over at det kommer så mange suni og shiaer til Norge? Du var vel ikke trygg i Pakistan og blir vel neppe trygg i Norge om noen år. Hvor skal du flykte da?

   • arifkarim

    Så lenge norge er styrt med demokrati og ikke sharia, har jeg vel ingenting å frykte?

    • Leif

     Arifkam

     Pakistan er vel ikke styrt etter Sharialover men du kunne jo ikke bo der, eller kunne du det?

     • arifkarim

      Pakistan var ikke en trussel stat for ahmadimuslimer i begynnelsen. Det hele begynte da et religiøs politisk parti (Jamate-islami) klarte å skape unntakstilstander i landet og gav forsvaret mulighet å ta over landets demokratiske regjering i 1953.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Lahore_riots_of_1953

      Mao. det har hele tiden vært islamister som lager bråk og uro i ellers fungerende demokratiske muslimske land i begynnelsen. Året 1953 markeres som eksempel for fremtidige pakistanske generaler at de kan når som helst ta over folkevalgt regjering hvis indre uro går ut av kontroll.

      • Leif

       Arfikam

       Du forsvarer Pakistan allikevel fikk din familie opphold i Norge pga dere mente dere forfulgt i Pakistan. Snakker vi om asylsvindel her? Jeg går ut for at din familie aldri reiser på ferie til Pakistan? (Selvfølgelig gjøre dere det)

       • arifkarim

        Har aldri vært i Pakistan siden jeg kom hit i år 2000. Selv om biologiske faren min lever der enda, ønsker jeg ikke besøke dette landet igjen som er innfisert av millitante islamister og en korrupt demokratisk regjering som lever av vestlige lån. Sånn sett er iran 1000 ganger bedre som har i det minste klart seg utmerket til tross for utallige sanksjoner mot seg siden 1979.

  • Anonym

   Mulig det, men allerede nå merkes det i dette miljøet at det kommer til å bli færre barn p g a at kontantstøtten er på vei til å forsvinne. Takk og pris for det. Dette har blitt meg fortalt av et par muslimske damer.

 • Anonym

  Canada: Pushing religion out of every aspect of public life… except for one! Canada’s unreasonable accommodation for Islam has resulted in Canadian teens being exposed to Islamic fundamentalism in high schools. NATIONAL POST: http://news.nationalpost.com/2012/02/16/canadian-teens-being-exposed-to-islamic-extremism-in-high-schools-csis/

  httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vkdnvLkaFlM