Søk

Kategorier

februar 2012
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Om å gi andres penger til egne venner

Audun Lysbakken er i hardt vær. Kontrollkomiteen vil ha en egen høring om hans departements gaveutdeling til eget parti. «Hos oss i Norge er den sosiale omsorg og omtanke for venners velferd upåklagelig.  Litt etter litt kommer det frem at man heller ikke i SV lar byråkratiske regler stå i veien for godhet og snillisme på vegne av seg selv: Statskassen er da til for å brukes, tenker man nok,» kommenterer Michal Rachel Suissa, og fortsetter:

«Det må være grunnen til at statssekretær Kirsti Bergstø (SV) skar igjennom, feide til side faglige råd i departementet og bevilget penger til sine egne.

Strengt tatt gjorde hun ikke annet enn hva vår utenriksminister har drevet med i mange år, med sine millionbevilgninger til støtte både for Hamas, Fatah og Det muslimske brorskap, hvor han har sine venner.  For Kirsti Bergstø har jo ikke gjort annet enn det vi må forvente av henne etter at hun har bestått eksamen i Gahr Støres politikk.  Hun blir hverken den første eller den siste som er sine egne nærmest.  Da hjelper det ikke om opposisjonen prøver seg med politisk hersketeknikk.  Det folk bør forstå er at når de på demokratisk vis har valgt øvrigheta, kan de ikke komme her og komme her.«

16 comments to Om å gi andres penger til egne venner

 • He he. Tatt på kornet ;o)

 • Anonym

  Kanskje den «engasjerte» ungdommen (Kirsti Bergstø) skulle konsentrere seg mer om hvem som utfører disse overfallsvoldtektene. Dette er et utslag av Sosialistregimets sin EGEN politikk med å slippe inn alle mulige typer AVSKUM inn i landet. Tenk hvor mye dette koster samfunnet i forferdelige opplevelser for offerne og trygder/opphold til overgriperne. Nei, det klarer ikke Sosialistene, men å bruke skattebetalerne sine penger er de gode på!!

 • Thomas

  Skjerp deg!

 • Torkjil

  Ja, jeg er stygt redd for at Lysbakken saken blir bare en ny parodi Stoltenbergs og Støres unnamanøvrings spill hver gang de blir tatt i korrupsjon og nye løgner.

  Korupte og løgnfulle Stoltenberg har endret det politiske spillet så mange ganger at man kan sitte trygt som mafiaboss på stortinget uansett hvor mange misstillitsforlag man får mot seg!!!

  • Vidar

   Og dette har de FULL stoette til fra Stortinget!

  • Anonym

   Dette er blodpengar.
   Dette er dine skattepengar.
   Du som leser dette er og med på å støtte dette Nazi-svineriet med skattepengene dine.
   Når du ikkje protesterer blir du stilletiende medskyldig i å støtte Islamsk hat mot Jødene, sammen med Støre.

  • Anonym

   Det muslimske (faenskape) brorskap til Norge for å lære om «demokrati» http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/02/29/det-muslimske-brorskap-til-norge-laere-om-demokrati

  • Anonym

   Veldig byråkratisk å gi pengene til «palestinerne». Hvorfor ikke gi dem direkte til Iran? «Palestinerne» skal i alle fall kjøpe raketter for Støres pengegave.

  • Anonym

   Ja, pengene går nok til å holde bl.a. Hamas som er en del av opprørerene i Syria med våpen!

   Leste også at Norge har flere store «miljø» prosjekter i Qatar. Qatar regimet støtter Syria opprørerene Hamas og Al-Qaeda aktivt med våpen!

   Dette er støtte til terrororganisasjoner!

   Er Støre en Quisling?

 • Vidar

  Ingen tvil om at palestinske myndigheter har behov for aa laere om demokrati! Er bare sterkt i tvil om at Ap og SV er de rette laererne…
  Foroevrig er det selvsagt helt utrolig taapelig aa gi penger direkte til palestinske MYNDIGHETER! I likhet med all anna u-hjelp og «bistand» som gaar via inkompetente (i det meste unntatt koruppsjon!) myndigheters konti og lommer! Skal det gis bilstand og hjelp, maa midlene vaere mest mulig «in naturalia» og ikke i form av PENGER, og direkte til de personer eller de prosjekter som skal stoettes! Det er nok ikke faa KRIGER og MASSAKRE som er finansiert av norske «bistandsmidler»…

 • Vidar

  Baade palestinske og egyptiske myndigheter – skulle det staa… Men vil Stoere forklare dem f.eks. hvordan – og hvorfor – f.eks. sharia-lover er totalt uforenlige med «demokrati»?

 • vs60

  Den korrupsjon mistenkte barneministeren Audun Lysbakken griper inn  for å unngå ei ny offentleg skandalesak for Norge.

  http://ivarskrivar.com/2012/03/01/norge-tvinga-til-a-frigjere-to-kidnappa-indiske-barn/

  Kommentarfeltet på  The Hindu.  er fortsatt åpen, kommenter gjerne.

 • arifkarim

  Sure sutrete sionister og israelvenner griner når norske sosialister gir noen milliarder til palestinaarabere men samtidig driter i å se på all den økonomiske og millitære hjelpen verdens eneste terrormakt USA har bidratt til Israel de siste tiårene 😀 Hvis palestinarabere har noen småvenner har israelske sionister storevenner i verdens mektigste nasjon! Skam dere!!!