Søk

Kategorier

februar 2012
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Om å gi andres penger til egne venner

Audun Lysbakken er i hardt vær. Kontrollkomiteen vil ha en egen høring om hans departements gaveutdeling til eget parti. «Hos oss i Norge er den sosiale omsorg og omtanke for venners velferd upåklagelig.  Litt etter litt kommer det frem at man heller ikke i SV lar byråkratiske regler stå i veien for godhet og snillisme på vegne av seg selv: Statskassen er da til for å brukes, tenker man nok,» kommenterer Michal Rachel Suissa, og fortsetter:

«Det må være grunnen til at statssekretær Kirsti Bergstø (SV) skar igjennom, feide til side faglige råd i departementet og bevilget penger til sine egne.

Strengt tatt gjorde hun ikke annet enn hva vår utenriksminister har drevet med i mange år, med sine millionbevilgninger til støtte både for Hamas, Fatah og Det muslimske brorskap, hvor han har sine venner.  For Kirsti Bergstø har jo ikke gjort annet enn det vi må forvente av henne etter at hun har bestått eksamen i Gahr Støres politikk.  Hun blir hverken den første eller den siste som er sine egne nærmest.  Da hjelper det ikke om opposisjonen prøver seg med politisk hersketeknikk.  Det folk bør forstå er at når de på demokratisk vis har valgt øvrigheta, kan de ikke komme her og komme her.«

16 comments to Om å gi andres penger til egne venner

Legg inn en kommentar