Søk

Kategorier

mars 2012
M T O T F L S
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Besøker du København, se opp for ranere

Normenn på ferie i København:  Se opp for ransmenn. Det er ikke bare i Oslo antall ran er økende. I 2011 ble det anmeldt 841 gateran i København, mot 656 året før, en økning på nesten 30 prosent, skriver Berlingske Tidende. Hver eneste dag slår brutale ransmenn til i den danske hovedstaden, og bruker vold og trusler til å tvinge ofrene til å utlevere dyre mobiltelefoner, penger og klær, skriver avisen.

”Noen ganger går de rett på ofrene med knyttneveslag  hodet. Så er løpet lagt, og de fleste tør ikke rope på hjelp. Det hender også at de truer med kniver, og de visiterer folk dersom de ikke får utlevert det de vil ha,” sier lederen for ransgruppen ved politistasjonen Bellahøj, Brian Belling, til BT.

Han forteller at ran har eksplodert de siste par årene, og at politiet på enkelte weekender høsten 2011 registrerte hele 17 gateran i den danske hovedstaden. Det skjer mer enn to gateran daglig. De fleste skjer om nettene, men endel skjer også ved høylys dag i sidegatene omkring Strøget og på Nørrebro.

I likhet med de mange ranene i Oslo opptrer også gjerningsmennene i Købnhavn gjerne i flokk, mest typisk er de i 16-17 års alderen, og ofrene er ofte unge menn, som går alene hjem fra byen og er beruset.

”Ransmennene går etter kontanter og mobiltelefoner. I kanskje fire av fem tilfeller spør de direkte etter en iPhone,” sier Brian Belling til den danske avisen.

20 comments to Besøker du København, se opp for ranere

 • eplejuice

  «Vi ønsker multikulturen velkommen» sa FVN
  på lederplass sist 17 mai. Er det dette de
  ønsker velkommen? Er det voldtekter ? Er det
  utgiftene ? Er det motsetningene mellom muslimer,
  kristne og jøder de ønsker mer av ? Er økende
  arbeidsløshet velkommen? At stadig flere ikke
  klarer å følge et pensum? At Oslo skolen snart
  har tusener på spesialundervisning i norsk ?
  At Brockmann-utvalget viste en dundrende underskudd
  i innvandrer regnskapet? Hva ønsker de velkommen ?
  At Norge går på dunken sammen med EU-landene?

  • arifkarim

   Etniske østeuropeere (immigranter) er overrepresentert i organisert vinningskriminalitet i vestlig og nordlige europa. Best å se på egne «synder» før pekefingeren din går som vanlig mot muslimske immigranter 😀

   • Det er ikke riktig at etnisk østeuropeiske innvandrere er overrepresentert når det gjelder vinningskriminaitet. Men østeuropeere er nok overrepresentert. De kriminelle østeuropeerne som herjer i Norge er imidlertid ikke innvandrere, men personer som raider Norge og drar tilbake til sine egne land med tyvergodset.

 • Terje

  Ran av alminnelige mennesker på åpen gate var nærmest fraværende i Europa før i tiden. En velstående mann kunne bli ranet etter en våt kveld på byen i en bydel han normalt ikke burde være. En rik kvinne kunne bli ranet for sine smykker en sen nattetime. Men ran av vanlige mennesker var nærmest ukjent.

  Og bare for å ta det med en gang. Europa hadde langt fler fattige den gang, men av egen befolkning. Hadde det vært hold i de sosioøkonomiske variablene som skal forklare all elendighet i dag, skulle det vært en orgie av vold på den tiden. Men slik var det altså ikke.

  Inntil starten på innvandringen fra Afrika og den muslimske verden kunne mennesker ferdes trygt i Europas byer. Med den kom gateranene og den meningsløse volden. Som det skrives i denne artikkelen er ran på åpen gate nå dagligdags. Og mediene er livredde for å opplyse om hvem som er gjerningsmann og hvem som er offer. Sånn sett kan man si de er medskyldige i overgrepene. For skal borgerne kunne beskytte seg må de få vite hvem de skal beskytte seg mot.

  Statistikken viser at hele 70 prosent av voldsforbrytelser i København ikke blir anmeldt. Og det er ikke rart. For ofrene vet at politiet ikke gjør annet enn å henlegge saken. For om alle sakene ble oppklart og belyst ville det tegne et uheldig bilde av det multikulturelle prosjektet.

  Ikke bare er det slik at det i hovedsak er negre og muslimer som raner. Men de raner nesten aldri noen av sine egne. Ofrene for de daglige gateranene er i all hovedsak hvite mennesker. En muslim kan gå og vifte med en iphone nærmest hvor som helst. Det samme kan ikke en hvit gjøre.

  Da er vi ved det, for multikulturalistene så ubehagelige bildet, at de så kalte ranene først og fremst er et angrep på Europas innfødte befolkning. Ikke primært en jakt på deres eiendeler.

  Muhammed var riktignok en landeveisrøver, men han var først og fremst en hærfører som påtvang andre sin ideologi med drap og vold. Og negrene «hate da white man».

  • arifkarim

   «Ikke bare er det slik at det i hovedsak er negre og muslimer som raner.»
   Jugepave som du har blitt, leser du ikke aviser eller?
   «Østeuropeiske kriminelle har nå festet et solid grep om Norge. For få år siden var det norske forbrytere som dominerte, nå er dette bildet endret dramatisk. Utlendingene er mer proffe og sakene ofte vanskeligere å oppklare. Verdier for mange millioner forsvinner hvert år ut av landet.»
   http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/stroem-av-kriminelle-fra-oest-1728330.html

   Det er ikke «muslimer» som raner din udugelig tulling. Det er kristne østeuropeere 😀

   • Gamle Oslo

    I områdene langs Akerselva, Grønland og snetrum er det negerpakk og muslimsk avskum som står for ranene.
    Du kan godt benekte dette, men alle vi som bor i området vet dette godt.
    Borgervern!

   • Mr Big

    «Det er ikke «muslimer» som raner din udugelig tulling. Det er kristne østeuropeere»

    Det er korrekt av østeuropeere kommer til landet og bedriver mye kriminalitet. Det som ofte ikke snakkes like høyt om er at en stor andel av dette fantepakket er sigøynere. Om de er kristne er egentlig vanskelig å si noe om.

    Når det er sagt, så er nok hovedandelen av ranene som begås i de type ran som omtales i denne saken begått hovedsaklig av illeluktende pakistanere, arabere og negre jfr muslimer.

   • Anonym

    «Det er ikke «muslimer» som raner din udugelig tulling. Det er kristne østeuropeere»

    Tøv! Det sjuende bud lyder som følger: «Du skal ikke stjele».

    Ran er en form for tyveri, så driver du å raner folk, kan du umulig være en kristen.

 • Terje

  Allerede i 2007 stod innvandrere eller etterkommere av innvandrere bak 2 av 3 ran og overfall i København. Når vi ser på den voldsomme økningen det var bare fra 2005 til 2007, er det rimelig å anta at den i dag – 5 år senere – er vesentlig høyere. Det kan vi lese av denne artikkelen fra 2007, og som også BT’s journalist Søren Larsen bekrefter når han skriver:

  «Det ser endnu sortere ud end i den officielle rapport. Politiets efterforskningsregister, der ikke er offentligt tilgængeligt, indeholder for de uopklarede forbrydelsers vedkommende oplysninger om signalementer. Disse oplysninger peger i retning af en endnu større hyppighed af forbrydelser begået af de nye danskere og deres børn.»

  Når vi ser på nasjonsgrupper utmerker innvandrere og deres etterkommere fra muslimske land seg svært negativt. Ser vi på statistikk for overtredelse av straffeloven for 15-79 åringer viser den følgende:

  Marokko 255
  Libanon 243
  Jugoslavia 242
  Somalia 227
  Iran 185
  Pakistan 132
  Tyrkia 132
  Irak 129
  Vietnam 121
  Danmark 97

  Indeks for gjennomsnittet er 100. Det viser at etniske dansker er mindre kriminelle enn gjennomsnittsmannen. Men for muslimer er bildet et helt annet. Av innbrakte unge på lukkede avdelinger (ungdomsinstitusjonene) har 7 av 10 opprinnelse i muslimske land.

  Det er ingen tvil om hvem som gjør gatene i København – som Jan’s artikkel handler om – utrygge. Og den som tror at muslimer og negre oppfører seg bedre i andre land tar feil, for her protesterer kinesere i Roma mot muslim- og negervold.

  • Thomas

   Bloggen her gjør meg mer og mer klar over at den virkelige fienden befinner seg i landets bedehus: det er kristensionismen, representert ved dere og Breivik, som er den største trusselen mot samfunnet. Dere er en gruppe som vet dere har tapt, dere blir mer og mer desperate, danner «forsvarsligaer» og tyr til terrorangrep. Skammelig at PST selv etter Breivik sier at islamister utgjør den største terrortrusselen. Forferdelig politisk korrekt, her skal man være «balansert» selv etter at kristensionisten Breivik har utført sitt dødelige angrep.

   • Vidar

    HVa er agendaen DIN her, «Thomas»? For du er ikke SAA dum at du virkelig TROR at det er bedehusfolket og de aktive KRISTNE som begaar ran, overfall og voldtekter i Norge…? Eller at «bedehus-kristne» stoetter massemord og terrorbombing?
    Og hvorfor er det «skammelig» at PST fortsatt anser gaerne muslimer som den storste terrortrusselen «selv etter Breivik»…? Mener du PST ogsaa skulle boye seg for det Politisk Korrekte presset og «reinvaske» baade islam og muslimer og heile det fantastiske «multikulturelle» fargerike f…skapet? SAA mye makt over PST har heldigvis selv ikke Stoltenberg!

 • eplejuice

  Ditt problem Thomas, er at du ikke
  ser hvilke endringer som har funnet
  sted over de siste ti-år. Du lukker
  øynene for rans- og voldtektsbølger
  noe som aldri skjedde i et slikt omfang
  før. Du bryr deg katta om de voldtatte
  kvinnene hvor kan et lite fåtall anmeldes.
  Det er slike som deg som kjører Europa ut
  i et stadig dypere uføre. Du forstår intet
  av hva som er innlysende for ellers forstandige
  og oppegående mennesker. Nå er det 34 millioner arbeidsløse i innen EU. Hvordan skal den fremtidige sysselsettingen bli bedre når 50% i enkelte områder ikke klarer å gjennomføre et pensum grunnet språkproblemer, tilpasningsproblemer og innbitt motstand mot verdiene vår sekulariserte verden hvor
  det er frihet til å være ateist, humanetiker, kristen
  eller hva det måtte være ?
  Du er rett og slett stokk blind som velger
  å stikke hodet i sanden. Men vi har allerede
  flere utstillingsvinduer av din politiske drøm.
  Se til Malmø, se til no-walk sonene ellers i
  Europas storbyer. Se til sharia-kontrollerte
  områder osv. Din multi-islam-kulti blir det intet
  av, men du skjønner ikke engang hvorfor og at det
  tas til orde for parallelle islamske parlament som
  skal fremme islamsk ummah. Du kjenner tydeligvis heller ikke til OIC som representant for 57 islamske stater og hvor målsetningen er å innføre sharia overalt hvor Islam vinner utbredelse.
  Det er slitsomt med slike dumme nek som deg Thomas
  som ikke vil lære, og som ikke skjønner at den
  friheten du nettopp nyter skyldes den judeokristne
  tankearven som har borget for reformasjon, rennesanse, opplysningstid osv. Men kanskje du er
  muslim eller har konvertert til Islam. Isåfall vil
  jeg anbefale «Mental Illness» på youtube av Wafa Sultan.

  • Vidar

   Et av dine bedre innlegg, eplesaft!
   Jeg har selv farta Europa rundt – med bil og motorsykkel, tog og telt – siden 80-tallet, og jeg skal si det har endra seg. Til det vaerre!!! Ikke SAA mange ar sia du kunne rusle rundt i trivelige bygater i Frankrike og Spania – og hovedsakelig moete hyggelige franskmenn og spanjoler, en «innvandrer» i ny og ne, men aldri noe troebbel, aldri ransforsoek eller overfall. Men i DAG? OK, fortsatt sjelden troebbel paa landsbygda, men i byer og tettbygde stroek? Flokker med arabere, afrikanere som helt aapenbart ikke har anna aa foreta seg enn aa «henge rundt», og oest-europeere i BMW’er og Mercedes’er som «sjekker opp» hver enda rasteplass eller steder hvor campingbiler og -vogner er parkert for kvelden og natta. Og det lokale politiet ANER IKKE verken hvem de er eller hva de gjoer der! Bare at det ikke er anbefalelserverdig aa legge seg til aa sove der det var 100% trygt for faa aar siden… Mange byer i Frankrike er direkte utrygge for ALLE som ser ut som etniske europeere, og selv i Tyskland, hvor «Der Polizei» pleide aa ha baade oversikt, kontroll og MYNDIGHET, raader det naa komplett anarki! Og det skyldes IKKE tyskerne selv!
   Skal europeiske land ha sjans til aa overleve som demokratiske velferdsstater,med rettssikkerhet,tros- og ytringsfrihet, trygghet for liv, helse og eiendom, MAA vi og vaare myndigheter snarest forstaa at da KAN vi ikke lenger tillate innvandring av fremmedkulturelle arbeidsloese, vi KAN ikke lenger tillate islams aandelige gift aa spre seg, og vi maa snarest forkaste den idiotiske ideen om «det multikulturelle Europa»!

 • Amund G

  Stakkars denne fyren som kaller seg Thomas. Egentlig burde man ikke ta han saerlig hoytidelig, for jeg tror nesten han bare vil provosere oss. Han er neppe saa dum at han ikke er istand til aa se hva som vil bli igjen av hans egen frihet som han naa har, men som vil bli borte som dugg for sola den dagen muslimene tar over kontrollen. Egentlig er det synd i slike mennesker som Thomas, for de er dessverre enten hjernevaska eller saa er de ikke istand til aa ta til seg informasjon om hva som venter oss alle i framtida.

 • Anonym

  Cecilie (17) ble sparket, ranet og slått på vei hjem fra trening av syv somalier! http://www.dagbladet.no/2012/03/04/nyheter/vold_and_barn/vold/innenriks/politi/20517479/

  • Slik blir det,når man driver og forsøpler Norge med horder av afrikanere.Dette svinpakket bør kjeppjages ut av landet,og tilbake til det rottereiret de kom fra.

  • Vidar

   Det mest tragiskeher, er jo politiets, dvs. «det ofisielle Danmark»s reaksjon; «Vi kan ikke garantere din sikkerhet i det omraadet»!!! HVORFOR kan ikke politiet det? Er ikke det politiets viktigste oppgave, aa garantere folks sikkerhet – for liv, helse og eiendom?
   For selvsagt KAN politiet baade «garantere» og SIKRE folks sikkerhet – OGSAA i islam=infiserte omraader som Mjolner-parken i Kobenhavn. Det er ENE OG ALENE et sporsmaal om politiske vedtak og okonomiske prioriteringer!
   Baade Danmark og Norge trenger snarest politikere som hoster opp dette!!!