Søk

Kategorier

mars 2012
M T O T F L S
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Demonstrasjon mot dødsstraff

I et saudi-arabisk fangehull sitter en ung mann ved navn Hamza Kashgaris og venter på å bli henrettet. Hans ”forbrytelse” er at han angivelig har ”fornærmet Profeten”. På Frie Ytringer har vi tidligere skrevet om hans skjebne. Nå arrangerer organisasjonen Stopp Islamiseringen av Norge en punktdemonstrasjon til støtte for Hamza Kashgaris.  

SIANs Osloleder, Christen Krogvig, håper at mange vil vise sin avsky mot dødsdommen og møter opp førstkommende lørdag på Eidsvollsplass utenfor Stortinget fra kl. 13.00 til kl. 15.00. Her kan alle skrive under på et brev som overleveres den saudi-arabiske ambassade i Oslo.

Det er ytringsfriheten Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) fokuserer på under demonstrasjonen. Her vil leder i SIAN, Arne Tumyr, holde en appell.

Over hele verden strømmer det nå inn protester til den saudi-arabiske regjering – anklagene om blasfemi må trekkes tilbake, lyder anmodningen. Det er imidlertid også mange muslimer som simpelt hen krever at Hamza skal ”slaktes”. Lørdag får man altså muligheten til å protestere mot dette islamske diktaturet.

Det kan du også gjøre ved å signere denne protestlisten.

27 comments to Demonstrasjon mot dødsstraff

 • Kjetil R J

  La Hamza Kashgaris leve

  • Kjetil R J

   Hamzas «forbrytelse» : posting av tre tweets med følgende ordlyd :

   On the occasion of Mawlid on 4 February, 2012 Kashgari published three tweets about an imagined meeting with Muhammad:

   On your birthday, I shall not bow to you. I shall not kiss your hand. Rather, I shall shake it as equals do, and smile at you as you smile at me. I shall speak to you as a friend, no more.

   On your birthday, I find you wherever I turn. I will say that I have loved aspects of you, hated others, and could not understand many more.

   On your birthday, I will say that I have loved the rebel in you, that you’ve always been a source of inspiration to me, and that I do not like the halos of divinity around you. I shall not pray for you.

 • Mr Big

  Jeg lurer på om Blitz vil la SIAN får holde denne markeringen i fred, eller om de kommer ned for å kalle dem rasister. Thomas, har du noen førstehåndsinformasjon om akkurat det?

  • Anonym

   selvfølgelig vil ikke blitz finne seg i det, blitz kjemper ikke for ytringsfrihet og menneskerettigheter, de kjemper mot vesten.

  • Christen Krogvig

   Jeg kjenner faktisk noen blitzere som er hyggelige folk, og som antagelig er enig med oss i denne saken. Men jeg er redd de tenker at dødsdom for å skifte religion er ille, men at det SIAN skal holde en appell er enda mye værre.

   Det at Blitz er uenige er til å leve med. Det som bekymrer meg mer er alle politi-ressursene som må settes inn. Hvis våre motstandere hadde unnlatt å forstyrre våre arrangementer, kunne politiet brukt disse ressursene på å værne byens befolkning mot kriminalitet.

 • Bjarte

  Her er hva «Hamza Kashgaris» sa om den pedofile og selvoppnevnte profeten, massemorderen,slaveeieren og kvinnemisbrukeren Muhammad og som fikk han dømt til dødsstraff:

  «Jeg har elsket ting jeg har hørt om deg og jeg har hatet ting jeg har hørt om deg og det er mye jeg ikke forstår om deg

  Jeg vil ikke be for deg»

  Han har nok moderert seg mye for å ikke virke for hard her, men likevel så er fascist sharia lovene som bygger helt og fullt på Koranen lover som ikke tollerer kritikk eller spøsmålstegn av noe slag.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=kzlF3NT3B9E

 • Terje

  Hvorfor i alle dager skal vi blande oss opp i muslimenes barbariske skikker? Disse steinalderfolkene ønsker åpenbart et system – sharia – som hjemler avkapping av hender og føtter samt dødsstraff for å fornærme profeten deres.

  La dem holde på å slå hverandre i hjel som de villmennene de er. Det har ingen hensikt å bruke krefter på mennesker som VIL dette. Blir de en dag lei av islam og sharia, så greit. Men inntil de eventuelt gjør det, så skal vi holde fingrene av fatet.

  Alle folk har rett til å styre seg selv som de vil i sine egne land, også muslimer, selv om det altså innbefatter sharia-lover.

  • Carita

   Ja, flott men men vi snakker ikke om dem fordi de er i islamske land. Vi snakker om dem fordi de også har fått innpass til å begynne etablere de samme fascistsike systemene i våres vestlige land.

   Det er ødeleggende trusselen de er i ferd med å bli i våre veslige land som er grunnen til at vi bryr oss om hva disse fasistene foretar seg.

   Skal vi redde våre demokratier må Islam forbys, og muslimer som ikke konverterer til andre tro systemer deporteres.

   • Carita

    Vi bryr oss om muslimer i muslimske land, så vi kan lære å bekjempe dere fascisme, nazisme,den anti demokratiske og anti-ytrinfsfrihet som de praktiserer direkte fra ordrene i Koranen i våre vestlige land, fra den pedofile selvoppnevnt profet, massemorder,slaveeier og kvinnemisbruker som muslimer ser på som sitt beste forilde

  • Anonym

   – Antirasister bygde høyreekstrem organisasjon
   Flere personer med bånd til SOS Rasisme bygde opp høyreekstreme Norwegian Defence League, sier tidligere styremedlem. http://www.dagbladet.no/2012/03/11/nyheter/innenriks/ndl/sos_rasisme/overvakning/20499501/

 • Robin Hood

  Bra at SIAN demonstrerer mot dødstraff i et muslimsk land. Jeg forventer derfor at SIANs medlemmer også er motstandere av å innføre dødstraff i Norge.

  • Mr Big

   Nå uttaler jeg meg ikke på vegne av SIAN, men jeg ville bare minne deg på om at dette er en sak som handler mer om ytringsfrihet enn om dødsstraff.

   SIAN demonstrerer ikke fordi en rovmorder i et av disse landene blir henrettet, det er fordi en en nokså fredelig mann våget å skrive noen ord som ble oppfattet som blasfemiske trues med dødsdom.

   • Magnar

    «Mr Big» Ditt sitat:

    «fordi en rovmorder i et av disse landene blir henrettet»

    Er det rovmorder du kaller en som ytrer seg mot fascismen og nazismen i islam.

    Da må du tilhøre fascist ideologien islam og være like hatende til Hamza Kashgaris som islam og muslimer er.

    • Mr Big

     Les gjennom det jeg skrev en gang til.

     Jeg besvarte Robin Hood sitt innlegg om dødsstraff.

     Rovmorder-eksemplet var bare for å illustrere at markeringen nok neppe er mot dødsstraff som sådan, for det henrettes nok mange i disse landene fordi de rett og slett fordi de er mordere og kriminelle. Det er ikke disse henrettelsene det demonstreres mot.

     Grunnen til at denne demonstrasjonen finner sted er at det virker urimelig at et menneske skal bøte med livet fordi han skrev noen ord.

     Er i alle fall slik jeg tolker det.

  • Christen Krogvig

   Hva man dømmes til døden for er temmelig vesentlig. Denne mannen står i fare for å bli drept for ytringer. Dersom han hadde risikert dødsstraff for for eksempel å ha begått massemord, ville vi ikke holdt denne markeringen.

   • Robin Hood

    Jeg sympatiserer stort sett med SIAN. Men her har dere glemt aa feie for egen dor. Forst maa dere ta avstand fra dodsstraff generelt. Det bor dere vedta i eget etisk regelverk.

    Man kan ikke demonstrere mot dodstraff hvis man er tilhenger av dodstraff.

    Handlingen spiller liten rolle. Dodstraff er uakseptabelt og uetisk anyway.

    • Vidar

     Selvfolgelig kan man ta avstand fra at folk straffes – med doeden eller annen straff – for aa ha kommet med YTRINGER! Totalt uavhengig av hvorvidt man tar GENERELL avstand fra dodsstraff eller ei! Dette er ingen markering mot DODSSTRAFF, men en markering til stotte for en fyr som, etter aa ha kommet med noen YTRINGER, forst maa flykte til et anna land (men uheldigvis var dete ogsaa et MUSLIMSK land…), men saa blir paagrepet der og returnert til Saudi! Og det til overmaal selv om myndighetene var veldig klar over dodsdommen som kunne vente han der…
     Dette er en markering TIL STOETTE for ytringsfrihet – men implisitt selvsagt ogsaa en markering MOT «islam i praksis»…
     Det henger litt sammen, for aa si det forsiktig 😉

     • Robin Hood

      Til Vidar.

      Dodstraff er primitivt og uakseptavelt uansett. Jeg forlanger at SIANs medlemmer skal vaere prinsipielle motstandere av dodstraff ogsaa i Norge.

      Hvis ikke saa vil vi betrakte denne demonstrasjonen som en demonstrasjon i mot seg selv (i mot SIAN). Da er ikke dette lenger en demonstrasjon i mot dommen mot mannen i Saudi Arabia.

      • Vidar

       Naa er vel neppe du i posisjon til aa «forlange» noe som helst, «Robin» 😉 Og hva du («vi»…?) vil betrakte demonstrasjonen som, interesserer antakelig kun deg og deg selv…
       Dette er en stottemarkering for en som risikerer aa bli DREPT pga. sine ytringer! Proev aa forhold deg til DET, ok?

       • Anonym

        Jeg forholder meg til realitetene, at du og jeg betrakter denne markeringen som en demonstrasjon mot SIAN (mot seg selv). Ganske unikt.

        • Vidar

         «Realitetene» er at SIAN arrangerer en stgoette-markering for en fyr som risikerer aa bli hengt i Saudi-Arabi fordi han har ytra noe om denne «profeten», de muslimske lederene i Saudi ikke liker! DET er realitetene, det er den ENESTE «realiteten» du har aa forholde deg til!
         At du naa tror at ogsaa JEG er enig med deg i at dette er en demo MOT SIAN, viser hvor lite du fatter av nettopp «realiteter»…

 • Kjetil R J

  Det rette å si på Muhammeds fødselsdag:

  Du falske profet skal kastes levende i ildsjøen som brenner med svovel. Alle som har kysset din hånd skal også dit

  Johs Åp 19:20 ; 20:15

 • Vidar

  Det ville vaere underlig om SIAN blir modt med noen «motdemo» i forbindelse med DENNE markeringa! Det vil uansett avkle motdemonstrantene mer enn sundt er paa seinvinter’n 😉
  Hadde jeg vaert i Oslo-omraadet skulle jeg sannelig stilt opp! Dette er ikke «aa blande seg opp i muslimenes barbariske skikker» og det er IKKE riktig at «alle folk har rett til aa styre seg selv som de vil i sine egne land», «Terje»! Vi HAR faktisk noen globale «menneskerettigheter», og det er fortsatt noe som heter «internasjonal SOLIDARITET»! Og hvis vi i «vesten» mener noe med vaare fine idealer om ytringsfrihet, trosfrihet – og altsaa menneskerettigheter, skulle det bare mangle om vi ikke ogsaa stiller opp for MUSLIMER som lider «i sine egne land»! (Det er foroevrig fortrinnsvis der de lider…)
  At nettopp SIAN har tatt initiativet til en markering til stoette for denne MUSLIMEN, syns jeg viser klart at mange av beskyldningene mot SIAN ikke henger helt paa greip… Denne markeringa FORRAN Stortinget, burde faa oppslutning fra mange PAA Stortinget!

  • Kjetil R J

   Jeg støtter også SIANs arrangement, og håper mange som er i Oslo-området får anledning til å delta

   Det ville være motbydelig hvis den venstrerabiate bermen og hylekoret ødelegger demonstrasjonen mot dødsstraff

   Bor i vest, så jeg får ikke muligheten til selv å være med

   Vet noen forresten hva Norges UD har foretatt seg ? Sitter utenriksministeren og Norges ambassadør til Saudi Arabia bare og venter på at muzzene skal få utført galskapen sin ?

   Norge kunne gitt Hamza et visum, sånn at han hadde et sted å reise. Jeg har en ekstra leilighet i sokkelen. Han kan gjerne bo gratis hos meg til han finner en mer permanent løsning

 • Geir Opdal

  Jeg håper SIAN klarer å gjøre dette til en markering mot nettopp ytrinsfriheten. Det er nemlig det denne saken handler om. Jeg håper de klarer å legge vekk sin egen politiske agenda for fullt ut å vise sin støtte til Hamza Kashgari. Det han trenger nå er en verden som står sammen på tvers av religion og politikk. Slik vi opplever i vår gruppe på facebook hvor det er mange med forskjellig standpunk som jobber sammen for Hamza sin frihet.
  Her er gruppen om noen vil våre med https://www.facebook.com/groups/217865731642049/

 • Anonym

  – De kan ikke komme her og gjøre Norge islamsk

  «Stopp islamiseringen av Norge» har fordoblet medlemstallet sitt de to siste årene, ifølge gruppen selv. I Rogaland lever det største og mest aktive lokallaget til Sian.

  Merete Hodne og Kjersti Margrethe Adelheid Gilje spiller alltid av sangen «Norge i rødt hvitt og blått».

  For det er slik de starter de lokalradiokanalen til «Stopp islamiseringen av Norge» (Sian).

  – Vi har en plikt overfor landet vårt å ta vare på våre kristne verdier, sier Gilje til NRK.

  – Og ikke minst må vi beskytte barna våre mot den forferdelige, ondskapens krefter som islam er, sier hun tydelig.
  Mener islam er farlig

  NRK traff de to på frisøren til Merete Hodne på Bryne i Rogaland, og begge fortalte engasjert om farene de mener islam medfører.

  De har radiokonsensjon på sendenettet til Radio Kos i Sandnes, og nylig måtte de angivelig øke nettradioens kapasitet fra 25.000 til 200.000 lyttere på grunn av pågangen.

  – På radioen prater vi om faren det er for samfunnet dersom islam med tiden overtar i Norge. Jeg tror personlig at islam en dag kommer til å overta, men det er det ikke alle i Sian som tror, forteller Hodne.

  – De kan ikke komme her å gjøre Norge islamsk. Men det er det de vil, mener hun. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/rogaland/1.8028929

 • Charles Nielsen

  Når man ser på denne video : «Hamza Kashgari — Lech Wałęsa — Panorama TVP2 » Unders man over, at der findes så mange pædofile svin, Ja det er ikke blot denne video, der er rigtig mange.

  Man korser sig over, at verdens samfundet vil tolerere den slags. Det er ikke GUD de dyrker, men SATAN.

  Det er Saudibarbarien i en nøddeskal, og det er lige der, OBAMA kysser kongens lorte fingre, medens han knæler. Ja, det skete medens Franskbrøddet Sakorsy ser på.
  Man væmmes.

  Islam skal fjernes. !!!