Søk

Kategorier

mars 2012
M T O T F L S
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Slakteren med Bibelen i hånden

Joseph Kony (født 1961) er leder for Herrens motstandsarmé (LRA), en geriljagruppe som deltar i et voldelig felttog for å etablere teokratisk styre i Uganda, og som fremholder at de er basert på den kristne Bibelen og De ti bud. Han er ettersøkt for krigsforbrytelser, og skal ha kidnappet rundt 30 000 barn siden opprørene startet i 1987, og tvunget dem inn i sin hær.

Hoveddelen av gruppen hans er barn, men antallet barn som har slåss for ham varierer. Når de bortfører barn, har Kony og hans hær ofte drept deres nærmeste familie og naboer. Dermed har de forlatt barna uten noe annet valg enn å kjempe for ham.

I 1992 omdøpte Kony gruppen hans til United Democratic Christian Army. Den 6. oktober 2005, kunngjorde Den internasjonale straffedomstolen (ICC) en arrestordre hadde blitt utstedt på fem medlemmer av Herrens Motstandshær for forbrytelser mot menneskeheten.

Nylig lanserte menneskerettighetsgruppen Invisible Children en kortfilm om den ugandiske hærføreren, med sikte på å øke presset for å få den ettersøkte krigsforbryteren arrestert og brakt for retten.

Her kan du se filmen om morderen som bruker Bibelen som påskudd for sine ugjerninger:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Og her er en film fra 2006 der Joseph Kony gir et sjeldent intervju:

httpv://www.youtube.com/watch?v=dWiF9hSgyoU

46 comments to Slakteren med Bibelen i hånden

 • Vidar

  Som nevnt i en annen replikk, det er sannelig ikke bare MUSLIMER som er spenna gaerne! Heldigvis blir imidlertid ikke DENNE gaerningen applaudert av andre KRISTNE! Tvert i mot blir han – med rette – fordomt baade for sine grusomme gjerninger OG for sin misbruk av Bibelen og alt KRISTENDOMMEN noengang har staatt for!

  • Anonym

   Han har nok lest bibelen som «fanden sjøl» gjør. Ja hva gjør jeg ikke for sjefen min har han vel tenkt.

  • Ole

   Det er ingenting i Bibelen som rettferdig gjøre dette. Mannen misbruker Bibelen, slik Magnar og Trine forklarer lenger ned på denne siden.

   • arifkarim

    Hahaha. SÅ det er «misbruk» når noe går «galt» pga. samme bibelen som ble brukt til å rettferdiggjøre fanatiske sioniststaten 😀

 • vs60

  Det var på tide du skrev noe om Afrika også, Jan Simonsen. Du har for stort focus på M:Ø. Men det er vel kanskje der kjernen til uroen i verden befinner seg.

  • Det er nok det. Konfliktene i Afrika er regionale. og ikke like farlige. Dessuten er jeg som du vet svært interessert i Israel.

   • arifkarim

    Jeg er også veldig interessert i hvordan den «fredlige» sioniststaten bomber Iran i kommende måneder… så fortsett å skriv du… 😀

    • Eirìkr

     arifkarim
     Israel hadde sluppet å krige hvis Hamas og andre islamister i området, hadde lagt ned våpnene. Hamas’ rakettbeskytning av Israel er det som holder liv i konflikten. Myten om et palestinsk folk er konfliktens drivstoff.

     Jødene er det eneste folket i historien som har hatt Jerusalem som hovedstad. Jødene har også hatt Hebron som hovedstad før de fikk Jerusalem.

     • Anonym

      Om Hamas sine raketter er den eneste grunnen til at konflikten ikke blir løst, hvorfor ble ikke konflikten løst før Hamas sin dannelse in 1982?

 • Magnar

  Selvsagt finnes det folk som misbruker Bibelen og Kristendommen, men de har overhodet ingen støtte til deres misbruk i Bibelen eller Kristendommen.

  Bibelen er en historie og veiledningsbok om hvordan det kan gå dersom man ikke følger GUD(Jesus) og hvordan det kan gå viss man føger GUD(Jesus).

  Bibelen historie i det gamle testamentet er en tilbaklagt historie som skjedde der og da og man finner ingen oppfordringer til å føre krigen videre slik som i alle deler av den brutale,fascistsike og morderiske Koranen som gjelder for Islam og den falske profeten selvoppnevnte Muhammad, hvor ordrer om krig og utryddelse mot alle [ikke mulimer] er like fremtidretta i dag som i den tid de ble skrevet.

  Man kan heller ikke sammenligne Bibelen og Koranen som er totalt motsatte i natur og gjerninger.

  Dette ser vi også gjennom de fleste resultater i verden i dag:
  https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/resultatv

  • arifkarim

   «Selvsagt finnes det folk som misbruker Bibelen og Kristendommen, men de har overhodet ingen støtte til deres misbruk i Bibelen eller Kristendommen.»
   JA, det finnes jo «ingen» vold i bibelen nei 😀
   http://en.wikipedia.org/wiki/The_Bible_and_violence

   «Bibelen er en historie og veiledningsbok om hvordan det kan gå dersom man ikke følger GUD(Jesus) og hvordan det kan gå viss man føger GUD(Jesus).»
   Og hvordan det kan hvis de kristne ikke støtter eller støtter sioniststaten… Tror det står i samme bok, jeg 😀

   «Bibelen historie i det gamle testamentet er en tilbaklagt historie som skjedde der og da»
   Så hvorfor gjelder ikke det samme for koranen da, tulling? Står det i koranen at muslimer skal leve i evig krig med ikke-muslimer? Påbudene og forbudene i koranen kom samtidig som første muslimer befant seg i krig med hedenske arabere, jøder og kristne. At de krigerske påbudene gjelder kun de muslimene og ikke fremtidige muslimer, er et argument som idiotiske muslimhatere ikke skjønner noenting av, selv om de tolker sin egen bibel i kontekst, men bevisst utelukker koranen 😀

   «Man kan heller ikke sammenligne Bibelen og Koranen som er totalt motsatte i natur og gjerninger.»
   Gjerninger? Hvordan kan en bok «utføre» gjerninger? 😀 Dessuten finnes det voldlige vers i både bibelen og koranen siden begge bøker omhandler de første troendes historie, deres konflikt med ikke-troende, deres forfølgelse osv, alt i historisk kontekst og ikke noe som gjelder til evig tid 😀
   http://dwindlinginunbelief.blogspot.com/2006/06/which-is-more-violent-bible-or-quran.html

   «Dette ser vi også gjennom de fleste resultater i verden i dag»
   Ekstremist Islamistenes ugjerninger er ikke lik «alle muslimenes» gjerninger. Land som Tyrkia, Azerbaijan, Emiratene osv har også flertall av muslimer, men ikke islamister, og de er dermed veldig stabile økonomisk, politisk og sosialt 😀

   • Martin

    Koranen Fremtidsretta ordrer:

    Koranen 9:29
    «Bekjemp de som ikke tror på Allah inntil den siste dag, for de holder heller ikke forbudt det som er blitt forbudt av Allah og hans budbringer, og som heller ikke erkjenner religionens sannhet, selv om de er et folk av boken(Bibelen) [ Kristne og Jøder ] , før de betaler Jizya(skatt til muslimer) og føler seg kuet til å underlegge seg under islamsk[Sharia lover] styre(makt).»

    Resten av illusjonene og løgnene dine «arifkarim» forklarer som vanlig seg selv.

    • arifkarim

     Gammel retorikk. Besvart allerede:
     «Some people have falsely concluded from verse 9:29, that Muslims are commanded to attack all non-Muslims until they pay money. In fact, such an interpretation is completely false and contradicts authentic Islamic teachings.»
     http://theamericanmuslim.org/tam.php/features/articles/quran_929_commentary

     • Martin

      Bortforklaring, løgn og illusjon arifkarim, og vi ser beviset på det hver dag:
      https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/resultatv

      Korane fungerer slik:
      Den sier at alt som er mot islam er en fiende av islam og i krig med islam. Ergo. Siden alt som er i konflikt med Islam er provoserende for islam er også demokratiet,ytringsfrihet og kritikk en fiende av islam og grunn for krig fra muslimer.

      Derfor betyr demokrati og ytringsfrihet krig for muslimer, men sålenge som de er i mindretall bruker de helst lovlige midler som demonstrasjoner mot demokratiske ytringer osv.

      Koranen 2:193; eller [ her ];
      «Og bekjemp dem intil det ikke er mer Fitnah ( ikke er mer vantro tro systemer – som betyr utrydding av [ikke muslimer] og alle våres tro systemer ) og alle og enhver tilber Allah alene. Men viss disse avslutter[sin tilbedelse til andre tro systemer og underlegger seg Allah og dermed blir muslimer], skal det ikke være noe fiendskap, bortsett fra mot [ikke muslimer] og islamsk sharia lov brytere osv.»

      Koranen 8.65; eller [ her ];
      «O profet[Muhammad]. Hiss opp de troende[muslimer] til kamp. Viss det er 20 trofaste[muslimer med tålmodighet og utholdenhet] blant dere, vil de beseire[overvinne] to hundre, viss dere er 100 trofaste[muslimer med tålmodighet og utholdenhet] blant dere, så vil disse beseire[overvinne] tusen [ikke muslimer], for dette er mennesker[ikke muslimer] uten intelligens[forståelse].»

      Så her er det ikke bare lov å driv evig hellig krig, her er det lov til å hisse opp og provosere seg selv on adre til krig.

      Se ellers:
      Dar al Harb:
      http://sites.google.com/site/muslimskbedrag/05/02/01
      Muslimers tankemønster:
      https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/tankemonster

   • Kjetil

    Muslimer oppfordres til å angripe demokratiet

    httpv://www.youtube.com/watch?v=4OCRTvoHRoY

 • Yme

  Religion er som regel roten til alt ondt.

  • Ole

   Islam er som regel roten til alt vondt. Alt annet vondt kommer i kjølevannet av Islam og muslimer.
   Ondskap avler ondskap.

   • arifkarim

    Jødedom og kristendom er som regel roten til alt vondt. Alt annet vondt kommer i kjølevannet av kristendommen / jødedommen og kristne / jøder.
    Ondskap avler ondskap.

    • ArifFan

     arifkarim har helt rett.

     Ondskap avler ondskap. Det er arfikam et levende bevis for. Ingen andre har fått gjennomgå så mye som han har fått gjennomgå på denne bloggen og ingen andre enn han utstråler så mye hat som han gjør. Meget godt observert, Arifkam. Du er et levende bevis på at du har rett i din påstand. Du virker meget intelligent. Det er så synd at ingen andre på denne bloggen skjønner det. En null til deg mot verden og Norge

     • arifkarim

      Ja, dere sprer jo kjærlighetsbrev til muslimer 24/7 på denne bloggen, liksom? 😀
      Har aldri opplevd mer kollektiv ensidig spredning av hat mot muslimer og islam annen enn på denne bloggen 😉

    • Martin

     arifkarim eller ArifFan.Samma man det. Trøst til seg selv kan vel alle skrive. Og du trenger det så dum som du er 🙂

  • Martin

   Apropo organisasjonen «Invisible Children» og deres famøse «Kony 2012»-video som ble publisert på YouTube mandag, så er den fullstendig missvisende.

   For det første så er det de samme islamistiske og muslimske gruppene i Sudan som kriger mot demokratiet i Sør Sudan som kriger mot Uganda.

   Joseph Kony har en veldig liten rolle i dette og trolig forsvarer han bare sitt eget land med samme mynt.

   I tillegg kommer det frem i filmen at veldig få kjenner Joseph Kony og vet hvem han er i Uganda, så det dokumenterer at han utgjør en veldig liten rolle.

   Blant folk som ikke følger sauflokken er det nå stor harme mot «Invisible Children» fordi de lager en stor sak av en leder som ikke er hovedprobelemet.
   http://www.ctv.ca/CTVNews/CanadaAM/20120309/kony-campaign-backlash-invisible-children-120309/

 • Trine

  At mostandsgrupper mot alle de provokative myrderiene og nedslaktingene som islam og muslimer har opprettet i Uganda er inget nytt fenomen.

  Det som kjennetegner Joseph Kony er at han har ingen formel utdannelse eller forståelse, men har blitt provoser til å prøvd å forsvare sitt land på samme brutale måten som det er blitt angrepet.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=KdBcypx1DfE

  Altså at vold avler vold.
  Han hevder prøver forsvare demokratiet, men har selvsagt ingen tillatelse til å gjøre det i Bibelen eller kristendommens navn. Han misbruker dermed Bibelen og Kristendommen.

  Nå kan man jo likevel lett forstå hvorfor det oppstår slik barbariske motstandsgrupper.

  Islam og muslimer har i årevis slaktet ned befolkningen der på samme måte som de nå gjør i Sudan og Nigeria osv.:

  http://www.reuters.com/article/2010/07/12/us-uganda-blast-idUSTRE66A2B120100712

  httpv://www.youtube.com/watch?v=mAMl8iwib4c

  httpv://www.youtube.com/watch?v=BIVU2eJ_Qm4

  Det finnes uttalige eksempel på youtube at mennesker blir provsert pga. barbariske angrep fra Islam og muslimer og ofte gjenggjelder med samme mynt.

  Djevelskap avler djevelskap og det ville vært rart om folk ikke forsøkte forsvare seg. Bibelen oppfordrer til å vende det annet kinn til, men vi er nå engang mennesker og har ikke så lett for å stå og se på at våre familier og venner blir nedslaktet av muslimer.
  httpv://www.youtube.com/watch?v=AYowb2gKQ18

 • eplejuice

  Joseph Kony har ingen støtte i Bibelens NT, som
  er for kristne. Voldsmenn er og blir verdens
  avskum uansett hvor og hvordan de forsøker å
  legitimere sine ugjerninger. Volden i Bibelen begrenser seg i hovedsak til perioden etter at jødefolket hadde vært slaver i Egypt i 400 år og
  40 førti år i ørkenen, men og til Nord-Israels fall
  i 721 f.Kr. og Jerusalems fall i 587 f.kr. Da ble
  da israelsfolket ført som fanger til Babylon.

  Men Bibelens hovedperson Jesus var pasifist, og sa: «Den som griper til sverd skal falle for sverd». Jesus satt og menneskets verd så høyt at han gikk
  i døden for det. Jossph Konys virksomhet har derfor intet med Bibelens budskap om Guds kjærlighet å gjøre, og kan heller aldri tas til inntekt for å svekke Bibelen. Guds viktigste handling i historien vises nettopp igjennom avmakten som ble demonstrert på korset med appellen om at mennesket må besinne seg
  og ta til fornuft. Dessverre finnes slike mennesker som Joseph som ikke forstått evangeliet, og er forblitt en barbar.

  • Anonym

   Joseph Kony has no support in the Old Testament either. I cannot understand why you Norwegians are so afraid of the Old Testament. Yahweh (God) gave Moses the Ten Commandments in (OT) the Book of Exodus. Killing is NOT an express ticket to heaven. Yahweh ordered his people to fight the practitioners of a doctrine virtually identical to Islam. They were like Muhammad’s Muslims: immoral, terrorizing, plundering, raping, enslaving, and murdering. Their religion was as corrupt as Islam – equally demonic. But don’t get carried away. His last command to kill was 3,200 years ago. His command wasn’t open ended. It was directed at a specific group of people, in a specific time and specific place. Apart from self defense, that’s the end of the story.

   Based in Northern Uganda and the Sudan, the Lord’s Resistance Army was financed and equipped by Sudan’s Islamic government. And that is because the LRA seeks to destabilize and overthrow the government of Uganda – which is both expansionist and one of the most ruthless Islamic regimes on the planet. Formed in 1992, the group’s founder, Joseph Kony, claims to be a mystic who receives orders from spirits during nightly dreams.

   Those who like to discredit Christianity assert that the LRA promotes a «radical» form of «Christianity» although there is no correlation between Yahweh’s Scriptures and Joseph Kony’s preaching or behavior. The group seeks to achieve its objectives through unbridled brutality. Rape, torture, and murder have become the LRA’s hallmarks in the almost twenty years that they have terrorized the citizens of Northern Uganda.

   The ranks of the LRA are filled in large part by children, who are kidnapped and then brainwashed into service. Human rights NGOs place the number of children currently fighting with LRA at around 3,000. The Lord’s Resistance Army, taking another page out of the Islamic playbook, kidnap young girls to serve as sex slaves. Many of these children have even been given as gifts to Muslim arms dealers in the Sudan who not only support the LRA, but who are also part of the Sudanese Islamic government.

   Demonstrating their Islamic tendencies, the Lord’s Resistance Army murdered an Italian priest. They also killed World Food Program volunteers and the former President of Uganda. After terrorizing mourners at a funeral, they forced them to cook and then eat the body of the deceased. No discernible political program underlies these attacks aside from Kony’s desire to cause extreme pain and suffering on all who do not submit. In fact it would not be inappropriate to say that Kony is a carbon copy of Idi Amen, one of the most ruthless and inhuman Muslims who ever lived.

   In 2002, the murderous fundamentalist Islamic Sudanese government publicly reversed its longstanding policy of support for the LRA. Despite this declaration, the LRA continued to perpetrate its brutal attacks within Uganda using Sudanese weapons.

   • eplejuice

    Thank you for that !

   • Martin

    «Yahweh ordered his people to fight the practitioners of a doctrine virtually identical to Islam»

    You are totally wrong, Yahweh[GOD(Jesus)] did not ordered his people to fight the practitioners of a doctrine virtually identical to Islam.

    The Old Testament is the history before Jesus came, to learn people what happens when people dont have the correct spirituality connection with GOD and instead does wrong things in his name.

    This is way he wanted us to learn this lesson and later sent his spirit though the body of Jesus to lead us all the way.

    The Bible is a history and user manual from GOD(Jesus) to show how things go wrong when we dont follow his spirit and what happens when we do follow his spirit.

    And Norwegians are not afraid of the Old Testament, we know that Yahweh[GOD(Jesus)]is the same GOD(Jesus) both in the Old Testament and the New Testament and totally upside down of what the false prophet Muhammad and his idol god «Alla» is.

    But I do agree what you say about Islam and muslims standing behind Joseph Kony and supporting his war through his Lord’s Resistance Army(LRA) because he is a crazy man just like Idi Amen.

    This seems more logic to me now since many of the wars battles have been fighting the same way as muslims and islam is slaughtering their people.

    • Kjetil

     Ja det stemmer Martin:

     Bibelen, Jesaja 54:15;
     «Se, om noen angriper,kommer det ikke fra meg.Den som angriper deg,skal falle for din hånd.»

     Engelsk:
     «If anyone does attack you, it will not be My doing; whoever attacks you will surrender to you.» (Isaiah 54:15)

    • Anonym

     No, I’m not: «It is not because of your righteousness or the uprightness of your heart that you go in to possess their land, but because of the wickedness of these nations that Yahweh your God drives them out from before you, and that He may fulfill the word which Yahweh swore to your fathers, to Abraham, Isaac, and Jacob. Therefore understand that Yahweh your God is not giving you this good land to possess because of your righteousness, for you are a stiff-necked people.» (Deuteronomy 9:5-6) So Israel was bad but the Canaanites were even worse—is that the game God is playing here, judgment based on a sliding scale of morality? No. As usual, there’s more to it.

     By now we should be comfortable with the concept that the Torah’s ubiquitous symbols are ultimately there to teach us about God’s plan for our redemption, salvation, and reconciliation with Himself. And although it may not look like it at first glance, the conquest of Canaan is one of those symbols—an important one. Israel was a covenant people—that is, they were the recipient of unilateral promises from Yahweh. As such they metaphorically represent Yahweh’s family—believers, whether Jews or gentiles, of every age of man, recipients of God’s grace. These believers are not perfect in themselves, but they are holy, that is, separated from the world and joined instead to God by receiving in faith His gift of imputed righteousness, enabling them to stand in the very presence of God. The Canaanites, on the other hand, represent the world from which the believers have been separated. Seven nations tell us that God means for them to represent the complete picture—the whole world. This world (as we all know from experience) has some good things in it and some bad: the Canaanites had a relatively advanced civilization for its day, a robust economy and highly developed technology, arts, and agriculture. But they were, in God’s words, «wicked.»

     The point of the symbol is that Yahweh will not allow His people and the world’s to dwell side-by-side forever. Yahweh’s conquest of Canaan (with the Israelites functioning as His arm of retribution) was meant to be a dress rehearsal for the eventual conquest of the whole earth by the returning Messiah (accompanied by His resurrected saints). Remember, God had «given» the Land to Abraham hundreds of years before this time. It belonged to Israel, whether or not they had previously occupied it. They were returning to it—just as their Messiah will. It’s not just a nice-sounding expression: «The meek—those who trust in Yahweh—shall inherit the earth.» God is in the process of separating His people from those who choose not to know Him. Since «The earth is Yahweh’s, and all its fullness, the world and those who dwell therein,» (Psalm 24:1) it is His prerogative to remove from it those who don’t wish to be His people, who don’t wish to receive His inheritance. So when we read, «You shall let nothing that breathes remain alive, but you shall utterly destroy them,» we are merely getting a preview of what Yahweh is about to do in the world as a whole—clean it out so His people may live there in perfect peace. His planet, His rules.

     «But of the cities of these peoples which Yahweh your God gives you as an inheritance, you shall let nothing that breathes remain alive, but you shall utterly destroy them: the Hittite and the Amorite and the Canaanite and the Perizzite and the Hivite and the Jebusite, just as Yahweh your God has commanded you, lest they teach you to do according to all their abominations which they have done for their gods, and you sin against Yahweh your God.» (Deuteronomy 20:16-18) Maimonides seems to be drawing a distinction between killing the individual Canaanites and eliminating their national entities. Okay, whatever—they’re both supposed to be «utterly destroyed.» This whole subject is one that today’s shades-of-gray secular humanists really choke on—the idea that a «loving» God would direct one group of people to annihilate another. They complain that it opens the door to anybody to engage in genocidal war if they perceive that «God is on their side.» Their observation, moreover, is not without merit: evil men have been doing precisely that since the dawn of history. What makes this any different?

     Quite a bit, as it turns out. Note first that Yahweh’s instructions were quite specific: seven nations, all located within the confines of well-defined borders (see Numbers 34) were slated for «utter destruction» by the generation of Israelites led into the land by Joshua. It wasn’t an open-ended command to kill anybody, anywhere, at any time, who doesn’t believe exactly like you do (which is pretty much what Muhammad told his followers to do if they got the chance). Second, a very good reason was given for this attack: «…lest they teach you to do according to all their abominations which they have done for their gods, and you sin against Yahweh your God.» Whether they realized it or not, Israel had been chosen by Yahweh to be the vehicle for the salvation of all mankind—a task that would be that much harder to achieve if they became infected with the very disease for which they were supposed to be delivering the cure. I realize that atheists don’t find this a compelling rationale. Too bad. The heart of the issue (in the historical sense) was the little phrase «their abominations which they have done for their gods.» What in the world were the Canaanites doing «for their gods» that was so bad Yahweh would call it an «abomination»? As it turns out, He had a very specific list of behaviors in mind, and He told us what they were (as will I, in a moment). Moreover, He told the Israelites that if they began practicing these same things, He would kick them out of the Land just as He had the Canaanites. This, then, is not a case of punishing the heathen for their sins while blessing the Israelites in spite of them, but rather of cleansing the land from an evil that had matured, grown rotten, turned toxic, and begun to stink. The Israelites in this context weren’t predators; they were scavengers. They weren’t invaders; they were God’s biohazard containment team.

     Like most ancient civilizations, the Canaanites were a very religious culture. And, perhaps in a more direct lineage than most, their gods were derivatives from, or permutations of, the original Babylonian «mystery» religion of Nimrod, Semiramis and Tammuz. The original Babylonian religion spread to virtually every corner of the earth, mimicking and replacing Yahweh’s intended familial relationship with a counterfeit religion that took on a plethora of forms and spawned scores of «gods,» though in reality there was only one—Satan.

     • Anonym

      In it’s grossest incarnation, this religion became what was being practiced in Canaan. The behaviors it fostered, and their consequences, were listed in one of the nastiest passages in the Bible, a passage that explicitly told the Israelites not to do what the Canaanites were doing: Adultery. «You shall not lie carnally with your neighbor’s wife, to defile yourself with her.» Human sacrifice—of one’s own children. «And you shall not let any of your descendants pass through the fire to Molech.» Blasphemy. «Nor shall you profane the name of your God: I am Yahweh.» Finally there’s bestiality. «Nor shall you mate with any animal, to defile yourself with it. Nor shall any woman stand before an animal to mate with it. It is perversion….» I can’t even believe there’s a word for it.

      These are all things the Canaanites were doing in the practice of their sick religion, things from which the Israelites were warned to be separated. «Do not defile yourselves with any of these things; for by all these the nations are defiled which I am casting out before you. For the land is defiled; therefore I visit the punishment of its iniquity upon it, and the land vomits out its inhabitants. You shall therefore keep My statutes and My judgments, and shall not commit any of these abominations, either any of your own nation or any stranger who dwells among you (for all these abominations the men of the land have done, who were before you, and thus the land is defiled), lest the land vomit you out also when you defile it, as it vomited out the nations that were before you. For whoever commits any of these abominations, the persons who commit them shall be cut off from among their people.» (Leviticus 18:20-29) The Israelites didn’t throw the Canaanites out, not exactly—the land itself «vomited out» its evil inhabitants. Unfortunately, that category later included the very Jews who had been tasked to be the instruments of God’s housecleaning project. They, too, eventually began to practice these same abominations, and they too were expelled for doing so. But they, unlike the Canaanites, couldn’t say they hadn’t been warned.

      «Alas, those poor stupid Jews,» you may be thinking. «They suffered the consequences of their actions, just like the Canaanites they replaced. What were they thinkin’?» Yes, they blew it, but are we (the rest of the world) any better? Do we not deserve to be «vomited out of our land»? Look at that last sentence again: Yahweh isn’t talking about Israel, necessarily—He’s talking about anybody. «Whoever commits any of these abominations, the persons who commit them shall be cut off from among their people.» But I’d never do these things, you protest. Maybe not personally, but nationally? Do we tolerate and foster Canaanite/Babylonian practices in our society? Look at the list again.

      (1) Adultery: it’s so rampant, it’s almost considered acceptable, even semi-inevitable, in our society. But it’s a stoning offense in the Torah. God calls it the only legitimate reason for divorce, and He hates divorce (see Malachi 2:14-16).

      (2) Human sacrifice: How barbaric! I agree, but we do it all the time. There are about 1,300,000 reported legal abortions performed in the United States each year, some 22 million worldwide. Add to that the unreported legal abortions and clandestine illegal procedures, and the annual number climbs to somewhere between 36 and 53 million abortions each year. (They’re perfectly legal in 54 countries, whose populations represent about 61% of the world’s total.) And why are so many babies murdered in the womb? The number one reason given (in America, anyway) is that having the child would interfere with work, school, or other responsibilities. Number two: financial stress. Number three: relationship issues with the child’s father. Let me put it bluntly, folks. Every year, 50 million children are sacrificed on the twin altars of convenience and irresponsibility. You tell me: how is that any different from Canaanites placing their infants into the red-hot arms of a bronze statue of Molech or Chemosh in return for a promise of bountiful crops?

      (3) Blasphemy: to be guilty of this—profaning the name of Yahweh—all you really have to do is ignore Him, pretend He doesn’t exist, live your life as if you’re not personally accountable to an Almighty Creator God whose self-revealed name means «I Am,» i.e., the One who exists eternally. Of course, you can do worse—you can give your allegiance to a «god» of another name, whether it’s Ba’al, Allah, or Lucifer himself.

      (4)Bestiality: c’mon, does anybody really do this? Whether or not they do physically, they certainly will spiritually. It’s not by accident that an evil world leader prophesied to appear in the last days (who’s more or less equated with the demon that inhabits him) is called “the Beast,” nor is this prophecy insignificant: “All the world marveled and followed the beast. So they worshiped the dragon who gave authority to the beast; and they worshiped the beast, saying, ‘Who is like the beast? Who is able to make war with him?’ And he was given a mouth speaking great things and blasphemies, and he was given authority to continue for forty-two months. Then he opened his mouth in blasphemy against God, to blaspheme His name, His tabernacle, and those who dwell in heaven. It was granted to him to make war with the saints and to overcome them. And authority was given him over every tribe, tongue, and nation. All who dwell on the earth will worship him, whose names have not been written in the Book of Life of the Lamb slain from the foundation of the world.” (Revelation 13:3-8) There it is—spiritual bestiality, coming soon to a world near you.

      Are you starting to get the picture? The Israelite conquest of Canaan was nothing short of a prophetic dress rehearsal for the coming destruction of Satan’s kingdom on earth at the hands of the returning Messiah, King Yahshua. It matters not that the Jews failed to achieve their mission parameters. Yahshua most certainly will not fail. If you think the «poor Canaanites» were treated unfairly by God back in Joshua’s day, you probably think adultery, bestiality, abortion, and secular humanism are all acceptable human foibles, even if you don’t personally practice these things, and in all likelihood you’ll welcome the Antichrist—a.k.a. «the Beast»—as the politician to end all politicians. As mistakes go, that one’s about as wrong as you can get.

      One final thought: the Hebrew word for «land,» erets, has a broad range of meanings—no doubt by God’s design: «land, earth, the whole earth (as opposed to part), earth (as opposed to heaven), the inhabitants of earth, country, territory, district, region, a piece of ground, the land of Canaan (i.e., Israel), the inhabitants of the Promised Land, Sheol (the land without return—the underworld), a city or city-state, ground, the surface of the earth, soil, the land of the living, or the ends of the earth.» In other words, the language itself supports my hypothesis that «the land of Canaan vomiting out its inhabitants» because of their evil can rightly be construed as a prophetic microcosm of the coming worldwide judgment. It’s Yahweh’s erets. He wants it back.

     • eplejuice

      Exactly right, Anomymus !
      And for the record; I do not mean
      there is any support for Kony`s
      action in the Old Testament either.
      But I was trying to avoid the issue of spesific context in time and place,
      which someone can abuse with a hostile
      mind. Nevertheless Jesus tok a stand
      against «eye for eye» and gave the
      command to love one another and even
      your enemies. But this doesn`t mean we
      should let the muslim world run over us,
      on the contrary and we have to make
      a firm stand, – with information as the
      best way to do it.
      What I also favour in the Old Testament
      is that God didn`t choose the israealites
      for their own sake, but as means to
      demonstrate himself eventually to the
      whole world. God Bless you so much and
      also everyone else on FY !

 • Wolvie

  Johnny Mad Dog (full movie)

 • Kjetil R J

  UGANDA: Det er et bakteppe for Konys ugjerninger i Uganda

  Idi Amin regjerte landet fra 1971-1979. Hans regime er regnet med blant de aller mest grufulle i moderne tid

  Han tok makten i et militærkupp, og utviklet snart tette forbindelser med Gaddafis Libya, Sovjetunionen og Øst-Tyskland

  Anslagsvis 300 000 ugandere (det nøyaktige tallet drepte er ukjent, men ligger et sted mellom 100-500 000 ofre) ble drept somm følge av hans regime, og han førte landet til økonomisk kollaps

  Amin døde i eksil i Saudi Arabia i august 2003

  • arifkarim

   Hvorfor forsvant Israel fra livet til Idi Amin som Ugandas diktator? 😀
   «Visits to Israel by Ugandan leaders increased. Although by then relations with Israel had already deteriorated, Amin’s first visit to a foreign country after the coup was to Israel in July 1971. He arrived on an Israeli plane and was greeted by a delegation headed by Foreign Minister Abba Eban, Defense Minister Moshe Dayan, and other representatives of their ministries. A joint statement issued at the end of the visit said Amin had discussed with Prime Minister Golda Meir and other ministers the expansion of cooperation in all areas relevant to Uganda’s needs.8»
   http://www.jcpa.org/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DRIT=5&DBID=1&LNGID=1&TMID=111&FID=625&PID=1631&IID=1643&TTL=Israeli-Ugandan_Relations_in_the_Time_of_Idi_Amin

   Israelittene trengte ikke å lage gode relasjoner med en diktator som Idi Amin i første omgang. Vel, de lærte sin lekse da Amin tok 360 graders omvending og sluttet seg til araberstater senere 😀

   • Martin

    Ja og så da. Viss galningen Idi Amin sluttet seg til muslimer slik som deg «arifkarim», og de tok imot han med åpne armer så betyr det at muslimer har visse likheter med Idi Amin.

    Og det har de jo. De er like barbariske, og løgnaktige massemordere.
    Forskejllen er at Idi Amin var en enslig leder mens islam er en hel ideologi som har drevet med dette i over 1400 år og forsetter den dag i dag.

    • arifkarim

     «og de tok imot han med åpne armer så betyr det at muslimer har visse likheter med Idi Amin.»
     Da bør du lese hele forholdet Amin hadde med Israel før du kommenterer. Amin var Israelvenn helt fra starten, også etter millitærkuppet. Forholdet gikk rett i dass da Amin feilaktig forlangte langt mer av Israel enn det Israel kunne gi:
     Stage 2: Signs of Deterioration (March 1971-February 1972)
     http://www.jcpa.org/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DRIT=5&DBID=1&LNGID=1&TMID=111&FID=625&PID=1631&IID=1643&TTL=Israeli-Ugandan_Relations_in_the_Time_of_Idi_Amin

     «Forskejllen er at Idi Amin var en enslig leder»
     Hehe. Han hadde vel store donasjoner fra araberverden + kommuniststater på sin side. Så han var ikke så alene nei.

     «mens islam er en hel ideologi som har drevet med dette i over 1400 år og forsetter den dag i dag.»
     Det er ikke «islam» som går rundt og slakter mennesker. Det er mennesker selv som gjør dette ved å «tolke» islam på sin spesiell politisk måte 🙂

     • Martin

      Ja, det er mange grunner til at man kutter ut falske venner, når man får vite hva gjør, er og står for. Muslimer er motsatt.
      De verver gjerne kriminelle eller bruker Nato og andre til å bekjempe sine egne. Når så de ikke har bruk for dem lengre, kriger de mot Nato istedet.

 • Martin

  Apropo organisasjonen «Invisible Children» og deres famøse «Kony 2012»-video som ble publisert på YouTube mandag, så er den fullstendig missvisende.
  Se den her:
  httpv://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

  For det første så er det de samme islamistiske og muslimske gruppene i Sudan som kriger mot demokratiet i Sør Sudan som kriger mot Uganda.

  Joseph Kony har en veldig liten rolle i dette og trolig forsvarer han bare sitt eget land med samme mynt.

  I tillegg kommer det frem i filmen at veldig få kjenner Joseph Kony og vet hvem han er i Uganda, så det dokumenterer at han utgjør en veldig liten rolle.

  Blant folk som ikke følger sauflokken er det nå stor harme mot «Invisible Children» fordi de lager en stor sak av en leder som ikke er hovedprobelemet.
  http://www.ctv.ca/CTVNews/CanadaAM/20120309/kony-campaign-backlash-invisible-children-120309/

 • Anonym

  Siv Jensen: – Norge har indirekte støttet Kony!
  – Uganda har fått mer enn fem milliarder kroner fra Norge siden 1960. I tillegg kommer direkte budsjettstøtte. http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Siv-Jensen—Norge-har-indirekte-stottet-Kony-6781242.html#.T1rFE3l4Hls

 • Anonym

  The video known as Kony 2012 went viral this week. It’s about using the social media to take down an evil man whose reach goes into South Sudan and Northern Uganda. His name is Joseph Kony but a man who has been in the region for 14 years has quite a different take.

  His name is Sam Childers and he’s known as the Machine Gun Preacher. Notice what he has to say about Sudan’s northern leader needing to be removed as well.

  httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DCvGL_sfxOM#!

 • Vidar

  Joseph Kony er et jaevel – men en ganske liten en… Det STORE problemet i denne regionen er verken Kony eller andre som bruker/ alternativt grovt MISbruker BIBELEN, men derimot den MUSLIMSKE presidenten i Sudan, BASHIR! BASHIR, med god stoette i Koranen og hadithene, kan ikke akseptere at den sydlige delen av landet, naa en anerkjent, selvstendig stat ved navn Sor-Sudan og befolka av flere kristne enn muslimer (derav hovedgrunnen til losrivelsen…) ikke lenger er under MUSLIMSK kontroll, ikke lenger en en muslimsk stat!
  Dette paa ingen maate som noe forsvar for Kony! Men aa framstille Kony BAADE som den storste massemorderen og krigsforbryteren i Afrika, er TOTAL skivebom! President Bashir har f.eks. langt flere menneskeliv paa det han BURDE hatt av samvittighet!
  Og igjen ser vi at PROBLEMET HETER ISLAM! I Afrika som i Asia! Og etterhvert mer og mer i Europa…

 • Secrets KONY 2012 Is Desperate to Hide
  httpv://www.youtube.com/watch?v=oNzzf76FV_c&list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg&feature=plcp

 • Wolvie

  Oops, hva skjedde der?:) Vi gjør et nytt forsøk.

  http://www.infowars.com/secrets-kony-2012-is-desperate-to-hide/