Søk

Kategorier

mars 2012
M T O T F L S
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Nytt parti med sterk kritikk av islamister

I fjor bidro lederen for det suksessfulle islamkritiske nederlandske Frihetspartiet, Geert Wilders, til etableringen av et tysk frihetsparti. Nå er det også etablert et frihetsparti i Storbritannia, et liberalt parti som kritiserer de britiske konservative og det britiske arbeiderpartiet for deres lefling med islam.

Lederen, Paul Weston mener at radikal islam skaper et klima for frykt og sensur. Her intervjues han av den canadiske TV-verten Michael Coren:

httpv://www.youtube.com/watch?v=g-x9fM4U-qE&feature=player_embedded

47 comments to Nytt parti med sterk kritikk av islamister

 • Anonym

  Britene er så heldige at de har British National Party.

  http://www.bnp.org.uk/

  Trengs ikke andre alternativer.

  Geert Wilders er en kvasinasjonalist som ikke vil samarbeide med BNP, Front National eller Jobbik i Europaparlamentet.

 • Kjetil R J

  BNP og Jobbik er partier som Wilders og mange andre med gode grunner holder klar avstand til.

  Wilders er forankret på dem ikke-nazistiske siden, som en opplysning til de som måtte være i tvil om det.

  Lederen for Jobbik er en pro-islamofascist. Wilders er tydelig i sitt engasjement mot islams djevelskap.

  • Anonym

   Så du mener altså at Storbritannias fjerde største parti er nazister?

   Er det fordi de ikke ønsker å utkjempe kriger for Israel i Midtøsten?

   • arifkarim

    Israel må kjempe sine krige selv, akkurat som alle andre land. De mottar jo enormt med økonomisk og millitær støtte fra vesten til å forsvare seg mot islamistene hvert år. 😀

 • Vidar

  Og naar faar vi et «FRIHETSPARTI» i Norge?

  • Anonym

   Godt spørsmål, det begynner å haste bare se her; «Vil bygge muslimsk boligfelt rundt moské i Oslo» http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/03/12/vil-bygge-muslimsk-boligfelt-rundt-moske-i-oslo

   • Vidar

    Helt kurant og forstaaelig at de vil bygge boliger paa tomta si…
    Men totalt UFORSTAAELIG og uakseptabelt hvis noen norske myndigheter tillater bevisst planlegging og bygging av en slik «muslim-ghetto»!

    • I et fritt land,kan hvem som helst bygge og bo med hvem de vil.Det ville vært rart om man skulle innføre begrensninger i boligfelt og si: Nei,dere kan ikke bo sammen fordi at dere alle er muslimer.Da bør man heller bruke sunn fornuft og hindre at uønskede folk og religioner/ideologier får adgang i det hele tatt til vårt land.

     • Vidar

      Ikke HELT riktig, Kurt! Det ER noe som heter boligmyndigheter, byplanleggere etc., og det aa basere et nytt boligomraade paa kun EN religioes tilhoerighet, tror – og haaper… – jeg norske myndihgeter ser det veldig betenklige ved!
      Foroevrig er jeg enig i at det selvsagt hadde vaert en fordel aa brukt fornuften FOER dette problemet oppsto…!

      • Vidar. I utgangpunktet har du rett.Bevare meg vel,jeg ønsker ikke å tale muslimers sak i det hele tatt.Men dersom man nekter en gruppe muslimer å bo sammen,fordi at de er i et stort flertall,så vil nok det oppfattes som diskriminerende.Og man kan fra muslimsk hold hevde at foreksempel Lillesand er en kristen ghetto by,og bør også islamiseres litt slik at kristne ikke legger beslag på en hel by.Det som Jan Bøhler nesten sier,er at muslimene må spesialbehandles slik at ikke for mange av dem sammen på et sted.Da bør man heller si at det norske storsammunet ikke ønsker at muslimene skal få fritt spillerom,slik som kristne har hatt til nå.Dette fordi kristne ikke er en fare for storsamfunnet,slik som muslimene er i ferd med å bli.

       • Vidar

        Jeg er ikke tilhenger av aa diskriminere muslimer. Men jeg er tilhenger av aa slutte aa tolerere og akseptere ISLAM! Jeg mener Norge (og restgen av Europa) boer erklaere ideologien/religionen ISLAM for uonska og irrelevant! Med de folger at all henvisning til islam skal ha akkurat like lite effekt som henvisning til Donald Duck naar det gjelder «rettigheter» og «hensyn» og okonomiske forhold… Islam skal behandles paa lik linje med nazismen! Null tillatelse til bygging av «klubbhus», selvsagt ingen offentlig stoette til noen virksomhet, ingen «halal»-mat eller boennerom i offentlig virksomhet. hva enkeltmennesker maa finne paa aa tro(paa), er opp til den enkelte, og Staten skal ikke bry seg med om en tror paa Donald eller Muhammed 😉 Slik sett skal TROS-friheta opprettholdes, men «frihetene» diverse «religioner» tar seg til, boer vi faa en rask slutt paa! OG dersom dette i tillegg foerer til at faerre muslimer innvandrer til Norge (og Europa) og flere flytter VEKK, vil jeg anse det som en gledelig ekstra-bonus!

        • Jeg synes man bør diskriminere muslimer uten etniske relasjoner til Norge,ved å si:Vi ønsker ikke muslimske innvandrere til Norge.Da dette blir fedrelandets undergang,den dagen dere er mange nok.

         • arifkarim

          Mange nok? Leste du ikke at muslimske innvandrerne er allerede mange nok om noen tiår? 😀

      • Og dette viser vel egentlig hvor vanvittig ødeleggende dagens innvandringspolitkk er.Her ødelegger man systematisk et meget harmonisk storsamfunn,med en gruppe mennesker som man må beskytte seg i mot.Og dersom man ser en reel fare med at en gruppe innvandrere bor på en måte som storsamfunnet ikke kan akseptere,hvorfor skal man da absolutt drive å fylle opp landet med slike folk?

      • Anonym

       Hvordan kunne myndighetene følge så godt med som du tror. På Romsås stod det nemlig et bolighus med adresse Trondheimsveien og der bodde det folk. Myndighetene visste ikke om dette før Obos startet med blokkene sine der.

   • Anonym

    Ny statistikk: Nesten 50 prosent innvandrere i Oslo i 2040 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10078887

    • Også Anonym

     Samme sak i DN. Norge er dessverre tapt! Denne kampen kan ikke vinnes med demokratiske midler.

     http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2352885.ece

    • eplejuice

     Dette er helt sykt, og helt
     ute av kontroll. Av disse vil
     en stor prosentandel leve på
     NAV permanent. Jeg håper at
     folk i dette landet snart våkner
     slik at AP og SV for alltid
     kan settes i skammekroken. De
     fortjener ikke å styre Norge,
     og er sin egen verste fiende
     uten å ane det. De er blinde !

     Jeg kan heller ikke komme over
     at Norge hjelper Libanon med å
     utvinne olje hvor statsministeren
     er valgt av shia muslimske Hizbollah.
     Dette er uhørt, og skulle ikke vært
     mulig innenfor en forventet ansvarlig
     og anstendig utenrikspolitikk !!

    • Direkte trist. Jeg har sagt det i mange år,og sier det igjen.Den største feilen er at det gis ut statsborgerskap til personer uten etniske relasjoner til den etniske norske befolkningen.Hadde man aldri gjort dette,så hadde man fortsatt vært herre i eget hus.Man skulle tror at statsborgerskapene utdeles,for å være sikker på at man greier å ødelegge dette landet med afrikanere,arabere,asiatere osv.

     • arifkarim

      Statsborgerskap betyr bare at du er denne statens juridiske lovlige «borger». Dokumentet bekrefter eller avkrefter ikke om du er etnisk nordmenn eller ikke! 😀

      • Anonym

       Var det ikke nettopp det Hr. Guldvik tok opp som tema? Hva var det egentlig du ønsket bidra med?

   • kritikker

    Ja? Og så hva? Hvorfor skulle det ikke bygges et boligfelt rundt en moskee? Hadde det vært en moskee ved siden av holmenkollen bakken, så hadde det minst vært noe stemmning der. Tomta der det gammle og ærverdige restaurant «Kongen» en gang i tida driftedes, har stått tomt og ubenyttet i nærmere førti år. Det hadde da utmerket seg meget godt som sted for en moskee. Innseilede på Kiel- eller Danmarksfergen ville med første øyekast, ledsaget av bønnroping fra minarettet, bli klar over hvor dem er:
    «Velkommen til Nordistan – Ikke glem å ta med smør»

 • Anonym

  Yikes! 39% of all immigrants that have infested Europe are Muslims! No wonder Europe is turning into an Islamic hellhole right before our very eyes. Top countries of origin for Muslim immigrants are Turkey, Morocco, Algeria and Pakistan. http://www.pewforum.org/Geography/Religious-Migration-europe.aspx http://islamversuseurope.blogspot.com/2012/03/39-of-immigrants-to-eu-are-muslims.html

  • arifkarim

   Yikes! 42% of all immigrants that have infested Europe are Christians! No wonder Europe is turning into a christian hellhole right before our very eyes. Top countries of origin for Christian immigrants are Russia (1.3 million), Ukraine (1 million) Albania (640,000), Serbia (580,000), Ecuador (580,000), Brazil (460,000), Colombia (440,000), the United States (430,000) and several countries in sub-Saharan Africa.
   http://www.pewforum.org/Geography/Religious-Migration-europe.aspx

 • Terje

  Paul Weston sier i et intervju at han er sikker på at Europa går mot borgerkrig. En krig Weston tror kan bli en av de mest ødeleggende for vår verdensdel noensinne. Men om han ikke sier det direkte er Weston sikker på resultatet av den. For det må opprettes en Nürnberg-domstol for å straffe de ansvarlige, sier Weston. De som er ansvarlige for masseinnvandringen til Europa. Politikerne kan nemlig ikke nekte for at de har handlet i strid med folkemeningen. De vet inderlig godt at en overveldende majoritet av velgerne er sterkt imot den.

  Siste undersøkelse som ble gjennomført i Norge, viste at 53 prosent ville stanse all innvandring. Da kan man bare forestille seg hvor høy andelen ville vært om spørsmålet hadde vært mer nyansert. Men det våger ikke myndighetene å spørre om. For de vet svaret. Det er en minoritet som har klart å påtvinge Europa denne galskapen. Det er en minoriteten vi med dårlig skjult ironi kaller «elite».

  Jeg synes det er grunn til å nyansere mellom de nye partiene som tar opp den folkelige motstanden mot ødeleggelsen av våre europeiske hjemland. Og da bør skillet gå mellom partier som har en rasjonell begrunnelse for sine standpunkter og partier som ikke har det. Da vet allerede kanskje de fleste hvor jeg vil.

  For antisemittismen er irrasjonell. Det er ikke jøder som raner, mishandler, dreper og voldtar. Det er ikke jøder som renner ned sosialkontorene. Det er ikke jøder som ødelegger velferdsstaten. Det er ikke jøder som truer ytringsfriheten. Tvert imot. Jøder har gitt og gir store bidrag til kultur, vitenskap og økonomi. Langt ut over hva deres antall skulle tilsi. Det fins ingen rasjonell grunn til å hate noen som bidrar positivt til våre liv.

  Hvis vi ser på muslimer på den andre siden er det ingen fordom eller fobi å mislike deres nærvær. Og aller helst ønske å slippe det helt. La meg minne om hva ordene fordom og fobi betyr. Fordom betyr at du mener noe om noe du ikke vet noe om. Fobi er en ubegrunnet frykt for noe. Å beskylde mennesker for å lide av fordommer og fobier, fordi de reagerer på noe som er negativt er absurd. For det er en helt rasjonell holdning å mislike noen som utmerker seg på nær sagt alle negative statistikker og ligger på bunn på de positive. Det er faktisk slik at de fleste mennesker blir mer skeptiske til islam og muslimer jo mer kunnskap de skaffer seg.

  Norge trenger en Gert Wilders, Nigel Farage eller Paul Watson. Men avarter av BNP og Jobik er partier vi godt kan klare oss foruten.

  Fremskrittspartiet har utspilt sin rolle som et folkeparti. For tiden driver partiet en kampanje for at flest mulig skjeggbarn skal få opphold i Norge.

  • arifkarim

   «Det er faktisk slik at de fleste mennesker blir mer skeptiske til islam og muslimer jo mer kunnskap de skaffer seg.»

   Kommer også an på hvilke kanaler de skaffer seg. Breiviks antiislamske kanaler for anskaffelse av islam- og muslimkunnskap gikk vel ikke så bra, tror jeg 🙂

   • Vidar

    Det er ikke nodvendig med noe «propaganda»! Det holder lenge aa lese islams egne skrifter… Les Koranen, les noen «hadither» og litt om «lovskolene»! Pluss saa paa med litt historie og hold deg oppdatert paa verdensnyhetene – og du vil antakelig onske alt som lukter av islam laaaaangt vekk!

 • Vidar

  Vi trenger et «Norsk Frihetsparti»! Et parti som anser norske politikeres fremste oppgave aa ivareta NORGE og NORDMENNS interesser, aa gjoere Norge til et best mulig land aa bo i for NORDMENN!
  Et parti som sier klart NEI TIL ISLAM, som programfester full stopp av fremmedkulturell innvandring samt en revidering av asylreglene, som vil forbeholde norske pensjoner for norske statsborgere (og som sier absolutt nei til aa utdele norske statsborgerskap til utlendinger!), et parti som programfester norsk utmelding av EOS og Schengen – og et parti som vil arbeide for aa oke kunnskapen om NORSK historie og NORSK kultur blant befolkninga!
  Og i mangel paa et slikt parti i Norge i dag, foreslaar jeg at dere som skal delta paa DEMOKRATENES landsmoete i April – hvor sikkert Vidar Kleppes overraskende avgang vil bli samtaleemne nr 1 – lanserer dette som partiets nye profil! KANSKJE Demokratene kan spille rollen som «Norges Frihetsparti»…?

  • Kommunalministeren

   Det landsmøtet spiller ingen rolle. Demokratene kommer til å forbli et lite miniparti og kampen for fedrelandet er tapt.

 • kritikker

  Ja men; kan ikke Nordkvinner og Nordmenner heller bo i nordligere fylker. For eksempel i Finnmark, eller i Troms, eller i Nordland. Eller i Trøndelag …….. nei vent litt nå – det går ja ikke. Der vil jo jødene bo. Men uansett. Muslikvinner og Muslimenner de kan da saktens bo i Oslo, Buskerud, Lillesand og sånt; og så blir det fred og ro i riket….ikke sant? Nemligens… der ser dere. Så enkelt kan det gjøres.

 • Noen som har lest avisene i dag? Nu er det nemlig offisielt, det som de fæle innvandrermotstanderne har påstått i årevis, og som den multikulturelle eliten bare har fnyst av: Statistisk sentralbyrå har slått fast at Oslo vil ha en befolkning der ca. 50% er av innvandrerbakgrunn (i klartekst, i denne sammenhengen, fremmedkulturell) i år 2040. Herregud, jeg ler så jeg nesten detter av stolen. I alle år har de som har våget å spå noe sånt om Norges framtid blitt ledd ut…og nå som det er offisielt, så kappes de om å si hvor flott det er (se f.eks. Fabian Stang i avisene i dag).
  Dette landet er så jævla Kardemomme-by at jeg blir flau over å kalle meg norsk. Når den eneste som fremdeles ser ut til å ha et snev av ryggrad er Siv Jensen, da er det jaggu bare å kapitulere, sette seg på dekk og vente på at skuta skal gå ned, mens bandet spiller «Closer to you my God».
  Fyyyy f##n…

  • kritikker

   med ønske om en riktig Hå Te Te Hå.

  • Anonym

   Thomas Hylland Eriksen , en fremtredende ideolog,
   som leder Colcum(om kulturell kompleksitet i det
   Nye Norge),hadde følgende å si om prosjektets
   målsetting og videre planer(Khazaleh 2008):
   Målet var å omdefinere Norge.
   Den viktigste hvite flekken består nå i å
   dekonstruere majoriteten, og gjøre det grundig,
   slik at den aldri kan kalles majoritet langer.

   Så dette virker å være planen til multifolket,
   å gjøre nordmenn og europeere til en minoritet.

 • Latterlig av Lise Christoffersen (Ap).Som påpeker: At arbeidsinnvandrere utgjør den klart største gruppa som kommer til landet, og at Norge er avhengig av dem for å opprettholde velferden. Dersom AP er så opptatt av velferden,hvorfor importer man man folk som får utdelt norsk velferd fra dag en.AP har vist gang på gang,at nordmenns velferdssytem er noe de ønsker å dele med en masse folk uten ilknyttning til Norge,annet en ei underskrevet løgnhistorie nede på UDI.

 • Terje

  «(…) , og at Norge er avhengig av dem for å opprettholde velferden.»

  Det er bare i Norge en politiker helt åpent kan servere en så grov løgn som Lise Christoffersen (Ap) gjør. I et land med en fungerende (samfunnskritisk) presse, ville hun naturligvis blitt bedt om å redegjøre for hvor hun hentet støtte for påstanden. Noe hun selvsagt ikke kan. Ganske enkelt fordi påstanden er reinspikka løgn. Men en servil og spyttslikkende presse fungerer som mikrofonstativer for norske politikere som sørger for pressetrygden deres.

  • Vidar

   Det er nok ikke bare i Norge slikt skjer, for politikerlogner er ingen mangelvare NOE sted… Men det ER merkelig hvor lett (norske) politikere slipper unna med baade klare logner, lognpropaganda, reint idiotiske paastander – og ikke minst valgpropaganda-lofter som ALDRI blir engang forsoekt oppfylt!
   F.eks. myten om at Norge «trenger» innvandrere… MAKAN til uetterrettelig sludder!! Og samtidig er forkynnerne av DET budskapet LIVREDDE for aa offentliggjoere et «innvandrer-regnskap»!? Hadde vi virkelig trengt dem, ville vel ikke det «regnskapet» vaere noe aa frykte…?
   Og «vaare» politikere har klart aa manipulere begrepet «rasisme» til aa gjelde all kritikk av DERES politikk!!! Motstand mot dagens innvandrings- og asyl-politikk er «rasisme»! Motstand mot islamifiserings-politikken er «rasisme»! Eller «islamofobi» – hvilket OGSAA er en slags forferdelig «rasisme»…;-) Og «den frie presse» er visst totalt handlingslamma naar det kommer til baade analyser og kritikk! De er tilsynelatende totalt forblinda av denne «rasisme»-retorikken – og livredde for selv aa bli STEMPLA som rasister! Og resultatet er null analyser, null kritikk, null motforestillinger mot myndighetenes manipulering av fakta og sannhet!
   Og saa lenge det norske FOLK heller ikke bryr seg stort, vil nok galskapen fortsette… Men naar reaksjonene forst kommer, vil det ogsaa bli et «regnskapets time» som jeg tror dagens politikere VIRKELIG burde frykte!

 • Jeg kan ikke se hvordan man sikrer velferden ved å:Skape etniske og religiøse konflikter,Fylle opp norske NAV kontor med negre,arabere,asiatere osv,Fylle opp norske fengsler med innvandrerskrot,La hele EU få tilgang til den norske honningkrukka.

 • Anonym

  London is no longer an English city and that’s how it got the Olympics, says John Cleese

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2032956/John-Cleese-London-longer-English-city-thats-got-2012-Olympics.html#ixzz1p0JkZ0Of

 • vs60

  SSB har sett tal på det som mange har hevda i mange år. Hovudstaden har ingen bykultur. Oslo er ei klyngje av bygningar. Dei fleste som bur på dette området i Norge høyrer ikkje til der.

  At halvparten av innbyggjarane snart er «ikkje etniske nordmenn», kjem til å ende i eit blodbad. Ikkje fordi menneske frå ulike kulturar er meir valdelege enn andre. Men fordi brorparten av dei «nye nordmennene» er Muslimar som vil leve etter Sharia lover.

  I dag tok eg ein trikke-tur i Indre Oslo Øst. Desse Bydelane forfell no raskt. Dei blir no rensa for «etniske nordmenn». Dei kjenner seg som framande og flyttar ut. Slik får vi ghettoar i sentrale delar av hovudstaden aust for Akerselva.

  Det er farlege å vœre ut i desse områdene om kveldane. Narko-mafia og anna tjupakk regjerer i gatebilete.

  Slik er Norge sin hovudstad.

  Vi skal alle snart betale ein høg pris for likesœla. Det er den politisk avmakt som pregar det norske samfunnet.

  Skriven av Ivar Fjeld

 • Anonym

  Heldigvis så får jeg aldri se at statskassa blir tom.
  Jeg smiler litt ved tanken på at disse «gjestene» skal brette opp ermene å begynne å jobbe og ikke hente matlappene på fattigkassa. Etter krigen så kom nordmenn tilbake til Norge for å bygge dette landet opp igjen. De såkalte gjestene nekter å reise hjem til sitt land for å hjelpe til. Nå har jeg fått nok og alt som heter vennlighet er forsvunnet. Enten man tar trikk, buss eller drosje så ser man ikke et blekansikt.

  • kritikker

   Så får «blekansikter» føle på egen kropp, hvordan «rødhuder» har følt.

   • Mr Big

    Åja, det er altså det som er målet?

    • kritikker

     Målet? Neiiij! Det er sånn det blir; det er verdens gang, det. Skjønnt at jeg bruker et hel formue til solarium, for at jeg ikke skal skille meg ut fra massen.

 • Anonym

  Det multikulturelle prosjektet vil rive ned og
  ødelegge mange av de egenskaper som har gjort
  vestlige samfunn til stabile og fredelige
  demokratier, med rettssikkerhet og menneskerettigheter.
  Og hvis det ikke går bra, noe som alt tyder på,
  så vil det gå veldig galt.
  Multikulturistene innrømmer at veien til multiparadiset
  ikke er enkel, og det er trist at såpass mange fra
  urbefolkningen må finne seg i å bli drept, voldtatt,
  ranet eller fordrevet fra sine bo-områder mens vi er på
  vei mot målet, men de er sterke i troen på at verden¨
  snart vil bli et bedre sted for alle.