Søk

Kategorier

mars 2012
M T O T F L S
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Schengen-avtale med bismak

Nyhetene kan fortelle om tyvebander fra bl.a. Litauen, som har spesialisert seg på å stjele kostbare trekkvogner, ja – i flere tilfeller hele vogntog og semitrailere med dyrebar last. Men egentlig bør den rød-grønne regjeringen klandres, fordi den ikke vil sette en stopper for norsk deltakelse i Schengen-avtalen,» mener Terje Haugom, medlem av Demokratene i Bergen. Han skriver:

«Fri flyt over grensene fører bl.a. til at mennesker med alle slags kriminelle hensikter også «flyter» inn i Norge. Resultatene ser vi altså i form av bl.a. biltyverier i milliardklassen! Noen av bilene er utstyrt med satellittmerking, og man har klart å finne dem igjen, i samarbeid med bl.a. finsk politi. Narko-salg er også fritt fram! Militante ekstremister av ymse opphav! Traficking, menneskehandel og – smugling! Trygdespekulanter og lykkejegere!

Slik vil vi ikke ha det! La oss tre ut av denne håpløst naive ordningen som Schengen-avtalen er! Stoltenberg sa det så retorisk i kjølvannet etter 22.juli: «Vi må ikke være naive!» Er det ikke nettopp naivitet regjeringen med all tydelighet demonstrerer, ved å la alle dører stå vidåpne?  Passkontroll, med væpnede grensevakter og tollbetjenter, – helt i orden! Når Sveits har det, og på den måten blankt avviser mistenkelige personer, ja – så bør vi klare det også!

Tyver og annet skurkepakk over våre grenser? Nei takk! Ikke vil vi ha det! Ikke skal vi ha det! Norge blir et bedre og tryggere land å bo i, med stigende grad av respekt ute i verden, dersom politikere som ser sammenheng mellom teori og praksis får velgernes tillit ved kommende valg! Rød-grønn naivitet trenger avløsning.»

41 comments to Schengen-avtale med bismak

 • EØS og spesielt Schengen avtalene,er direkte uansvarlig for Norge og ha.Da politimyndighetene for lengst har måttet kapitulere for en mengde lovbrudd.Norge oversvømmes av lovbrytere fra andre land,og alikevel så sitter det råtne folkevalgte og tviholder på disse avtalene,som er lovbryternes bro til et norsk storsamfunn som ikke klarer å hanskes med at 400 millioner mennesker skal ha sin «rettighet» til å prøve lykken i klondyke landet Norge.

 • Alle vet jo at disse avtalene er til stor skade for landet,men siden det er mange råtne folkevalgte som ønsker at Norge på sikt skal bli en delstat i EU.Man skulle nesten tro at disse avtalene er inngått,med det formål å bryte ned den store fordelen vi etniske nordmenn har hatt de siste 30-40 årene.Det være seg i form av store land areal,gode velferdsordninger,lav kriminalitet,og et enormt fremtidspotensial når det gjelder nordområdene.Og vi betaler jo også store summer får å ha disse råtne avtalene.Og disse avtalene har jo ingenting med demokrati å gjøre.Her blir befolkningen bevist rundlurt og manipulert av en håndfull svikere,uten et snev nasjonal følelse.

 • Det som folk i gamle dager kalte «lureri» kalles i dag internasjonal samarbeid.

 • Bransjemann

  Bare i Agder har et tyvetalls båtmotorer
  blitt stjålet så langt i år, – og sesongen
  er ennå ikke i gang. Hva feiler det norske
  politikere egentlig? Lukker og låser de ikke
  huset om natten og når de går på jobb?
  Skal vi ha 15.000 lommetyverier i Oslo sentrum
  hvert år?
  UT AV SCHENGEN !! BRYT AVTALENE !! LA EU GÅ PÅ DUNKEN MED MULTI-KULTI OG SOSIALE UTGIFTER !!

 • Disse forbannede landssvikerne som Gro Harlem Brundtland og andre kamuflerte sosialister på høyresiden, de klarte jo det kunststykket å lure oss nordmenn trill rundt, der de etter å ha fått NEI TIL EU TO GANGER, likevel fikk oss inn i dette helvete som kalles EØS og Schengen, men som er like jævlig som om vi skulle ha vært medlem av denne mafiaklubben i Brussel.

  For 3-4 uker siden ble 3 vogntog stjålet på Fauske av noen av disse forbryterne fra Lithauen og som har full adgang til landet. Ett av vogntoga klarte de å få over ved Bjørnfjell, ikke langt fra Narvik, men heldigvis bar det i grøfta på svensk side av grensa. Der ble disse svina tatt av svensk politi. De to andre vogntoga ble stoppet i Finland på vei til Lithauen, og der ble dette fanenskapet fengslet. Igår var 7 politimenn fra Bodø i Finland og fikk disse forbryterne utlevert, og nå sitter de heldigvis bak lås og slå i Bodø til rettsaken kommer opp i Salten Herredsrett. Men kjenner jeg lovverket i dette landet rett, så slippes dette fanenskapet ut like fort, og kan igjen begynne å rane til seg vogntog, trekkvogner og dyre personbiler.
  Og dette kan vi takke våre forbannende svikefulle landssvikere for som klarte å få Norge inn i EØS/Schengen, slik at vi ingenting har å si i eget land, der vi bare må stå på sidenlinja og se på at forbrytere, kjeltringer, mordere, voldtektsforbrytere og alt anet pakk kan ta seg til rette i dette landet, og der disse skal ha de samme rettigheter som norske borgere. Jeg vil bare spy!

  • Man kan saktens spørre seg.Hvor mange lovbrudd skal nordmenn finne seg i,og få servert gjennom EØS/Schengen avtalene? Går det noen grense? Eller er det et ikke tema,uansett hvor mye ødeleggelser det norske storsamfunnet måtte bli påtvunget gjennom disse råtne avtalene.Ikke kan man forvente at opposisjone reagerer,fordi de er jo medskyldige i disse avtalene.

 • vs60

  (Sakset fra Klassekamen.)
  Kriminelle får bli i Norge
  21.03.2012
  Det er vanskeligere å uttransportere kriminelle asylsøkere enn andre asylsøkere. Ikke fordi de er kriminelle, men fordi de skjuler sin identitet og går under jorda, sier Geir Petter Pettersen, leder av Politiets Fellesforbund i Politiets utlendingsenhet (PU), til Klassekampen.

  Før uttransportering må man avklare identiteten til de som skal sendes ut.
  Det finnes to typer kriminelle asylsøkere. De som har endelig avslag og oppsøker kriminalitet som en levevei, og de som er i landet for å bedrive kriminalitet, og som søker asyl med en gang de blir tatt. Begge er veldig ressurskrevende å få uttransportert, sier Pettersen til Klassekampen.
  I fjor uttransporterte PU 1019 straffedømte. Bare 223 av disse var kriminelle asylsøkere. De fleste straffedømte som ble returnert, var EU/EØS-borgere fra Litauen, Polen og Romania. Borgere utenfor EØS har rett til å søke asyl. Sett fra politiets synsvinkel er dette også en måte å trenere uttransport på.
  – Problemet er at mange av disse sakene er det krevende å få avklart identitet, noe som er nødvendig for at hjemlandet vil ta imot, sier lokallagslederen til Klassekampen.
  I fjor intensiverte PU innsatsen, og doblet antallet uttransporterte straffedømte. De fleste kom fra Litauen, Polen og Romania. Men det var også 116 fra Nigeria. Flere av disse hadde også søkt asyl, men Geir Petter Pettersen mener likevel det var for få.
  Generelt får politiet i Norge for lite ressurser til å jobbe med kriminelle som blir asylsøkere, sier Pettersen til Klassekampen.

  Det er et paradoks at Politiet ikke får oppslag om sin sak i de store riksdekkende mediene. Men må ty til Klassekampen. For 30 år siden var det nettopp Klassekampen som var politiet sin «hovedfiende» da politivold sakerne ble opp rulla i Bergen.
  Det er mobben og narko mafiaen som styrer i Oslo. AP- SV og SP har ødelagt hele asyl instituttet for mennesker som virkelig trenger hjelp. De er blitt utestengt. Kjeltringene får massiv støtte hos snilistene. Det naive humanistiske hylekoret vil ingen ende ta.

  • Vidar

   Det BURDE ikke vaere det minste vanskelig aa BLI KVITT utenlandske kriminelle; Send dem til deres hjemland (uansett om dette landet vil ha dem tilbake eller ei!) eller INTERNER dem i Norge helt til de enten frivillig reiser (hvor som helst, bare vekk fra Norge) eller vi faar til en utleveringsavtale med hjemlandet.
   Problemet med uidentifiserbare utlendinger i Norge, er jo ogsaa et relativt selvpaafoert problem for Norge. Hadde vi konsekvent avvist «uidentifiserbare» personer paa grensa, hadde dette overhode ikke VAERT noe problem!
   Baade Norge og resten av VERDEN tgrenger en helt ny forstaelse av begreper som «flyktning», «asylsoeker» og «innvandrer»! Samt av begrepene «trosfrihet» og «religionsfrihet». DAGENS praksis fungere bare ikke!

 • HVorfor bygges det ikke brakkeleirer på Svalbard, slik at dette fanenskapet kan sendes dit? Er det et menneskerett at disse forbryterne skal ha lov til å oppholde seg i Oslo? Hadde vi derimot transportert dem direkte til Svalbard, da er jeg 100% sikker på at asyltilstrømningen til Norge ville blitt redusert med minst 90% -og vi ville blitt spart for titalls milliarder av kroner som kunne brukes på eldreomsorg og veier. Men sålenge vi lar apekatter bestemme i dette landet, da kan asylindustrien gni seg i hendene og bare slappe av, og se at bankkontoene vokser med millioner hver eneste måned.

  • Anonym

   Du mener vel ikke på ramme alvor at sysselmannen på Svalbard skal bli plaget med disse søppelmenneskene!

  • Vidar

   Det er dsa ikke nodvendig aa BYGGE noen brakkeleire der, det maa da finnes nok med gamle GRUVEGANGER!

 • HVorfor bygges det ikke brakkeleirer på Svalbard, slik at dette fanenskapet kan sendes dit? Er det en menneskerett at disse forbryterne skal ha lov til å oppholde seg i Oslo? Hadde vi derimot transportert dem direkte til Svalbard, da er jeg 100% sikker på at asyltilstrømningen til Norge ville blitt redusert med minst 90% -og vi ville blitt spart for titalls milliarder av kroner som kunne brukes på eldreomsorg og veier. Men sålenge vi lar apekatter bestemme i dette landet, da kan asylindustrien gni seg i hendene og bare slappe av, og se at bankkontoene vokser med millioner hver eneste måned.

 • Robin Hood

  Ja Schengen og EOS maa vi ut av saa fort som mulig. For aa ivareta norske nasjonale interesser. Selvsagt bor vi holde oss milevis unna EU ogsaa. Stem Kystpartiet el. Demokratene til neste aar.

  Kystpartiet har faktisk et knakende godt partiprogram. F.eks innen skipsfartspolitikk.

  • Kystpartiet er ikke tøffe nok i innvandringspolitikken.Og en restrektiv innvandringspolitikk er egentlig den viktigste grunnsteinen i all politikk de nærmeste årene.Og uten en restrektiv innvandringspolitikk,så kan man glemme velferd,bekjempelse av kriminalitet osv.

   • Robin Hood

    Kystpartiet har en grei innvandringspolitikk. Dessuten er skipsfartspolitikk viktigere enn innvandringspolitikk. Uten handelen paa verdenshavene og paa norske kysten blir det ingen velferd, pensjoner etc.

    • Innvandringspolitikken er det viktigste i et partiprogram pr i dag,det er det vil liten tvil om.Og det er vel uansett ingen av partiene som ønsker å rasere norsk skipsfart,slik man ønsker å rasere landet med innvandrere.Hva hjelper en god skipsfartspolitikk,i et land som blir overtatt av fremmede?

     • Robin Hood

      Da maa jeg nok vaere saapass direkte og si at du ikke har fulgt godt nok med. Folgende partier onsker aa rasere norsk skipsfart: Hoyre, Venstre, SV, Frp og Rodt. Disse partiene er motstandere av nettolonnsordningen.

      Arbeiderpartiet er heller ikke til aa stole paa. De maa alltid presses av fagbevegelsen for de tar til vettet.

      Sjofolk, spesielt underordnede sjofolk, bor velge mellom folgende partier: Senterpartiet, Pensjonistpartiet, Demokratene og Kystpartiet. Kystpartiet var veldig bra under Steinar Bastesens ledelse.

      • Jeg skrev følgende:Og det er vel uansett ingen av partiene som ønsker å rasere norsk skipsfart,slik man ønsker å rasere landet med innvandrere…..Og det vil si at,jeg betviler ikke at partiene muligens forsømmer norsk skipsfart.Men her velger alle etablerte partiene og la innvandrere få okkupere vårt land,og skvise vekk den opprinnelige befolkningen.Og du sitter og snakker om skipsfart.Jeg mener det er langt viktigere å bekjempe innvandringen.Det er alltid noen som hadde ønsket og frakte norske råvarer,dersom det ikke hadde vært noe annet alternativ.Mens det er ingen som kommer til å frakte negre,arabere,asiatere ut av landet.Skipsfart kan bygges opp igjen,dersom man forsømmer den.Mens innvandring kan man ikke rette opp,den blir bare verre og verre uansett hva som skjer.Der er det kun drastiske metoder som kan hjelpe.Og snart blir vel ogsp den muligheten vanskeligere.Innvandringen kommer til å bli et mildt sagt helvete.

       • Robin Hood

        Det er fornuftig aa begrense denne merkverdige innvandringen. Men det er enda viktigere aa fore en riktig skipsfartspolitikk. Mister vi skipsfarten mister vi jobb, inntekt, velferd, pensjoner, produkter etc. Innvandring er tross alt bare et irritasjonsmoment av og til.

 • Kjære Anonym!
  Nei selvfølgelig ønsker jeg ikke å legge stein til byrde for sysselmannen på Svalbard, ved at disse som er utvist fra Norge skal sendes dit. Men grunnen til at jeg ser på dette som en god løsning, det er at når disse «berikerne» vet at de vil havne på Svalbard, hvor det er vinter og mørke, kaldt og jævlig, uten NAV-kontor, og ikke ei eineste dame de kan volta, da vil nok deres ønske om opphold i kongerike Norge reduseres kratig. En må sende ut de riktige signalene dersom en skal få stopp på denne galskapen,og IKKE premiere dem med at de kan gå løs i Oslo og andre byer. Der de kan leve godt av å selge narkotika, svindle, stjele og bedra den dumme Ola Dunk som aldri har forstått sitt eget beste…

  • Kjetil R J

   Hei Amund!

   Takk for ditt tydelige engasjement i forhold til kriminelle utlendinger

   Kan legge inn at sveitserne i en folkeavstemning bestemte at samtlige krimeinelle utlendinger (uten unntak) skal utvises fra landet etter endt soning. Folkeavstemningen var initiert av Det sveitsiske folkepartiet (SVP). Partiet har forresten mange likhetstrekk med partiet Demokratene i Norge

   Ellers : angående Svalbard

   – De har et NAV-kontor der faktisk. Her er websiden
   http://www.nav.no/Lokalt/Troms/Kontakt+oss/NAV+Troms%C3%B8,+avd.+Svalbard.187596.cms

   – Mørketiden er i vinterhalvåret, mens det om sommeren er lyst hele døgnet

   Er du delegat til Demokratene landsmøte ? Ligger det inne forslag om en aktiv repatrieringspolitikk som skal behandles i møtet? Går Demokratene inn for at samtlige kriminelle utlendinger skal utvises etter endt soning? Går Demokratene inn for at samtlige statsborgerskap som er gitt på feil grunnlag aktivt skal tilbakekalles ? (dvs. at den gjeldende loven om statsborgerskap skal følges)

   • Kjetil R J

    Sakser inn dette avsnittet fra Lov om norsk statsborgerskap

    § 26. Tilbakekall, 2. avsnitt

    «Et vedtak om statsborgerskap kan tilbakekalles der omgjøringsadgang følger av forvaltningsloven § 35 eller alminnelige forvaltningsrettslige regler.

    Tilbakekall av statsborgerskap som er bygget på uriktige eller ufullstendige opplysninger, kan likevel bare foretas hvis søkeren mot bedre vitende har gitt de uriktige opplysningene eller har fortiet forhold av vesentlig betydning for vedtaket.»

    Her er det mye å gripe tak i for den som faktisk mener at loven skal følges

    Mange ødelegger sine dokumenter på grensen til Norge, og vi kan jo spørre oss hvorfor de gjør det. Det er forstemmende å observere at noen lyver og bedra seg til både opphold og statsborgerskap. De er falske asylsøkere og leker at de er «flyktninger»

    De som har bedratt seg til statsborgerskap må få det norske statsborgerskapet tilbakekalt og bli utvist

 • Terje

  Her en «gladnyhet» som kommer i tillegg til de «positive» effektene av EØS/Schengen:

  Hossein har 22 barn. Nå ønsker han familiegjenforening.

  • Latterlig om norske myndigheter skal importere resten av slekta til denne asylsvindleren.

   • Anonym

    Nå har Norge startet på en ny million skjønner du.
    Hele slekta kommer nok inn skal du se. Dette er fremtiden, heldigvis har jeg lagt den bak meg.

   • Vidar

    Latterlig – eller tragisk… Men iflg. norske lover har han nok «rett» til aa «bli gjenforent» med heile sin familie. Antakelig ogsaa samtlige KONER…
    Finnes det EN ENESTE god grunn for ikke aa ta heile asyl-politikken opp til en grundig revurdering?

  • Anonym

   Ja, la oss (Norge) redde hele verden! La dem komme hit! La Norge bli verdens sosialkontor! KOM, KOM! Vi driter i integrering og at vi ikke har nok boliger, vi driter i at det blir mer knivstikking, drap og voldtekter – la de komme likevel! Så ser verden hvor snille Norge her! For da må det jo gå bra med Norge? Når verden ser hvor snille vi er? Eller???

 • Utlendighet

  Nyhetsvarsel fra Egypt:
  Beduiner kidnappet i ettermiddag 2 turister på veien mellom turistbyene Nuweba og Dahab (i Sinai )- med krav om frisetting av beduinske fanger fra egyptiske fengsler.

  Suezkanalen er terrortruet på utsiden av kanalbyene Ismalia og Qantarra-øst. Trusler går ut på å bruke bazooka mot utenlandske cargo-skip.

  • Kjetil R J

   Drittsekker av verste slag

   Så mye er altså den «viden kjente» beduinske gjestfriheten verdt

   Styr unna land som ikke respekterer besøkende gjester. Beduinene kreker gjestfriheten grovt

   Bazookagjengen er forskrudde tullinger

   • Vidar

    Styr generelt unna muslimske land! UANSETT hvilket muslimsk land du, som ikke-muslim eller muslim som ikke uten videre sier ja og amen (sier forresten muslimer «amen»…?) til de lokale muslimske lederne, besoeker, har du ikke SNEV av rettssikkerhet og kan risikere hva som helst!
    Enkelte muslimske land forsoeker aa bygge opp en turistindustri, for aa faa litt ekstra utenlandsk valuta. Dette bor BOIKOTTES!

    • Robin Hood

     I muslimske land er det ganske kjedlig aa vaere. Alt for tungvindt aa faa tak i alkohol.

 • Hei Kjetil R J.
  Jeg har alltid vært opptatt av dette landets sikkerhet, og at vi nordmenn skal ha rett til å bo i et land der VI legger premissene, og ikke lar muslimene få for mye de skal ha sagt her. Ikke minst er jeg særlig opptatt av lov og rett der de kriminelle skal være innafor murene, og ikke utafor slik som idag.
  JA jeg skal møte opp på DEMOKRATENES landsmøte i April! Nei jeg tror ikke det ligger inne noe forslag om repatriering av kriminelle utlandinger, men JEG kommer til å fremsette dette forslaget! Desserre består også DEMOKRATENE av en del mennesker som enda ikke har forstått horfor dette partiet ble stiftet, og ha det skal STÅ for, og derfor kan gode forslag også bli nedstemt i dette partiet, tro det eller ei!Det forundrer meg ikke om et forslag der kriminelle utlendinger skal utvises fra riket, etter endt soning, kan bli nedstemt også her.
  Jeg skal også fremme forslag om at kriminelle utlendinger skal miste sitt norske statsborgerskap dersom de driver med omfattende kriminalitet! Og er de fra land der uttransportering til ikke er mulig, så skal de overføres til Svalbard! Det skal IKKE være noe menneskerett å bo i Oslo!

  • Vidar

   Dette siste «prinsippet» burde Demokratene vedta – og faa skikkelig mediadekning paa; DET ER INGEN MENNESKERETT AA BO I NORGE! Tror ikke det er noe sjaskktrekk aa begynne aa bestemme HVOR i Norge folk skal bo, men det er heller ikke noe problem dersom vi kun snakker om NORDMENN! Og INGEN andre har noen «rett» til aa bo I NORGE! DET er det vesentligste!
   Men frem krava, Amund! OG proev aa faa medlemmene til aa forstaa at Demokratene eventuelt er det ENESTE partiet i Norge som fatter vedtak som vil forhindre at kriminelle utlendinger fortsetter aa «reke rundt» i landet VAART! Men fremmer du ogsaa forslag om at det maa bli slutt paa denne allmenne grastis-utdelinga av norske STATSBORGERSKAP? At KUN folk med minst EN norsk forelder skal kunne faa NORSK statsborgerskap? Og at folk som allerede HAR et statsborgerskap, ALDRI skal kunne faa et norsk?

   • Robin Hood

    Demokratene bor ogsaa markedsfore seg som partiet som vil heve uforetrygden til statens lonnstrinn 10 (240.000kr pr aar). Det samme skal gjelde for minstepensjonister og sosialklienter. Det skal innfores borgerlonn. Dette er ogsaa en del av Demokratenes politikk. Det staar i partiprogrammet. Veldig bra.

 • Vidar! Ja det bør jo være en selvfølge at Norge kan ikke dele ut pass som om dette skulle være sukkertøy til ethvert menneske som kommer rekende hit. At våre myndigheter har drevet denne praksis er både skremmende, lite gjennomtenkt, skammelig og ikke minst svært respektløs overfor etniske nordmenn. Vær sikker du Vidar, jeg kommer til å ta opp dette og fremme krav om at det må bli slutt på denne galskapen!