Søk

Kategorier

mars 2012
M T O T F L S
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kommunismen blodige historie i Sentral Asia

Mao Tse Tungs kommunistregime, som overtok kontrollen i Kina etter andre verdenskrig, er et av de mest brutale regimene verden har sett. Det lå flere lik igjen etter Mao enn etter Hitler. Diktatorens Røde Arme angrep landet naboland, støttet Nord Korea, og invaderte Tibet og Øst Turkistan. Denne filmen forteller den blodige historien om kommunismen i Kina og Sentral-Asia.

httpv://www.youtube.com/watch?v=TmV_ce_x2aA&feature=related

7 comments to Kommunismen blodige historie i Sentral Asia

 • Terje

  Mao er fortsatt en høyt aktet person for mange. EU-kommisjonens president er en gammel maoist. Den nyvalgte lederen for det venstreekstreme partiet SV en annen. Det underlige med denne massemorderens tilhengere er at de anser seg moralsk overlegne andre mennesker. Er du konservativ betraktes du i tillegg som ond. Og skulle du være nasjonalist, det vil si mene at alle folkeslag har rett til sitt eget hjemland, er du i tillegg en Hitler-kopi (og rasist) som vil gjenåpne konsentrasjonsleirene.

  De fleste gamle maoister har i dag supplert ondskapens galleri med en som er enda verre enn Mao, nemlig muhammed, og resultatet er blitt det vi i dag kaller multikulturalisme. En isme som i prinisippet fungerer som en hatideologi rettet mot hvite europeere, og som vil føre til et etnisk og kulturelt folkemord i Europa om den blir gjennomført.

  Venstreekstremister kan aldri få nok av onde ideologier. Veien er kort fra den ene ondskapens ideologi til en annen og verre, fra maoismen til islam til multikulturalisme. Flere av dem som tidligere arbeidet for å styrte det norske demokratiet med voldelige midler (væpna revolusjon) er i dag blitt muslimer og multikulturalister. Nå forsøker de gjennom denne perverse nye ideologien på nytt å komme det norske demokratiet til livs.

  Vil de lykkes denne gangen?

  PS. Om dere lurer på hva som foregår i hodene på mentale avfallsprodukter så les hva denne personen skriver.

  • arifkarim

   «Flere av dem som tidligere arbeidet for å styrte det norske demokratiet med voldelige midler (væpna revolusjon) er i dag blitt muslimer og multikulturalister.»
   Hahaha. Da måtte høyreekstremisten Breivik egentlig være venstreekstremist, som prøvde å overstyre demokrati med vold og terror 😀
   Som jeg husker: Han var tidligere et FRP-medlem 😉

   • Thomas

    Hysj..det er ikke lov å nevne Breivik om han ikke nevnes i forbindelse med mental sykdom her inne.

 • Anonym

  Dette kan knapt kalles riktig. Øst-Turkestan ? Hvor er det ? Hvilket land er det ? Sin-Kiang provinsen har vært en del av Kina i uminnelige tider. På attenhundretallet så oppkastet en røverbaron seg til Khan for noen år, men Kina hadde indre problemer, og Storbritannia og Russland spillte sitt spill, der området blei en brikke i spillet om India. men denn provinsen har aldri vært selvstendig på mange århundreder, men har vær en del av Kina. Artikkeforfatteren bør ikke prøve å skrive om historien.

  • arifkarim

   «Artikkeforfatteren bør ikke prøve å skrive om historien.»
   Kanskje «Anonym» burde lese mer i historien først før han kaller andre for mangel på historisk kunnskap?
   Øst-Turkistan har offisielt eksistert 2 ganger gjennom historien:
   «First East Turkestan Republic
   The first republic established by the Uighurs was short lived, the Uighur army was defeated by the Chinese Muslim 36th Division (National Revolutionary Army) which destroyed the Republic at the Battle of Kashgar (1933).

   Second East Turkestan Republic
   A Soviet backed state was created by Uighur rebels in northern Xinjiang. It was absorbed into the newly founded People’s Republic of China in 1950.»
   http://en.wikipedia.org/wiki/East_Turkestan_independence_movement#Attempts_at_Independence

   Det finnes nasjonalister overalt, i alle tider. Og alle folkegrupper inkludert samer, kurdere, palestinaarabere, indianere, kashmirere har i prinsippet krav på uavhengighet dersom de «ØNSKER» det. Å si noe sånn tull som «uminnelige tider» er sionistisk-imperialistisk oppfinnelse. Var ikke Nord- og Sør-Amerika bebodd av indianere i «uminnelige tider» da de ble innvadert og kolonisert av europeiske kolonister for noen hundreår siden? 😀

  • Feil. Øst Turkistan har i lange historiske perioder vært en sentralasiatisk stat, og var selvstendig da den røde hæren til kommunistene marsjerte inn i landet i 1949. Da var landet befolket av et sentralasiatisk folkeslag, uigurer. Det bodde under 10 prosent kinsere i området. I dag har kommunistene sendt inn kinesiske innvandrere, slik at de utgjør halvparten av befolkningen. Dette er på alle måter en reell okkupasjon, både militært og gjennom en styrt innvandring av et, for den opprinnelige befolkningen, fremmed folkeslag.

   • Anonym

    Du gir deg ikke ? Området har vært kinesisk i uminnelige tider. La meg her henvise til følgende bok :Hopkirk , Peter : The Great game- On Secret Sercvice in High Asia, John Murray, London 2006. Boken er ganske detaljer i sin beskrivelse av blant annet politikk og maktforhold i den kinesiske Sing-Kiang provinsen, det du kaller «Øst-Turkestan».