Søk

Kategorier

mars 2012
M T O T F L S
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Frankrike har et problem

Flere franske soldater og jødiske skolebarn ble brutalt myrdet i en fransk by av en muslimsk fransk statsborger. Ofte dekker franske medier over slike hendelser for ikke å «skape en hatefull stemning mot landets muslimer», slik det skjedde i forbindelse med en av de mest bestialske drapssakene i Europa i nyere tid. Denne gangen lot det seg ikke gjøre.

I Frankrike og andre europeiske land finnes det bydeler og områder som politiet kaller “Ikke Gå-soner”, noe som betyr at etniske franskmenn advares mot å bevege seg inn i områdene. Det kan være farlig. Disse sonene styres ofte av imamer ved hjelp av sharia-lover, på siden av den franske loven.

Nylig tok den franske innenriksministeren bladet fra munnen og uttalte at det store antallet muslimer i Frankrike utgjør et problem. Hun ble umiddelbart anmeldt til politiet av den franske versjonen av SOS Rasisme for «hatefull tale».

«Det er sant at økningen i antall troende i (islam) utgjør et problem”, sa innenriksministeren, Claude Gueant, ifølge den britiske avisen The Telegraph. Han viste til problemet med at mange muslimer ber bønner i gatene, og dermed hindrer trafikken. Noe mange franskmenn har sett seg lei på og ønsker å forby. Claude Gueant viste til at de franske lovene på dette området er fra 1905, da det var “svært få muslimer”, mens antallet i dag er på mellom fem og seks millioner. Dermed gjorde den franske avdelingen av SOS Rasisme det klart at den vil gå til søksmål mot Gueant for å ha egget til rasehat.

Uttalelsen falt i forbindelse med en debatt i det franske parlamentet som gjaldt et forslag om å forby muslimske mødre å bruke hijab når de følger sine barn på skoleturer, og et forslag om å forhindre at foreldre tar barna ut av undervisningen i obligatoriske fag som gymnastikk og biologi.

36 comments to Frankrike har et problem

 • Terje

  Frankrike har i høyeste grad et problem. Rundt 80 prosent av innsatte i franske fengsler er antatt å være muslimer.

  Some 80 per cent of French prison inmates are believed to be Muslim

 • vs60

  Det vil bli store forandringer i Europa om ikke galskapen snart tar en slutt. Muzzerne er fulle av hat mot oss. Det de ser her i vesten gjør de smertelig klar over hvilken tilbakestående og voldelig kultur de representerer.

 • eplejuice

  «Dommene stadfestet i drapsaken mediene
  nektet å skrive om». La meg gjenta en
  kommentar under oppslaget på FY om en av
  de «mest bestialske drapsakene i Europa
  i nyere tid»;
  «Stående applaus til Jan Simonsen som dekker
  slike saker.» Men la meg legge til; «Skam over alle feige norske medier som ikke gjør oppgaven de er
  satt til.»
  Det antas at det i Europa finnes 400 personer som morderen Mohamed Merah ifølge EU`s antiterrorsjef Gilles de Kerchova. Videre har 85 personer fra Frankrike vært i Waziristan og trent med Taliban.

  Så joda, helt korrekt Jan Simonsen. Frankrike har et problem. Men også Norge har et problem når noen må vitne for å stadfeste at Breivik er tilregnelig.
  En vidunderlig verden, – ikke ?

  Så vil dere høre nå; alle selvgode multi-kulti fan fra venstre til høyre, og som fortsatt tror «dialog» kan løse alt. Vel, den løste ikke opp på skilsmisse-statistikken hvor det en gang var kjærlighet med i bildet. Så hvordan kan dialog løse et problem når
  hatet er uoverstigelig som her ? Noen god-ord Støre?
  Hva vil du si til de som vil følge Muhammed til punkt og prikke ? Vil de legge koranen på hylla etter å ha snakket med deg ?

  • arifkarim

   «Vil de legge koranen på hylla etter å ha snakket med deg ?»
   Man er ikke jøde- og kristenhater bare fordi man leser koranen. Det er tolkning av koranen som bestemmmer hvilke holdninger muslimer har ift. sin tro og lære. Sionistene kan jo lyve så mye de vil, og benekte all samarbeid med FNs menneskerettighetsråd fordi rådet ønsker uavhengig gransking av situasjonen til Palestinaarabere i Israels okkuperte områder, men tilslutt kommer sannheten i lyset igjen uansett hvor sent det kommer:
   «Christian Palestinians: Israel ‘manipulating facts’ by claiming we are welcome. Eighty prominent Christian Palestinians signed a letter sent to the ambassador last week in response to his article, accusing the ambassador of manipulating the facts.
   In 2006, Qassis conducted a survey of Christians who live in the occupied Palestinian territories, and, he says, the vast majority said their desire to emigrate was linked to the lack of security and stability they feel under Israeli rule. Less than 1 percent spoke about being afraid of Muslims.

   Kairos Palestine also sent a letter to The Wall Street Journal that blamed Israeli policy for driving away Christians, but it was not published. «In the case of Bethlehem, for instance, it is in fact the rampant construction of Israeli settlements, the chokehold imposed by the separation wall and the Israeli government’s confiscation of Palestinian land that has driven many Christians to leave,» the letter states. «At present, a mere 13 percent of Bethlehem-area land is left to its Palestinian inhabitants.»»
   http://www.haaretz.com/news/features/christian-palestinians-israel-manipulating-facts-by-claiming-we-are-welcome-1.420718

   SÅ det er ikke bare onde-paletinaarabere som driver med propaganda mot Israel. «Gode-sionister» gjør akkurat den samme jobben i en mye større skale, ved å komme med rene løgnhistorier om de palestinakristne som bor i og utenfor Israel, mens israelvenner lett biter på disse løgnene 😀

 • I Europa er Spania,Belgia,Nederland,Frankrike,Østerrike,Storbritania,Sveriga,Danmark,Tyskland,Norge i ferd med å ødelegges av afrikanere,arabere, og asiatere. Man hadde gode harminiske samfunn,uten særlige interne konflikter.Man har aldri forstått å verdsette demorati,velferd, og harmoniske samfunn med vakre stabile mennesker.Derfor har man vært likegyldig og sluppet inn alt som kan rive ned de vesteuropeiske land på relativt kort tid.Man har drevet en politikk som de færreste forstår skadene av.Og nå har disse samfunns skadende okkupantene etablert seg så sterkt,at de har sikret Europa en masse blodige fremtids utsikter,dersom man ikke direkte kaster ut okkupantene.Det haster ,dersom man vil unngå krig i Europa.Kampen om ressursene og makten har startet.

  • Terje

   Ja Kurt, det ser stygt ut. I dag jaktes ressurssvake innfødte europeere som byttedyr i sine egne land helt til de ikke orker mer og forlater sine hjem. Bydel etter bydel i europeiske byer overtas av mennesker fra den tredje verden. Sånn er det. Ingen kan benekte det mer, det er for åpenbart.

   De europeere som bor i (foreløpig) sikre områder, tror etnisk-religiøse konflikter kan begrenses. Der tar de fullstendig feil, for snart innhentes også de av det multietnisk-religiøse svineriet. Myndighetene i UK er klar over hva som venter om få år, og vil forbereder seg. I Norge skjønner de fleste fortsatt stort sett ingen ting. Alt kan jo løses med dialog, ikke sant?

   • Ja,det er nesten rart å tenke på.På 80 tallet,når vi så dagsrevyen fra krigsherjede land.Og tenkte: Vi er heldige vi,som bor i Norge.Og nå har man valgt å importere disse tragediene til Norge.Og nå,tenker jeg: Jeg vet at vi får krig i Norge,med etniske og religøse konflikter.Takket være folkevalgte svin,som ikke har fått sin straff enda.Men som kommer til å få det.

    • Her driver de folkevalgte og overkjører sitt eget folk,med masse import av afrikanere,arabere,asiatere osv.Og påtvinger befolkningen/landet varige ødeleggelser.Og de kommer til å få svar på dette,og da kommer nok de slue folkevalgte til å skal lure/oppfordre befolkningen til å verne om seg og de enorme ødeleggelsene,med fakkeltog,og i scenesatte sympati demonstrasjoner.I et forsøk på å lansere/legalisere sine svik,som en del av et demokrati.Der de får lurt det naive folket til å tro at de kjemper for demokrati,mens de istedet frikjenner norges verste landssvikere.

     • Terje

      Jeg tror at mange nå begynner å skjønne at de har blitt lurt og at de har blitt løyet for av politikere og, ikke minst, av mediene. Mennesker som blir sveket og lurt snur ofte brått om, så vi vil nok se en del sterke reaksjoner etter hvert, men jeg tror uansett at det er for sent å redde velferdsstaten, den historisk norske tryggheten og tilliten mellom folk. I samfunn med flere etniske og religiøse grupper vil det oppstå konflikter. Det viser all forskning helt entydig. Det er en grunn til at det ble etablert nasjonalstater. Opphever man disse så innfører man barbariet. Annerledes er det ikke.

      • Jeg tror og at folket vil svikte deler av velferds dugnaden,når man lar fremmede reise med store deler av godene.Folk ønsker ikke å betale i et felleskap,som allerede er kraftig forsømt landets myndigheter.Man er i ferd med og få et storsamfunn,der viktige oppgaver blir rasert.Snakker da om sykehus,skoler osv.Det som var lovbrudd i gamle dager,henlegges i dag.Man har bestemt at det norske storsamfunnet sine fellesgoder skal tilkjennes spesielt utvalgte(etter lotto trekning) negre,arabere,asiater osv.Pluss at man har gitt de 400 millioner europeere en reel mulighet til å få være med på den norske velferdsfesten.Og resultatet av denne sosialismen,er at folk ikke stoler på felleskapet lenger.Og dermed får vi et samfunn der vi er nødt til å ha alt i private forsikringer.

       • Terje

        «(…) er at folk ikke stoler på felleskapet lenger.»

        Det er poenget, ja. Det skal en veldig høy tillit folk imellom til for at de frivillig skal gi fra seg mye av pengene sine for at andre (les: staten) skal forvalte og fordele dem. Det var jo nettopp denne tilliten og sammenholdskraften som dannet grunnlaget for velferdsstaten.

        Det er ingen ting som tar livet av et velferdssamfunn så effektivt og hurtig som innvandring. Et homogent samfunn gjøres om til et heterogent, og så lurer noen på hvorfor velferdssamfunnet ikke kan videreføres. Er det virkelig mulig?

        Avviklingen av det utopiske multikulturelle velferdssamfunnet de virkelighetsfjerne ville skape vil trolig foregå i like uorganiserte former som avviklingen av den politikerskapte euroen, også den et ideologisk luftslott som alle tenkende mennesker skjønte at ikke ville fungere, men tvert imot føre til en katastrofe.

        Er det ikke på tide at vi kaster utopisters, multikulturalisters, venstreekstreme gærningers, religionsfascistiske undermåleres (muslimer) og andre tullingers tankegods på historiens søppeldynge? Hva med å bringe litt realisme inn igjen som utgangspunkt for styring av landet?

        • arifkarim

         Vi kan jo fiske opp høyreekstremister som Breivik, EDL, Antijihadister og deres sionistiske venner for å skape virkelig god «homogen» muslimren europa igjen, slik Hitler prøvde å skape jøderen europa under ww2 😀
         At hatet mot muslimer i europa er på samme nivå hos enkelte tullinger som hatet mot jøder var på 30-tallet er ikke merkelig. Det ligger nok i det europeiske kollektive å hate det ukjente. Til tross for at jødene hadde bodd blant etniske europeere i mer enn 1000 år ble de brutalt nedslaktet under holocaust pga. nazismen og sionismens skyld. Idag går samme krefter mot muslimer og ønsker dem utryddet fra europa. Historien gjentar seg. 😀

      • arifkarim

       «Det er en grunn til at det ble etablert nasjonalstater.»
       LOL! Nasjonalstater er ikke basert på tillit men den vestlige ideologien nasjonalisme, tulling!
       Tror du ikke samene, kurdere, indianere, kashmirere, palestinaarabere, uighurere, sigøynere og mange andre etniske folkeslag som fortsatt har ingen egen selvstendig stat per dagsdato har TILLIT til hverandre? 😀 Du har nok rett at tillit skaper velferdstat, men tillit skaper også pengesystem og resten av daglig økonomien. Mister folk tilliten til papir / digitale tall man kaller «verdfulle» eiendeler, kollapser hele dagens pyramidespillet man kaller: økonomi 😀

     • arifkarim

      «Og påtvinger befolkningen/landet varige ødeleggelser.»
      Påtvang europeiske, afrikanske og asiatiske innvandrere i amerika «varige ødeleggelser» i USA? 😀

      Såvidt kolonialist og imperialist historie forteller: Det var jo DE som bygde det vi idag kaller: United States of Terrorism. 😀

    • arifkarim

     «Og nå har man valgt å importere disse tragediene til Norge.»
     Hadde dere født nok med etnisk norske barn selv før olje-årene, eller de millionervis av norskamerikanere returnert før oljeboom, hadde dere virkelig ingen behov for arbeidskraft fra innvandrere. Dessuten kunne dere fulgt den emiratiske arbeidsinnvandringsmodellen som kun gir arbeidstillatelse og ingen automatiske oppholdstillatelser og statsborgerskap etter så så mange år. I emiratene er 85 % av befolkning arbeidsinnvandrere. Tror du de 15 % etniske araberne der «redde» for disse papirløse innvandrerne? 😀

   • arifkarim

    «Alt kan jo løses med dialog, ikke sant?»
    Ja, alt kan løses med dialog så lenge begge parter er likeverdige. Når den ene parten som for eksempel ISRAEL har slavisk støtte fra verdens største terrorstat USA, og når Palestinaarabere har slavisk støtte fra andre EUraber land, ja da skjønner man fort at dialog aldri kunne lese de utallige konfliktene i MØ etter sioniststatens misdannelse i 1948. USA er ene og alene den eneste staten som har beskyttet og fortsett beskytter Israel de siste 60 årene. Når supermaktens dager er over, er Israels hegemoniske dager i MØ også over. Israel kan ikke lenger bare «ignorere» sine naboer lenger fordi landet får all ulandshjelp det trenger fra USA. Det skal komme en tid når USA sier NEI til Israel, noe man allerede ser ved konstante NEI om å angripe Iran fra USAs side. 😀

  • arifkarim

   «dersom man ikke direkte kaster ut okkupantene.»
   Kan ikke samene, palestinerne og indianerne bare kaste ut europeiske okkupanter fra opprinnelige landene sine? 😀

 • Robin Hood

  Jeg synes franskmennene bor gi Marina Le Pen en sjanse ved presidentvalget.

 • Thomas

  Jeg er mot jødehat og brutale drap, som de fleste andre også er. Jeg er også mot at slike handlinger skal brukes i en svertekampanje mot muslimer. Man kan mene hva man vil om islam, men å se på alle handlinger begått av enkelte muslimer som noe alle muslimer står bak, det er skremmende. Det er heller ikke positivt for palestinernes sak at denne mannen påsto han handlet for dem selvsagt.

  • «å se på alle handlinger begått av enkelte muslimer som noe alle muslimer står bak, det er skremmende»

   Er det noen her som har påstått at alle muslimer står bak muslimske terrorister?
   Nei. Det er ingen som har sagt det, og det er ikke det dette dreier seg om. Det dette dreier seg om er at det BLANT muslimer i Europa allerede er FOR mange som har disse holdningene til bl.a. jøder, som Merah hadde, og at dette antallet muslimer BLANT Europas muslimske befolkning som har disse holdningene, helt tydelig er økende. Ettersom vi åpenbart har et problem med et relativt stort, og også økende antall individer innenfor den muslimske minoriteten, vil det være en god idè å stanse all muslimsk innvandring til Europa.
   Det er ikke det samme som å påstå at alle muslimer er terrorister. Men jeg forventer ikke at du forstår denne distinksjonen.

 • arifkarim

  «Flere franske soldater og jødiske skolebarn ble brutalt myrdet i en fransk by av en muslimsk fransk statsborger.»
  Helt feil. Riktig settning: Flere franske muslimske soldater og franske jødiske skolebarn ble brutalt myrdet i en fransky by av en fransk muslismk statsborger.
  Ikke prøv dere med løgner. Vi vet mer enn det dere tror 😀

  «skape en hatefull stemning mot landets muslimer»
  Hva har landets «ANDRE» flere millioner muslimer noe som helst med denne saken å gjøre? Sionist kollektivideologien fungerer ikke etter 1945, nei 😀

  «Disse sonene styres ofte av imamer ved hjelp av sharia-lover, på siden av den franske loven.»
  Og hvor er politiet og andre myndigheter i dette bildet? Denne utviklingen skjer ikke over natta, og reverseres ikke over natta heller slik mange antijihadister tror. Disse folka er franske statsborgere og skal leve i harmoni med resten av befolkningen. Nekter de, kan de bare miste statsborgerskap og reise tilbake til sine opprinnelsesland.

  «det store antallet muslimer i Frankrike utgjør et problem.»
  Da frankrike koloniserte og regjerte i nordlige deler av muslimsk afrika, var ikke dette også et PROBLEM for lokal befolkning? Nei, nå bør dere smake på deres egen medisin. 😀

  «Han viste til problemet med at mange muslimer ber bønner i gatene, og dermed hindrer trafikken.»
  Her er jeg helt enig. Men skjer dette 5 ganger hverdag, eller bare en gang i uka dvs. på fredag?

  «forby muslimske mødre å bruke hijab når de følger sine barn på skoleturer»
  Og hva hjelper det da? Kan de ikke bare så enkelt bare forby HELE islam, så de slipper mer debatt i fremtiden? 😀

  «og et forslag om å forhindre at foreldre tar barna ut av undervisningen i obligatoriske fag som gymnastikk og biologi.»
  Barna skal undervises i alle fag, uansett religiøsbakgrunn. At muslimske barn får fritak fra enkelte obligatoriske aktiviteter pga. religion er latterlig. Det er et hån mot den sosialistiske skolemodellen i Europa.

  • ««det store antallet muslimer i Frankrike utgjør et problem.»
   Da frankrike koloniserte og regjerte i nordlige deler av muslimsk afrika, var ikke dette også et PROBLEM for lokal befolkning? Nei, nå bør dere smake på deres egen medisin.»

   Jeg er delvis enig (med unntak av det med å smake egen medisin, selvfølgelig ;o). Jo, Frankrike har på sett og vis lagd ris til egen bak, i.o.m. sin kolonifortid. Det samme gjelder England, Belgia og til dels Tyskland. Men når det er sagt, så er det feil å si at kolonitida BARE var et problem for menneskene i koloniene. Både engelskmenn, franskmenn og til dels tyskere gjorde også mye bra for menneskene i koloniene. De bygde veier, sykehus, skoler, og bygde ut infrastrukturen generelt. Men selvfølgelig, det var også mye undertrykkelse.

   ««Han viste til problemet med at mange muslimer ber bønner i gatene, og dermed hindrer trafikken.»
   Her er jeg helt enig. Men skjer dette 5 ganger hverdag, eller bare en gang i uka dvs. på fredag?»

   Bare det at de gjør det èn gang i uka, blokkerer trafikken i en fremmed «guds» navn på europeisk jord er en forbanna fornærmelse. I tillegg skader det økonomien: Folk kommer seg ikke til og fra arbeid. Kommer det noensinne til å gå opp for dere muslimer at en viktig del av årsaken til at hele den arabiske verden ligger så langt etter Europa utviklingsmessig er at dere kaster bort så mange verdifulle arbeidstimer hver uke, ved å avbryte hverdagen opptil flere ganger for å be, samt å kaste bort halve fredagen på fredagsbønnen? Hvor mange arbeidstimer tror du de bruker pr. dag i saudi-Arabia på bønn, Arif?

   ««Disse sonene styres ofte av imamer ved hjelp av sharia-lover, på siden av den franske loven.»
   Og hvor er politiet og andre myndigheter i dette bildet?»

   De er utslitt og underbemannet. Problemet er så gigantisk, og vokser så fort, at man må utdanne fler og fler politifolk hvert år for å holde følge med utviklingen, og bruke tiltagende ressurser. Om få tiår kommer budsjettet til politiet være like stort som budsjettet til helseetaten.

   «Denne utviklingen skjer ikke over natta, og reverseres ikke over natta heller slik mange antijihadister tror.»

   Å joda. Et par uker med unntakstilstand, noen tusen paramilitære og soldater, og noen hundre konfiskerte skip, så skulle vi fått skipa dem hjem til der de kom fra, eller sånn noenlunde (endestasjon: Midtøsten. Hvor som helst i midtøsten).

   «Disse folka er franske statsborgere og skal leve i harmoni med resten av befolkningen.»

   Du ber om det umulige.

   «Nekter de, kan de bare miste statsborgerskap og reise tilbake til sine opprinnelsesland.»

   Helt topp. Vi er enige.

   ««forby muslimske mødre å bruke hijab når de følger sine barn på skoleturer»
   Og hva hjelper det da? Kan de ikke bare så enkelt bare forby HELE islam, så de slipper mer debatt i fremtiden?»

   Helt enig. Bare forby hele driten. I dag tidlig så jeg ei bittelita jente, helt åpenbart en førsteklassing, i HIJAB, på vei til skolen. Altså, en seksåring i hijab.
   Fyttigrisen, jeg trodde jeg skulle kaste opp.

 • Anonym

  «MUSLIM WOMEN PREVENTED FROM LEAVING FLOWERS AT MOHAMED MERAH’S CHILDHOOD HOME»

  http://www.youtube.com/watch?v=TUuh9UVBCKg&feature=g-u-u&context=G2a42635FUAAAAAAAFAA

  fordømte kjerringpakk!

 • Terje

  Det jeg absolutt ikke forstår er at det er enveistrafikk fra tidligere kolonier til de land som koloniserte dem. Hvorfor det? Om noen hadde kolonisert Norge, ville jeg aldri en gang tenkt tanken på å flytte til hjemlandet til menneskene som hadde gjort dette. Først er man glad, og har kjempet (!), for å bli kvitt kolonistene, for så å reise etter dem for å bo sammen med dem. På toppen hevder de tidligere koloniserte at de blir diskriminert i sine tidligere koloniherrers hjemland. Låter dette logisk? At man reiser etter noen for fortsatt å bli diskriminert?

 • vs60

  ««forby muslimske mødre å bruke hijab når de følger sine barn på skoleturer» Vel «Moskus» her har du mere å tenke på.
  I det dypt religiøse Norge på 1800-tallet var det både skaut, kvinneundertrykkelse og tvangsekteskap. Men vi har tatt et oppgjør med de ekstreme kristne miljøene, men tør vi gjøre det samme med de ekstreme miljøene blant muslimer.
  Det er trist å se småjenter fra muslimske miljøer løpe rundt i sommervarmen med skaut på hodet. Vi ønsker integrering, slik at barn og voksne med utenlandsk bakgrunn skal komme inn i norske miljøer, men dette er ikke mulig når foreldrene er så fanatisk religiøse at de tvinger småbarn til å skille seg slik ut på denne måten. Dette er regelrett barnemishandling! Jeg har mange ganger spurt meg selv, hvor er barnevernet?
  For en tid tilbake besøkte jeg Dubai, der så jeg på Hilton hotellet hvor jeg bodde, at muslimske kvinner var i basenget med «spøkelsekladd» kostymet sitt. Noe mer urenslig har jeg alldri sett før, og i den varmen. Heldigvis badet de ikke i samme baseng som vestlige turister.
  Slik behandler muzzerne kvinnene sine: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10032723

  • Terje

   Skaut har aldri hatt en religiøs betydning i Norge, selv om det gjentas til det kjedsommelige i kommentarfeltene i avisene av kunnskapsløse (og historieløse) innskrivere. Skaut hadde en praktisk eller stilmessig betydning, det har aldri hatt en religiøs betydning.

   • vs60

    Terje@
    Dette sto i min kommentar: I det dypt religiøse Norge på 1800-tallet var det både skaut, kvinneundertrykkelse og tvangsekteskap.
    Dette var ditt svar til meg eller myntet på meg: Skaut har aldri hatt en religiøs betydning i Norge,
    Hvor i min kommentar antyder jeg det du antyder??
    Les kommentaren en gang til. Har du mindre forståelse av det som virkelig står i kommentaren min, kan ikke jeg hjelpe deg, desverre.

    • Terje

     @vs60

     Du skrev at skaut hadde med «det dypt religiøse Norge på 1800-tallet å gjøre». Eksplisitt at skautet var religiøst begrunnet. Det var det ikke, og det var det jeg påpekte, noe som burde være umulig å misforstå.

  • Anonym

   Jeg synest det er trist å se barn med burka og hijab osv. men på en annen måte er det jo litt letter for oss «kaffirer» og identifisere disse som skal erobre våre land… så hadde det vært opp til meg, skulle de blitt merket på samme måtte som de merker jøder, kristne og hinduer osv.

   De flest tror at det var Hitler og nazistene som fant på dette med de gule emblemer, men sannheten er at det var muslimene som startet med dette.

  • Anonym

   At kvinner i Norge har vært så undertrykte?
   REN OG SKJÆR LØGN.
   Skaut ble av kvinner i Norge brukt helt
   frivillig, og mer av praktiske årsaker.
   Norske kvinner har aldri vært i nærheten
   av å bli undertrykte på lik linje med
   kvinner under islam.
   Tvert om har kvinner i Norge vært ganske så
   frie, selv med mannen som overhode.

   • Anonym

    Når jeg tenker på skaut, ser jeg for meg en norsk flott hardtarbeidende bondekvinne.

 • Vidar

  Hvis hensikta er aa omforme Norge FRA et homogent samfunn med KRISTENDOMMEN som verdigrunnlag, finnes det antakelig ikke en mer effektiv maate enn aa innfoere islam! For islam er kristendommens – og vaar sivilisasjons – absolutte MOTPOL!
  Hvilket igjen betyr at de av oss som vil forsoeke aa forhindre denne utviklinga, denne omforminga til «det nye VI», maa delvis gjoere alt vi kan for aa motvirke «islamifiseringa», men ogsaa gjoere det vi kan for aa hegne om KRISTENDOMMENS stilling og posisjon i samfunnet! Men vi ser jo at dagens regjering og Storting – i tillegg til aa la islam ha frie toyler i Norge – naa ogsaa gjoer det de kan for aa fjerne kristendommen! Den norske Kirke skal nedlegges – og for faa dager siden fatta Stortinget vedtak for aa fjerne ALL henvisning til Kristendommen som Norges ideologiske grunnvoll, fra Grunnloven!
  Det er nok ikke bare Frankrike som har et problem…

 • Tusen takk for disse meget kloke ord Vidar! Du har forstått det meste, og du fokuserer på akkurat det som er problemet for dette landet framtid. Og ikke minst på hvilke vei dette vil føre, der alt av vårt verdigrunnlag kan forsvinne, og der det neppe vil bli levende for de stakkars nordmenn som skal overta og bo i dette landet om en generasjon eller to!