Søk

Kategorier

mars 2012
M T O T F L S
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Israel et stadig mer populært reisemål for nordmenn

Antall turister fra Norden fortsetter å øke. 2011 ble et nytt rekordår når det gjelder antall nordiske turister til Israel, melder det israelske turistkontoret. I 2011 økte turismen fra Norden med 7 % sammenlignet med 2010. Hele 76 781 personer fra Norden besøkte Israel i løpet av året. Danmark og Norge sto for den største økningen. Danmark har økt med hele 24 %, mens Norge har en økning på 14 %.

‘Antall nordiske reisende har økt med 37 % sammenlignet med 2008. Antall besøkende i januar 2012 tyder på at tendensen fortsetter. Det nordiske markedet hadde en økning på 6 %, der det finske markedet utgjorde 21 % av oppgangen.

«Denne økningen i antall reisende har flere grunner», sier Göran Nilervall, PR-ansvarlig ved Israels turistkontor i Sverige i en pressemelding. «Den økte tilgjengeligheten med Cimber Sterling og Norwegian Airlines, som flyr direkte fra København og Stockholm, er en viktig årsak. Vi har også lykkes med å formidle hvor mange opplevelser landet har å by på. Vi ser lyst på fremtiden og merker en stadig større interesse for Israel.» sier han.

Den Israelske Turistkontor har som oppgave å markedsføre Israel som destinasjon i Norden og Baltikum, samt å formidle turistinformasjon til allmennheten i disse landene. Den Israelske statens Turistbyrå arbeider direkte under turistministeriet i Israel. Sammenlagt finnes 18 turistbyråer rundt om i verden som arbeider med å fremme turismen til Israel.

3 comments to Israel et stadig mer populært reisemål for nordmenn

 • Anonym

  Et herlig land å feriere i. Det er absolutt å anbefale. Jeg gleder meg til min neste tur om ikke altfor lange.

 • Har nettopp kommet tilbake fra ferie i dette landet, og teller dagene til min neste tur.Det er litt vanskelig å sette ord på hva som er så fint med dette landet, men for min del så BLE DET KJÆRLIGHET VED FØRSTE SKRITT.
  Så ta deg en tur og se .

  • Anonym

   Jeg føler meg hjemme med det samme jeg kommer dit. Første gang jeg kom dit var det likedan.