Søk

Kategorier

mars 2012
M T O T F L S
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Tannbløffen

«En god helse er avhengig av god tannhelse. Vi vet at tannhelsen begynner å svikte over 75 år. Da må det handles raskt og derfor vil vi sørge for å etablere en gratis ordning», sa statsminister Jens Stoltenberg da Arbeiderpartiet presenterte sin Eldreplan 2015 i for tre år siden. Nestlederen i Demokratene i Bergen, Jan-Ove Fromreide, minner om at løftet ikke er oppfylt.

«For statsbudsjettet 2012 er ikke gratis tannbehandling til eldre nevnt med et ord. Dette er en skam av regjeringen. Nå må velgerne reagere det er det eneste de rødgrønne forstår. Tennene er en del av kroppen. Demokratene mener kostnadene med tannlege besøk skulle vært det samme som hos legen. At mange mennesker (ikke bare eldre) ikke har råd til å gå til tannlegen i verdens rikeste land, er en falitt erklæring fra samfunnet,» sier Fromreide.

2 comments to Tannbløffen

  • Den norske velferden har nådd toppen for lenge siden. Nå bygges den ned.En av grunnene er at det importeres en masse negre,arabere,asiatere osv som skal ha gratis norske velferdordninger.Og det går selvfølgelig utover nordmenn.De mister sin velferd,fordi at den uansvarlige regjeringen ønsker og felleskapets penger med en masse intrengere fra afrikanske,arabiske, og asiatiske land.Norge bør ikke ta i mot asylsvindlere i det hele tatt.Det er mye viktigere at den norske befolkningen beholder sine goder,istedet for at man sløser bort pengene på afrikanere,arabere,asiatere.

    • Robin Hood

      I hjemlandene til disse afrikanerne etc. som du har saa i mot har de baade bedre og billigere tannleger.