Søk

Kategorier

mars 2012
M T O T F L S
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Muslimer ødela minnemarkering over terrorofrene i Frankrike

Under en lovlig demonstrasjon mot en planlagt moske i den tyske byen Remscheid i delstaten Nordrhein-Westfalen øst for Düsseldorf, ville arrangørene holde ett minutts stillhet til minne om de syv ofrene for islamisk terror i Toulouse i Frankrike men slik gikk det ikke. I denne videoen kan dere se hvordan tyrkiske motdemonstranter ødela denne minnemarkeringen med å bråke og rope slagord hvor de lovpriset Allah:

httpv://www.youtube.com/watch?v=hAZDDs3T57s

26 comments to Muslimer ødela minnemarkering over terrorofrene i Frankrike

 • Kjetil R J

  Forbanna pakk og nazimuslimer. Dette er en ynkelig gjeng uten moral. Muzzene på videoen hyler, skriker og bråker og ødelegger minnemarkeringen og det ene minuttet med stillhet

  Allah, som er inspirasjonskilden til disse tullingene er en pervers demon.

  • Vidar

   «Allah» er bare et anna navn paa «Satan»!
   Naar muslimer roper paa «Allah», ber de i realiteten om «hjelp» fra djevelen selv – selv om de ikke veit det. Og naar muslimer gir «Allah» aeren for alskens vold og terror, har de fullstendig rett! Allah er en perversitet, et vrengebilde, av GUD – og «Muhammed er hans profet»!
   Jeg har blitt «sensurert» i flere sammenhenger naar jeg har hevda at Muhammed var «profeten fra Helvete»! For selvsagt ER dette «krenkende» overfor muslimer… Men sannheta kan ofte vaere baade hard og foeles som en krenkelse – men skal ikke ties ihjel av den grunn!
   Og muslimer flest kan heller ikke kan hoste opp saklige motargumenter mot pastanden, men stadfester den isteden med trusler, braak, terror og vold…
   Og DETTE bokstavelig talt «faenskapet» er det NORSKE politikere aapner Norges doerer paa vidt gap for – og norske KIRKELEDERE ikke loefter en finger for aa motvirke… Lurer paa naar de skal forstaa hva de er med paa!

   • Anonym

    Joda mulig at han er en perversitet, men det er også Jhave,skaperguden, i følge de kritene selveste demiurgen, den onde selv.Kansje er han og Allah en og samme ånd ?

    • Reven

     Både Allah og Jahve har en ganske god «unnskylding» for det som skjer. Nemlig den at ingen av dem finnes. Går vel nesten ikke å ha bedre unnskyldning enn det? 😉

 • Ja,Europa oversvømmes av Islam sine STYGGE budbringere.

 • Anonym

  The new Nazis of Europe, where Muslims outnumber Jews ten to one. Thanks to rampant, uncontrolled Muslim immigration, aided by the «multi-cultural» useful idiots on the left and their willing accomplices in the media, European antisemitism is approaching pre-WWII levels.. with anti-Christianity not far behind.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=DLQBIS2Ids4&feature=player_embedded

 • eplejuice

  Når vil Jagland komme på banen med «menneskerettighetsapparatet» som EU
  råder over ? Er han «part of the
  solution» eller «part of the problem»?

  • Vidar

   Gi ETT eksempel paa Jagland som «part of the SOLUTION»!
   Han KAN tenke prinsippielt og ideologisk, det skal han ha – i motsetning til de fleste andre politikere i Norge! Men hans konklusjoner er jeg som oftest uenig i, og jeg kan ikke se at all hans tenkning har bidratt stort til aa LOESE noe som helst…
   Hans positive innstilling til innvandring og multikulturalisme er ihvertfall «part of the PROBLEM»!

   • eplejuice

    Nettopp mitt poeng Vidar !
    Dette er Jagland visjon for Europa
    som utspiller seg om dagen. Han og
    multikulturens forkjempere er blindet
    av formeningen om at dersom alle bare
    legger rasismen fra seg, så vil alt gå
    som smurt. Historie kan de ikke, og
    derfor vet de heller ikke at ikke alle
    kan leve side om side. Hvorfor har det
    vært kriger før, historien er stappfull
    av dem, men disse hyklerne er blendet av
    egen fortreffelighet mens de kjører Europa
    ut i større uføre enn noen gang. Først
    økonomisk ruin, så kamp om ressursene.
    PÅ TV2 i går kveld ble det meldt om
    økende antall meldinger fra muslimer i
    Norge som er vil ha sharia. Krekar kan
    ha ti-tusener på Europeisk jord som
    sympatiserer ifølge islamisten som ble
    intervjuet, og som kan være parate til
    å gå til aksjoner.

    • Anonym

     Europeere,afrikanere,asiater og alle andre som
     har hatt muligheten til å erobre nye territorier
     og ta kontroll over ressursene som finnes der,
     har stort sett gjort det til alle tider i
     menneskets historie.
     Det er dette som er menneskets natur.
     Somaliere og arabere har i løpet av de siste
     årene fordrevet grønlenderne fra Gellerup, en
     innvandrertett forstad i Århus.
     Man dreper, knivstikker, raner, voldtar, banker
     opp eller på andre måter plager og terroriserer
     mer eller mindre tilfeldig utvalgte personer fra
     den utvalgte gruppen, lenge nok til at hele
     gjengen flytter.
     Og når de resignerer og pakker tingene sine, blir
     det enda verre for den som forsøker å holde stand.
     Fenomenene som gjør seg gjeldende i Gellerup og
     Rosengård, vil etter hvert også gjøre seg
     gjeldende andre plasser.

 • Eirìkr

  Islam, «fredens religion». Vrøvl!

 • Anonym

  Tyrkere ? Den artikkelen på jo ha kommet på denne nettsida men en feil. Trodde de var kompisene til redaktøren jeg ? Han er jo begeistra for Tyrkia og landets regime, like begeistra som han er for de tyrkiske islamistene i Sing-Kiang provinsen.

 • Mølleren Krekar

  På tide å rive alle moskeene og kaste ut tilhengerne av denne perverse religionen.

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10072706

 • Thomas

  Jeg kjenner meg ikke igjen i hvordan muslimer framstilles i denne bloggen. Dere tar kun de absolutt verste innen den enorme religionen islam er. Dere framstiller problemer i land hvor islam er dominerende tro som kun problemer skapt pga religion, ikke fattigdom eller annet. Dere må ta innover dere at dere har vært med på å skape et debattklima som gjorde Breiviks massakre mulig, en massakre som for øvrig drepte over ti ganger så mange som massakren i Frankrike. Men så fort det er en hvit, kristen, antimuslim som gjør det er det fordi han er sinnsyk, ikke noe annet. Det er vel liten tvil om at terroristen i Frankrike også slet med psykiske problemer?

  • Vidar

   Delvis enig, «Thomas»! Derfor forsoeker jeg aa skillez mellom sak og person – mellom ISLAM og muslimer! MEN, det ER jo faktisk den store mengden MUSLIMER i Europa som er et vesentlig problem! Islam har vi hatt i snart halvanna artusen, men muslimer har vi hatt for mange av i Europa kun to ganger… Begge gangene har det fort til forhold vi ganske enkelt ikke vil ha her! Det blei krig – og muzzene blei hivd ut FORSTE gangen… Hva som skjer DENNE gangen, kan bare framtida vise.
   Men du maa ikke gi islam-motstand skylda for ABB’s terrorisme! Det er vel heller MANGEL paa islam-motstand som er hovedgrunnen!!! MANGEL paa forstaaelse, refleksjon og «aapenhet og demokrati»… Og en stor overdose naivitet. HELDIGVIS er verken europeere flest eller vi nordmenn spesielt av typen som bare godtar «tingenes tilstand», trekker paa skuldrene, sukker oppgitt – og ev. legger oss med rompa i vaeret og aksepterer muslimsk overtakelse av vaare liv. VI PROTESTERER! Vi er altfor taalmodige altfor lenge, men til slutt har vi faat NOK – og da smeller det! Og det er IKKE pga. litt anti-islamsk «debattklima»! Men vi MAA bli flinkere og mer beviste paa aa skille mellom ideologien eller religionen ISLAM, og vanlige, relativt lite religioese MUSLIMER! Som jeg har sagt mange ganger tidligere; «muslimer er de forste ofrene for islam»! JEg kjenner noen ex-muslimer, og det «klimaet» DE levde i som muslimer, er IKKE misunnelsesverdig! Islam er en djevelsk religion, som virkelig er nedbrytende og odeleggende for ALLE som kommer i beroring med den, forst og fremst muslimene selv!
   Og naa er det da ikke VI som argumenterer for at Breivik var spesielt «sinnsyk» – det er jo norske pro-islamske MYNDIGHETER og AKTORATET! Som paa den maaten vil slippe alt prat om at islams ideologi og muslimers oppforsel faktisk er slik at Breiviks oppforsel kan forklares som RASJONELL! Ikke akseptabel, i hoyeste grad forkastelig og grusom, men paa ingen maate resultat av noen «psykose»!

 • Thomas

  Dere må forstå det er vanvittig provoserende for muslimer at en demonstrasjon mot en moske gjøres om til en demonstrasjon mot terrorisme, som om moske=terrorisme. Det forstår vel selv dere? Det blir som om man stiller seg utenfor synagogen i Oslo og roper slagord mot det israelske militæret. Tenk hvilket ramaskrik det ville ført til.

  • Anonym

   det ville ikke blitt noe ramaskrik, hvertfall ikke i media, noen hadde selvfølgelig klaget på det, men de eneste som hadde skreket er muslimene og anti rasistene.

  • Vidar

   NEI! Det er overhode ingen grunn til aa «forstaa» at muslimer gaar amokk og odelegger en demo! Det er MUZZENE som maa forstaa at slikt er baade provoserende og fornaermende overfor de som ARRANGERER demoen! Og EN av grunnene til at vi demonstrerer mot moskeer, ER jo nettopp koplinga mellom moskeer og terrorisme! EN vesensgrunn til at vi ikke vil ha noe av islam, er jo netopp vold og terrorisme! DET faar vaere saa «provoserende» det bare vil, det er et faktum det er paa hoy tid verdens muslimer tar innover seg! Og kanskje begynner aa gjoere noe med SELV! Om mulig…

 • Thomas

  Muslimer har kultur i motsetning til «kristne» som har solgt ut sine land til amerikansk, globalisert ikke-kultur hvor ingenting har noen verdi og alt kun handler om penger. Jeg støtter selvsagt fredelig muslimer bare, som er det overveldende flertallet av muslimer.

  • Vidar

   Muslimer har ikke noe mer «kultur» enn kristne, hva er dette for sludder du kommer med her, «Thomas»? Mulig DU kun stoetter det du kaller «fledelige» muslimer, men med henvisning til deres KULTUR, gir du jo inntrykk av at du ogsaa stoetter DEN – og muslimsk «kultur» er langt fra «fredelig»! Eller mener du islam, med sharia-lover og voldsoppfordringer representerer en «kultur» vi boer faa innfoert ISTEDENFOR den du saa foraktelig betegner som «amerikansk» og «globalisert»…? Jeg utfordrer deg til aa forklare hva du mener er aa foretrekke, hva som er saa mye bedre, med den islamske!

  • Anonym

   KULTUR ????

  • Robin Hood

   Her er du inne på noe Thomas som bør bli den nye samfunnsdebatten. Verdidebatten.

 • Anonym

  nå er de patetiske «anti rasistene» i gang med å forsøke å kvele ytringsfriheten igjen.

  http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8058490

 • shakir

  Folkens slapp av. Tyrkerne bare ytrer sin misnøye med at frankrike går for en lov som sier at det er straffbart å fornekte folkemord på armenere. Hvordan er det mulig å bli straffet for å være uenig?? dette er et land hvor de setter ytringsfriheten høyt.