Søk

Kategorier

april 2012
M T O T F L S
« mar   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

De støtter mulla Krekar

«Etter at norske myndigheter i 9 år har slitt med mulla Krekar, og endelig har fått ham bak lås og slå – så ser vi nå at flere unge radikale ”norske” muslimer hyller denne fyren som nylig ble varetektsfengslet for 8 uker. Det samme miljøet som sto bak karikaturprotestene gir nå sin fulle støtte til mulla Kreker og hans rabiate oppførsel og utsagn,» konstaterer vår kommentator Amund Garfors, og fortsetter:

«Vi kan sågar lese at støtten fra unge radikale ”norske” muslimer har eksplodert den siste tiden. De kaller ham gjerne for ”onkel” eller ”løven.” Vi kan også lese at islamister her i landet kan forsøke seg på et angrep her i Norge etter pågripelsen av mulla Krekar.

Den tidligere lederen av islams råd, Shoaib Sultan, som nå jobber som konsulent hos Antirasistisk Senter, han påpeker også denne faren. Krekar skal ha sagt til sine tilhengere via en video, at de kan gå i gang å hevne seg på Norge, dersom han blir fengslet. Trusselen skal omfatte norske politifolk, etterretningsfolk og vanlige nordmenn. Krekar skal også ha truet tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik med døden! Og det er jo et paradoks at det var akkurat Bondevik som gikk inn for å åpne opp Norge for ei totalt uansvarlig innvandring av muslimer, da han for første gang i 1997 overtok som statsminister i dette landet!

Nå viser mullah Krekar oss en liten flik av islams sanne ansikt, og hva som venter oss alle, dersom ikke våre politikere og myndigheter snarest kobler inn vett og forstand. For nå klarer nemlig Krekar det som verken Arne Myrdal eller andre islamkritiske røster i dette landet har maktet å få fram. Og det er å vise, klart og tydelig, det som framgår av Koranen, og som i muslimers øyner står skyhøyt over norsk rettslære, som de mener dette landet skal styres etter! For vi må ikke glemme at den eneste boka Krekar har respekt for, og som han til og med kysser, og kan på rams, det er Koranen.

Men det mest tragiske er at hele Stortinget har slått fast gjennom Kontroll og Konstitusjonskomiteen, der FrP`s Anders Anundsen sitter som leder, at de anser islam for å være i ”samsvar med rett og moral”. Og da er det ikke mye håp for dette landet! Kanskje begynner vi nå endelig å forstå det gamle ordtøket som sier at ”Utakk er verdens lønn” – noe som nordmenn nå, sakte men sikkert kanskje begynner å forstå meningen av? For hva har vi oppnådd med denne muslimske innvandringen annet enn at vi nå er i ferd med å sette oss selv sjakk matt?»

26 comments to De støtter mulla Krekar

 • Terje

  «(…) Bondevik som gikk inn for å åpne opp Norge for ei totalt uansvarlig innvandring av muslimer, da han for første gang i 1997 overtok som statsminister i dette landet!»

  Nettopp! Dette kan ikke gjentas ofte nok. Og FrP støttet en regjering ledet av Bondevik, selv om CIH må ha visst hva følgende ville bli. Jeg husker flere jeg snakket med den gangen sa at åpnes døren på vidt gap for innvandring fra den tredje verden slik Bondevik faktisk sa han ville gjøre før valget, så ville den bli umulig å lukke igjen. De fikk (dessverre) rett som hevdet dette.

  «For hva har vi oppnådd med denne muslimske innvandringen (…)»

  Om vi ser hva vi har oppnådd:

  – økonomisk? Ingen ting. Tvert imot har muslimsk innvandring vært en økonomisk katastrofe.

  – sosialt? Ingen ting. Nordmenn (som kan) flykter (fordrives) fra områder muslimer bosetter seg i.

  – kulturelt? Ingen ting. Tvert imot er vi blitt kjent med klitoris- og kjønnsleppeavskjæring, syrekasting i ansiktet på kvinner, hedersdrap på jenter o.l. groteske skikker.

  Inntil vi erkjenner at det er islam som er problemet, så kommer vi ikke en millimeter videre. Men det vil ikke skje, for politikerne (FrP inklusive) har malt seg inn i et hjørne de ikke kommer ut av.

  • arifkarim

   «Inntil vi erkjenner at det er islam som er problemet, så kommer vi ikke en millimeter videre.»

   Så ekstremist jødedom og kristendom er ikke et problem i Israel og USA? Du fremstår som ensidig islam-hater når du egentlig hater ultraortodkse ekstremist muslimer.

   • Mølleren Krekar

    Problemene de har i USA og Israel er helt irrelevant for denne debatten. De problemene får de først og fremst hamle opp med selv.
    Her i Norge er det alt det muslimske avskummet som er hovedproblem #1, og det er dette vi nordmenn må se å få ryddet opp i.

    • arifkarim

     Er ikke det muslimske avskummet like problematisk for etniske europeere slik jødene var før ww2? 😀

     • Vidar

      Det som maatte finnes av muslimsk «avskum» i dag er sikkert ikke verken vaerre eller bedre enn det som maatte ha fantes av joedisk «avskum» for 75 aar siden…
      Men JOEDER som saadant VAR aldri noe problem, verken I Europa eller FOR «etniske europeere»! De blei imidlertid GJORT til «syndebkker» i nazistenes politiske spill!!!
      Dagens innflyttende MUSLIMER, utgjoer derimot et STORT problem! Okonomisk er de en stor belastning (joedene tilhoerte ofte den okonomiske ELITEN i Europa…), de er uten evne (og vilje…?) til aa tilpasse seg livet og tradisjonene i Europa (joedene hadde bodd her i et par tusen aar, og var meget veltilpassa!) – men forst og fremst representerer muslimene en ond, destruktiv og reaksjonaer ideologi/religion som overhode ikke er «kompatibel» med europeisk kultur, europeiske verdier eller lover!
      JEG vil aldri omtale verken joeder eller muslimer – eller andre MENNESKER – som «avskum», men jeg antar at naar DU – som selv kaller deg «muslim» – omtaler dine trosfeller i slike vendinger, har du solid bakgrunn for akkurat DET…? 😉

 • Munich Machine

  Problemet er at ingen myndigheter i dette landet har dybdekunnskap lenger. Unge broilerpolitikere og andre yrkespolitikere har ikke den patos og visjon som praktisk og lang livserfaring klarer.

  Det ser ut til at de jobber for sine departement, budsjetter og intern partipolemikk. Det blir sekundært og gjøre landet trygt og gjenkjennbart for oss som vokste opp i en annen tid, der saker så sikkert enklere ut med en 2012-kikkert. Men sakene fungerte bedre etter hensiktene, sett med en borgers syn.

  Norge er ikke lenger det landet jeg vokste opp i, og nå tenker jeg på hva slags start jeg fikk på livet. Jeg kunne bli hva som helst, og skolen var et arnested for kreativ tenkning, god mat og like gode lærere. Nå er det hverken respekt for lærere og kunnskapsnivået har sunket drastisk i forhold til hva vi lærte på 60/70-tallet (sett i forhold med tiden).

  Jeg føler i dag at våre politikere på sett og vis har ødelagt den visjonen de gamle politikerne hadde for Norge. Med oljen kom en ny visjon, at vi skulle bli best i alle klasser vi kunne dra nytte av, men det var visst kortsiktig tenkt i begynnelsen. Tonene fra «Godt nok»-klassen klarer ikke samstemthet ei heller overganger der finspill på flere plan inngår.

  Nå har alt det vi var redde for skulle skje fått moment, og vi ser konjunkturene av et samfunn som er alt annet enn trygt for våre neste generasjoner. Å gi stafettpinner videre i dag, inneholder en stor porsjon utrygghet samt en gjeldsbyrde de unge vil ha med seg store deler av sitt voksne liv.

  Det var ikke slik i 1979, da jeg var 20. En startbolig kostet ca. 1,30 x brutto årslønn. Og vi hadde et større matutvalg enn i dag, om noe dyrere, også sett utifra tiden vi levde i.

  I dag koster utdannelsen, boligen og bilen flere millioner kroner. Sett fra et ungt perspektiv vil det fortone seg som myndighetene vil ha en type unge, høyt utdannede og med høy lønn. Jo mer de tjener, jo mer skatt. Jo høyere boligpriser ….osv …. hjulene er i gang med Keanes som ruller rundt i sitt eget støv.

  Så når utryggheten vokser med kvantesprang, må man finne nye veier å gå. Det blir nye jobber av dette, men de blir nok besittet av kameratflokker med riktig etternavn, arv og stjerner i partibøker.

  Jeg er ikke bitter, fordi jeg visste dette allerede sent på 80-tallet. Jobbet i butikk med kapitalvarer og fikk nye landsmenn inn med rekvisisjoner på TV og hvitevarer. De spurte om vi kunne levere ut videospillere og annet i stedet for hva som stod på selve rekvisisjonene, noe vi ikke gjorde.

  Det ble mye bråk, omgjort til rasist og truslene kom nå og da. Vi rapporterte om dette, fordi det fantes ingen klagekanaler for slikt den gang. Ingen fikk vite om praktisk mentalitet og virkelighetsoppfatning som kunne danne en slags basis for fremtiden.

  Ingen var opplyst eller interessert i grundige analyser som omfattet noe som skulle gi Norge et rikere samfunn på mange nivåer. Det ble heller noe helt annet, der mindre åpenhet og større utrygghet har blitt fasit.

  Nå er snakk om virtuelle sladrekjerringer???!!! og ønsket om nabo-dørbanking???!!!

  Før i tiden kunne man presenterte i oppganger og lokale boligstrøk. Man kjente faktisk naboen sin og mange hadde nære relasjoner til et utall av folk, uten at det kom til særlig håndgemeng eller drap.

  Så jeg er glad jeg har tatt middagshøyden med få års margin, nå er det ikke så mange år igjen før jeg stikker til sørligere strøk med vakthold og inngjerdinger ….hahahaha.

  • arifkarim

   Fantastisk analyse angående utdanning, arbeid og bolig i dagens Norge. Takk for det.

   • Vidar

    For DEG kunne dette vaert en smule «voksenopplaering» i hvordan det var i Norge FOER du og dine kom hit, «Arif»!
    Har du aldri lurt paa hvordan det var her i landet FOER…? 😉

    • Anonym

     Du forventer for mye av Arif som bare har vært i Norge i 10 – 15 år. Han tror alle at dette er ei gullgruve. Vi som har levd i Norge lenge, opplevd krig og oppbygging av landet, sultet oss igjennom mange mange år vet bedre. Det å gå på fattigkassa eller Nav som det heter nå var absolutt uaktuelt.
     Voksne ble vi ved 14 års alderen og all utdannelse var det å bruke kvelden til etter 8 timers arbeidsdag. Jeg jobbet for hybel i helgene. Dette holdt jeg på med i 6 år.
     Ventet også 13 år i kø for å få ei Obosleilighet.
     Innvandrene kom til ferdigdekket bord. Det eneste de fleste av disse er å være høye på pæra og forlange og forlange og forlange. Skulle alt gå på
     dunken her så er nok disse de første til å rømme.

 • Bente UN

  Hegning om terrorister i PK-landet!
  Lars Gule har gjort PR for sin nye bok via Aftenposten. Aftenposten har selvfølgelig logret for mannen som det AKP(m-l)infiserte talerøret det er. Det jeg vil frem til er at i Norge så skal man «høre» på PK-svada fra en eksterrorist som Gule.
  En internasjonal dømt terrorist som attpå til slapp påtale i Norge. Jeg gremmes. Kommentarfeltet viser et flertall mot mannen, unntak et par som mente at Gule har flotte meninger etc. og at «vi skal høre på ham» – «mannen tok et feilskjær på 70 tallet» o.lign.
  Det vil si; at om 5 år så er det svært så relevant for scenarioet at Krekar tas inn i varmen og får taletid på Litteraturhuset og lager en moralfilosofisk bok som skal presenteres for ett bredt publikum – der man skal lese/forstå/ta inn over seg Krekar sin begrunnelse for å nødvendigheten av drapstrusler på det offentlige Norge, norske politifolk, etterretningsoperatører og sivilister i utlandet. Absurd?
  Skjønner dere tegningen? Poenget er at det er like absurd å se på hvordan AKP/AP/Rødt/SV etc. rosemaler sin favoritt-terrorist der AP i samme åndedrag som de sier mer åpenhet(les; boikott av MØ eneste demokratiske stat) – mer demokrati(les; innføring av hijab og lokal Sharia ved norske domstoler jfr. domstolsadministrasjonssjefens ønske).
  Krekar og Gule er de kanskje alt for like?
  Dette drar oss alle ned og vikler oss ufrivillig inn i et AKP-islamsk meningssensurert fremtidig samfunn.

  Nordmenn har allerede tapt kampen om Norge.

  • Terje

   «Nordmenn har allerede tapt kampen om Norge.»

   Jeg er stygt redd for at det er for sent å gjøre noe, et samlet land er allerede historie, for:

   – velferdssamfunnet vil måtte avvikles pga den ikke-vestlige innvandringen (se Brochmann-utvalgets rapport)

   – ytringsfriheten er allerede en saga blott med mindre man mener at delvis ytringsfrihet (ytringsansvar i dagens nytale) har med demokrati å gjøre

   – angiversamfunnet (etter DDR-modell) er et faktum. Stoltenberg-knappen finner du her

   – fragmenteringen av landet pågår, på sikt vil vi få et etnisk (og religiøst) delt land som USA

   – på sikt vil Norge måtte deles opp slik andre land har blitt delt opp fordi de indre motsetningene blir for store

   Dystopisk? Nei, slett ikke. Ovennevnte er en overveiende sannsynlig utvikling.

  • «Dette drar oss alle ned og vikler oss ufrivillig inn i et AKP-islamsk meningssensurert fremtidig samfunn»

   Du har rett. Det er en konstant glidning mot et slikt samfunn. Hadde man f.eks. sagt til briter og nederlendere for 20 år siden at «om 20 år kommer dere til å ha en rekke sharia-domstoler på britisk jord, som dømmer i sivile saker», ville enhver brite eller nederlender bare ha ledd av deg. Men grensene flyttes hver eneste dag. Om 20 år kommer sharia til å bli en del av straffelovgivningen i Norge. Hadde det skjedd i dag, ville folk blitt forferdet. Men om 20 år kommer befolkningen til å ha blitt «preppet» på at slik blir det, og det vil ikke sjokkere andre enn det fåtallet som har vettet i behold.
   Men det betyr ikke at kampen er tapt. Så lenge det finnes ekte nordmenn igjen, med vett i pannen, vil det være håp.

   • eplejuice

    «Men grensene flyttes hver eneste dag»
    – noe Aftenposten går veldig i bresjen for.
    Men akkurat nå er det et borgerlig flertall
    med iallefall noen i FRP som ser situasjonen.
    Om det finnes noen i Høyre vet jeg ikke.

 • Anonym

  Leste idag at Jan Bøhler er redd for at politiet skal oppfordre til vold med disse nye «pistolene». Neste blir vel at politiet skal bruke sprettert. Kardemomme- landet gjør fremskritt.

 • Terje

  Jeg har veldig vanskelig for å se hvordan den ekstremt negative utviklingen Norge nå er inne i mtp fremtidige konsekvenser kan snus. Hva kan egentlig gjøres? Politikerne virker fast bestemt på at Norge skal ødelegges, koste hva det koste vil.

  Les for eksempel bare hva som står i Brochmann-utvalgets rapport:

  Utvalget konkluderer med «at innvandringen til Norge ikke er økonomisk bærekraftig …», og at man «… avskriver muligheten til å stenge grensene». Det er den økonomiske biten. Fortsatt innvandring gir en rasering av velferdssamfunnet. Det står der svart på hvitt for den som gidder å lese. Stakkars dem som er avhengig av støtte fra det offentlige litt lenger frem i tid.

  Asyl- og flyktningeinnvandringen skal fortsette som før. Det betyr en årlig import av tusenvis av sosialklienter og potensielle terrorister. Den som tror at denne «industrien» lar seg stanse sånn helt uten videre er i beste fall meget naiv.

  Som jeg skrev i innlegget høyere opp i tråden er allerede ytringsfriheten tatt fra oss. Alle vet nå hva man ikke skal si i det offentlige rom. For hvem orker den sosiale terroren som venter? Svært få. Og de som tør å si ifra vet pressen samt politikernes hird å ta seg av, med ord, brostein og jernstenger. Vi så eksempler på det siste i Århus i helgen. Pressen kaller det slåsskamp når en venstreekstrem eller muslimsk neandertaler slår en jernstang i hodet på en fredelig demonstrant (kalt høyreekstrem i pressen).

  Vi ser allerede i dag konturene av minisamfunn i Norge hvor innbyggerne lever etter opprinnelseslandenes kultur, religion og skikker. Disse vil bre om seg, noe annet er naivt å tro på. Altså avstås år for år større arealer av Norge til fremmede.

  Noen nordmenn er forsatt optimistiske og tror ting vil løse seg. Hvordan? Jeg har aldri sett skissert en troverdig løsning som vil gi en positiv utvikling. For så lenge politikerne ikke en gang innrømmer hva som er problemet men tvert imot gjør det større år for år, er det vanskelig å se noe positivt. Hva skulle det være?

  Man kunne selvsagt innvende at et harmonisk flerkulturelt samfunn vil oppstå, men det er det vel knapt noen med forstanden i behold som lenger snakker høyt om eller, langt mindre, tror noe på. Selv ikke fra den korrupsjonsmistenkte ministeren i UD hører vi lenger festtaler om Det Nye Vi.

  • Jeg mener bestemt at landet bør styres av folk som har ekte fedrelandskjærlighet.Og ikke slikt avskum som kun er patrioter,når man kan sole seg i glansen av et OL,VM,17 mai osv.Hvorfor er det ingen politikere som står frem og fedrelandspatrioter? Er det virkelig ingen som tør stå frem,og verne om den norske befolkningen? De aller fleste tråkker på sin egen befolkning,enten det er bevist eller ubevist.Alle sammen skal likssom være lojale til sine partier som første prioritet,uansett hvor mye skade dette partiet påfører fedrelandet.Så er partiet som en slags religion.Det viser at de fleste politkkerne er egentlig lite samfunns-orienterte.Og stor egoister av verste slag.Der de ønsker bruke hele sin befolkning i sine Jeg mener bestemt at landet bør styres av folk som har ekte fedrelandskjærlighet.Og ikke slikt avskum som kun er patrioter,når man kan sole seg i glansen av et OL,VM,17 mai osv.Hvorfor er det ingen politikere som står frem og fedrelandspatrioter? Er det virkelig ingen som tør stå frem,og verne om den norske befolkningen? De aller fleste tråkker på sin egen befolkning,enten det er bevist eller ubevist.Alle sammen skal likssom være lojale til sine partier som første prioritet,uansett hvor mye skade dette partiet påfører fedrelandet.Så er partiet som en slags religion.Det viser at de fleste politkkerne er egentlig lite samfunns-orienterte.Og stor egoister av verste slag.Der de ønsker og bruke hele sin befolkning i sine stygge og livsfarlige eksprimenter. Det beste er om de blir straffet for dette,slik at de folkevalgte skal føle redselen for å svike sine egne.Jeg både håper og tror at det skjer snart.Slik at galskapen kan stoppe.

   • Dette innlegget bør slettes.Da jeg kopierte innlegget før jeg sendte det,har jeg vist klart kunststykket å lime det inn en ekstra gang.Snakk om tosk!

   • Jeg mener bestemt at landet bør styres av folk som har ekte fedrelandskjærlighet.Og ikke slikt avskum som kun er patrioter,når man kan sole seg i glansen av et OL,VM,17 mai osv.Hvorfor er det ingen politikere som står frem som fedrelandspatrioter? Er det virkelig ingen som tør stå frem,og verne om den norske befolkningen? De aller fleste tråkker på sin egen befolkning,enten det er bevist eller ubevist.Alle sammen skal likssom være lojale til sine partier som første prioritet,uansett hvor mye skade dette partiet påfører fedrelandet.Så er partiet som en slags religion.Det viser at de fleste politkkerne er egentlig lite samfunns-orienterte.Og stor egoister av verste slag.Der de ønsker og bruke hele sin befolkning i sine stygge og livsfarlige eksprimenter. Det beste er om de blir straffet for dette,slik at de folkevalgte skal føle redselen for sine svik.Jeg både håper og tror at det skjer snart.Slik at galskapen kan stoppe.

    • Vidar

     «Fedrelandskjaerlighet» defineres i dag som «nasjonalisme», som igjen defineres som «hoyre-ekstremisme»! Og uansett er det noe som IKKE passer inn i «det nye vi»; det multikulturelle Norge!

  • Kjetil R J

   Jeg opplever at Kjersti Margrethe, nestleder i partiet Kristent Samlingsparti (KSP) er en modig dame

   Hun deltok i demonstrasjonene i Aarhus på lørdag, sammen med rundt 50 andre fra Norge (fra SIAN, KSP og NDL)

   «Vold som politisk metode”

   Jeg fulgte danske medier tett hele ettermiddagen og kvelden, mens demonstrasjonene i Aarhus pågikk, og uansett hva Strømmen* ønsker å forlede (villede) sine lesere til å tro : jeg så med mine egne øyne og leste med mine egne øyne HVEM som bedrev vold som politisk metode. Det var ikke DDL, NDL, SIAN eller Kjersti Margrethe Gilje, nestleder hos Kristent Samlingsparti. Ingen steder er det dokumentasjon på at hun kastet brostener eller flasker. Ingen steder

   De som hyler og skriker om at ANDRE er ekstreme virker på meg å selv være de mest ekstreme

   * se http://oyvindstrommen.be/2012/03/30/om-en-demonstrasjon-i-aarhus/comment-page-1/#comment-45393

   • Terje

    @Kjetil R J

    Hvordan gikk det med det innlegget du ikke fikk igjennom her om kvelden? Fant du ut hvorfor det ble tatt av spamfilteret?

 • Kjetil R J

  Hei Terje

  Ang. de innleggene som ikke kom gjennom på lørdagskvelden : se mld som jeg la inn før i kveld

  Du finner den helt på slutten av debattråden

 • Den indoktrineringen som foregår i Norge kan sammenlignes med det som var politikken i Nazi-Tyskland i 30 årene. Der skulle Hitlers tusenårsrike og idelogi hamres inn gjennom skolen. De brukte skolen for å innprente elevene den sanne tro. Det samme skjer i Norge der de starter i barnehagen og fortsetter i skolen med å lære barna at det fargerike fellesskap er veien å gå. Og lærerne er med enkelte unntak støttespillere for en slik politikk. Elevene lærer at skolen skal være fri for kristen påvirkning. Det snakkes ikke noe om at skolen skal være fri for islamsk påvirkning. Med andre ord, går de gjennom barna våre for å oppnå sosialistenes drøm om fullstendig underkastelse. I Tyskland hadde de Hitlerjugend. I Norge har vi AUF, SU, Rød Ungdom som er resultatet av en målrettet kampanje rettet mot barn og ungdom og som startet allerede i barnehagen.

 • tykkmelk

  Dette er nok kommet for langt allerede.
  Tragisk og se at en nasjon frivillig velger sin egen undergang.
  …og i tillegg betaler trygd til de som skaper den !!

 • Meget sanne ord fra deg Olaf! Hvert ord du skiver er SANNHETEN og bare SANNHETEN! Og takk skal du ha for slike kloke ord! Men sosialistene og de kamuflerte sosialister i Høyre og FrP som har vært med på å kaste ut kristendommen fra landets skoler og barnehager, de glemte i sin iver, en meget viktig ting. Ja som nok dessvere går ateister og Gudsfornektere forbi,og det er bare slik, at der Gud flytter ut, der flytter selve Satan inn!

  Og Satan idag, som dette landet nå må bryne seg på, det er islam. Og tro du meg, disse dødsdanserne i AP som nå heldigvis raser 8% på meningsmålingene, de skal få oppdage at islam vil bli umulig å herje med på samme måten som de har herjet med kristendommen, og der de har jaget den ut av landet! For nå har de lagt landet åpent for rov og ran, der vi snart ikke er herrer i eget fedreland.

  Disse dødsdanserne i de fleste partiene som en gang var optemistisk og trodde på de «fargerike fellesskap» og «berikelsen» – de ser nå at det hele var utopi, eventyr og svada alt sammen. Jeg har til dags dato aldri sett en plan eller en løsning som vil gi en positiv utvikling i landet med denne sinnsyke tilstrømningen av fremmede som ikke har noe slags røtter her, og bare er et fremmedelement, der de syger av velferdskassa vår, og kun tilfører oss problemer og kriminalitet!

  • Vidar

   Her er vi ved kjernen av problemet; Islam er en OND ideologi, «Satans religion»! Selvsagt blir slikt bare avfeid som sludder av folk som selv ikke tror paa verken noen gud eller noen djevel, av alle «religions-relativister». Men allikevel regnes slike utsagn som «dypt krenkende» og rammes hoyst trolig av kommende forbud mot «rasistiske hat-ytringer»… Og en mengde muslimer gaar jo helt av skaftet over aa hoere ytringer om at denne Muhammed alldeles ikke var noen GUDS profet – eller at «Allah» kun er Satan i forkledning!
   Men det ER jo en grunn til at akkurat ISLAM aldri kan fungere fredelig sammen med jodedom og kristendom. Hvorfor har islam en brodd mot akkurat DISSE religionene (ok, islam funker jo ikke fredelig sammen med NOEN andre religioner – og heller ikke sammen med seg selv, sine egne litt forksjellige oppfatninger…), hvorfor er det primaert MUSLIMER som ikke «integreres», og lager saa mye kvalm i Europa (og ellers i verden), inkludert odelegger for alle ANDRE innvandrere! Og hvorfor er det saa utrolig maktpaaliggende for «vaare myndigheter» aa fjerne alt som viser til JESUS og KRISTENDOMMEN i Grunnloven? Og «sidestille» islam og Muhammed, med kristendom og Jesus? Joda, ganske enkelt fordi de i det minste har forstaatt at DET er en forutsetning for implementering av ISLAM i Norge – noe som igjen er en forutsetning for aa faa gjennomfoert «multikulturalismen» og skape «det nye vi»… Kristendom og islam er som ild og vann – og en «sidestilling» er i praksis komplett umulig! VI MAA VELGE! Jesus eller Muhammed – Gud eller Allah! Frihet og menneskerettigheter – eller underkastelse og sharia-lover! Trosfrihet – eller trostvang, dhimmi-status og forfolgelser!
   Europa har tatt noen hundre aar – siden middelalderen – paa aa oppnaa den velstand, baade okonomisk og kulturelt, vi har i dag. Hvordan KAN vi (baade vi «vanlige borgere» OG Europas politikere og ovrige ledere) AKTIVT skusle bort dette – ved aa saagar ville «implementere» ISLAM i vaare land???
   Europa bedriver for tida kulturelt og religioest/aandelig HARAKIRI. SELVMORD! Vi BER om, ikke bare «trobbel», men at ALT det vi har kjempa fram de sistetre aarhundrer, blir tatt fra oss, blir odelagt! Hvordan kan aktive KVINNE-forkjempere akseptere en ideologi hvor mannen har all makt, og kvinnene skal skjule heile seg paa offentlig sted? Hvordan kan «venstresiden» og overbeviste SOSIALISTER akseptere en imperialisme som er verre enn noe av det de noengang har demonstrert mot? Hvordan kan «anti-rasister» og menneskerettsforkjempere omfavne en religioes ideologi som prediker null troverdighet for kvinnelige vitner, null rettssikkerhet for kvinner utsatt for overgrep – og et lovverk (sharia) som kun er tortur satt i (religioest begrunna…) system!?
   Uansett dagens og morgendagens lover og forsoek paa aa begrense ytringsfriheta (dvs. begrense retten til aa kritisere ISLAM!), MAA vi fokusere paa at islam er ONDSKAP! ISLAM ER SATANS RELIGION – og Muhammed var hans profet…!
   Og kristendommen er det eneste budskapet som kan FRIGJOERE oss fra denne djevelskapen – Jesus er den eneste som har overvunnet Satan!
   Muhammed er doed – Jesus lever! Hvorfor vil «vaare» myndigheter at vi skal overgi oss til TAPEREN? Hvorfor satse paa DOEDEN og fjerne kristendom og Jesus fra saagar Grunnloven?