Søk

Kategorier

april 2012
M T O T F L S
« mar   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Skriften på veggen

«Forrige måned kom den endelige bekreftelsen fra SSB (Statistisk Sentralbyrå) om at Norge er i ferd med å avvikle seg selv. Er vi nå kanskje vitne til en villet ”dekonstruksjon” av det norske samfunnet slik vi har kjent det, og som vi har tatt for gitt,» spør vår kommentator, Amund Garfors, etter de siste tallene som viser at Norge er på rask vei mot et muslimsk flertall. Han har denne kommentaren:

«Hvordan stiller dette seg i forhold til Grunnloven? Hvilke plan er lagt fram, og hvor langt fram går denne planen? Skal vi bare sitte der helt rolig, og se på at landet vårt forandres til det ugjenkjennelige, rett framfor våre øyner?

Det har aldri manglet på folk i dette landet som ser på denne utviklingen som svært positivt, og der de aldri har tenkt lenger enn noen få år framover.  Der våre lemfeldige og naive politikere knapt nok tenker lenger fram enn til sin egen periode på Stortinget. Heldigvis finnes det noen få som i årevis har kommet med advarsler, og da vil jeg trekke fram Christian Tybring Gjedde i FrP. Men nå har trolig han også måtte gi seg for overmakta i partiet. Der han bare må resignere og godta at Oslo vil bestå av mest fremmende i løpet av en generasjon eller to!

Og årsaken er de store demografiske endringer i fattige og konfliktfulle land. Noe som er ganske ubestridt. Der det nå fødes skremmende 220.000 nye mennesker i døgnet – verden over, og som skal mettes og ha mat. Ja, hvor Europa er blitt en slags dumpningsplass, og der Norge heller ikke slipper unna.  Det er all grunn til å koble inn vett og forstand mens det enda er mulig. Dersom dette ikke skal ende i totalt kaos, krig og konflikter!

Vi har nå passert 5 millioner mennesker i Norge. Et tall som etter min mening er skremmende og aldeles ikke noe å rope hurra for! 2/3 av veksten av ”de nye nordmenn” kommer nå grunnet innvandring, og bare 1/3 av disse er etnisk norske. Vi vet også at presset fra land som står vår kultur og religion ganske fremmed øker raskt. Det er nok å ta seg en tur på byen her i Narvik, så ser man fort det. Det er vel heller ingen hemmelighet at en rekke personer innen enkelte innvandrergrupper også har gitt uttrykk for illusjoner om en fullstendig overtakelse av Europa?  Et av de klareste utsagnene kom fra Algeries daværende president Hourari Boumedienne under en tale i FN i 1974.  Jeg siterer ordrett hva han sa på engelsk:

”One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet and to burst into the northern one. But not as friends! Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women”! Sitat slutt.

Dersom vi ser på utviklingen både i Norge og ellers I Europa, så må vi vel medgi at Boumedienne hadde et poeng? Tja, kanskje hadde han profetiske evner? Når man ser på historien, og særlig hva som førte til Bysants fall, så ser man at spredte tyrkiske stammer i det bysantinske riket på 1100-tallet ble til en uimotståelig kraft som knuste Konstantinopel i 1453.  Det er på høy tid at vi lærer av historien og begynner å lese skrifta på veggen!»

20 comments to Skriften på veggen

 • Bente UN

  Liker ikke ordet etnisk norsk!
  Ikke bruk terminologien «etniske» nordmenn, vær så snill.
  Multikulturalistiske mafiaens fyndord, hvilket jeg synes er upassende.
  Enten er man norsk eller så er man det ikke!
  Ingen kompromiss.
  Nordmenn er for alltid nordmenn!

  • arifkarim

   Kanskje på tide å gå tilbake på skolebenken:
   «Nordmenn er en betegnelse for personer med tilknytning til det norske land og kultur, et demonym for Norge. Etnografisk kan det anses som et germansk folkeslag, genetisk og språklig nært beslektede med dansker, svensker og andre nærliggende nabofolk. Formelt og juridisk kan det også betegne personer med norsk statsborgerskap eller personer bosatt i Norge.

   Det finnes mange definisjoner av nordmenn. En relativ enkel etnisk avgrensning vil være alle personer som har norsk som morsmål. Andre etniske avgrensninger kan gå på genetisk arvemasse eller på subjektivt selvopplevd tilhørighet og opphav. Det er heller ikke gitt at en enkelt person kun har norsk som sin etniske identitet, men kan tilhøre den norske folkegruppen i tillegg til en eller flere andre grupper.

   Nordmenn kan også deles inn i en rekke underetnisiteter gjerne grovinndelt etter fire hovedregioner: Sørlendinger, vestlendinger, østlendinger og nordlendinger. Av personer med norsk opprinnelse (åpent antall generasjoner tilbake) lever imidlertid den største gruppen i dag i USA,[2] og fremdeles finnes det noen norskamerikanere som kan betraktes som en egen underetnisitet av nordmenn med en helt spesiell men fullt forståelig amerikansk-norsk etnolekt.[3] En nyere subetnisitet er omtalt som «innvandrernordmenn» eller «bindestreksnordmenn», slik som norsk-pakistanere. Blant ungdom har det også utviklet seg etnolekter som blander norsk og andre språk (også kalt «kebabnorsk»).[4]»
   http://no.wikipedia.org/wiki/Nordmenn

   Jeg er ikke etnisk norsk, siden jeg har verken norsk som morsmål eller «germansk» blod mange generasjoner tilbake i tid. Men mine gamle forfedre stammer egentlig fra Iran, så jeg tilhører den «ariske» rasen av en eller annen grunn 😀

   Verden har kommet videre. Etniske nordmenn har null problemer med å gifte seg med damer fra Spania, Thailand og Filippinene. Faktisk ønsker flere og flere av etnisk norske pensjonister å bosette seg permanent i syden med trygd og utgifter finansiert av unge skattebetalere. Og her har vi noen tullinger som Bente UN som enda ikke har skjønt at dagens nordmenn er ikke lenger samme nordmenn de engang var før oljealderen begynte 😀

   • Anonym

    Hva du vet. Godt vi har sånne som deg som kan belære oss vikinger. Hva gjorde vi før du ankom vårt land?
    Jeg vet hva jeg gjorde. Jeg fullførte min universitetsutdannelse.

   • Anonym

    Genene er det som bestemmer om en er nordmann
    eller ikke.
    Det er ikke noe hverken politiker eller skribenter
    kan bestemme, uansett hvilken fine titler de har.
    Å nekte for at nordmenn er et egent folk genetisk,
    er det samme som å nekte for at barn får sine
    arveanlegg fra sine foreldre.
    Så nordmenn er ikke noe en blir av å bo i Norge.

    • Anonym

     De genetiske forskjellene mellomhunderaser ser
     ut til å være enda mindre enn mellom
     menneskeraser, noe som ikke forhindrer at
     hunderaser fremviser en utrolig variasjon i
     gemytt, utseende, intellegens, utseende og
     størrelse.

   • Mr Big

    Hei hei Arif.

    Her har du jo faktisk greid å bruke norsk-amerikanerne til noe relevant i argumentasjonen din. Så uvanlig!

    Ellers er jeg nokså enig i det du skriver.

    Tror det er en første gang jeg trykker liker hos deg.

  • Nigel

   I USA bruker man betegnelsen «native americans» om landets opprinnelige befolkning. (indianere)
   Isåfall er vi innfødte nordmenn…
   Men vi blir ALDRI kinesere om vi flytter til Kina,
   ikke blir vi egyptere om vi flytter til Egypt heller.
   Men alle som flytter til Norge blir «Nordmenn»..

   • Anonym

    Nigel
    Nei, du har misforstått.
    Man blir ikke nordmann av å flytte til Norge,
    like lite som en nordmann blir spanjol av
    å flytte til Spania.

 • Terje

  Det dummeste jeg hører er den ofte fremsatte påstanden om at ikke-vestlige innvandrere er kommet for å bli. Det er naturligvis ikke riktig, og alle vet det innerst inne. Spørsmålet er bare på hvilken måte de kommer til å forlate landet. For vi nordmenn kan for eksempel ikke leve sammen med pakistanere og somaliere. Det er dessuten ikke nordmenns plikt å forsørge dette snyltepakket, og den dagen de ikke gidder det lenger så er deres tid i Norge over.

  Den tyske forfatteren og journalisten Udo Ulfkotte mener noe om snyltepakkets fremtid i Europa:

  Tiden arbejder imod ham (Tysklands indenrigsminister) og mod alle Forbundsdagens partier. Glem i et øjeblik islam og de problemer, vi har med muslimer. Personligt frygter jeg ikke noget, og jeg prøver heller ikke længere at ændre noget på politikkens område. For historiens store pendul slår snart i den modsatte retning. Af en ganske simpel grund: Overalt i EU nærmer en statsbankerot sig. Og vi – Tyskland – har en finansiel faldskærm parat til alle – kun ikke til os selv. Til slut betaler vi. Og det glæder jeg mig til. Så kan De kun skære ekstremt ned på alt fra pensioner til bistandshjælp. Og så er der altså ikke flere penge til millioner af muslimer, der lever af Hartz-IV (socialhjælp) og vil forsørges overalt.

  Kampen om fordelingen af penge vil begynde. Og det vil være det tidspunkt hvor borgerne vil glemme alt om politisk korrekthed og tænke over, om de vil være verdens socialkontor og om de vil dele frugterne af deres arbejde med mennesker, der ikke har bragt dem andet end udgifter. Jeg ville foreslå indengsministeren følgende:

  1) Nu i dag – ved at følge vores love – udsend alle muslimer, der ikke arbejder eller har tysk statsborgerskab

  2) Tilbagekald statsborgerskab fra alle muslimer og udsend dem der har vist sig uværdige som statsborgere. Dette har USA gjort langsomt i lang tid. F.eks. med islamister og kriminelle.

  Og 3: Indfør obligatorisk undervisning i islam i alle skoler. I den skal eleverne indføres i islams nazi-agtige ideologi. Enhver der vil bekæmpe nazisme må også bekæmpe Muhammeds ideologi.

  Nuvel, det vil minister Freidrich vil ikke gøre, men det er forudsigeligt at muslimer engang vil blive fordrevet fra Europa. Jeg ønsker det ikke, men det lurer i horisonten. Historie betyder forandring og vi kommer til at se store forandringer, ganske enkelt fordi vi har ødelagt vores økonomiske fundament. Det økonomiske Big Bang vil også løse vores problemer med islam. .“Most Muslims Suffer From Islamophobia” og på tysk „Die Mehrheit der Muslime leidet an Islamophobie“ (Snaphanens oversættelse) Udo Ulfkotte: Forfatter og journalist på bla.Frankfurter Allgemeinen Zeitung .

  • arifkarim

   «Det dummeste jeg hører er den ofte fremsatte påstanden om at ikke-vestlige innvandrere er kommet for å bli.»
   De av innvandrerne som har norsk statsborgerskap er seff kommet for å bli. De har ingen andre «land» å gå til etter innvilget statsborgerskap 😀

   «Det er naturligvis ikke riktig, og alle vet det innerst inne.»
   Kanskje du vet det innerst inne, betyr ikke at alle andre vet det også 😀

   «Spørsmålet er bare på hvilken måte de kommer til å forlate landet.»
   Tja… Hva med terroraksjoner mot innvandrere? 😀

   «For vi nordmenn kan for eksempel ikke leve sammen med pakistanere og somaliere.»
   Det kan ikke du. Men mine 10+ etniske norske arbeidskolleger kan. Og ja, jeg er en stolt norsk-pakistaner, ikke født i norge men er glad i norge like mye som etniske nordmenn er.

   «Og så er der altså ikke flere penge til millioner af muslimer, der lever af Hartz-IV (socialhjælp) og vil forsørges overalt.»
   Alle norske / europeiske muslimer lever vel ikke av sosialhjelp? Er du helt kokos i hodet eller?

   «Nu i dag – ved at følge vores love – udsend alle muslimer, der ikke arbejder eller har tysk statsborgerskab»
   Arbeidsledighet i Tyskland er på sine laveste nivåer nå for tiden:
   http://www.bbc.co.uk/news/business-16390429

   Og landet har i tillegg millionervis (o, nei) av muslimske immigranter (5% av befolkning), og nærmest halvparten har tysk statsborgerskap:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Germany

   «Indfør obligatorisk undervisning i islam i alle skoler. I den skal eleverne indføres i islams nazi-agtige ideologi. Enhver der vil bekæmpe nazisme må også bekæmpe Muhammeds ideologi.»
   Hahaha. Så muslimhetsende kontrajihadister ønsker nå å okkupere sekulære skoler for å indoktrinere deres syn på islam hos unge generasjonen? 😀 Ikke rart dere er kalt høyre-ekstremistiske tullebukker…

   «men det er forudsigeligt at muslimer engang vil blive fordrevet fra Europa.»
   Slik jøder ble det under ww2? 😀

   «ganske enkelt fordi vi har ødelagt vores økonomiske fundament.»
   Tysklands økonomi er bedre i stand enn amerikansk økonomi, og klarer seg relativt bra ift. alle andre euroland. Hva feiler denne forfatteren?
   http://economyincrisis.org/content/lessons-german-economy

   • Henry

    Arifkarim, selv om den tyske økonomien er bedre enn i mange andre land, har ikke den tyske befolkningen lyst til å fø millioner av snyltere som har kommet inn i landet og som ikke vil arbeide. Det er det samme so her i Norge, jeg har heller ikke lyst at mine skattepenger skal gå til folk som snylter på samfunnet.

  • Vidar

   Udo Ulfkotte’s punkt 3 er jeg veldig enig i! Er kanskje bare opplaering som skal til for aa faa folk til aa faa opp oya aa se likheta mellom nazismens ideologi og islam?

 • Anonym

  Det er visst bare oss «høyreekstreme» med disse «vrangforestillingene» som klarer å lese denne «skriften på veggen» Amund. Så dette ender nok med totalt kaos, krig og konflikter.

  • Anonym

   Norge går i oppløsning! Muslimene komme til å kreve løsrivelse slik de gjøre overalt i verden!

   httpv://www.youtube.com/watch?v=cRRPvFn1z64

   • eplejuice

    All honnør til Tybring Gjedde !

    Er han den eneste politiker i hele
    Norges land som tør å snakke sant ?

    Summen av hva han sier her er det viktigste
    politiske innspill som er kommet, og nå har SSB
    bekreftet at han har helt rett. Norge avskaffer
    seg selv og nå må velgerne hive AP, SV, SP,
    Venstre, KRF og Høyre på den politiske skraphaugen
    hvor de rettmessig hører hjemme fordi ingen av dem duger til å gi Norge den kursendringen som kreves.

  • Anonym

   Den vestlig verden er iferd med å grave sin
   egen grav.
   Jo mer selvutslettende de politisk korrekte
   opptrer, jo mer skinnhellige blir de.
   Ikke bare fortier de ubehagelige sannhet,
   de tyr til løgner også.
   Makten i et demokrati skal utgå fra folket,
   ikke sånn som nå at myndigheter og presse
   trykker ned folket.
   Vi vil ha frihet!!!!

 • Terje

  Today 06:57 AM

  Headlines from around the multicultural world.

  April 5, 2012

  Neighborhoods of CHA Relocations Experienced Higher Crime Rates, Chicago Sun-Times
  21 Comments People who use Section 8 housing vouchers bring crime.

  Biologist E.O. Wilson on Why Humans, Like Ants, Need a Tribe, The Daily Beast
  22 Comments “Individuals prefer the company of others of the same race,” Harvard biologist says.

  Taco Bell Shooting Victim Was Holding Leash, Not Weapon, Fox Phoenix
  19 Comments Justice for Daniel Adkin!

  Blacks, Nonblacks Hold Sharply Different Views of Martin Case, Gallup
  14 Comments No surprises here.

  CNN Enhances Zimmerman 911 Call Again—And Reporter Now Doubts Racial Slur Used, The Blaze Funny how the story changes.

  Reform Advocates Want More Diversity Among Finance Regulators, UT San Diego
  9 Comments More diversity “could have prevented the mortgage fiasco.”

  Colleges Skimp on Science, Spend Big on Diversity, Washington Examiner
  13 Comments A diversity czar costs as much as three cancer researchers.

  Barry: ‘We’ve Got to Do Something About These Asians Coming in’, Washington Examiner
  39 Comments “We need African-American businesspeople to be able to take their places.”

  Let Judges Expel Foreign Criminals: Sommaruga, The Local
  2 Comments Common sense in Switzerland.

  Almost 80% of Social Housing in Paris Goes to Africans,
  15 Comments The French taxpayer supports foreigners

 • Ja Terje, det virker som dette er et av mange tema som er veldig vanskelig å ta opp i akademiske miljøer.For blant vanlige folk vet vi jo alle om dette, ikke minst vi som har reist world wide og sett all denne elendigheten som nå også er på vei hit. Men det er ingen som vil høre på oss! Selv et barn skjønner jo dette problemet, mens evneveike og naive politikere og forskere later som det ikke finnes noe problem. Eller kan du fortelle meg hva det er som knebler forskerne fra å fortelle om det alle ser? Det er slik at jeg mistenker politikere, akademikere og disse med topp utdannelse fra alle typer høyskoler og Gud vet hva de har av annen utdannelse, ja de er nok litt for redde for å bli «skitne på fingrene» og si tinga som de er. For du kjenner sikkert til «Keiserens nye klær» eller hva?