Søk

Kategorier

april 2012
M T O T F L S
« mar   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Fører Europas multikulturalisme til borgerkrig?

I en nordlig bydel av Paris, vokter en modig butikkeier  ved navn Marie-Neige Sardin aviskiosken som et militært fort. Som  hvit kvinne er hun en minoritet i dette hovedsakelig  arabisktalende muslimske området, forteller CBN News, som har laget en reportasje om situasjonen i Frankrike..
Sardin har blitt offer for dusinvis av kriminelle handlinger – voldtatt, ranet, og fått syre kastet på seg, idet andre beboere  forsøker å få henne til å dra derifra, forteller CBN News, og fortsetter:.
Likevel kaller Sardin – datter av en fransk soldat – sin lille  butikk for «et stykke fransk jord på okkupert område», og sier hun vil ikke dra. «Jeg orker ikke å skulle fortelle mine framtidige barnebarn at  jeg ikke gjorde noe for å bevare våre franske verdier. Så å bli her, er å markere vårt territorium», forklarer hun.
Den tyske kansleren Angela  Merkel innrømmet nylig at multikulturalismen har feilet. Den   britiske statsministeren David Cameron var også enig. De snakket spesifikt om innvandrere fra den muslimske verden.
Venstresidens multikulturelle drøm var å gi islam en spesiell plass i samfunnet, uten noe krav om assimilering. Men istedetfor å bringe sosial harmoni, har multikulturalismen oppmuntret til      radikalisering og spredning av sharialov. Og det skaper en ny stammekultur med grupper organisert langs  etniske og religiøse linjer.
«No   Go Zones» for de etnisk tilhørige
I byer over hele Europa er det kun et massivt nærvær av politi  som hindrer åpen krigføring i gatene mellom grupper. Politiet i Paris må være konstant årvåkne, slik som kollegaene deres i Sverige,  Danmark og Storbritannia.
Frankrike har rundt 751 «No Go Zones». Den franske regjeringen  har kalt disse områdene «sensitive urbane soner» som er farlige å  gå inn i for hvite og ikke-muslimer. Den franske forfatteren Guy Millière sier at selv de lokale  myndighetene holder seg borte fra disse sonene.
«Det betyr at de er de delene av landet hvor politiet ikke går inn», sier han. «Brannmenn går ikke inn der, og selv ikke leger og  ambulanse går inn, unntatt hvis de ikke har noe annet valg». «Og slik er det fordi disse delene av landet er i hendene på narkotikahandlere, gjenger og imamer», fortsetter han.
Dette har ført til dannelsen av grupper som vil stå opp mot Islam og beskytte de innfødte hvite franskmennene. I Nice leder Philippe Vardon en av disse gruppene kalt Bloc Identitaire. Han   forteller CBN News at medlemmer blir opptrent i fysisk nærkamp. «Regjeringen vår, politikken vår, leder oss til krig», sier han.
Vardon sier at regjeringen behandler majoriteten i Frankrike  som en minoritet. De har blitt marginalisert politisk og blitt ofre for innvandrer-kriminalitet.
«På den ene siden er det den politiske tale, som sier «Å, alt er ok. Det føles så godt å oppleve forskjellene, å leve sammen,  alt er helt topp. Vi lever i harmoni. Det er fellesskap. Det er      perfekt,» forklarer Vardon. «Og på den andre siden har du sannheten om hva folk føler. De føler seg som utlendinger i sitt eget land», fortsetter han.
‘Anti-Islamisering’ Bare for syns skyld?
Den franske regjeringen har gjort grep mot islamiseringen som har skapt stor oppmerksomhet, som å forby sløret. Men i Marseille har CBN News vært vitne til at kvinner bærer full burka rett    framfor politikonstabler som ikke reagerte.
CBN News så også muslimer som ulovlig blokkerte gatene pga fredagsbønnen.
Marseille er Frankrikes nest største by, og idag er ca en fjerdedel muslimsk. Men det er deler av Marseille som er fullstendig muslimske. I realiteten fungerer noen av «No Go» sonene som  småstater som blir styrt av eller under påvirkning av islamske sharialover.
Frankrikes  Mørke Framtid
Den franske journalisten og forfatteren Alexandre del Valle sier at samfunnet sakte splittes opp, og har en mørk framtid foran seg. «Vi ser at samfunnet vårt splittes mellom de som er muslimer og de som er svarte og de som er hvite,» sier han. «Istedet for at staten fører folk sammen, splittes folk.»
«Det  er borgerkrig. Det blir ikke en borgerkrig slik som i Spania  under Franco. Det blir en type lokal borgerkrig, » legger del Valle til. «Faktisk tror jeg at det en dag vil bli så uutholdelig at staten blir nødt å sende inn hæren.»
I Europa i dag er det mange ofre for multikulturalismen som Sardi – folk uten politiske stemmer som er redde for å forlate hjemmene sine. Men hun sverger at hun ikke vil gi seg.
«Ønsker vi at døtrene våre skal bære slør i framtiden? Ønsker vi at de skal leve under sharialoven? Ønsker vi at steining skal bli praktisert? Nei, det er ikke mulig», sier hun. «Jeg ønsker å være symbolet på ‘Nei’ «, legger hun til: «Symbolet på ‘Stopp’ «
httpv://www.youtube.com/watch?v=y1fG2oO2X8s
Og slik beskriver CNN situasjonen i Storbritannia og Belgia:
httpv://www.youtube.com/watch?v=ZF0JBbuzq0w
Michael Coren i Sun Tv tar opp samme problemstilling:
httpv://www.youtube.com/watch?v=8J0p7yWBRp0
Også i Storbritannia har vi samme problemet:
httpv://www.youtube.com/watch?v=AITmPaCLX-k&feature=player_embedded

62 comments to Fører Europas multikulturalisme til borgerkrig?

 • Anonym

  Urbefolkningen på et helt kontinent, fra Hellas
  til Finland, blir daglig trakassert og fortrengt
  av innvandrere som oversvømmer deres land.
  Disse landene myndigheter gjør i beste fall
  ingenting for å stoppe dette, i verste fall går
  de regelrett til angrep på innfødte personer som
  viser tegn til å motsette seg koloniseringen av
  deres land.
  Det er myndighetene som er europeernes verste
  fiender.
  Borgerkrig blir det om ikke før, så når pengene
  er oppbrukt og innfødte europeere ikke har noen
  plass å flytte til.

  • Terje

   «(…) i verste fall går
   de regelrett til angrep på innfødte personer som
   viser tegn til å motsette seg koloniseringen av
   deres land.»

   Det har du helt rett i, for under henvisning til å beskytte så kalte svake minoriteter, så tviler jeg ikke et sekund på at myndighetene er villig til å ty til våpen mot sin egen befolkning. Myndighetene i Europa er nemlig ikke så naive som mange tror, og ett av utfallene de må ha planlagt for er et «opprør» i den egne befolkningen.

   I dag trakasseres innvandringsmotstandere, de som ikke vil gi bort og ødelegge sine egne land, på det groveste psykisk. Erfaringsmessig vet vi fra historien at den type stigmatisering alltid går over i fysisk vold. Det vil det denne gangen også.

   Britiske myndigheter ser for eksempel den største trusselen inne egne grenser i årene som kommer, og de planlegger for det. Fullt forståelig, for det er jo det mest sannsynlige scenarioet. Dette har jeg forøvrig skrevet om tidligere på FY.

 • Vidar

  ER det ikke allerede i realiteten en form for «borgerkrig» mange steder? «Krig» er jo ikke bare direkte krigshandlinger! Norge var «i krig» fra 1940 til 1945, men bare noen faa DAGER var det snakk om direkte vaepna konfrontasjoner! Men vi var OKUPPERT – og DET er ogsaa forholda mange steder i Europa I DAG! Omraader hvor landets egentlige innbyggere ikke TOER bevege seg, hvor ikke engang landets MYNDIGHETER toer bevege seg, er jo faktisk VAERRE enn forholda i Norge under 2. verdenskrig!
  Selvsagt er det en grense for hvor mye folk taaler – og hvor lenge de taaler det – foer det smeller! Vi europeere har en kristen kulturbakgrunn, vi er opplaerte i idealer som nestekjaerlighet, omsorg og tilgivelse – og det brukes naa kynisk av «vaare» ledere og av de utlendingene som oppfoerer seg som okuppanter! Men en dag vinner naturen og instinktene over «opptuktelsen» – og da er VI like grusomme og kyniske som noen asiat eller araber!! Og da er det VAARE land som skal renskes for folk som ikke har noe her aa gjoere! Dette vil garantert ogsaa gaa ut over aerlige, arbeidsomme og positive «innvandrere», folk som ikke har gjort noe anna «galt» enn aa, paa helt lovlig maate, forsoeke aa skaffe seg et bedre liv i utlendighet… Derfor BURDE snarest baade eks-muslimer og alle andre som misliker enkelte innvandreres oppforsel TA OFFENTLIG AVSTAND fra voldsapenes og islamistenes oppforsel! Men inntil vi erklaerer ISLAM for uonska og irrelevant, vil denne ondskapen fortsette aa spre seg som kreft i Europas kropp – og den forestaaende «cellegift-kuren» (eller kanskje vi gaar for straaling…?) vil ikke skille mellom «gode» og «onde» kreftceller/utlendinger!
  Det vil komme en frigjoringskrig, men neppe som noen normal verken krig eller borgerkrig. Det vil bli mer av det vi allerede har sett tilloep til; gatekamper i forbindelser med demonstrasjoner og markeringer. Det vil bli sterkere polarisering mellom tilhengerne og motstanderne av «multikulturalismen» – og det vil bli sgterkere allianser mellom innvandrere og den politiske eliten og partiene deres. Presset mot islam- og innvandringsmotstanderne vil oke kraftig – og igjen provosere fra konfrontasjoner! Forholda i enkelte Europeiske byer og bydeler vil antakelig medfoere unntakstilstand, men i forste omgang vil politi og militaerstyrker kun forsvare OKUPPANTENE, og vende seg MOT landets egentlige befolkning!
  Saa er sporsmaalet til sist; er det «guts» nok i Europas befolkning til aa gaa i mot baade egne myndigheter, egne lands lover – og det meste av det vi er opplaert til aa respektere? Eller vil vi feige ut, nekte aa SE hva som skjer, bare fortsette aa «taale saa inderlig vel, ogsaa den urett som ikke rammer oss selv» – bare det stadig okende antallet som blir pressa ut av sine boligomraader, vekk fra sine forretninger – og kirker, som blir fremmedgjorte i eget land? Jeg TROR europeerne vil eksplodere, til slutt! Og jo lengre tid det tar foer det skjer, jo styggere blir «borgerkrigen»… 2. verdenskrig kommer til aa fortone seg som reine idyllen i forhold!

 • Poetrixx

  Når skal vi gripe inn mot disse forræderne som styrer oss rett inn i undergangen…og kaste ut alle muslimene fra Europa…før det er for sent og det er ute med oss???!!!!

 • Robin Hood

  I Oslo har det helt klart gått alt for langt når det gjelder å plassere en hel haug med forskjellige folkegrupper sammen. Det gagner ingen.

  I en ideel verden er dette mangfoldet bare fint. Men i realiteten blir det desverre problematisk. Det må norske innvandringspolitikk ta konsekvensene av.

  • undrende

   Når det blir svært mange innvandrere fra samme bekgrunn, blir det ofte getto lignende tilstander. Jeg så en reportasje på TV fra Alfas del Pie i Spania. Der er det svært mange tusen normenn samlet. De er ikke alle like pene i oppførselen mot Spanjolene.
   Da Normenn gikk i 17 mai tog og viftet med norske flagg i Fungerolas gater, spute Spanjoler meg hva Normennene demonstrerte mot, var de ikke fornøyd med Fungerola og Spania så kunne de vel reise hjem.
   Tenk hvordan det viklle være i Oslo, hvis Pakistanerne vil feire sine nasjonale dager i Carl Johan, viftene med sine flagg og med sin musikk. Hvordan vil Normenn reagere på det. Moralen er at når det er stor utvandring til et land så blir det ofte slik at de bor i de samme områdene, siden de kan snakke sit eget språk og utøver sine egene tradisjoner. Normenn har ikke integrert seg så godt i Spania at det er noen grunn til å skryte av det. De snakker ikke Spansk, og ofte på et hjelpeløst knotete Engelsk forsøker de å være best. Nå skal det sies at Normenn ikke driver med terror lignende handlinger og ikke i så stor grad av krimenalitet.

   • Terje

    «De snakker ikke Spansk, (…)»

    Siden du tar opp andres språkferdigheter: Hvorfor kritisere disse når du selv skriver veldig dårlig norsk?

    • Robin Hood

     Undernde har helt rett i sin beskrivelse av nordmenn bosatt i utlandet. Det har jeg selv sett da jeg er bosatt i utlandet store deler av året.

     • Og det gjelder deg også.At nordmenn sin tilstedeværelse i Spania,skal være med og legalisere pakkiser,afrikanere,irakere og annen samfunnskadende innvandring til Norge er bare latterlig.Men dersom spanske myndigheter sier at de ikke ønsker å ha så mange nordmenn boende i Spania,så har jeg forståelse for det.

      • Anonym

       Ifølge VG Nett 29.02.12

       I håp om å lokke til seg norske pensjonister,
       gir Portugal en skattegave av de sjeldne:
       Fullt skattefritak i ti år.

       Portugal lokker de norske pensjonistene!!!

       • Vidar

        Men DEN «skattegaven» kan de norske pensjonistene se langt etter, for den vaar alles kjaerlige og omtenksomme norske STAT, har nemlig vedtatt noe de kaller «kildeskatt», dvs. at dersom ikke det landet NORSKE pensjonister bor i, sorger for aa flaa dem skikkelig paa pungen, skal Moder Norge gjoere det, ved aa trekke godt med openger foer pensjonen sendes fra Norge til de norske pensjonistene i utlendighet!
        Ja, det ER faktisk sant!

      • Robin Hood

       Ja det gjelder meg også absolutt. Jeg integrerer meg hvis jeg gidder. Det gjør jeg ganske ofte. Men andre ganger orker jeg ikke.

    • undrende

     Terje,
     Jeg beklager at jeg skriver dårlig Norsk. Det skal gå litt fort med tett tastatur. Håper du som har store kunnskaper innenfor språket klarer å forstå det som jeg mener. Hvis ikke så er det ikke trist for meg, men for de som har ansatt deg. Jeg har ikke ment å kritisere andre nordmenn sine språklige kunnskaper, men påpeke at det ikke er så sterkt som de tror. Det er mulig at jeg traff ett for deg svakt punkt, men jeg kunne ikke vite at du ikke behersket noe språk utenom Norsk. Jeg har sett mange normenn som med fordel kunne holdt seg hjemme. Jeg drikker ikke alkohol og blander meg ikke med Normenn i utlandet. Jeg liker bedre å omgås landet egene innbyggere. Du skulle forsøke det en gang.

   • Det å sammenligne rike nordmenn sin tilstedeværelse i Spania,med okkupasjonen fra fattige pakkiser,har ikke noe til felles i det hele tatt.Og ikke prøv deg,med engang å putte spanioler i samme kategori som pakkiser.Pakkiser er noe av det verste et land som Norge kan blir påtvunget.

    • Robin Hood

     Lenge leve den norske selvgodheten.

     • Ja,her velger jeg bruke sunn fornuft.Og kalle en spade for en spade.

      • Robin Hood

       Det er ikke fornuftig i det hele tatt det du skriver i dag Kurt. Det blir som å kalle spaden for en teskei.

      • undrende

       Kurt Guldvik,
       Det er bra at du bruker og viser din sunne fornuft. Jeg er glad for at ikke så mange har fått så mye av din sunne fornuft… Den virker litt vanskelig å bære, men ikke belast dine foreldre for det. Du ble som alle andre født inteligent, det er bare din utviklingen som har gjort deg slik som du er

     • Anonym

      Robin Hood
      Og lenge leve selvutslettelsen, og
      skinnhelligheten man da opplever.

      • Robin Hood

       Lenge leve den norske selskinnsvesten. Det har jeg naturligvis et par eksemplarer av. Det er jo partiuniformen vår i Kystpartiet.

     • Anonym

      Er man god, så er man god………

    • Terje

     «Pakkiser er noe av det verste et land som Norge kan blir påtvunget.»

     Helt korrekt Kurt. Pakistanere er mislikt over alt. I England er de den desidert minst likte innvandrergruppen. Jeg bodde forøvrig i Spania (Madrid) i noe over syv år, og en undersøkelse som var gjengitt i avisen Malaga Hoy for noen år siden, viste at bare nederlendere var (den gangen) bedre likt blant utlendinger i Spania enn nordmenn som havnet på andreplass.

     Det er venstreekstremt søppel i mediene som ikke skjønner forskjellen på en nordmann med penger i Spania og en snyltende fillefrans fra søppeldynga Pakistan i Norge.

     • Robin Hood

      Ja, pakistanerne blir sikkert mye mer vennlige og enklere å ha med å gjøre når de til stadighet får høre slike kommentarer som fra f.eks Kurt og Terje.

      • Jeg ser ingen grunn til at pakistanere skal få nå vennlighet i fra meg.Hvorfor jatte med okkupantene,istedet for å erklære dem uønsket.Dette gjelder stort sett alle afrikanere,arabere,og en god del asiatere.Ja,faktisk mange flere.

       • Robin Hood

        Du sier du er glad i Norge. Og det er bra. Men hvorfor da legge opp til konflikt og ufred i det landet du er glad i. Vi skal ha kontroll på innvandringen. Men de som allerede er her, blir her. Det er en realitet uansett om man liker det eller ei. Legger man opp til krig med de ødelegger vi vårt eget land.

        • Vidar

         De som allerede er her (lovlig), skal faa bli her. Enig. Under forutsetning av at de folger norske lover og regler og sverger lojalitet og troskap til NORGE! Kombineres dette med null pensjoner og trygdeordninger for ikke-norske statsborgere, ingen statsborgerskap til utlendinger som allerede HAR et statsboergerskap – og forst og fremst en erklaering om at ISLAM er ounska og irrelevant i Norge – tror jeg vi langt paa vei er kvitt de fleste uonskede elementene 😉 Hvis vi altsaa gjennomfoerer lover og vedtak! Men du snur jo saken en smule paa hodet her, Robin! Det er jo ikke vi som vil «bevare Norge norskt», som legger opp til krig og problemer! Det er det forsaavidt heller ikke de fleste innvandrerne som gjoer HELLER…, men «vaare» multikultur- og islam-promoterende – og akk saa lite demokratiske – politiske myndigheter, som gjoer! Det er DE som legger opp til framtidige konflikter – og eventuelt saagar KRIGER – gjennom den selvmords-politikken de proever aa presse gjennom!

         • Robin Hood

          Ja her er jeg enig i mye. Det eneste jeg påpeker er at en tankeløs retorikk ovenfor utlendingene ikke er smart.

          • Vidar

           Tror faktisk den MINST smarte (men mest tankeloese) retorikken, er den som gaar ut paa aa late som om «vi» aksepterer og tolererer alt! Baade at de kommer i horder, tar seg til rette, «krever», nekter aa dra naar de faar avslag – og at «vi» tolererer ISLAM! Hadde innvandrerne og «asylsoekerne» med en gang faatt vite hva vi EGENTLIG mente, hadde de ihvertfall sluppet aa foele seg lurt i ettertid 😉

          • Vidar

           Men la meg legge til – for kke aa bli HELT miosforstaatt – at jeg selvsagt ikke er tilhenger av drittkjeft og regelret bedriten oppforsel! De fleste innvandrere er helt vanlige, relativt aerlige, mennesker, som kun vil leve best mulig og i fred og ro! Og det er ikke DERES feil at de har latt seg lokke til verdens rikeste land! Vi maa evne aa behandle MENNESKENE all-right, samtidig som vi fordommer de ideologier og den «fremmedkulturelle f…nskapen» vi avbsolutt ikke vil ha noe av!

          • Robin Hood

           Enig.

   • Anonym

    Litt selvhat ute og går?

 • «Dette har ført til dannelsen av grupper som vil stå opp mot Islam og beskytte de innfødte hvite franskmennene»
  …som f.eks. Defense League-gruppene. Disse gruppene som «ekspertene» og kommetatorene kaller «høyreekstremister».
  Makan til tøv. De er ikke høyreekstreme.

 • Terje

  Dagens multikulturalister har lite til felles med den klassiske liberalisme de hevder å representere. Egentlig er ikke multikulturalisme en ideologi sammenlignet med de fleste andre ideologier. Den savner en indre logikk, den har kun én verdi, en abstrakt verdi som kalles «mangfold», og argumenter er erstattet med skjellsord. Sistnevnte har dog den multikulturelle ideologi rikelig av. Det skal medgis.

  Mangfold har en klart gudommelig karakter. For multikulturalister er den omtrent det samme som muhammed er for muslimer. Et perfekt vesen. Noe det ikke kan stilles spørsmål ved. For gjør man det det utløses aggresjon og vold. Da må sosial terror påregnes fra journalister og fysisk vold fra stortingets SA-tropper, SOS Rasisme, Blitz og lignende.

  La oss se hva en av vår tids største filosofer John Stuart Mill skrev om «mangfold»:

  “Free institutions are next to impossible in a country made up of different nationalities. Among a people without fellow-feeling… [e]ach fears more injury to itself from the other nationalities, than from the common arbiter, the State. Their mutual antipathies are generally much stronger than [their] jealousy of government.”

  Synes dere dette gir støtte for multikulturalistenes mantra om at «mangfold gir styrke»? I alle fall ikke jeg. For det vi ser rundt oss er et samfunn som fragmenteres, et samfunn som gradvis faller fra hverandre, og blir mer utrygt for hver dag som går.

  Ytringsfrihet slik vi kjenner den i Vesten er snart en saga blott. Lengst har galskapen kommet i Storbritannia, hvor personer fengsles for sine meningers skyld.

  Vår verdensdel blir med jevne mellomrom infisert av syke ideologier. Ideologier som tidligere har krevd titalls millioner menneskeliv, og påført oss menneskelig lidelse hinsides enhver fatteevne. Nå er vi i gang igjen. Denne gang heter ondskapen multikulturalisme.

  Multikulturalistenes hat mot sine egne er et hittil nærmest ukjent fenomen i menneskehetens historie. Biologisk og kulturelt er det et oppsiktsvekkende avvik.

  John Stuart Mill skrev en sak til. Mennesket må bedømmes ut ifra konsekvensen av sin handling, ikke hensikten. Om intensjonen er god hjelper ikke dersom resultatet er moralsk forkastelig.

  Intensjonen med alle tidligere onde ideologier har hevdet å være god. Så også med multikulturalismen. Men den kommer til å lede til noe grusomt. Akkurat som forgjengerne.

  • Robin Hood

   Ja, hvis islamistene klarer å gjennomføre en maktovertakelse i vesten er ytringsfriheten en saga blott. Det er jeg enig i. Men ytringsfriheten vil også være en saga blott hvis de nasjonalistiske gruppene skulle klare å få stor innflytelse. Defence League gruppene f.eks.

   Tenk dere at disse får sine folk inn i departementene, inn i direktoratene, i tilsynene og etatene. Altså inn i statsapparetet og byråkratiet. Da vil også det frie vestlige samfunnet være en saga blott. Fordi:

   De ville hele veien favorisert sine meningsfeller i ett og alt. Alt fra konsesjoner og byggetillatelser til skjenkebevilgninger og studielån. Alt mulig.

   Rettssamfunnet slik vi kjenner det ville også vært en saga blott. Hadde man havnet i en rettsak mot en av disse nasjonalistene hadde norsk lov slik vi kjenner den i dag blitt satt til side og saken ville blitt avgjort etter trynefaktorprinsippet. Rettsikkerheten hadde blitt borte. Dessuten er jeg sikker på at samfunnet ville blitt mer voldelig. Voldelig mot opposisjonelle.

   Det ville også blitt restriksjoner på mye, f.eks å reise utenlands bare for å nevne en av tusen ting. Man hadde fårr tredd en rekke regler nedover hodet på seg med intensjon om «lojalitet» til nasjonen.

   Når jeg leser en del av visjonene til folk her inne ser jeg ofte for meg et skrekkvelde av et autoritært, hard og udemokratisk samfunn.

   • Vidar

    Men dette er reinspikka spekulasjoner og «synsinger» fra din side av Sherwood-skogen! Mange innafor «DL»-gruppene er altfor «hoyrevridde i hodet» etter min smak, men mye av retorikken skyldes jo at de faktisk SER at vi er i konflikt, at vi er i en slags «krig». Deres «harde ord» er jo ikke mynta paa den vanlige europeiske sivilbefolkninga – i fredstid!
    Men hva mener du er alternativet? Til muslimsk, i det minste sterk INNFLYTELSE? Med tilhoerende sharia-domstoler, forbud mot diverse ytringer, klesdrakter, matretter, aktiviteter generelt (spesielt for den kvinnelige halvdelen av vaar befolkning!)…?
    Det beste hadde selvsagt vaert om «folk flest» (politikerne inkludert!) hadde sett problemet og gjort noe med det. Men saa lenge flertallet av befolkninga og omtrent samtlige politikere er baade blinde og doeve, er det jo ikke andre enn «Defence League»-bevegelsen og noen faa andre anti-islam-grupperinger som GJOER NOE! Saa kan vi andre egentlig bare takke oss selv om vi synes de blir i overkant militante og konfronterende…

    • Robin Hood

     Alternativet er en passifistisk verden.

     • Vidar

      Du mener vel ikke at alternativet til islamifisering av samfunnet, er PASSIFISME…?? JEG er militaernekter og rimelig «passifistisk», men jeg er ikke SAA naiv at jeg tror et enda «brukket gevaer» er noe vaapen (…) mot Muhammeds fotsoldater! Det motsatte av pasifisme er ikke krig, men organisert, statlig militaervesen! Og jeg har aldri tatt til orde for aa sette Europas MILITAERSTYRKER inn mot verken ideologien islam eller de MENNESKENE vi kaller «innvandrere»! JEg tror faktisk heller den ev. lkommende «borgerkrigen» i Europas stater, blir en krig der de enkelte landas militaerstyrker – sammen med godt vaepna politi – vil bli satt inn mot landas EGENTLIGE borgere! Det er de «multikkulturalistiske», politiske lederne, som vil kunne bli saa desperate at de setter de militaere styrkene inn MOT egne landsmenn, for aa forsvare sine egne syke ideer OG rabiate, ikke-integrervillige, fortrinnsvis MUSLIMSKE INNVANDRERE! Og det er DET scenariet JEG frykter mest; «Etniske europeere» som reiser seg i kamp mot koalisjonen (fortrinnsvis muslimske) innvandrere og «multikulturelle» europeere! DA snakker vi borgerkrig! Det aa hive ut utlendinger, er ikke noen «borgerkrig»! 😉

   • Anonym

    Robin Hood
    Dette samfunnet du beskriver kunne likså godt
    vært en beskrivelse av det multikulturelle
    Europa idag.
    Hvordan multikulturfolket troner i pressen,
    skolen, barnehager, politikken osv.
    Favoriseringen av innvandre i forhold til
    opprinnelig befolkning, vi er annenklasses
    borgere i eget land.
    Vi er et samfunn uten reell ytringsfrihet,
    der halvsannheter og direkte løgn dominerer.
    Din beskrivelse er multikulturistenes behandling
    av den opprinnelig europiske befolkningen.

    • Robin Hood

     Ja anonym. Det er tankeløst av Arbeiderpartiet å innføre disse særordningene for innvandrere som provoserer nordmenn. Enig.

 • Mr Big

  Er Arifkarim opptatt? Jeg så frem til å lese om at disse som stenger av gatene og driver med mordtrusler er wahabister, og derfor er det ingenting å frykte for det bare er en liten minoritet.

 • At islam er på frammarsj og heller ikke prøver å skjule det er noe vi har blitt fullstendig klar over. Og det bør heller ikke komme som noen overraskelse på våre evneveike, naive og godtroende politikere at målet til det militante og imperialistiske islam er verdensherredømme! Og den første etappen er å presse Europa til å bli et Eurabia som den ypperlige skribenten og journalisten Oriana Fallaci har advart mot i sine bøker. Men det til liten nytte dessverre…
  Ja vi ser at metodene har skiftet, for det nytter ikke for disse inntrengerne å komme med hærstyrker. Men de har funnet noe som er sterkere enn kuler og krutt, og det er deres tro på Allah, der de kombinerer dette med at vi er blitt avhengig av deres olje, der vi dreper vårt avkom og der de erstatter dette med sin emigrasjon og deres fødseloverskudd som ligger skyhøyt over hva vestlige kvinner klarer. Deretter utnytter de NAV for alt det er verdt, samt vårt skjøre demokrati, hvor de allerede har kuppet AP i Oslo. Og her legger vi alt til rette for inntrengerne, der de får alt de peker på, der toleransen vår ikke har noe ende, mens DE ikke tolererer noe av vår væremåte.
  Og vi presses fra skanse til skanse, og Ola Dunk blir redd når de fremmede truer med kniven eller bombene, og hvor de fremmede vet hvordan grenseløs terrorisme får fart på tinga. For de har godt med tid og lang tolmodighet til å vente til den dagen dette landet er deres, tro dere meg!

  Sannelig er ikke bare Norge forvirra, men hele Europa er i tåka, og de har ikke noe som samler dem, fordi alt av åndsmakt er borte! Husk at når vfi kaster ut Gud, da flytter Datan inn! Vi har også lav motstandskraft og militæret er snart en saga blott, der det skal spares. Og forgubbing går sin gang over hele fjøla. Men vi har en sinnsyk og latterlig innvandrings og integrasjonspolitikk som de fremmede inntrengerne bare ler av, og som heller ikke virker.
  Og hvem gidder vise noe innsats i et slikt land? De unge vil jo heller «Nave» og ligge heime å dra seg på sofaen enn å gå på jobb. Ja det er jo forståelig når de ser at inntrengerne kan leve her som konger uten å klipe i arbeid, og da blir det heller mere interesant å reise til Syden eller å spille fotball, for da kan en iallefall tjene millioner i året på å leke seg, enn å gå i hardt arbeid og bli trukket halvparten i skatt. Der disse pengene gis til inntrengerne.
  Og hvor er den ytringsfiheten og demokratiet som Jens bablet om etter 22/7? Sjøl har jeg ikke fått inn ETT innlegg i VG eller andre større aviser etter den datoen, så kom ikke her å snakk om at vi har skrive og trykkefrihet i dette korrupte landet som snart kan fire ned det norske flagget over stortinget, og heise opp et halvmåneflagg med sverd. Det er jo den veien det går dette, ingen tvil om det… Og derfor klikket det kanskje for Anders Behring Breivik? Men har vi noen garanti mot at flere slike karer ikke kommer på banen, når de ser at landet glipper?

  • Thomas

   Amund Grafors: Reis ut i verden, snakk med folk, slutt å leve i boblen du lever i!

 • Anonym

  Om ikke noe annet, så vil økonominen felle
  det multikulturelle utopi.

 • Terje

  Årsaken til Europas enorme problemer (som med hundre prosent sikkerhet vil ende opp i en eller annen form for konflikt) er innvandringen fra den tredje verden. Det å tro at dagens problemer lar seg løse samtidig som man sier at innvandrerne fortsatt skal få bo her blir bare alt for dumt.

  Utopiske prosjekter innhentes alltid av virkeligheten, og det ser vi begynnelsen på i Europa. Uansett hvor ubehagelig og lite realistisk en omfattende repatriering virker i dag, så er det den beste løsningen. Alternativene er bare så mye, mye verre.

  • Thomas

   Det er latterlig, dette her, og vitner om at du har en ideologi som ikke har noen rot i virkeligheten. Og at du har vært for lite ute i verden. Europas problemer skyldes grådige, rike mennesker med deres marionettpolitikere som lurer vanlige folk. I Norge har vi det forholdsvis bra, men det er takket være oljen bare. Å hetse innvandrere minner om det folk har drevet med til alle tider, og som har ført til grusomheter. Det er bra venstresiden tør å stå opp for våre nye landsmenn og -kvinner. Høyresiden er og blir fienden.

   • Vidar

    DETTE er ihvertfall daarlig samfunnsanalyse, «Thomas»! Dagens OKONOMISKE problemer i Europa (som Europa ikke boer ha store problemer med aa tackle…) skyldes en haaploes KREDITT-politikk samt ideen om at alle Europas stater skal ha den samme valutaen. Problema ville kommet helt uavhengig av «rike mennesker og deres politikere», og vil forhaapentligvis foere til at det kun blir de landa som har en nogenlunde stabil og ENSARTA okonomi, som beholder Euroen. Jeg vil tro at baade Hellas, Spania, Portugal og muligens ogsaa Italia, vil gaa tilbake til enten sine tidligere valutaer, ev. til en «Euro-2»-sone…
    Men dagens KULTURELLE problemer, illustrert ved store demonstrasjoner, sterkt popularitetsokning for politikere og partier paa den nasjonalistiske og hoyre-sida, ghetto-utvikling i de stoerre byene, okt arbeidsledighet, okt kriminalitet og en generell foelelse av «fremmedgjoering i eget land», den skyldes ezne og alene den enorme mengden INNVANDRERE! Som – kombinert med en naiv og FEIG politikk, som ikke toer aa KREVE noe, men bare jatter ivei om «integrering» og «toleranse» og «dialog» – foer eller seinere vil ende opp i en direkte og voldelig «clash of cultures»! Og sentralt i denne «clashen» staar ISLAM! Det er hovedsakelig MUSLIMSKE innvandrere som lager problemer, det er hovedsakelig MUSLIMSKE innvandrere som topper kriminalstatistikkene, det er hovedsakelig MUSLIMSKE innvandrere som aktivt NEKTER aa la seg integrere (dvs. assimillere, tilpasse seg forholda der de flytter til!) – og som heile tida «krever»! Hadde vi bare tidsnok holdt islam vekk, hadde innvandringa gaatt mye smidigere. For alle parter!
    NORGE er et rikt land – BL.A. tgakket vaere olja. Men vi laa ganske bra an selv FOER vi fikk oljeinntekter, ikke glem det! Vi hadde Marshall-hjelp (og solgte sjela vaar til USA…), men forst og fremst hadde vi en arbeidsvillig befolkning paa rundt 3,5 millioner og et Arbeiderparti med sosial anstendighet! I dag har vi 5 millioner munner og mette (hvorav 10% er utlendinger), men verken mer plass, saerlig mer produktive arbeidsplasser, definitivt ikke en mer arbeidsvillig befolkning – og intet Arbeziderparti med sosial anstendighet! I dag er det paa den borgerlige sida bare Solberg-Hoyre som klart er en fiende av normale nordmenn (og hun er jo saa dum at hun til stadighet gaar offentlig ut og besviser det ;-)), ellers er det faktisk naa ARBEIDERPARTIET som representerer vanlige norske borgeres store MOTSTANDER! Gjennom sitt politiske prosjekt «det nye vi», sin «multikulti»- og masseinnvandringspolitikk, bevisste (jeg nekter aa tro at saa mange politikere er saa «bevisstloese i gjerningsoyesblikket»!) islamifiserings-politikk, og sin like bevisste avkristningspolitikk! DENNE politikken er langt alvorligere for vart folk enn nazistenes MILITAERE angrep og okuppasjon noengang var i naerheta av aa vaere!
    Til slutt vil jeg si at AP og «venstresiden» alldeles IKKE «Staar opp for vaare nye landsmenn» Og spesielt ikke for KVINNENE! Gjennom aa akseptere islam i Norge, er «AP og venstresiden» med paa aa rive ned ALT det kvinnebevegelsen og andre har bygd opp av likestilling, kvinnerettigheter og RESPEKT for jenter og kvinner i Norge de siste tre generasjoner!

   • Anonym

    Europas problemer skyldes gratispassasjerer,
    mennesker som bruker av felleskasse, uten
    å bidra.

 • Thomas

  Å skrive tendensiøse, hatske artikler om fredelige muslimer er helt ok, men Grass er en nazist så fort han setter søkelys på Israels motbydelige og livsfarlige atomvåpen. Israel burde avvæpnes så fort som mulig sammen med sine venner i Saudi-Arabia.

  • Vidar

   En total avvaepning av heile Midt-Osten, har jeg ogsaa gaatt inn for! Selv om jeg veit det er totalt politisk ugjennomfoerbart. Men saa tror jeg ogsaa «fred i Midt-Osten» er totalt ugjennomfoerbart…
   Gunter Grass er selvsagt ikke mer nazist enn de fleste andre, man blir liksom ikke «nazist» av aa kritisere staten Israel! 😉 Sionister (brukt som betegnelse paa de mest ukritiske «blod»-tilhengerne av staten Israel og av den statens til enhver tids gjeldende politikk) er like paranoide som mange muslimer – enhver form for kritikk utloeser angst og aggresjon! Men naar leste du sist en «hatsk» og «tendendios» artikkel om FREDELIGE muslimer? Islam- og muslim-kritikk er da AKKURAT like baade nodvendig, berettiga OG legitimt som kritikk av Israel?

 • Anonym

  France takes a serious look at the rapidly rising popularity of conservative politics.. Of course, the media like to call them «far right» or right wing «extremist» parties, but the growing appeal of politicians who support anti-Muslim immigration, nationalism, and traditional French values is attracting more and more people from a variety of backgrounds.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=E43AcH6D9oI

 • Anonym

  France: «Lone Wolf» argument over French jihadist takes another hit. Any «moderate» Muslim (peaceful hypocrites) living in France with a modicum of allegiance to the country in which he/she resides should be pleased with how French law enforcement dealt with Mohamed Merah, a jihadist who allegedly «snapped» and «acted alone.»

  But alas, there are apparently scores of «good» French Muslims who want to avenge Merah’s death.
  Star Gazette: http://www.stargazette.com/usatoday/article/54083168?odyssey=mod|newswell|text|FRONTPAGE|p

  Perhaps Sarkozy should speed up those Muslim deportations because it seems that we have ironclad proof of an ideological problem.

  Red flag? What red flag?

  httpv://www.youtube.com/watch?v=zDAmPIq29ro