Søk

Kategorier

april 2012
M T O T F L S
« mar   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

På hodet ut

«Politikerne våre bør bli enige om en ting: Dersom PST vet om islamistiske «celler», ekstremister, og evt. deres etniske sympatisører, og vi vet at PST vet om disse og hvor de oppholder seg, – la PST få utvidede fullmakter til å sende dem ut av landet, uten å hefte vårt rettsapparat med slikt», mener Demokratenes sekretær i Hordaland, Terje Haugom.

«Bare det å vanke i lag med personer – som gjennom ytringer gir uttrykk for å ville kunne skade vårt land og folk – bør være grunnlag for omgående utsendelse. Innvandrere – uansett religiøs bakgrunn og tilhørighet – skal være ydmyke og svært takknemlige for vår gjestfrihet! De nyter som regel rimelig lettvint av de samme goder som nordmenn må slite for – hver eneste dag! Bare det åpent å uttrykke at man vil ha sharia-lover o.l., og antyde represalier mot vår vestlige velferdsstat og nordmenn, er et grovt brudd på gjestfriheten, en hån mot vårt rettssystem, som gjester i vårt hus burde holde seg for god til! Da skal det være ut,» mener han.

«Mennesker – om det er muslimer, hinduer, buddhister eller andre: Her forventer vi full integrasjon i det norske samfunn! Lære seg språket, alt om norsk skikk og bruk, om likeverd og likestilling, kleskodeks, moralgrenser i ytringsfriheten vår, norsk lov og rett,- og så leve etter dette,» forlanger Demokratenes fylkessekretær.

«I vår del av verden er det slik det fungerer! De gjester som ikke vil godta dette, bør ikke være velkomne til bords! Og sender vi oppviglerne tilbake til opprinnelig hjemland, er det vel ikke vårt problem hva som venter dem der?! Med den oppførsel som gjorde at vi valgte å sende dem ut, har de jo bare seg selv å takke! I dette problemkomplekset bør Stortinget gjøre de grep som skal til: Schengen-deltakelsen og asylpolitikken er skyld i dette, og de regjerende politikeres dumsnilime i disse spørsmål. » Vi må ikke være naive», sa Stoltenberg. Jaggu sa jeg smør! Krekar-farsen er et glitrende eksempel på det motsatte,» konkluderer han.

40 comments to På hodet ut

 • Hvorfor skal man ha full integrasjon av folk som ikke hører hjemme i Norge,men som er på grunn av reinspikka svindel? Spiller ingen rolle om svindelen er gjennomført for 10 års siden.Svindlerne skal ut,uansett.Det at det sitter råtne regjeringer og later som om dette svindelpakket er forfulgt,og har krav på opphold.Gir uansett ingen legitimitet for de som har svindlet seg vei inn i velferdskassa.

 • Hvorfor ikke programfeste i partiprogrammet til DEMOKRATENE: Ingen innvandrere uten reel etnisk tilknyttning til etniske nordmenn,kan få utdelt statsborgerskap.Da slipper man og sitte med skjegget i postkassen,gang på gang.Statsborgerskap som deles ut til disse uønskede inntrengerne,er det samme som og gi legitimitet for etniske/religiøse/kuturelle konflikter for fremtiden.

  • Vidar

   Var det saa at du IKKE skulle paa dette «landsmoetet», Kurt? Ellers er vel DU den rette til aa fremme dette forslaget?
   Demokratene BURDE programfeste FULL innvandringsstopp inntill norske myndigheter har faatt konroll og oversikt – og utarbeida helt NYE regler for innvandring.
   Dernest burde Demokratene programfeste et klart NEI TIL ISLAM I NORGE! Samtidig burde Demokratene utarbeide et forslag til en ny lov om TROS-frihet. En lov som skal erstatte gjeldende lover og konvensjoner vedr. «religions»-frihet og som setter fokus paa ENKELTMENNESKETS rett til aa TRO, ikke en lov som primaert skal beskytte alskens «religioner»…
   Naar det gjelder statsborgerskap, kan vel DET gjoeres saa enkelt som at folk som allerede HAR et statsborgerskap, aldri skal kunne «faa» et NORSK! Kun barn som foedes i Norge og barn med minst EN norsk forelder (inkludert adoptivbarn selvsagt!), skal kunne faa norsk statsborgerskap – og regnes som «norske»!
   Naar det gjelder de som allerede ER her – lovlig, MAA vi faa paa plass lover som gjoer det straffbart aa oppfordre til terorisme og vold, og som gjoer det mulig, ja som PAALEGGER, norske myndigheter aa paagripe og utvise ikke-norske statsborgere paa det grunnlaget! Og vi maa ogsaa fjerne den idiotiske regelen som hindrer utsendelse av folk som «risikerer» tortur eller dodsstraff. Norge kan ikke lenger vaere fristed for all verdens verste forbrytere!!!

   • Robin Hood

    Hva med å programfeste at kampen mot innvandringen er å anse som avsluttet. Evt. og anse som tapt. Det er jo det som er realiteten og sannheten. Innvandrerne er her, og blir her. Og det kommer fler. Det får man ikke stoppet uansett hva man gjør.

    • Kampen mot innvandring er slettes ikke tapt.Det er bare et spørsmål om hvilke tiltak som ska settes inn.Og når det skjer.

    • Vidar

     «Den som gir seg, har tapt!»
     Og kampen har da knapt nok BEGYNT!? Det er jo det som er saa tragisk; det ER jo ingen «kamp» mot verken innvandring eller islamifisering i Norge! OK, alt for mange innvandrfere ER her, der er vi enige, men agt de ER her i dag, betyr jo ikke at de vil vaere her i all evighet? Tyskerne forsvant vaaren 1945 – og muslimene er blitt hivd ut fra Europa en gang foer 😉 Hvorfor skulle det ikke kunne skje igjen? Og hvorfor skulle vi ikke kunne stoppe fortsatt tilstromning?
     (Regner forresten med at du skreiv dette mest for aa provosere, Robin…;-))

    • Det der er defaitisme, Robin Hood. Nei, kampen mot innvandring er ikke tapt. Det er bare å stemme på politikere med ryggrad. Dem er det riktignok ikke mange av ennå, men det er flere på vei. Se bare nedover i Europa, hvordan Wilders i Nederland er på frammarsj, og se på Frankrike, der t.o.m. Sarkozy gir uttrykk for at nok er nok.
     Politikere med baller er på vei. Det er bare snakk om å støtte dem. Da hjelper det ikke med den der legge-seg-på-ryggen-mentaliteten din.

     • Robin Hood

      Hvis du vil ha politikere med en rad i ryggen så faller det seg naturlig å gi meg din stemme ved neste stortingsvalg. På forhånd, takk for støtten.

  • Harald

   Er det ingen som tør å si; NORGE FOR NORDMENN lengre ?
   Hvorfor henger man seg opp i om de er muslimer ? Vi ønsker at Norge skal være et land for nordmenn.Er det noen som tror det blir bedre om vi slipper inn 1 million heksedoktorer fra Afrika ? De er riktignok ikke muslimer men…

 • Anonym

  Problemet med god integrering er at det vil føre til omfattende raseblanding. Mye bedre at alle innvandrere i Norge samles i en ghetto på Oslo øst. Da vil det også bli lettere å deportere dem når den nasjonale revolusjonen kommer.

  • Anonym

   Problemet med god «integrering» er at det vil føre oss ekte nordmenn bakover i systemet. Vi blir annenrangs innbyggere i vårt eget land!

   Stopp innvandringa nå!

  • Anonym

   Siden jeg bor i Groruddalen så føler jeg at det er nok getto her. Jeg kom først!!!! Jeg anbefaler Oslo Vest f.eks i ca Oslo 7 for da vil deporteringen skje raskt eller hva tror dere?? skriver jeg med et skjevt smil.

  • «Problemet med god integrering er at det vil føre til omfattende raseblanding»
   Det er sånn dritt som den kommentaren der som gir islammotstandere et dårlig ry. Jeg er sterkt kritisk til islam og innvandring fra muslimske land selv, det her rasedrittpratet kan jeg spare meg for. Det er når jeg ser sånn dritt at jeg vurderer å kaste inn håndkleet.

  • Terje

   «Problemet med god integrering er at det vil føre til omfattende raseblanding.»

   Det er neppe nært forestående, for tall jeg har sett fra USA viser at bare en prosent eller så av hvite og østasiater (jap-kin-kor), altså de grupper som holder verden gående, gifter seg utenfor sin egen rase. Men noen få ekstremister har ikke noe høyere ønske enn at alle etniske forskjeller skal utviskes.

 • Siri Gr.

  Muslimer er så lite kompatible med norske verdier, at innvandringshyppigheten har kommet så langt nå; at det er begått et kulturbetinget norsk selvmord.

  Det er rett og slett uakseptabelt av UDI og ha pøset på med en uvettig tildeling av norsk statsborgerskap til folk som ikke en gang kan si «takk for maten» på norsk.

 • Robin Hood

  Nei, dette med innvandring er en tapt kamp allerede. Det ser vi som er realister. Og dere som ikke klarer å akseptere/innse det, vet det også innerst inne.

  • For å si det på en annen måte.Afrikanere/arabere og asiatere blir nok helt sikkert jaget ut av vårt land en vakker dag.Og det vet nok du også innerst inne.En afrikaner/araber blir aldri av samme klasse som en vakker blondine fra Baltikum,uansett hvor mye råttenskapet her hjemme manipulerer befolkningen.

   • Robin Hood

    Til Kurt.

    Jeg skal faktisk ikke kritisere deg for å foretrekke blondiner fra Baltikum fremfor gjengen fra Gambia. Selvsagt gjør du det da din kone er russisk.

    Jeg har det slik selv. Ønsker meg mindre innvandring, spesielt i Oslogryta. Men jeg ønsker en liberal visumpraksis hver gang min fru fra Filippinene skal på en 3 ukers Norgesferie.

    Vi mennesker er oss selv nærmest.

   • «En afrikaner/araber blir aldri av samme klasse som en vakker blondine fra Baltikum»

    Rasedrittpratet igjen. Er det mulig.

    • Moskus. Mitt innlegg var ikke en rasistisk ytring.Men jeg mener oppriktig at innvandringen fra afrikanske/arabiske/og de fleste asiatiske land, ikke bør sammenlignes med innvandringen fra Nord Europa.

     • Terje

      «Mitt innlegg var ikke en rasistisk ytring.»

      Det er bare å overse slike innlegg Kurt. Jeg gidder ikke lenger kommentere det «inflaterte» begrepet rasisme (og rasismebeskyldninger) som helt har mistet sin betydning. Selv er jeg forøvrig sterkt imot innvandring av negre. Selv om de ikke er muslimer.

      • Joda, han overser det, ikke bekymre deg. Det har han gjort i et halvt år nå, etter at jeg har protestert mot utsagn som «negre er til dels motbydelige», og andre gullkorn.
       Jeg kommer likevel til å fortsette å protestere mot denslags, da jeg ikke ønsker at andre eventuelle nysgjerrige som kikker inn på bloggen til Simonsen skal sitte igjen med den oppfatningen at alle islamkritiske er noen jævla rasist-rasshøl, for dermed å få bekreftet det inntrykket venstresida, multikulturalistene og islamofascistene forsøker å skape av oss (dere gjør oss alle en bjørnetjeneste med det der neger-drittpratet deres, forresten, er du klar over det?).
       Jeg protesterer fordi jeg ikke ønsker å se Simonsens fabelaktige blogg degenerere til et patetisk rasistreir.
       Ellers: Lykke til videre med deres iherdige forsøk på å ødelegge enhver potensiell vellykket motstand mot forsøket på å ødelegge fedrelandet.

       • Terje

        Hva med «antirasist»-rasshøl som deg «Moskus»? Du har slett ikke noen som helst grunn til å føle deg moralsk overlegen noen.

     • Terje

      «(…) innvandringen fra afrikanske/arabiske/og de fleste asiatiske land, ikke bør sammenlignes med innvandringen fra Nord Europa.»

      Dette er en selvfølgelighet nesten alle deler med deg bortsett fra noen få hysteriske «antirasister», som hyler opp bare de ser ordet «neger» brukt i helt naturlige sammenhenger.

      • Den er helt grei, den. Men det du nå refererer til er hans MODERERTE utsagn (som jeg er enig i er helt greit). Det han opprinnelig sa var som følger: «En afrikaner/araber blir aldri av samme klasse som en vakker blondine fra Baltikum»

       Det er noe ganske annet. Det Guldvik gjør i sitt opprinnelige innlegg er å sammenlikne «en vakker blondine fra Baltikum» med afrikanere/arabere (som han tidligere har omtalt som «til dels motbydelige»).
       Forøvrig vil jeg bemerke hvor ufattelig komisk det er at Guldvik faktisk har en forkjærlighet for innvandrere, så rasist som han er, og at han ikke ser ironien i det selv: For det er mange rasister (som Guldvik selv) som ville reagert med vantro og raseri over at noen kan dra inn «et slavisk undermenneske», som nazistene en gang i tiden omtalte dem som.
       Da SS-mennene fra hele Europa marsjerte inn i Sovjetunionen, godt flasket opp på nasjonalsosialismens rasehat, var de helt klare på at slavere (f.eks. menneskene fra Baltikum, Jugoslavia, Ukraina og Russland) ikke var noe mer høytstående enn f.eks. en neger fra Afrika. De var alle undermennesker, sett fra det mer «rasebevisste perspektivet»…så Guldvik befinner seg i en så pekuliær situasjon at han, til tross for at han er en gjennomført rasist, som helt åpenbart betrakter det hvite mennesket som bedre (i kraft av sin rase) enn andre, likevel foretrekker enkelte «undermennesker» framfor andre. Svært interessant.

       • Guldvik ser ikke på slavere som undermennesker:))Og ser man på skjønnheten kvinnene i Baltikum har,så tror jeg neppe man hadde funnet disse skjønnhetene i særlig stort antall i Østerrike/Tyskland hverken før eller etter adre verdenskrig.Og at du drar in Nazi Tyskland sine betraktninger,får stå for din regning.Jeg kommer ikke forme min politikk/filosofi etter den uansett.Og ditt forsøk på sette afrikanere/arabere og slikt i samme kategori som folk rundt Østersjøen for også stå for din regning.Du tror vel at det var tilfeldigheter som gjorde at Quisling valgte ei russisk skjønnhet,istedet for ei negerkjerring.

        • «Du tror vel at det var tilfeldigheter som gjorde at Quisling valgte ei russisk skjønnhet,istedet for ei negerkjerring»

         Ha ha, der er du i gang igjen…vel, du er i hvert fall konsekvent, midt oppi all inkonsekvensen. Kostelig.

   • Terje

    «En afrikaner/araber blir aldri av samme klasse som en vakker blondine fra Baltikum, (…)»

    Helt enig Kurt! Tyrkiske damer med bart og hårete legger er forøvrig heller ikke videre lekre.

    • ««En afrikaner/araber blir aldri av samme klasse som en vakker blondine fra Baltikum, (…)»

     Helt enig Kurt! Tyrkiske damer med bart og hårete legger er forøvrig heller ikke videre lekre. »

     Sånn som damer fra Baltikum, mener du? ;o)

 • Vidar

  Slutt denne sandkasse-kranglinga naa da, gutter! Hva vi kan FORETREKKE paa dame-sia, har verken noe med norsk innvandring eller «rasisme» aa gjoere! Og norsk politikk og praksis vedr. TURISTVISUM har ogsaa fint lite aa gjoere med INNVANDRINGS- og ASYL-politikken!
  Jeg er erklaert ANTIRASIST – av den enkle grunn at jeg ikke ser EN grunn til aa vurdere noen «raser» lavere enn andre! Men det beztyr ikke at alle FOLK passer like godt i NORGE! Hvorvidt det at muslimer er den gruppa innvandrere som integreres minst i det norske samfunnet, KAN skyldes baade religion, kultur, tidligere opplevde traumer, paavirkning og ezv. press fra organiserte innvandrergrupper I Norge (les; Moskeene), paavirkning og ev. press fra «agenter» fra hjemlandet (les diplomater og imamer) – ELLER det faktum at de fleste av dem er av «rasen» arabere… Jeg veit ikke, ingen andre veit for sikkert – men det vi VEIT, og det er mer enn nok for meg, er at de ikke er tilpasningsdyktige i Norge! Hva det skyldes, om det er evne eller vilje, det er egentlig likegyldig; folka fungerer beviselig ikke hos oss, og da blir det bare tull aa «la dem komme og la dem bil». Men jeg fokuserer IKKE paa «rasen» arabere, jeg fokuserer paa folkegruppa muslimer!
  Og jeg er motstander av INNVANDRING totalt uten aa vaere «rasist»! Jeg mener ganske enkelt at vi er mange nok innbyggere i Norge! Skal vi bli flere, maa det skje langsomt og naturlig, slik at heile samfunnewt faar tid til aa tilpasse seg befolkningsokninga. Med den eksplosive okninga vi opplever i disse dager, ville det bydd paa problemer uansett! At okninga primaert paafoeres oss av fremmedkulturelle utlendinger, gjoer ikke saken direkte enklere… Norge bestaar naa av minst 10% UTLENDINGER! Hva er vitsen med det?
  Jeg har intet imot verken sigoynere eller negre – eller arabere eller joder eller eskimoer for den saks skyld. Men det betyr ikke at jeg vil at alle de skal bosette seg i hagan min, forsyne seg av kjoleskapet mitt – og bli «krenket» og true med aa drepe meg naar jeg pent ber dem la det vaere igjen litt brunost saa jeg har til havregroeten i morra tidlig!!! JEG liker brunost i groten, og kan da ikke vite at mine ubudne «gjester» synes brun ost blanda i gra havregrynsgrot, er «urent» og «haram» og hva de naa kaller det. De snakker jo ikke norsk, saa jeg skjonner jo ikke hva de sier uansett… Men naar de nekter meg aa spise det jeg vil i mitt eget hus, har grensa naadd ogsaa for meg – og jeg hiver dem resolutt ut av baade huset og eiendommen min! Og det er IKKE mitt problem at heller ikke noen av naboene mine vil ha dem paa «besoek»…
  EN DAG vil Europas folk ha faatt NOK! EN DAG vil opproeret eksplodere! Og jo lenger tid det tar foer det skjer, jo styggere vil oppgjoeret bli! Det er definitivt ikke noe jeg onsker eller seg fram til, men noe jeg dessvaerre ikke kan se noen mulighet til aa UNNGAA! Derfor boer Europas innvandrings- og asypolitikk endres SNAREST – og «repatriering» og tilbakesendingsprosessen starte like raskt! Drommen om «det fargerike felleskapet» har utarta til «et fargerikt FAENSKAP», og jo foer vi tar konsekvensen av det, jo bedre! For konsekvenser har den uvanen at de KOMMER, foer eller seinere, uansett hva som er «Politisk Korrekt» eller onskelig…

  • «(…) vurdere noen «raser» lavere enn andre!»

   Ja, det er definisjonen på rasisme.

   «Norge bestaar naa av minst 10% UTLENDINGER!»

   Det er fortsatt bare vel 4 millioner med norsk bakgrunn i Norge. Se denne tabellen, dvs 0,9 millioner med innvandringsbakgrunn pr. 01.01.2011. Nordmenn er forøvrig ikke lenger nordmenn hos SSB, men går under betegnelsen øvrig befolkning.

   «Men det betyr ikke at jeg vil at alle de skal bosette seg i hagan min, (…)»

   Eller i nabolaget. Da vi bodde i USA, i et hvitt inngjerdet området med vakter, gjorde vi ikke det fordi vi fryktet muslimer, men pga voldelige negre.

   «EN DAG vil opproeret eksplodere!»

   Dessverre ser det ut til at vi styrer dit, ja!

 • «Jeg har intet imot verken sigoynere eller negre — eller arabere eller joder eller eskimoer for den saks skyld. Men det betyr ikke at jeg vil at alle de skal bosette seg i hagan min»
  Helt i orden. Kunne ikke sagt det bedre selv. Men det er en stor forskjell på å ordlegge seg slik du gjør, og slik Guldvik og Terje gjør. Hvilket bare understreker poenget mitt ytterligere, slik jeg ser det.

 • Terje Haugom ser bare toppen av isfjellet. Jeg tror neppe det er så mange islamistiske celler i landet, MEN vi har hundretusenvis av fremmede som kan bli meget farlig for oss den dagen siganelet går. Og DERFOR må ALL import av muslimer stoppes! Det er en livsfarlig politikk som føres av disse svikerne idag, og som importerer muslimer som i neste fase kommer til å bli brukt MOT oss, og MOT dette samfunnet som skal omgjøres til et shariastyrt helvete!

  Mitt eneste annliggende for å gå inn i politikk er for å anskueliggjøre disse ting og samtidig åpne øynene på våre sovende politikere og et folk som nesten ikke bryr seg om noen ting lenger. Ja jeg vil bare beholde dette landet slik vi fikk det overlevert fra våre forfedre, og dette vil neppe folk fatte og begripe før muslimenes herjinger sprer seg over hele Europa!

  For desto dypere jeg graver, desto mer historie jeg leser, desto mer research jeg gjør, desto mer nervøs blir jeg for at de folkevalgte er en gjeng med ex-mobbeofrer, uten særlig mål og mening i livet, og som nå har fått sin våte drøm oppfylt; der de kan styre og herje over alt og alle. For meg virker det som det knapt nok foregår tankevirksomhet hos enkelte av disse politikerne våre, og selvfølgelig er det folket og den grå masse som derfor må fores med sirkus og brød,og som til slutt vil stå igjen som de store taperne, nok engang…

  Og jeg vil gjerne spørre Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Kristin Halvorsen og en rekke av de andre som tror de står høyt hevet overfor folket: Hva har skjedd med respekten for dine medborgere? Fordi dere tjener godt over 1 millon kroner i året, har egen limousine med privatsjåfør og bor i gigantisk villaer på beste vestkant, samt er skjernet fra de daglige problemer med tiggere, narkohaier, kriminelle, knivstikkere etc etc.,for trenger en altså ikke tenke på hvordan alle andre som blir flådd med skatter og avgifter har det i dette landet? Der milliardene sendes ut av landet, eller spilles bort på utenlandske børser, penger som gjør kriminelle som ikke kliper i arbeid enda rikere?

  Ja sannelig er det en kvalmende holdning blant våre såkalte folkevalgte. Demokratiet er i ferd med å bli det 21.århundredrets største bløff!
  Og problemet er ikke bare islam, men problemet er Europas manglende immunforsvar mot ei sinnsyk innvandring som vil gjøre dette kontinentet om til et sted hvor alle til slutt vil kjempe mot alle!