Søk

Kategorier

april 2012
M T O T F L S
« mar   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Rammet av 1100 raketter årlig i 11 år

I går var det elleve år siden Hamas startet rakettangrepene mot Israel fra Gazastripen. I løpet av disse årene er det skutt ut ca.12500 raketter. Mer enn 40 mennesker er blitt drept, flere tusen er blitt skadet og det er gjort store skader på eiendommer, skriver Israel National News. En mer nøyaktig statistikk gjengitt på nettstedet The Elder of Ziyon viser at det helt korrekte tallet er 15268 raketter sendt mot Israel siden angrepene begynte i 2001.

I løpet av 2011, ett år med våpenhvile, sendte Hamas 676 raketter mot israelske byer. Hittil i år har terroristorganisasjonen sendt avgårde 208 raketter. I april har 6 raketter slått ned i Israel.

Det området der rakettene skytes ut ifra var frem til juni 2005 bosatt av jødiske farmere. Etter vedtak i den israelske regjeringen ble de jødiske innbyggerne tvangsflyttet og området gitt til araberne på Gazastripen. Håpet var at den israelske tilbaketrekkingen fra Gaza ville bidra til å skape fred. I stedet endte det med krig. Landbruksområdene som ble overlatt til de palestinske selvstyremyndighetene ble straks tatt i bruk som treningsleirer for Hamas, som senere startet med å skyte raketter mot de israelske nabobyene. For øyeblikket blir det sendt opp mer enn to raketter daglig.

I løpet av 11 år med rakettsperreild har den israelske hæren, IDF, flere ganger forsøkt å sette en stopper for angrepene, men først for to år siden fant IDF det nødvendig å gå inn i Gaza med bakkestyrker. Israel hadde i lang tid kviet seg fra å gå til et slikt skritt av frykt for skadene for sivilbefolkningen i området. Den tre uker lange Operation Cast Lead-kampanje for to år siden oppnådde en to måneders pause, inntil rakettangrepene igjen ble gjenopptatt.

Etter det har IDF tatt en mer defensiv posisjon og utviklet det kostbare Iron Dome anti-rakettsystemet, som har vist seg svært effektivt i å slå ut innkommende missiler, men overlater mer enn 1 million innbyggere forsvarsløse når systemet svikter, skriver Israel National News.

45 comments to Rammet av 1100 raketter årlig i 11 år

 • Thomas

  40 er ingenting mot alle shitraelerne har myrdet disse årene, men palestinske liv betyr ingenting for det utvalgte folket, den siste kolonistat.

  • Anonym

   Premiumdusten Thomas !!!
   Gjennom 64 år fra Israel så dagens lys
   har de muslimarabiske hordene ikke gjort
   annet enn å sutre, krige og terrorisere
   jødene. Førstnevnte er de eneste som har
   bidratt til vekst og velstand i regionen
   mens sistnevnte har vært en sammenhengende
   plage for seg selv, verdenssamfunnet og
   jødene. Fortsatt lever de i håpet om at
   de kan fullføre Muhammeds ord.

  • Du er en rendyrket rasist og antisemitt. fordi du lyver uten å blunke, og dessuten bruker nedverdigende ord om en hel gruppe mennesker. Det finnes ingen dokumentasjon på at israelerne har myrdet palestinere. Det har kun skjedd i noen svært få enkelttilfeller, der gjerningsmennene er blitt straffet.

   • undrende

    Jan det er svært selvmotsigende det du skriver idag.
    # Du er en rendyrket rasist og antisemitt. fordi du lyver uten å blunke# Det går ikke an å si det, du kan si at han er en løgner det er ok, men det er ikke grunnlag til å si at en som lyver uten å blunke derved er rasist. I verste fall kan du kalle han tulling eller POLITIKER, siden de juger ofte og det uten å blunke.. #Det finnes ingen dokumentasjon på at israelerne har myrdet palestinere. Det har kun skjedd i noen svært få enkelttilfeller,# Her må du bestemme deg har det skjedd eller har det ikke skjedd. Du benekter, samtidig bekrefter du. Det er en selvfølge at folk som dreper blir straffet.
    For orden skyld så mener jeg palestinere er noen tullinger som skyter bomber mot Israel.

  • Anonym

   Rasist og Idiot!

  • Terje Brønstad

   idiotisk å skrive slik Thomas. Israel er et lys omgitt av mørke av sine hatefulle naboer. Bare fordi dødstallet hos israelerne er moderate betyr ikke at de har rett til å forsvare seg. Hadde disse rakettene hatt lenger rekkevidde ville tusenvis av israelere vært drept av dem. Man venter ikke med å forsvare seg selv til den store bomba går av. Nei, Israel har rett til å forsvare seg uavhengig om hva man skulle mene om 1947 resolusjonen.Lenge leve Israel! Shalom!

 • Terje

  Krig er krig. Hvorfor skyter ikke israelerne tilbake helt til det ikke kommer flere raketter inn over landet deres? Det er da fullstendig irrelevant hvor mange som dør på fiendens side i en krig.

  • Israel er en ekstrem hunan nasjon. De israelske lederne ønsket i det lengste å unngå å skade sivile. De visste at krig i tettbygde områder nødvendigvis ville ramme sivile, selv om man gjorde alt mulig for å unngå det, og ventet derfor i det lengste med å gå til angrep. Til slutt ble det umulig. Enhver nasjon har rett og plikt til å forsvare seg og sine egne innbyggere, og belastningen på de israelske sivilpersonene i byene i nærheten av Gazastripen ble for stor.

   • Tempelridder

    Nettopp fordi Israel har en slik respekt for menneskeliv, er det at landet går med på absurde fangeutvekslinger der Israel må slippe fri tusen terrorister for å få satt fri én av sine egne borgere.

  • Tempelridder

   Du har rett i at Israel burde gått hardere til verks mot terroristene i Hamas, men Israel må også ta hensyn til USA, så derfor blir Israel gang på gang presset til å avslutte sine operasjoner før fullført jobb.

   • arifkarim

    «men Israel må også ta hensyn til USA»
    Hvorfor? Er ikke sioniststaten en ren suveren stat uten innblanding fra andre stater? 😀
    Spurte sionistene USA da de gikk til angrep mot arabere i 1967, 1982, 2006 og mange andre år i konstant krig mot sine naboer? 😀 Idiot!

  • Robin Hood

   Israel er en human nasjon. Det et at de gjør alt de kan for å spare liv hos fienden, gjør at min respekt for dette landet øker.

   • arifkarim

    Enig:
    «Israel Border Police beat, detain 9-year-old Jewish boy in Hebron
    Incident occurs after a group of Jewish children began playing in the lot between the house recently occupied by Jewish settlers and a nearby closed military zone.
    A Border Police officer choked the boy, and held him in the air for approximately 10 minutes. Residents who were praying at the nearby Tomb of the Patriarchs were able to release the child from the officer’s hands. Two were arrested on suspicion of attacking the officer. The child’s parents lodged a complaint with the Justice Ministry’s department for the investigation of police officers on Sunday.

    In the wake of the event, the child had difficulty breathing and suffered from pain in his back and chest. A children’s doctor confirmed the claims.

    The doctor wrote that the child suffered wounds in the frontal area of his throat, as well as injuries and pressure wounds. He also found bruises in the back and chest.»
    http://www.haaretz.com/news/national/israel-border-police-beat-detain-9-year-old-jewish-boy-in-hebron-1.424635

    Jeg kunne ikke finne denne saken i verken Palestine Post eller andre israelske høyrevridde aviser. Og alle vet hvorfor. De formidler ingen nyheter. Bare pro-sionistregjering propaganda 😀

 • arifkarim

  Danske Turister Rammet av terror fra sionistsoldater:
  httpv://www.youtube.com/watch?v=uL-GmYBNDqY

  • Kit Chen

   Plutselig er de blitt til turister. Andre steder er de oppgitt til aktivister for det oppkonstruerte folket «palestinerne».

   • arifkarim

    Og denne påstanden gir oppkonstruerte folk «israelere» rett til å banke opp utenlandske aktivister på sykler uprovosert?
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Invention_of_the_Jewish_People

    • Kit Chen

     Papegøye

     • arifkarim

      Det er dere høyreekstremister som er Papegøye som ikke anerkjenner palestinaarabernes nasjonalisme, men som 24/7 heier for jødenes nasjonalisme (sionisme).
      http://en.wikipedia.org/wiki/Palestinian_nationalism

      Palestinaarabere vil aldri akseptere sionisme så lenge sionistene nekter å anerkjenne deres egen nasjonalisme :D. Lykke til… apekatt!

     • arifkarim

      Dessuten har jeg ingenting mot sionisme så lenge den også aksepterer motpartens nasjonalisme. Sionisme har bakgrunn i europeiske nasjonalistiske bevegelser på 1800-tallet. De som tror det er Bibelen som står bak Sionisme har bommet kraftig. Det var de mest sekulære og ateistiske av jødene som stod på øverste rekker i sionistbevegelsen, mens ortodokse konservative jøder stod i laveste rekker og noen ganger kom direkte i konflikt med høyreekstreme militante sionister:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Zionism#Jewish_anti-Zionism

   • Anonym

    What the MSM didn’t show you about the Israeli soldier who smacked a pro-Islamic terrorist protester in the face with his rifle. More than 80 Israeli soldiers and reservists have signed a petition of support for a military commander, Lt. Colonel Shalom Eisner, who was suspended after the video emerged showing him hitting Andreas Ias in the face with an M16 rifle as he tried to disperse a demonstration. The video was a 2-second clip from a two-hour video of a group of foreign and «Palestinian» protesters who attempted to block a main road near Jericho to protest against Israel’s «occupation» of the «West Bank.» What the clip does not show is the Danish anarchist beating the soldier with a stick and breaking two of his fingers!

    httpv://www.youtube.com/watch?v=Ydg1PLvoXAg

  • Arifkarim.Du har kanskje ikke fått med deg at påtalemyndigheten i «sioniststaten» vil granske hendelsen og at offiseren risikerer å bli straffeforfulgt. Et glimrende eksempel på at Israel er en rettsstat.

   • Terje

    Kan ikke skjønne hva det er å granske. Det måtte i så fall være hvorfor soldaten ikke brukte riktig ende av geværet, noe han naturligvis burde ha gjort.

    • Robin Hood

     Denne kommentaren er et bevis på det jeg har sagt mange ganger. Hvis nasjonalistene i Norge hypotetisk sett kommer i maktposisjon så forsvinner rettsikkerheten og de uavhengige domstolene.

    • arifkarim

     «Det måtte i så fall være hvorfor soldaten ikke brukte riktig ende av geværet, noe han naturligvis burde ha gjort.»
     Hva med å bruke begge ender av geværet mot deg, Terje?
     Først den som ikke dreper, og så den andre som faktisk dreper 😀
     Dust!

  • Eirìkr

   «Danske Turister Rammet av terror fra sionistsoldater»

   Denne uttalelsen er både ekstremt LATTERLIG og TRAGISK. Er virkelig et slag terror?? I såfall er HVER ENKELT rakett fra Gaza en terrorhandling som sprenger alle grafer og proporsjoner!

   • arifkarim

    «Er virkelig et slag terror??»
    Ja, særlig når den er uprovosert. Se på videoklippet igjen. Dansken bare stod der før han ble plutselig slått hardt med geværet av sionisttullingen. Er det DETTE de lærer i IDF? 😀

    • Eirìkr

     Slaget var ikke direkte «uprovosert». Hvorfor stod «Turistene» der med PLO-flag og ropte slagord hvis det ikke var for å provosere?? Det at det var en sykebil der i løpet av sekunder, tyder på at dette klippet er en del av propaganda-organet Pallywood.
     http://www.youtube.com/watch?v=uL8ANySuSuk&list=FL3ND6K56d2OlxbmaIauRjLw&index=5&feature=plpp_video

     I Pallywood prøver de å provoser fram vold fra israelittene, for så å anklage Israel for å være en «aggressiv og rasistisk apartheidstat» (Noe som ikke henger på greip noe sted, for dem som har lest seg fram til sannheten.)

  • Strålende gjort av IDF-soldatene. De små danske nazijævlene fikk akkurat det de fortjente. Bra kolbeslag fra han litt lubne soldaten rundt tre sekunder ut i videoen.
   Jeg skjønner egentlig ikke at Israel gidder å slippe sånne jævla Hamas-elskende, islamofile hippiefolk inn i landet. Men det understreker jo egentlig bare hvor altfor dumsnille de faktisk er.

 • hansen

  Alle jøder bør henges opp ned og straffes

 • Wolvie

  Dette er en liten film til alle bortkomne lam som er interessert i hvordan det sionistiske propaganda-maskineriet fungerer. Den viser de forskjellige PR-strategiene som blir brukt for å lede deg og meg vekk fra sannheten ved hjelp av løgn, bedrag, fordreining, utelatelse og manipulasjon.

 • raffe

  «Normalt ville jeg slettet slike kommentarer»
  Og dette beviser våre «frie-ytringer.»

  • «Alle jøder bør henges opp ned og straffes», skrev Hansen. Det er oppfordring til kriminalitet, og faller derfor utenfor ytringsfrihetens rammer. Det er faktisk sannsynligvis et straffbart utsagn etter norsk lov.