Søk

Kategorier

april 2012
M T O T F L S
« mar   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Syv asylsøkere voldtok svensk kvinne

En rettsak som omhandlet en av de groveste voldtektepisodene i Sverige de siste årene ble avsluttet tidligere denne måneden. Sju av de åtte mennene siktet for grov voldtekt av en kvinne i et boliganlegg for asylsøkere i Småland i det sørøstlige Sverige i fjor ble dømt til fengsel i Eksjö tingrett, skriver den engelskspråklige svenske avisen The Local.

«Jeg håpet jeg skulle besvime, at det ville være over, og at noen ville komme inn i rommet,» sa den voldtatte kvinnen, ifølge Aftonbladet. Den 29 år gamle barnemoren var i begynnelse av desember 2011 på fest i en leilighet bebodd av asylsøkere i et boligkompleks drevet av de svenske innvandringsmyndighetene (Migrasjonsverket).

De sju mennene tvang kvinnen inn i et soverom, rev av henne klærne, holdt henne nede på en seng og begynte å voldta henne. «Jeg skjønte ikke noe. Jeg trodde først at det var en spøk. Alle hadde vært så fine før, og så plutselig skjedde det, «sa kvinnen, ifølge Aftonbladet.

Mennene holdt hennes hofter, armer og skuldre mot sengen, og dekket munnen for å hindre henne i å skrike. Hun prøvde å komme fri ved å sparke med bena og stanger hodet mot veggen, men til ingen nytte. «De klappet i hendene og lo», sa kvinnen under avhør, ifølge avisen. Alle syv menn benektet påstandene, men retten fant bevisene mot dem for å være overbevisende. To av mennene innrømmet å ha hatt sex med kvinnen, men hevdet at det var frivillig. Retten fant kvinnens versjon av hendelsene troverdig. Den rettsmedisinske undersøkelsen avdekket DNA spor både på kvinnens kropp og i rommet der voldtekten fant sted.

En av de åtte tiltalte mennene ble frifunnet for anklagene, men de resterende syv fikk lange fengselsstraffer. Fire av mennene ble dømt til seks års fengsel, to til seks år og seks måneder og en annen, under 21 år da forbrytelsen ble begått, til 4 år og seks måneder. Aktor betegnet hendelsen som et planlagt angrep. Alle syv ble derfor dømt for grov voldtekt ettersom de gjennomført angrepet sammen.

Seks av de straffedømte mennene er afghanske borgere og vil bli utvist fra Sverige, skriver den svenske avisen. Den 29 år gamle kvinnen vil også motta 300.000 kroner i erstatning.

36 comments to Syv asylsøkere voldtok svensk kvinne

 • Tenk hvor mye av dette avskummet,som går rundt også her i Norge.Dette under påskudd av og være forfulgte.Når skal myndighetne i vestlige land gjøre sin plikt og si:DENNE SVINEDELEN VIL VI IKKE VÆRE MED PÅ.VI VIL IKKE HA DISSE FOLKA I VÅRT LAND

  • Thomas

   Vi vil ikke ha deg heller i vårt land, Kurt Guldvik. Dra til Israel eller Texas.

   • Her sitter det nok en ensom halvfull kontaktsøkende sjel,som ved og komme med hårreisende kommentarer i allefall oppnår kontakt. Thomas,aleine? Neida,Thomas snakker med masse folk på frie-ytringer han.

   • Terje Brønstad

    idiot Thomas er alt jeg har å si!

  • Klodrik

   Disse mennene som står på lur bak busker kratt og gleder seg til å begå en voldtekt må jo være mentalt forstyrret oppe i hodet sitt. Vi normale menn finner jo ingen seksuell tilfredstillelse i å måtte sloss med kvinnen i forkant av en hyrdestund. Disse mennene bør kastreres. Deres testikler bør fjernes på sykehuset

  • Anonym

   Det er ondt å se på disse naive, hjernevaskede
   jentene bli ødelagt.

 • baaaah

  «Den 29 år gamle barnemoren var i begynnelse av desember 2011 på fest i en leilighet bebodd av asylsøkere»

  godt det ikke var ei uskyldig ei som ble kulturberiket da 😉 naiviteten blandt nordens jenter er så grenseløs at det er kvalmt!

  • Laise

   Det er slike kommentarer som beviser at det ikke bare er innvandrere som har et kvinnefiendtlig verdensbilde.

   Det å si at det er kvinnen sin feil at hun ble voldtatt, fordi hun omgås asylsøker er direkte hårreisende.

   For det første fordi det aldri er et offers feil at hun blir utsatt for voldtekt, og for det andre fordi asylsøkere stort sett er anstendige folk.

   Videre er det kun 2,7 prosent av voldtekt som forekommer i Norge utført av personer fra midtøsten, det er grunn til å tro at det er det samme i sverige.

   66% av voltektene er av normenn, og 12,7% er av europeere.

   Vi du ha hele undersøkelsen tilsendt, så send en mail til DIXI.

   Men slike ting som fakta om voldtekt faller vel for døve ører på denne bloggen.

   • «Videre er det kun 2,7 prosent av voldtekt som forekommer i Norge utført av personer fra midtøsten, det er grunn til å tro at det er det samme i sverige.»

    Nå er det ikke slik at statistikk på landsbasis er særlig interessant uansett, men jeg er ganske sikker på at dette tallet er helt feil. I Oslo i 2010 var det rundt 180 anmeldte voldtekter. I rundt 51% av ALLE anmeldte saker (inkludert overfallsvoldtektene, der alle hadde «gjerningsmann av utenlandsk opprinnelse fra utenfor Europa), var gjerningsmannen av utenlandsk opprinnelse fra utenfor Europa. Så overrepresentasjonen er enorm. Tar man med at bare 1/5 av alle voldtekter anmeldes, kan man anta at det ble begått 1000 voldtekter i Oslo i 2010, hvorav halvparten av gjerningsmenn med opprinnelse fra utenfor Europa (for det er ingen grunn til å anta at etnisitetsfordelingen skulle være noe annerledes i mørketallene enn i de anmeldte voldtektene).

    «66% av voltektene er av normenn, og 12,7% er av europeere.»

    Der tar du sansynligvis livet av din egen påstand om at kun 2.7% av voldtektene er utført av personer fra midtøsten. Ifølge din egen statistikk (som i alle tilfeller er temmelig feil) begås da 21.7% av voldtektene (på landsbasis) av gjerningsmenn med opprinnelse fra utenfor Europa. Muslimer kommer ikke bare fra midtøsten, men også fra nord-Afrika, Pakistan og til dels Balkan.
    Her er et lite statistisk faktum fra Oslo-statistikken for 2010. Menn fra midtøsten, nord-Afrika og Pakistan utgjør 12% av den voksne, mannlige befolkninen i Oslo og Akershus. 40% av gjerningsmennene i ALLE anmeldte voldtekter i Oslo
    i 2010 kom fra den denne gruppen. Det er en enorm overrepresentasjon, som i seg selv tilsier at påstanden din fra DIXI om at «2.7% av gjerningsmennene i voldtektssaker i Norge kommer fra midtøsten» særdeles usannsynlig. I tillegg ble ALLE overfallsvoldtektene i perioden 2007-2010 i Oslo begått av gjerningsmenn med utenlandsk opprinnelse.
    Bare en struts kunne klare å lukke øynene for problemet.
    Den samme tendensen til bølger av overfallsvoldtekter ser man også i andre norske byer der man har fått en betydelig minoritet av folk fra midtøsten, Afrika og Pakistan, f.eks. Stavanger og Bergen.

    «Vi du ha hele undersøkelsen tilsendt, så send en mail til DIXI.»
    DIXI er et ressurssenter for voldtektsofre. De har ingen ekspertise på statistikk. Jeg tror på mer på Politietaten enn på et ressurssenter, drevet og økonomisk støttet av staten.

    «Det å si at det er kvinnen sin feil at hun ble voldtatt, fordi hun omgås asylsøker er direkte hårreisende.
    For det første fordi det aldri er et offers feil at hun blir utsatt for voldtekt, og for det andre fordi asylsøkere stort sett er anstendige folk.»

    Gimme a break. I utgangspunktet er jeg enig i at det aldri er kvinnens feil at hun blir voldtatt. At man fremdeles, den dag i dag, i norske rettssaler spør en kvinne om hvordan hun var kledd, eller om hun var beruset da hun ble voldtatt, er en skam. Men når det gjelder det å, som ensom kvinne, sansynligvis uten noe følge, inn i en leilighet bebodd av en skokk asylsøkere fra Afghanistan, så er det så ufattelig naivt at man ikke skulle tro det var mulig. Det blir litt som om en kanin skulle spasere inn i et ulvehi, «heisann, Kalle her, og du er?». Og når du og folk som deg fortsetter med denne tåpelige, feilaktige propagandaen om at det IKKE finnes noen overrepresentasjon i forhold til voldtekt blant menn fra islamske land, da blir det nøyaktig det samme som å si at det ikke finnes noe holdningsproblem i forhold til kvinner blant menn fra disse landene.
    Ergo utsetter folk som deg disse kvinnene for ytterligere fare (i den grad kvinner faktisk fremdeles tror på dere, og det er det åpenbart en del som gjør, ettersom en slik sak som den i artikkelen over kunne forekomme).
    Menn fra midtøsten, nord-Afrika, til dels også før for Sahara, samt deler av østen, har et helt åpenbart holdningsproblem overfor ikke tildekkede kvinner, som kan spores direkte tilbake til deres religion og deres kulturer, hvori enhver kvinne som ikke går tildekket med slør, betraktes som en lite ærbar kvinne. En hore, for å si det på godt norsk. Og det er helt ufattelig at dette fremdeles ikke har gått opp for folk som deg. Dere har ikke noe som helst problem med å snakke dritt om menn generelt, men når det gjelder en helt bestemt gruppe menn fra et bestemt geografisk område, så er det liksom fullstendig tabu. Sansynligvis fordi de er mørke i huden, og da er det plutselig «rasisme» å si det som det er.
    Folk som deg er patetiske.

   • Statistikken din er riktig. De aller fleste «festvoldtekter», som ofte skjer i private sammenhenger på nachspiel eller i hjemmet, blir begått av nordmenn. Men de alvorligste voldtektene, overfallsvoldtekter, blir så godt som bare begått av utenlandske statsborgere, ofte asylsøkere.
    Det du skriver om kvinnenes ansvar for voldtektene er jeg helt enig med deg i. Ingen fortjener å bli voldtatt selv om de måtte være aldri så naive, og det er ingen unnskyldning for voldtektsmennene at kvinnene eksempelvis var lettkledde. Det er kun voldtektsmannen som skal stilles ansvarlig. Ofrene bør vi ikke bebreide.

    • Klodrik

     Jeg er helt enig jeg også, i at ingen fortjener å bli voldtatt pga sin klesstil eller naivitet. (Jeg er selv ganske naiv sies det).

     Men er det ikke greit da, at kvinner bare har det i bakhode at det desverre finnes potensielle voldtektsmenn der ute som er på frifot? Det er fryktlig synd det skal være slik. Og det er irriterende. Men det er desverre en realitet.

     Hva synes du Jan om å liberalisere våpenloven slik at Oslokvinner får lov til å utstyres med f.eks strømpistol?

     • Det er problematisk. Strømpistol kan være dødelig dersom den brukes feil. Jeg tenker meg tåregass, men prblemer der er nok at det kan brukes av ransmenn. Men det finnes endel muligheter i form av ulike spraytyper og varslings,- og alarmsystemer.

      • Vidar

       Gjeng-voldtekter kan forsaavidt ogsaa vaere doedelig… Baade pepperspray og el-pistol burde vaere helt legale «selvforsvarsvaapen» – men hvorvidt de ville hatt noen virkning i DENNE saken, er jeg mer tvilende til. Har du forst havna inne paa et soverom sammen med 7-8 overkaate muslimske menn, er jeg redd du ikke engang hadde faatt fram «vaapnene» i tide…
       Men hvorfor saa lave straffer? Droye seks aar i et komfortabelt, svensk fengsel, er sannelig ikke mye straff for disse voldsapene! 20 aars straffearbeid – etter at de forst hadde blitt kastrert saa grundig at de knapt nok var i stand til aa TENKE paa sex mer – hadde passa bedre! Med et SLIKT straffenivaa, ville kanskje selv visse asylsoekere greie aa styre seg…;-)

      • «Strømpistol kan være dødelig dersom den brukes feil»
       Og så? Hvis et udyr forsøker å voldta en kvinne, og hun bruker en strømpistol på udyret, og udyret dør som følge av det, så er det hans egen skyld, ikke hennes.
       Hadde jeg vært kvinne og bodd i Oslo, ville jeg ha meldt meg inn i en skyteklubb ved første mulige anledning.

    • «Statistikken din er riktig.»
     Hvordan vet du dette, Simonsen? Kan du oppklare?

     «De aller fleste «festvoldtekter», som ofte skjer i private sammenhenger på nachspiel eller i hjemmet, blir begått av nordmenn.»

     Det er ingen som er uenige i dette. Men ettersom etniske nordmenn fremdeles faktisk utgjør over 90% av befolkningen på landsbasis, ville det vært usedvanlig merkelig om ikke flertallet av voldtektene fremdeles ble begått av menn fra denne gruppen, ville det ikke? Det som er interessant er om det er noen overrepresentasjon i forhold til ALLE typer voldtekt, i forhold til gjerningsmennenes kulturelle bakgrunn og opprinnelse. Faktum er at selv om menn fra midtøsten, nord-Afrika, til dels også andre områder i Afrika, samt Pakistan (muslimske områder), selv om de kun utgjør 12% av den voksne, mannlige befolkningen i Oslo og Akershus, var ansvarlige for 40% av SAMTLIGE anmeldte voldtekter i Oslo i 2010. Det er en enorm overrepresentasjon. Påstanden som kommer fra det politisk-korrekte Norge om at «jammen det er nordmennene som utfører nachspiel-voldtektene» er dermed beviselig feil (og ikke minst, en direkte og grov fornærmelse mot oss). Det er heller ingen grunn til å anta at ikke den samme overrepresentasjonen som er tydelig i Oslo og Akershus gjør seg gjeldende i Norge som helhet. Det gjør det tallet, 2.7%, svært mistenksomt.

     • Jeg mener ikke at hans statistikk er nøyaktig. Det kan jeg ikke bekrefte, men jeg mener at det er uomtvistelig slik at de fleste voldtekter blir begått av nordmenn. Og det var vel hans hovedpoeng. Det baserer jeg på mine erfaringer fra arbeidet i Landsforeningen for Voldsofre, som hjelper voldtatte kvinner. Politiet har sagt det samme. De fleste voldtekter er ikke overfallsvoldtekter. Men det er jo sannelig ille nok at samtlige overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er begått av ikke-nordmenn.

      • Vidar

       Statistikk kan brukes til saa mangt… SELVSAGT begaas de fleste voldtekter I NORGE, av nordmenn. Men statistisk sett er jeg ogsaa helt sikker paa at de aller FAERRESTE voldtekter I VERDEN, blir begaatt av nordmenn… Det blir GARANTERT begaatt langt flere voldtekter av afganere, pakistanere, afrikanere…, ja saagar av SVENSKER, enn av oss nordmenn 😉
       Det eneste av statistisk interesse her, er at praktisk talt samtlige «overfallsvoldtekter» (og denne omtalte gjeng-voldtekten regnes som en saadan) foretas av UTLENDINGER (asylsoekere eller innvandrere) i Norge! All annen statistikk-henvisning er bare et forsoek paa aa tilsloere DEN virkeligheta!

      • «Jeg mener ikke at hans statistikk er nøyaktig. Det kan jeg ikke bekrefte, men jeg mener at det er uomtvistelig slik at de fleste voldtekter blir begått av nordmenn. Og det var vel hans hovedpoeng.»

       Det er ingen uenighet om at de fleste voldtekter begås av nordmenn. Men det er verken interessant, noen nyhet, eller noe poeng i denne diskusjonen, da 90% av Norges befolkning fremdeles er etnisk norsk. Jeg er uenig i at det var hans/huns hovedpoeng. For at IKKE de fleste voldtekter skulle begås av nordmenn, måtte menn som på landsbasis utgjør mindre enn 10% av den mannlige befolkningen være ansvarlig for over 50% av alle voldtekter.
       Og så ille er det riktignok ikke, men det er da også et fullstendig irrelevant og uinteressant poeng. Det er som å si at «kreft tar livet av flere mennesker enn vanlig forkjølelse», et utsagn som er beviselig korrekt, men likevel fullstendig irrelevant for en diskusjon om rhino-virus. Spørsmålet det dreier seg om er om menn fra områder utenfor Europa er OVERREPRESENTERT i voldtektsstatistikken, og i så fall i HVILKEN grad.
       Vi vet at menn fra midtøsten, Afrika og deler av Asia i Oslo og Akershus er overrepresentert i en ratio på nesten 400% (de utgjør 12% av byens mannlige befolkning, men er ansvarlige for 40% av alle voldtekter). Det er ingen grunn til å anta at representasjonen skulle se noe annerledes ut i forhold til de andre store byene i Norge. Hvis så (og her blir det litt spekulasjon) menn fra midtøsten, Afrika og nær-Asia utgjør 5% av Norges samlede, voksne mannlige befolkning, så skulle det tilsi at de vil være (DERSOM mønsteret for hele landet følger mønsteret fra Oslo og Akershus, og det er egentlig ikke noen grunn til å anta at det ikke gjør det) ansvarlig for ca. 20% av alle voldtekter i Norge.
       Det interessante her er ikke at «nordmenn er ansvarlige for flere voldtekter enn innvandrere», like lite som et utsagn som «Afrikanere begår flere voldtekter enn eskimoer» ville være interessant. Selvfølgelig begår Afrikanske menn flere voldtekter enn eskimoer, da de er noen-og-tusen-ganger så mange.

   • Anonym

    Laise
    Ifølge Oslopolitiets statestikk over voldtektene
    i Oslo 27.05.11
    49% av voldtektene begås av menn med utenlandsk
    opprinnelse, og de utgjør snaue 12 % av Oslos
    befolkning.
    Alle overfallsvoldtektene begås av menn med
    utenlandsk bakgrunn. 100%
    Nordmenn er kraftig underrepresentert i forhold
    til sin andel av befolkningen.
    Gjerningsmannen er langt oftere ukjent når offeret
    er norsk, mens utenlandske ofre i betydelig grad
    utsettes for overgrep fra partner og bekjent.

   • Anonym

    Som kvinne, så må jeg få si:
    Hvordan går det an å være så naiv at en blir med
    asylsøkere fra Afganistan på fest?
    Hvordan går det an å bli så dum?

    • Terje

     «Hvordan går det an å bli så dum?»

     Jeg aner ikke, men den historien jeg viser til i kommentaren min nedenfor har jeg hentet fra svenske avpixlat.info hvor offeret (med rette) kan sies å ha opptrådt svært uansvarlig.

     Men det er ikke bare kvinner som er dumme. Mange mennesker – både kvinner og menn – kikker ut av vinduet i dag og sier at alt ser jo bra ut. Det er også ekstremt naivt, for det vil ikke se sånn ut om tyve år.

     Det ser dog ut til at disse ikke evner å tenke konsekvenser av det som gjøres i dag. Det vil deres etterkommere bli hardt straffet for.

     • Anonym

      Terje
      Du har rett i at det ser ut som mange nordmenn
      og europeere idag ikke evner å tenke konsekvenser,
      men jeg aner ikke hva som må til for å få de ut
      av naiviteten deres.
      Konsekvensene av masseinnvandringen fra ikke-
      vestlige land vil komme uansett om vi ser det
      eller ikke.
      Virkeligheten forsvinner ikke selv om vi fornekter
      den.

    • baaaah

     gjennom mange tiår med hjernevasking i barnehage,skole,foreldre,media og film så er dette det ønskede resultatet.

   • baaaah

    er det MIN feil hvis jeg stikker hånden min inn i et vepsebol og blir stukket???????????????

   • Terje Brønstad

    Andelen asylsøkere som har voldtatt er faktisk ganske høyt i forhold til antallet asylsøkere totalt. Dessuten er det overfallsvoldtekter som generelt skaper mest utrygghet i samfunnet og der er ikke-vestlige innvandrere overrepresentert. I Oslo har det tatt helt av. 2.7% av voldtekter av asylsøkere er vås. Tallet er høyere og andelen i forhold til antallet innvandrere er mye høyere når det gjelder voldtekt vs andelen som gjør seg skyldige hos etniske nordmenn. Det er tendensene og utviklingen man bør merke seg. Da står 2011 som et skrekkeksempel hvor nesten alle overfallsvoldtekter i Oslo var begått av innvandrere med unntak av en-to antatt etnisk norske overfallsvoldtektsmenn som er mistenkt for 3-5 forhold. Ikke glem den 14 år gamle jenta i Trondheim som ble voldtatt av flere innvandrerungdom og senere tok sitt eget liv. Dette er prisen mange norske jenter og kvinner betaler for en stadig økende innvandring. Å ikke ta tendensene på alvor er rett og slett å pisse offrene i trynet!

 • Terje

  Overfallsvoldtekter kan ikke sammenlignes med andre voldtekter. Vi vet fra historien at den type voldtekter som overfallsvoldtekter representerer er en form for krig.

  Man har historisk voldtatt fiendens kvinner for å nedverdige befolkningen. Hvorfor kan vi ikke si det som det er med disse overfallsvoldtektene som begås av muslimer og negre i stedet for å pakke det inn i meningsløse spekulasjoner om mørketall og annet dilldall? For det er nemlig et faktum at den gangen Norge var et homogent samfunn så fantes det så og si ikke overfallsvoldtekter.

  Det er helt perverst at landets journalister har alminneliggjort overfallsvoldtekter. Vi bør innføre lover som i USA hvor folk som utsettes for vold har en rett (om nødvendig) til å drepe for å forsvare seg.

  • Terje

   La meg bare legge til at jeg selvsagt ikke mener at offeret har noe ansvar for en voldtekt.

   Men når jeg leser historien om en svensk kvinne som møter en neger (som «gråter» og hun synes synd på) på vei hjem natt til en søndag etter en tur på byen, og som hun inviterer hjem på en kopp te for å trøste ham for deretter å bli voldtatt i over fem timer, så er det åpenbart noe fundamentalt galt med gangsynet og, ikke minst!, virkelighetsorienteringen.

   Alle flerkulturelle samfunn er voldelige. Voldtekt inngår som ett av voldselementene. Det er det på tide at kvinner lærer seg det først som sist. For da de stemte for et flerkulturelt samfunn, stemte de også bort en del av sin egen frihet. Det var deres eget valg og jeg har derfor ingen som helst sympati med dem når jeg hører de klager på at de ikke kan gå trygt i gatene nattestid.

   Ingen ting er mer patetisk å være vitne til enn mennesker som går i demonstrasjonstog («ta natta tilbake» o.l. idiotparoler) mot en samfunnstilstand de selv har valgt.

 • Yme

  100% enig med deg Terje. Veldig bra skrevet.

 • Anonym

  Ifølge Jan Arild Snoen Minerva
  la Oslopolitiet frem en rapport med analyser av
  anmeldte voldtekter og voldtektsforsøk i Oslo i 2010.

  99 av 152 antatte gjerningsmenn her utenlandsk
  opprinnelse, og snaue halvparten av dem
  stammer fra Afrika, Asia og Midt-Østen.

  Utlendinger er kraftig overrepresentert i fest-
  voldtekter, relasjonvoldtekter, sårbarhetsvoldtekter
  og overfallsvoldtekter.

  -Utlendinger voldtar norske
  -Tallmatriale fra Oslo-politiet viser at etnisitet
  utgjør en viktig faktor i de anmeldte voldtektene
  -Den typiske gjerningsmannen har utenlandsk bakgrunn,
  og er i 20-årene. Det typiske offeret derimot er
  en norsk kvinne i samme alder.
  -65% av alle utpekte gjerningsmenn her ikke-norsk
  bakgrunn. Noen av dem, er annen-generasjon innvandrere
  og er født og oppvokst i Norge, mens andre er
  utenlandske statsborgere.
  -Når det gjelder voldtektsofre er 70% norske
  -20% av de antatte gjerningsmennene har afrikansk
  bakgrunn, og er den største etniske gruppen
  utover nordmenn, etterfulgt av Midtøsten 15% og
  Asia 14,5%.

  • Klodrik

   Det er viktig og huske på at det også er mange innvandrerkvinner som opplever voldtekt og seksuell vold. Ikke bare norske kvinner.

   • Vidar

    For veldig mange innvandrerkvinner, er voldtekt en institusjonalisert hverdagslighet…! Som ingen «feminist» eller «kvinnesaks-aktivist» i Norge vaager aa engang NEVNE!
    Og siden dette jo er en del av innvandrernes fantastiske «kultur», kommer dette heller ikke fram paa noen politi-statistikker…

    • Klodrik

     Dette med «festvoldtekter» er noe merkverdige greier må jeg si. For min del er jeg helt ubrukelig på soverommet etter inntak av alkohol. Men dette er vel et individuelt spørsmål. Så kvinnfolkene får holde seg til meg hvis de vil ha ro og fred i kveld. Jeg spanderer drinkene uten å kreve noe tilbake.

 • Yme

  Gjengvoldtekt fra muslimer. Det er jo ikke noe nytt.
  Hun får ingen sympati fra meg, da hun selv har lekt med ilden, og blitt kraftig brent…

  Terje skrev ovenfor noe av det beste jeg har hørt på lenge ang. slike saker.

  *Ingen ting er mer patetisk å være vitne til enn mennesker som går i demonstrasjonstog («ta natta tilbake» o.l. idiotparoler) mot en samfunnstilstand de selv har valgt.*

  ^

  Kunne ikke ha sagt det bedre selv.

 • Geir Håkon

  At ingen fortjener å bli voltatt er innlysende.
  I dette tilfellet er naiviteten og manglende kunnskaper om muslimer påfallende. utsagnet » de var jo så fine og helt plutselig» forteller enormt mye. Ja de er helt fine til anledningen byr seg.

  Hvem har ansvaret for denne kunnskapsmangelen? etter mitt skjønn må de politisk korrekte, som feier disse problemene under teppet og gjør det til et ikke tema,ta hovedskylda for dette. Selvsagt hviler det et ansvar på kvinner og menn som skal ommgås muslimer. Man må skaffe seg kunnskaper. Det nytter ikke å se hotell cesar og shoppe på fritiden- da kan man være ille ute i det politisk korrekte Skandinavia.