Søk

Kategorier

april 2012
M T O T F L S
« mar   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Etterforskes for kritikk av muslimer

En uavhengig representant fra Leicestershire, Graham Partner, blir nå etterforsket av fylkeskommunens etiske råd etter at han distribuerte en brosjyre som kritiserte muslimer, skriver avisen Leicestershire.  Det var etter nyttår at Graham Partner sendte ut et nyttårsbrev til velgerne i sitt valgdistrikt med kritiske bemerkninger om muslimer.

Nyttårsbrevet inneholdt en del av en artikkel fra en nasjonal avis der poenget var at tilhengere av islam veldig lett fremstiller seg som ofre.

I artikkelen stod det blant annet: «Hver terroristgrusomhet og enhver blodig massakre rettferdiggjøres ved henvisning til oppkonstruerte klager. Men de største forfølgerne av andre trosretninger er muslimene selv.»

«Responsen fra vestlige kirkeledere er øredøvende stillhet. De virker redde for å akseptere at deres ideologiske paradis av multi-kulturelle, mangesidige venstreorienterte samfunn ikke er noe mer enn en fantasi,» skrev Graham Partner også i brosjyren som han nå risikerer å bli straffet for å ha sendt ut til sine velgere.

Det er to fylkesrådsmedlemmer og to menighetsråd som har sendt klage på den britiske fylkespolitikeren til fylkeskommunens «Standards Board»..

«Det virket for meg som om brosjyren ikke er utformet for å bygge broer, men for å hisse opp til hat omtrent i samme periode som EDL marsjen (som fant sted i Leicester i februar). Mr. Partner har trukket seg fra BNP, men har tydelig beholdt sin stridslystne holdning,» sier den konservative politikeren Peter Lewis til den britiske avisen.

Graham Partner sier klagene er politisk motivert, og hevder at brosjyren ble godt mottatt av folk som bor i valgdistriktet hans. Han sier også at teksten ikke ble ført i pennen av ham, men kopiert fra Daily Express spaltist Leo McKinstry.

«De fleste av personene som fikk en av brosjyrene sa de var enige i hva som ble trykt. De eneste klagene rådet har mottatt er fra politikere som ønsker å få meg i trøbbel. Jeg skrev ikke artikkelen. Den var det et utdrag fra en artikkel trykt i en riksdekkende avis,» sier han.

Hvis Partner blir funnet skyldig i å ha brutt de etiske retningslinjene, risikerer han å bli suspendert fra sin posisjon som fylkestingsmedlem.

22 comments to Etterforskes for kritikk av muslimer

 • arifkarim

  «Hver terroristgrusomhet og enhver blodig massakre rettferdiggjøres ved henvisning til oppkonstruerte klager. Men de største forfølgerne av andre trosretninger er muslimene selv.»

  Ja, og hva «SLAGS» muslimer da? Det finnes flere hundre muslimske trosretninger idag, og alle kan vel ikke kobles til terrorisme? Dust!
  http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_schools_and_branches

 • Terje

  Terrorisme kobles, helt riktig, til islam. Ordene «islam» og «terrorisme» er nærmest blitt synonymer For islam, i alle former, er terror. Både i fysiske og psykiske utgaver.

  • arifkarim

   Rasisme kobles, helt riktig, til jødedom. Ordene «jødedom» og «rasisme» er nærmest blitt synonymer For jødedom, i alle former, er rasisme. Både i fysiske og psykiske utgaver. (Reager på den den du)

   • Eirìkr

    Ja, vi reagerer på den. Hvorfor? Fordi det er løgn! Nevn en situasjon der rasisme kan kobles direkte til jødedommens lære.

    En ting til: Hvorfor vil islam på død og liv være kjent som «fredens religion»?? Alle ser jo at det motsatte er tilfelle!
    Kristendom, jødedom og buddhisme har aldri krevd tittelen «fredens religion», men islam, av alle, KREVER å bli kjent som det. Humbug!

  • Klodrik

   Mye terrorisme har blitt utført i islams navn. Men også kommunisme har ført mye terror med seg. Og det nye er at nasjonalismen i ytterste konsekvens kan føre til terrorhandlinger. Innenfor disse miljøene er det mange hvite galninger.

   • arifkarim

    Helt riktig. Det er ikke selve ideologien / religionen som forårsaker vold og terror, men menneskene som følger etter disse i blinde. Feilen ligger hos mennesker selv, og ikke i skadeløse ideologiene / religionene. For mennesker har alltid et valg, og dette valget må tas individuelt. Ingen kan tvinge et menneske til å begå vold og drap, uansett konsekvenser hvis vedkommende selv ikke ønsker det. Derimot kan hjernevask omdanne nøytrale mennesker til verste forbrytere. Folkeopplysning er derfor det største hindret mot slike ekstreme ideologier fra å vokse slik de gjorde i Nazi Tyskland, og i Taliban Afghanistan.

    • Klodrik

     Ja helt riktig arifkarim. Og det at bloggens brukere ikke bryr seg med å svare er jo i seg selv et bevis på at de innerst inne vet at det jeg skriver er sannheten.

     Man kan ikke kritisere muslimene for terror når man støtter en politisk retning som er like ille.

   • Terje

    @Klodrik

    Mener du virkelig at det å forsøke og forhindre at noen overtar huset ditt er en form for terrorisme?

    • Klodrik

     Det er ikke det det er snakk om, og det vet du godt. Når man leser her inne, disse sinte hatefulle innleggene er det et bevis på at det finnes noen, eller kanskje mange nasjonalister som er i stand til å utføre den samme kriminaliteten og terrorhandlingene som al-Qaida gjør.

 • arifkarim

  De antiislamske miljøene i Europa er kartlagt for første gang:
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/De-hoyreekstremes-nye-ansikt-6812016.html#.T5UH7S9s9v9

  Dessuten skal PST nå legge nettdebatter under Datalagringsdirektiv:
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/PST-vil-legge-nettdebatter-under-Datalagringsdirektivet-6809325.html#.T5UICS9s9v9

  Trusselen fra islamister og kontrajihadister gjør at etniske europeere igjen har mistet sine demokratiske liberale rettigheter på internett. Mer åpenhet og demokrati, sa Jens Bilderberg etter 22. Juli, og dette fikk vi? 😀

 • Terje

  I sterke (demokratiske og homogene) nasjonalstater er det så og si ikke terror. Det var heterogeniseringen av disse statene som la grunnlag for den økte kriminaliteten og innføringen av moderne terrorisme. Dette var veldig forutsigbart, for i heterogene samfunn eksisterer kun samhørighet grupper imellom, ikke for en ikke ensartet gruppe som helhet. Ja, det finnes noen unntak hva angår terror i homogene stater, men ikke gjør dem til noe mer enn de er, nemlig (reelle) enkelthendelser som ofte kan forklares i sinnssyk tro på ideologier.

  Redningen for Europa er renasjonalisering av landene. Og målsettingen må være stans av all ikke-vestlig innvandring, repatriering av innvandrere fra den tredje verden og praktisering av den alement aksepterte rettighet at alle folkeslag, også hvite, har rett til sine egne hjemland. Norge er ikke for pakistanere, negre og andre folkeslag fra den tredje verden. Norge er for nordmenn. Innenfor den rammen kan vi fortsette den naturlige individuelle befolkningsutvekslingen vi historisk har hatt med land innen vår egen kulturkrets.

  Det å blande etniske grupper, kultur og religioner fører ingen steds hen. Utopier er og blir utopier uansett hvordan de kommer innpakket. Også i dagens multikulturelle innpakningspapir.

  Det er fleretnisitet, flerkultur og flere religioner innen samme land som er årsaken til dagens katastrofale utvikling. Besvergelser kan ikke endre på det faktum. Besvergelser vil heller ikke endre på resultatet. Jeg håper inderlig at de som er ansvarlig får oppleve de katastrofale konsekvensene deres egen politikk får.

  • Klodrik

   Alt det som du her beskriver som et problem kan enkelt løses ved holdningsendringer og mer fleksibilitet fra den enkelte.

   • Terje

    «Alt det som du her beskriver som et problem kan enkelt løses ved holdningsendringer og mer fleksibilitet fra den enkelte.»

    Nei! Det er like usannsynlig som å stille seg i en bøtte og tro at du kan løfte deg selv bare du drar hardt nok håndtaket.

    • Klodrik

     Hvis det er usansynlig så beviser jo det at jeg har rett. Det er for dårlige holdninger og for lite fleksibilitet fra den enkelte i det norske samfunnet. Og nordmenn er verst.

     • Terje

      Du innbiller deg, som alle andre utopister, at den menneskelige natur kan tuktes. Men det kan den ikke. Realitetsorientering er et ord du bør snuse nærmere på, før virkeligheten innhenter deg. For det gjør alltid biologi og økonomi til slutt. Konstruksjoner basert på kunstige forutsetninger faller alltid fra hverandre. Det ser vi med den politiske valutaen euro nå (som forutsett), og hvordan mennesker grupperer seg i «det nye fellesskapet». Din holdning er uten støtte i empiri. Men du må gjerne fortsette å ønsketenke for min del.

      Kverulering ser jeg dog ingen grunn til å kaset bort tiden min på.

      • Klodrik

       Det er ikke snakk om menneskelig natur, men om menneskelige holdninger. Dessuten så ligger det til menneskets natur å tolerere kvarandre. Vi er jo ikke dyr, slik som hunder og katter driver å freser til hverandre.

       Det at du ikke har tid til en debatt er også et tegn på nymotens Norge. Alle har dårlig tid, og er krye av det. Det er vist blitt status å ha dårlig tid. Ukultur.

       Jeg legger merke til at andre nordmenn blir irriterte når jeg sier at jeg har veldig god tid hele tiden. Hvorfor det?

       • Vidar

        Da kan du starte med aa stille deg et helt sentralt sporsmaal, «Klodrik»; Hvorfor har ikke MUSLIMERS «holdninger» endra seg siden terror-profetens dager?

        • Klodrik

         Merkelig svar du kommer med Vidar. Hva har muslimer med nordmenns dårlige tid å gjøre?

         • Vidar

          Jeg kommenterte ikke nordmenns (paastaatte…) daarlige tid, men din paastand om at alt skyldes holdninger og kan loeses med holdnings-ENDRINGER! JEG tror faktisk ikke muslimers holdninger KAN loeses paa den maaten – og har 1500 aars historisk bakgrunn for DEN holdningen… 😉

 • Yme

  *Etterforskes for kritikk av muslimer* ?!?! Spøk eller? Hva fan da med HELE den muslimske verden som kritiserer vesten og alle som bor her, og hva vi alle står for (frihet)?!?!

  Forbanna anti-hvite avskum.

  Nå skal jo tilogmed (AP) forsøke å få på plass et «tankepoliti» i Norge. Jeg begynner å tro at Breivik hadde helt rett i sin aksjon mht AP. Han er muligens den første, men han blir garantert ikke den siste, slik som tingene utspiller seg…

 • Ser ikke noe problem i den teksten som er gjengitt i den britiske politikerens brosjyre i det hele tatt, jeg.
  ««Hver terroristgrusomhet og enhver blodig massakre rettferdiggjøres ved henvisning til oppkonstruerte klager. Men de største forfølgerne av andre trosretninger er muslimene selv.»»
  Dette er jo 100% riktig. Ikke et ord galt. Når «palestinere» fra Gaza sender raketter avgårde mot israelske byer, så unnskyldes det (av dem, og av deres naive raddiskompiser her i vesten) med at de er «undertrykt». Når de sniker seg inn i Israel fra Vestbredden med sprengstoff festa til livet (vel, i hvert fall før muren ble bygget…;o), for så å sprenge seg sjøl og en hel haug unger i lufta på en bussholdeplass i Tel Aviv, så kommer «unnskyldningen» med en gang: De er jo så «undertrykt». Hvor mange muslimer verden over jublet og feiret 11.september 2001? Det finnes videoer av feiring i gatene fra rundt omkring i midtøsten. Feiring av drapene på rundt 3000 fullstendig uskyldige, forsvarsløse, intetanende mennesker. Det ble ikke noe oppstuss av det, akkurat, såvidt jeg kan huske ble ikke bildene av feiring engang sendt på norske TV-kanaler. Gudene skal vite at det hadde de blitt, dersom noen sjuke jævler hadde feira Breiviks massakre på Utøya.
  Men muslimene (og, ja, jeg skriver muslimene, ikke «fundamentalistene», eller «ekstremistene», for det var ikke bare «ekstremister» som feiret, det var rene gatefeiringene i mange byer i midtøsten), de får ingen kritikk, de bare unnskyldes. For de er jo så «undertrykt», må vite.
  Den sensuren og den forfølgelsen denne britiske politikeren nå opplever, er ganske typisk for England for tida. Situasjonen der er ganske lik her: Det multi-kulti-elskende media og den «intelektuelle» eliten slår hardt ned på enhver mumlende, kritisk røst fra grasrota. Ingenting skal rokke ved den multikulturelle ønskedrømmen. Akkurat som her.
  Men grasrota kan aldri stoppes, ikke noe sted. Verken her eller i England. Nå spirer og gror det i Frankrike også, ser jeg, FN har slått gjennom ved valg.
  Så da er det bare å vente på at venstreeliten strammer grepet i forhold til sensur og overvåking ytterligere, både her og ute i Europa. Og reaksjonene fra grasrota kommer til å bli tilsvarende kraftige. Jeg er stygt redd for at Breivik bare var den første av mange, i hvert fall i Europa som helhet. Og det virkelig triste er at den venstreorienterte eliten som styrer nærmest hele Europa ikke synes å være i stand til å overhode se at de har et ansvar for det selv, ved å nekte å ta inn over seg at det ikke bare dreier seg om et lite fåtall «ekstremister» på høyresida som nå føler at de har fått nok innvandring, men faktisk opp mot halve befolkningen, i de respektive europeisk land.
  Det er mye som skjer for tida.