Søk

Kategorier

april 2012
M T O T F L S
« mar   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Wilders imot budsjettkutt for pensjonister

«Frihetspartiet er enstemmig imot diktatene fra Brussel og angrepene på våre eldre», skrev Wilders i en twittermelding søndag. I Nederland har den islamkritiske menneskerettighetsforkjemperen og partilederen i Frihetspartiet, Geert Wilders, fått nok av regjeringens kutt i velferdsgodene for de personene som har bygget opp landet. 

Etter valget i 2010 har Frihetspartiet vært støtteparti for regjeringen. Men nå er det nok, mener partilederen. Regjeringen vil kutte mellom 14 og 16 milliarder euro for å få kontroll over budsjettunderskuddet. Den må nå søke støtte hos opposisjonen for å få gjennomført kuttene, skriver Dagens Næringsliv.

Den nederlandske statsministeren må nå bestemme seg for om han vil skrive ut nyvalg.

Geert Wilders Frihetsparti ble den store valgvinneren under parlamentsvalget for to år siden og fikk 24 seter. Wilders kjørte valgkamp på løfter om å stanse den muslimske innvandringen og å forby Koranen.

”Nederlenderne valgte mer sikkerhet, mindre kriminalitet, mindre innvandring og mindre islam», sa Wilders etter valgseieren.

Her er Wilders seierstale, dessverre bare tekstet på tysk:

httpv://www.youtube.com/watch?v=zD7erY8zhhE

13 comments to Wilders imot budsjettkutt for pensjonister

 • Terje

  Geert Wilders burde sagt i klarspråk hva nedskjæringsbehovet skyldes. Den ikke-vestlige innvandrerbefolkningen vekter nå så tungt økonomisk at det går utover vitale samfunnsområder, som blant annet velferd.

  Dr. Udo Ulfkotte, les mer om han her, gjør det og skrev dette (svensk oversettelse) om hva muslimske innvandrere har koster Tyskland:

  Vi har öst så mycket pengar över muslimerna så om vi inte hade gjort det hade vi inte heller haft några ekonomiska problem i Europa. Det sägs att det är ekonomi och deras sociala förment svaga bakgrund som är orsaken till varför de inte vill göra som vi vill att de ska göra när de lever här. Men det har inget att göra med deras påstådda sociala problem utan med deras ideologi, islam.

  Fram till och med år 2007 hade islamisterna tagit mer än en trillion euro mer ur välfärdssystemen i Tyskland än vad de har betalat in till systemen. För att få perspektiv kan vi göra en jämförelse med vad den tyska statskassan har i skuld: 1,7 trillioner är den totala tyska statsskulden.

  […]

  Här bär MSM (mainstream-media) en enorm skuld. Det har betraktats som politiskt inkorrekt att tala om ekonomi bland de journalister som vuxit upp i en tid när socialistiska ideal stod för det goda, den goda och empatiska människan. De är för en multikulturalism och drömmer om den nya goda människan som är en blandning av allt som är gott. En utopi om fredlig samexistens i ett allmänt misch-masch.

  […]

  Kombinationen 1. kraftigt försämrad ekonomi i våra länder med 2. ett alltmer heterogent samhälle där invaderade lever på den grupp som arbetar och betalar skatt till välfärdssystemen med 3. stora grupper av invandrare som inte respekterar ländernas regler och lagar ger goda förutsättningar för inbördeskrig i våra länder.

  (31 augusti, 2011)

  Men det finnes naivistiske tullebukker, som vår egen Thorbjørn Jagland (født i Drammen som Thorbjørn Johansen), som tror at 50 millioner negre kan redde europeisk økonomi og opprettholde vår levestandard bare europeere endrer sine holdninger til innvandrere fra den tredje verden og ikke oppfatter dem som en trussel. En engelsk kollega kom inn på kontoret mitt med avisen i hånden, viste meg artikkelen med Jaglands uttalelser og spurte rett ut om fyren er gal. Hva skulle jeg svare?

  • Klodrik

   Ja, her er jeg langt på vei enig med deg. Det er helt klart at man må redusere innvandringen hvis man skal beholde velferdsgodene.

  • Unni

   Nå som folket sitter stille og ser på at den korrupte terroristen Stoltenberg fjerner Kristendommen og GUD(Jesus) som statsrelgion vil dere bare mer og mer se forfallet øke og velsignelsen forsvinne.

   Det er kunn takket være GUD(Jesus) at samfunnet vårt har blomstret i etterkrigsårene, men folket har glemt grunnen til det og åndeligheten til GUD(Jesus).

   Derfor vil også stagnasjonen og utviklingen fra nå av gå nedover inntil GUD(Jesus) kommer tilbake og tar kontroll.

   Dere som har åndelighet til GUD(Jesus) vet hva jeg snakker om, og vet dere ikke det, så må dere finne GUD(Jesus) i deres hjerte så dere vet det.

   blockquote cite=»»>
   Paulus’ første brev til tessalonikerne 5:1 — 4:
   »
   Men om tider og tidspunkt trenger vi ikke skrive til dere, søsken. 2 For dere vet godt at Herrens dag kommer som en tyv om natten. 3 Når de sier:
   ‘Fred og ingen fare’, da kommer plutselig undergangen over dem, brått som riene over en kvinne som skal føde. Og de kan ikke slippe unna. 4 Men dere,
   søsken, er ikke i mørket, så dagen skulle komme uventet på dere som en tyv.
   »

   Skjønner du hva dette betyr blant mange advarsler og at hele Bibelen forteller deg at din åndelighet til GUD(Jesus)er det viktigste, så er du ikke blind når dagen kommer.

   • Klodrik

    Det er flott at du er kristen. Men ingen vits i å overdrive Unni. Alt med måte. Du får se å roe deg ned. Skjerp deg. Det du vrir ut av deg her er en feiloppfatning av kristendommen. Kristendommen er liberal og tilgivende. Jesus er glad i Stoltenberg. Også i deg og meg.

    • Anonym

     Enig med deg at Jesus er glad både i Stoltenberg og deg. La oss bare håpe for dere to og også andre at han gjør det samme for dere som med Paulus. Personlig er jeg redd for ikke å være god nok så jeg får høre på dommens dag – «Jeg kjenner deg ikke».

    • Knutsen

     Unni overdriver aldeles ikke. Hun forteller sannheten som den er, enten du nekter å tro det eller ikke.

 • Terje

  Tillid skaber velfærdsstaten – ikke omvendt skriver Rasmus Karkov. Det er helt korrekt, men manglende tillit mellom folkegrupper er ikke bare en garanti for å smadre europeiske velferdssystemer som vi nå ser i Nederland, det er også en kime til splittelse.

  En nasjonalstat henger ikke mer sammen enn den samhørighet menneskene som bor i den føler. Den tilliten de har til hverandre. Det er ikke fysiske grenser som danner grunnlag for harmoniske stater, men rammer dannet av en høy grad av samhørighet. En høy grad av tillit borgerne i mellom danner grunnlag for fredelig sameksistens, en lav grad av tillit det motsatte. Fragmenteres et land, er det begynnelsen på oppløsning, det har historien lært oss. Vi ser dette mønstret tydelig i alle vesteuropeiske land.

  Vi ser nå i land etter land at økonomien setter grenser for dårskapens galskapsprosjekt; det flerkulturelle samfunnet. Det er i seg selv bare fint, men jeg frykter at den kamp om ressurser (les: hvordan offentlige midler skal fordeles) vil bli stygg. Europeere som har bygget opp velferdsstatene vil (naturlig nok) ikke finne seg i at de ikke får pensjoner de har krav på, får nødvendige helsetjenester eller annen offentlig service. Den samme posisjonen vil de ikke-vestlige innvandrerne innta. De vil også mene at de har rett på offentlig velferd (noe de slett ikke har).

  I UK hører vi daglig muslimer si at nedskjæringer, når det rammer dem i form av mindre (foreslått) barnetrygd o.l., er et angrep på islam. Man behøver ikke være spesielt intelligent for å forutse hvilke (voldelige) reaksjoner som vil avfødes i de etter hvert tallrike muslimske samfunnene i UK når den offentlige sparekniven må skjære dypt.

  • Klodrik

   Jeg kan ikke si jeg føler noe spesielt samhold/samhørighet med min etniske folkegruppe. Men det er jo i og for seg ikke noe problem. Men litt mindre innvandring, det er ønskelig og fornuftig.

 • Klodrik

  Hvordan er pensjonsordningen for gifte pensjonister i Nederland?

  I Norge så blir den avkortet hvis pensjonistene er gift. En uting som bør rettes på. Det logiske er at man får pensjon etter hva man har opptjent. Det er som et ran når man får redusert pensjon bare fordi man er gift.

  • Knutsen

   Private pensjonordninger er også ran, for der trikser man bare med tall og utbetalinger og sier at man f.eks må bli 140 år før man kan få tilbakebetalt det man har betalt inn i løpet av et helt liv.

   De fleste skjønner at de er lurt når de lave utbetalingene kommer når de er pensjonist.

   Ikke nok med at de taper mektig mye på alle sine innbetalinger, men de får ikke engang utbetalt renter på pensjonspengene de har innbetalt gjennom mange år.

   Snakk om idioti å ha private pensjonsordninger.

   • Klodrik

    Jeg har en følelse av at du har rett i det, tatt i betraktning trenden i det nymotens norske samfunnet, der folk ikke lenger ser på det som umoralsk å lure sine medborgere. Gjøre karriere og tjene penger til egen fordel er liksom greit, også i de tilfellene man lurer folk. For min del styrer jeg glatt unna disse sleske selgerne som står på Oslo S og later som de har noe å tilby.

    Man får heller satse på å få litt fra staten når man blir gammel. Nok til å leie en hybel i sydlige strøk samt mat, drikke og litt fornøyelser. Mer trenger man ikke.