Søk

Kategorier

april 2012
M T O T F L S
« mar   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

YouTube-videoen som kan få Frankrike til å gå til krig mot Syria

En video på YouTube har satt sinnene i kok i Frankrike, og fått den franske utenriksministeren til å true med militær intervensjon i Syria. Det var torsdag utenriksministeren gjorde det klart at Frankrike vil oppfordre FN om å godkjenne en plan for militær intervensjon for å stanse de brutale overgrepene til det syriske regimet. Videoen viser hvordan en mann blir begravd levende.

Opposisjonelle aktivister lastet filmklippet på Internett tirsdag. Det viser hvordan syriske soldater behandlet personer som mistenkes for å samarbeide med opposisjonen, skriver den israelske avisen Israel Hayom.

Filmklippet viser hvordan soldatene begraver en mann levende mens han ber for sitt liv og ber dem ha barmhjertighet med ham. Det har soldatene ikke. Han roper ut: «Det er ingen gud utenom Allah,» en tradisjonell bønn fra muslimer ferd med å dø, men blir fortalt at han i stedet skal si «Det er ingen gud, men Bashar»

Filmklippet er brutalt, og bør bare sees av personer med gode nerver.  Vi viser det fordi det illustrerer brutaliteten til regimet i Israels nabostat Syria, og er en viktig dokumentasjon. Du kan se videoen her.

69 comments to YouTube-videoen som kan få Frankrike til å gå til krig mot Syria

 • Klodrik

  Ondskap ligger desverre godt plantet i ryggmargen på menneskeheten. Det må det bli en slutt på omgående.

 • baaaah

  er du virkelig så lettlurt mr simonsen eller spyr du bare ut propaganda ?? alle med en halv hjernecelle kan se at dette ikke er militære styrker men heller paramilitære opprørere!! nå er de såkalte opprørerne avslørt så mange ganger der de icenesetter falske videoer at det er kvalmt.men slapp av simonsen for du skal nok få den tredje verdenskrigen som zionistene presser på for!!!og når den kommer så husk at det var disse kristne zionistene som sørget for at det skjedde og denne krigen kommer man ikke til å se på tv men heller føle på kroppen uansett hvor man måtte være!
  all hail thermo nuclear expansion.all hail zion.

  • Klodrik

   Støtter du ondskap baaaah?

   • baaaah

    nei men sannheten må fram og simonsen er en zionist som spyr ut løgner på rekke og rad for å rettferdigjøre zionistenes tredje verdens krig.når de angriper syria og/eller iran så starter et helvete uten like og vi vil alle lide.

 • baaaah

  Mexican Chainsaw Beheading Used in Anti Assad Propaganda
  http://www.bestgore.com/beheading/mexican-chainsaw-beheading-used-anti-assad-propaganda/

  Caught: Staged CNN Syria Interviews Faked By Activist Danny

 • Anomym

  Hvor har de det fra ? Følger de
  Muhammeds eksempel ? Beordret ikke
  han at en kvinne skulle graves ned
  til hodet stakk opp slik som vi ser
  her bare at hun skulle stenes ihjel?

 • Anomym

  Advarsel; Det er ikke til å tro. Her slepes
  et menneske etter en bil gjennom byens gater;
  vattentemperatur.blogspot.se/2012/04/mork-barbari-i-syrien.html

 • All denne ondskapen dere ser her,importeres sakte men sikkert også til Norge.Våre folkevalgte har brukt et storsamfunn uten særlige etniske/religiøse/kulturelle problemer som en lekestue i mange år nå.Nå må landssvikeriet få motstand,og derfor er det viktig at vi får inn folk i diverse myndigheter som ønsker det norske folk et godt land og bo i.Folk må beskytte seg mot denne globaliseringen som er i ferd med og kvele den vestlige verden.Øst europeiske land sine forhatte styreformer/regimer har faktisk sluppet unna masseimporten av afrikanere/arabere/asiatere.

  • Klodrik

   Ja vi må stå sammen mot all ondskap. Bra kommentar du hadde på facebook i går.

   • Takk for det,Klodrik.Jeg vil bare ikke vi skal tøve bort noe som jeg faktisk tror på.

    • Klodrik

     Ja, det er såpass mange forskjellige personligheter innenfor Demokratene at man er nødt til å være litt fleksibel og tålmodig der. Det hender faktisk kamelene går ned på høykant. Men intensjonen bak partiet er god. Det er det som teller.

 • undrende

  Her er det sterke ord ute i lufta.
  Jan er selvfølgelig pro Israel, og det har han ikke lagt skjul på. Det er nemlig lov, det er åpent og det er ærligt. Krig mellom Israel og Iran, det får vi håpe ikke hender. Det er ikke sikkert at Israel vil vinne den krigen. Husk at både Syria og Iran har en svært stor befolkning og det er ingen ting som samler folk, som en krig.
  Teknologisk så har alle parter mye å by på i den sammenhengen. Det er ingen som har klart å bombe i en krig slik at de har vunnet. Amerika har gjenntagende ganger dokumentert at den store mektige krigeren ikke vinner. Vietnam, Afghaninistan og sist Irak. Husk Sovjet unionen forsøkte å vinne i Afghanistan. De fikk juling.
  Hvorfor skal ikke Irak ha A-våpen, når så mange andre har det. Du kan ikke lage regler for noen som andre ikke får ha. Ingen trenger det, siden ingen tørr å bruke det. kanskje det allerede er umoderne. I Iran er det en sann blanding av inteligente og dumme folk, slik det er i alle land. Noen vil til Alla, men felles for alle disse er at det haster ikke. Hvis Israel er så dum at de går til bombing av Iran så fortjener de det de får. Desverre vil vi andre også lide som følge av slik handling.

  • Terje

   Her har du åpenbart misforstått «undrende». For dersom USA (eller Sovjet for den saks skyld) hadde brukt de våpnene de hadde til rådighet, kunne de laget parkeringsplass av Vietnam en gang daglig om de hadde villet. Men det gjorde de ikke pga. en hjemlig opinion.

   Israel har helle ingen som helst problemer med å smadre sine arabiske naboer. Det står kun på viljen. Ikke gjør retarderte fillefranser i søppeldynger som Afghanistan og Pakistan til noe mer enn det de i virkeligheten er.

   • undrende

    Terje,
    selvfølgelig kunne både USA og Sovjet ha jevnet alt med jorden. Det som er problemet er at de hadde utslettet seg selv også. Det er en vesentlig grunn for at de ikke vant og det er ikke openionen hjemme,De klarte ikke å overvinne folket. Husk i krig er det ikke noe ære å tape. USA tapte i Vietnam, det er et faktum. Hva de kunne ha gjort er ikke viktig fordi det er etterpåklokskap. Du vet det og alle andre vet det.
    Hva kan de gjøre i Afghanistan, jo søke etter en grunn til å trekke seg ut. De har i dag større problemer der enn hva som var da de gikk inn. Det er vel ingen som tror at det blir bedre i Afghanistan når de er borte. Alt vil etter en kort tid bli slik som det var. Feil, det er en økning på over 3000% narkotika produksjon der. Ettermelet til USA vil bli at de forsøkte, men klarte ikke.

    • Terje

     «Det som er problemet er at de hadde utslettet seg selv også.»

     Hvordan da? Begått selvmord?

     • undrende

      Terje,
      Radioakt sprer seg med vind.Hvis de skulle blåst bort Vietnam så måtte de brukt mere enn bare en bombe, men 1000 talls. Det ville utslettet alle områder rundt også ville det fått radiaktiviteten til seg selv også. Dette lærte man godt under Sjenobyl katastrofen.
      Fortsatt så tapte USA krigen på slagmarken i Vietnam. Det er et uangripelig fakta.

      • Postman Pat

       USA tapte krigen på hjemmebane, ikke på slagmarken. Det er historikernes dom.

       En krig der USA hadde tatt i bruk alle sine militære ressurser, hadde lagt Nord-Vietnam øde etter få måneder. Uten at USA hadde behøvd å ta i bruk en eneste atombombe. USA’s engasjement i Vietnam var en begrenset operasjon som involverte en brøkdel av landets militære ressurser.

       Som jeg har skrevet i et annet innlegg har bruk av militærmakt ingen mening om ikke nasjonen er er truet.

       En krig på motpartens premisser vil alltid mislykkes.

       PS. Tsjernobyl lærte oss det motsatte av dine ubegrunnede påstander.

       • Vidar

        USA tapte Vietnamkrigen. Alt anna er toev! Hvorvidt de KUNNE vunnet, dersom-hvis-saafremt-ifall, er etterpaaklokskap og like toevete!
        Men den STORE forskjellen mellom USA, Sovjet, ja saagar ogsaa India – og Israel – og Iran, er at de forstnevnte nasjonene baade har moral og samvittighet (og en hjemlig opposisjon) som hindrer dem i aa gaa totalt bananas, saagar for aa vinne en langvarig krig. USA brukte IKKE a-vaapen i Vietnam. Sovjet brukte IKKE a-vaapen i Irak… (Eller i Vietnam, for den saks skyld.)
        Iran derimot har ledere som truer med aa utslette andre nasjoner, og de «bekjenner seg» til en religioes ideologi som aapenbart ikke er det minste til hinder for aa begaa kololektivt harakiri, bare hensikta er aa utslette Israel. Og andre av «Allahs» fiender! Og naar religioest sinnsyke faar leke seg med atomvaapen, boezrf INGEN foele seg trygge!

        • Klodrik

         USA vant Vietnam krigen.

        • Terje

         «Hvorvidt de KUNNE vunnet, dersom-hvis-saafremt-ifall, er etterpaaklokskap og like toevete!»

         Men de kunne vunnet krigen om de hadde villet det. Ingen militæranalytikere er uenig i det. Uansett om man kaller det etterpåklokskap eller rett og slett ikke liker det pga USA-hat, er dette et faktum.

        • Postman Pat

         «USA tapte Vietnamkrigen. Alt anna er toev! Hvorvidt de KUNNE vunnet, dersom-hvis-saafremt-ifall, er etterpaaklokskap og like toevete!»>/em>

         For mennesker som tenker litt lenger enn nesetippen er det av stor interesse hvordan krigen ble tapt. For da kan man lære litt til neste gang.

         • Postman Pat

          Her ble det litt feil med formatering. Nå skulle det bli korrekt.

          «USA tapte Vietnamkrigen. Alt anna er toev! Hvorvidt de KUNNE vunnet, dersom-hvis-saafremt-ifall, er etterpaaklokskap og like toevete!»

          For mennesker som tenker litt lenger enn nesetippen er det av stor interesse hvordan krigen ble tapt. For da kan man lære litt til neste gang.

       • Terje

        Postman Pat
        28. april 2012 at 16:22

        Nettopp!

 • Thule

  Dette er propaganda av laveste sort:

  1. Flere av «soldatene» går med joggesko.
  2. Fyren som er begravd beveger ikke på hodet eller leppene, annet enn når de dulter borti ham med spadene.
  Noen i bakgrunnen er «sufflør».
  3. Ikke engang Assads soldater ville kalle presidenten en gud og drive med ekstrem blasfemi.
  4. Og hvis de hadde gjort det ville de neppe ha latt en eller annen sivil fjott med mobiltelefon filme det og legge det ut på Youtube.

  Dette er en propagandavideo som skal få Vesten til å gripe inn, og det er en propagandavideo som skal mobilisere islamister mot Assad.

  Hva slags idioter er det som ikke kan se det?

  • Terje

   Haha, bare lavpanner klarer å lage noe sånt ræl. Her ser vi at man holder en kar nedgravd til halsen i sjakk med et gevær så han ikke skal pigge av. Er det mulig? Hvordan kan folk tro på at dette er ekte greier? Greit nok med propaganda i en krigssituasjon, men dette …

  • Store deler av opposisjonen mot Assad er av samme ullen. Derfor kan vi vel ikke se helt bort ifra at du kan ha rett. Uansett dokumenterer videoen islamsk brutalitet på sitt verste, og er nyttig lærdom enten henrettelsen er foretatt av den ene eller den andre parten i konflikten.

   • Islamsk brutalitet?

    Er vel heller menneskelig brutalitet den dokumenterer.

    • Klodrik

     Det er en del brutalitet blant ytterliggående muslimer. Er du virkelig uenig i det supreme allah?

     • Det er mye brutalitet blant mennesker generelt.

      Videoen dokumenter like mye islamsk brutalitet som Joseph Kony sine handlinger viser kristen brutalitet.

      • Klodrik

       Støtter du staten Israels eksistens?

       • Når vi snakker om stråmenn, liker du eggene hardkokt eller bløtkokt?

        • Thule

         Stråmann er å angripe en misrepresentert eller svekket form av motdebattantens argument.

         Å komme med noe helt irrelevant for å spore av debatten kalles som oftest «red herring», eller ganske enkelt digresjon.

        • Klodrik

         Til supreme Allah. Hvorfor ikke svare ja eller nei på spørsmålet. Jeg tolker ditt svar som at du ikke anerkjenner Israel. Da faller du ned på et bunnivå i mine øyne.

         Innvandrere i Norge som ikke aksepterer staten Israels eksistens bør heller ikke få opphold.

      • Anonym

       Joseph Kony har ingen støtte i Bibelen.

       • Ved å være like selektiv som muslimske terrorister kan bibelen også rettferdiggjøre terrorisme.

        Det har alt med tolkning og gjøre, på samme måte som det finnes mange forskjellige tolkninger og retninger innen Islam er det likedan i kristendommen.

        • Anomym

         En vesensforskjell er at
         muslimske terrorister
         følger Muhammeds eksempel.
         Jesus var ingen kriger
         eller landeveisrøver som
         tok seg et dusin koner og
         hadde sex med flere osv.
         Det har intet med tolkning
         å gjøre. Jesus var
         kjærlighetens apostel mens
         Muhammed var hatets.

         • Da er man tilbake til tolkning.

          Et fåtall av muslimer deler din tolkning av Islam som en religion som aksepterer vold, på samme måte som et fåtall av kristne har det samme synet på kristendommen.

          Du må gjerne fortsette å hevde bastant at Islam er ditt og datt, men dette er din personlige tolkning, en tolkning delt av et fåtall.

          Om du vil dra det videre kan vi fortsette med anekdoter for å bevise våre respektive synspunkter, men det vil jeg tro er lite produktivt.

          • Anomym

           Jeg peker på et
           faktum. Det har
           intet med
           tolkning å gjøre,
           men kun summen av
           en observasjon som
           kan gjøres. Jeg har
           forøvrig lest både
           koranen, hadith og
           bibelen. Boko Harem,
           Al Shabaab, Al Qaida,
           Hamas og Hizbollah er
           drevet av den samme
           hat-ideologien.

   • Thomas

    Islamsk brutalitet? Du er ikke så mye bedre enn Guldvik og de andre ekstremistene her ser jeg. Ja, menneskelig brutalitet er rette ordet. Jeg forstår ikke hvor dette ekstreme hatet mot islam kommer fra, men jeg tror det handler om at vestlige samfunn kun kan overleve med fiender; kommunisme eller islam.

    • Vidar

     MENNESKELIG brutalitet og ondskap, paavirka og initiert av den religioese ideologien ISLAM!
     Og jeg tviler STERKT paa at forholda i Syria blir det minste bedre av at ETT muslimsk styre blir erstatta av et anna. Vi ser jo hvordan «muslimbrodrene» posisjonerer seg i kjolvannet av «den arabiske vaaren», og at befolkninga gaar fra asken til ilden. Sjebnen til det IRANSKE folket gjentas, uten at NOEN ser ut til aa laere noe som helst…

  • Anonym

   Vi såg den samme propaganda, overdrivelse osv i Kosovokrigen. De drept sine egne for å få sympati, noe de dessverre fikk, hvor NATO til slutt angrep og bombet fram en ny Islamsk stat. Sykt!

 • Kjetil R J

  Dette var motbydelig ekkelt å se på …

  Hvor er arifkarims smilies ? Dette er jo sånt som han pleier glise rått av

  Islam er sadistisk, pervers, råtten djevelskap fra ende til annen

  Vi ser det igjen og igjen.

  • Thomas

   Og om jeg sier: Jødedommen er sadistisk, pervers, råtten djevelskap, hva sier du da? For man får si det du sier om islam, men sier jeg noe lignende om jødedommen er jeg antisemitt.

 • Postman Pat

  Arabisk mentalitet og tenkemåte er spesiell. Veldig fjern fra vår egen. Krenkelse står sentralt. Og det fins nesten ikke den konspirasjonsteori som ikke kan selges til arabere.

  En araber kan servere deg en løgn som en kristen eller jøde ville rødme av. Hvis du tillater deg å påpeke overfor en araber at han lyver, vil han ta det som en krenkelse. Det er egentlig ikke noe spesielt for muslimer i Midtøsten. Det er bare mye mer utpreget der enn blant muslimer i andre regioner. En araber kan servere deg de groveste løgner med den største selvfølgelighet. Det er noe han er vant til.

  Mannen på filmen som «begraves levende» er død. Det kan alle se. At den kan ha opprørt franskmenn er underlig. Den burde heller vekket latter. Dog kan man innvende at det er respektløst å behandle en død kropp på denne måten. Det kan vi være enige om.

  Men at vi skal la oss rive med av likskjending for å gå til krig blir i drøyeste laget. Hvis denne makabre forestillingen er servert i franske medier som en sann historie, står det verre til i hodene på journalister enn jeg hadde drømt om. For ikke å snakke om seerne.

  Vesten har forøvrig ingen rett til å gripe inn i et annet (suverent) lands indre anliggender. Militærmakt skal bare brukes i forsvar av eget land. Krig som ikke truer vår egen eksistens kan aldri bli annet enn halvhjertet. Med journalister som dolker sine egne soldater i ryggen blir den meningsløs. Slik Vestens kriger har vært utkjempet siden Vietnam-krigen.

  • Terje

   Mannen er død, ja. Og dersom han virkelig var blitt begravd levende, ville presset mot bryst- og mageregionen vært så stort at han ikke ville klart å puste, langt mindre vrælt ut «Det er ingen gud utenom Allah«.

   Et par leserkommentarer fra en artikkel i Mail om denne saken:

   The best part is that someone still has to point a gun at him. Like where is he going to go, who could he threaten?

   Totally fake – like a very bad movie from Hollywood

   Nå gjenstår bare å gi jødene skylden for denne elendige videosnutten.

   • Thomas

    Morsomt å se den kristne ytterste høyresiden febrilsk diskutere hvem man skal støtte i Syria. «Assad er jo muslim tross alt og han er brutal, men så er han jo tross alt ikke islamist, og Israel virker å ville ha han som leder.» Slik diskuteres det.

    • Hvor har du det fra at Israel vil ha Assad som leder?

    • baaaah

     ISRAEL HAR FULGT DOKTRINEN OM AT HVIS ALLE LAND PÅ JORDA BLIR BALKANISERT OG REVET I FILLER SÅ ER ISRAEL TRYGT! DE FØLGER PLANEN TIL PUNKT Å PRIKKE.TROR DU DET ER TILFELDIG AT ISRAEL FINANSIERER RADIKALE ISLAMISTER I MIDT ØSTEN OG PRESSER PÅ FOR MASSIV INNVANDRING TIL DEN VESTLIGE VERDEN? VI SKAL ALLE BALKANISERES (UTENOM SNILLE ISRAEL SÅ KLART)

 • Terje

  «Slik diskuteres det.»

  Hvor da?

 • Anomym

  Til Supreme Allah kl. 21.54
  En vesensforskjell er at muslimske terrorister
  følger Muhammeds eksempel. Jesus var ingen kriger
  eller landeveisrøver som tok seg et dusin koner og
  hadde sex med flere osv. Det har intet med tolkning
  å gjøre. Jesus var kjærlighetens apostel mens
  Muhammed var hatets.

  • erik Hasselmann

   Jesus var ingen kriger?

   Da skal du få en hjemmelekse av meg. Hvorfor kalles han «jesus fra nazareth» når den byen ikke ble grunnlagt før flere hundre år etter hans død?

   Hvorfor bærer Peter sverd når Jesus blir arrestert? (Om du er historieløs, så var sverd et våpen forbeholdt profesjonelle soldater og rikfolk. Peter var i henhold til bibelen fisker….)

   Happy hunting!

 • Anomym

  Hjemmelekse ???
  http://www.inisrael.com/news/?p=841
  Nazareth går 800 år tilbake BC i
  henhold til arkeologiske funn.
  At Jesus var pasifist vet alle som
  har gjort hjemmeleksen sin. Han sa;
  «Den som griper til sverd skal falle
  for sverd».
  Erik; du kan ikke bruke bibelen bare for
  det som passer deg, og kan ikke få det
  begge veier om du klarer å forstå meningen.

  • «Fight in the way of Allah those who fight you but do not transgress. Indeed. Allah does not like transgressors.»
   – Sahih International 2:190

   Retten til å være selektiv og det å mistolke religiøse skrifter er tydeligvis forbeholdt den ytre høyrefløy når de skal kritisere Islam.

   • Anomym

    Islam er Muhammed, koranen og hadith.
    Hvorfor halshugger de når de kommer
    ut av moskeene slik som under angrepet
    på FN personell i Afghanistan hvor to
    andre ble halshugget.
    Det nytter ikke å henge noe på såkalt
    høyre ekstreme når dere har imamer i
    bakgården som tar til orde for slikt.
    Det er islam som er problemet, intet
    annet og ingen andre som påpeker det.
    Når skal du slutte med den idiotiske
    betegnelsen på deg selv? er du gal?

    • «Hvorfor begår kristne overgrep mot små barn?
     Det er Kristendommen som er problemet»

     Av en eller annen grunn er det legitimt å bruke egne tolkninger for å gi Islam skylden for grusomheter begått av muslimer, mens andre tolkninger avvises.

     Det finnes mange eksempler på mennesker som har tolket bibelen på en slik måte at den har rettferdiggjort vold, på samme måte som forskjellige tolkninger av Koranen også kan gi det samme resultatet.

     Men når det er et fåtall som tolker det på en voldelig måte så må da problemet være med dem og ikke bibelen?

     • Anomym

      Kristne begår ikke overgrep
      mot små barn. Isåfall er de
      ikke kristne. Pussig at du
      nevner dette da lavalder for
      overgrep mot små barn nettopp
      følger profetens eksempel f.eks
      i Iran hvor 9 år gjelder for
      inngåelse av ekteskap. Man
      kan ikke klandre kristendommen
      fordi noen ikke følger den, men
      en kan klandre islam nettopp fordi
      de følger skriftene og eksemplene
      til punkt og prikk.

      • Da er man igjen tilbake til tolkning.

       Det virker her inne som om det er kun en måte å tolke kristendommen og en måte å tolke Islam og begge hevder debattantene her inne og ha enerett på.

       • Anomym

        Hvor er tolkningen mht.
        at Muhammed fullbyrdet
        ekteskapet med Aisha
        mens hun var 9 år?
        Hvordan forklare at
        Allah viste Muhammed
        at han kunne ha henne?
        Synes Allah at sex med
        barn før morslivet er
        utviklet er ok selv om
        både mor og barn dør
        fordi morslivet ikke er
        utviklet dersom hun blir
        gravid?

 • Anomym

  Quran 5.33
  The punishment for those who wage war against
  Allah and His Messenger, and strive with might
  and main for mischief through the land is;
  execution (by beheading), or crusifixion, or
  the cutting off of hands and feet from opposite
  sides, or exile from the land that is their
  disgrace in this world, and heavy punishment in
  the hereafter»
  Quran 47.4
  Therefore, when you meet the Unbelievers (in fight)
  strike off their heads; at lenght; then when you
  have made wide Slaughter among them, carefully tie
  up the remaining captives…

  Skal jeg putte det inn med teskje, eller er det
  helt tett hos uber allah?