Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Innvandringspolitikken skaper arbeidsledighet

Den svenske innvandringspolitikken har bidratt til å øke arbeidsledigheten og har redusert sysselsettingsgraden med to prosent de siste årene, hevder Sverigedemokratene, som har laget et program som har som formål å redusere innvandringen med 90 prosent. Partiet presenterte nylig sitt «vårbudsjett» for 2012 med vekt på å styrke sysselsettingen og skape vekst.

httpv://www.youtube.com/watch?v=WRtCCZ1cxnk

På flyplassen i Jönköping diskrimineres arbeidssøkere med etnisk svensk bakgrunn:

httpv://www.youtube.com/watch?v=aCljs7LPfyU

3 comments to Innvandringspolitikken skaper arbeidsledighet

 • Klodrik

  Veldig fornuftig av Sverige demokratene å ta initiativ til debatt rundt denne problemstillingen. Jeg tror også for høy innvandring kan føre til mye arbeidsledighet. Spesielt i dårlige tider.

 • Terje

  Overskriften burde kanskje vært

  Innvandringsreligion skaper arbeidsledighet

  for innvandringspolitikk er ikke lenger politikk men religion. Fakta biter ikke på tilhengere av innvandring – de innvandringsreligiøse, like lite som det nytter å fortelle en muslim at det er religionen hans det er noe galt med. At det er den som forårsaker stort sett alle problemer man finner i muslimske land.

 • Ingen tvil om at jo flere innvandrere som slippes inn, jo vanskeligere blir det for mange å finne jobb. Det er nok å se på Sverige. Stakkars de unge i det landet og som er i etableringsfasen. De har ikke mulighet til å finne en jobb eller komme inn på arbeidsmarkedet i det hele tatt. Sverige behandler sine egne unge som en pariakaste, mens landet fylles opp av fremmede som gjerne tar jobbene fra svenskene, og som også dermed er med på å presse lønningene ned. Heldigvis kan mange svensker reise til Norge for å finne seg en jobb, men trolig vil det før eller seinere bli de samme tilstandene her i landet som det Sverige sliter med i dag. Statsminister Reinfeldt er en sviker som heller åpner landet for en muslimsk invasjon, enn å hjelpe sine egne landsmenn til å få seg en jobb som de kan leve av. Snart er Sverige fullstendig ødelagt av ei sinnsyk innvandring som vil gjøre landet om til et fattig u-land.