Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vandreutstilling angrepet av islamister

En vandreutstilling som viser den gradvise og stadig pågående islamiseringen i Vesten ble fredag angrepet av rasende islamister da den ble vist i den tyske byen Solingen. Det tyske politiet fikk forhindret at utstillingen som blant annet viste den danske tegnerens Kurt Westergaards Muhammed-karikatur, ble ødelagt. Tre politifolk ble skadet av islamistene som angrep med steiner og jernstenger. Det førte til jubel blant islamistene, skriver Bild.

Den islamkritiske organisasjonen Pro-NRW stod bak utstillingen.  Nå truer den sosialdemokratiske innenriksministeren i delstaten Nordrhein-Westfalen med å forby utstillingen, dersom Muhammed-tegningen til Kurt Westergaards ikke blir fjernet av arrangørene. Det til tross fro at den anerkjente danske tegneren i 2010 fikk tildelt en frihetspris av den tyske forbundskansleren Angela Merkel, nettopp for sine kritiske karikaturtegninger av den islamske profeten.

Arrangørforeningen Pro-NRW har vist tegningen til Kurt Westergaard på sine reklameplakater, sammen med egne karikaturer. Organisasjonen har nå mottatt et brev fra delstatens Innenriksminister der han viser til risikoen for opptøyer dersom karikaturen blir vist i forsamlinger. Det vil føre til landsdekkende dekning i medier, og dermed, i følge SPD-politikeren, «en økt risiko for kriminelle handlinger fra personer fra det islamistiske spektrum og også en risikosituasjon omkring Kurt Westergaard selv».  Dersom Pro-NRW ikke frivilling utelater Muhammed-karikaturen til den danske tegneren, truer han med å utstede et forbud, skriver Bild.

I så fall vil det sannsynligvis være det første utstillingsforbudet mot kunstverk i Vest Tyskland siden 1945, noe arrangørene tar som et godt bevis på det utstillingen har til hensikt å dokumentere: Den gradvis økende islamske påvirkningen og innflytelsen i Vesten.

8 comments to Vandreutstilling angrepet av islamister

 • Kjetil R J

  Ja til ytringsfrihet

  Nei til islam

 • pragmatiker

  Nei,- til salafistene og deres finansielle
  bakmenn som vil dele ut 25.000.0000 kopier
  av koranen gratis i Tyskland !

  Ja, – til et Europa uten islam med fredelige
  midler !

  PST bør snart opplyse hvordan konfrontasjoner
  kan unngås i fremtiden og ved å sette flomlys
  på islamistenes idelologiske manifest !

  Forøvrig vil jeg ønske Jan Simonsen alt vel
  helsemessig, men og som vitne i rettsaken etter
  22/7 som ekspert på ytringsfrihet og redaksjonelt
  ansvar. Her står FY som et frihetens fyrtårn i en
  ellers laber situasjon i pressen hvor moderator
  overstyrer og regulerer hva som slipper ut i det
  offentlige rom fra velutdannede, innsiktsfulle og kunnskapsrike personer, men som «anti-rasistene»
  ikke klarer å forstå hverken høyder eller dybder
  fra.

 • Klodrik

  Hvis enkelte muslimer ikke liker utstillingen saa faar de heller holde seg hjemme.

  Man drar ikke paa utstillinger man ikke liker.

 • Terje

  Du vet nesten ikke om du skal le eller gråte av de tyske delstatsmyndighetenes ynkelige reaksjon. Det er nå nærmere 70 år siden sist det var forbud mot kunst i Tyskland. Så dukker det opp igjen.

  Innser virkelig ikke tyske politikere at de undergraver sin egen legitimitet ved å bøye unna for trusler og vold fra tilhengere av en fremmed og fiendtlig ideologi? Mennesker hvis tilhørighet til Tyskland ikke er annet enn et pass.

  Hos politikere som selv har forbilder som Mao, Stalin og Pol-Pot kan man naturligvis ikke vente støtte for den demokratiske tyske rettsstaten. For dem er islam en kjærkommen alliert i kampen mot vår demokratiske samfunnsform.

  Dessverre har også «liberale» plassert seg på den gale siden. Ikke klassisk liberale, men liberale i den moderne perverterte utgaven. Mennesker som i sin misforståtte toleranse aksepterer alt. Bortsett fra sine egne. Liberalist er forresten blitt et skjellsord både i Storbritannia og USA. Ikke rart det.

  Legg merke til journalistenes nærmest totale mangel på engasjement for våre frihetsverdier. Det var nettopp frihet som gjorde vårt Europa så unikt i verden. Nå er mørket på nytt i ferd med å senke seg over vår verdensdel. Vi går inn i en ny mørk tidsalder.

 • Anonym

  muslimer angriper tysk politi i bonn.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=qqBHu6q5Ado

 • erik Hasselmann

  Dette er langt fra det første forbud av sitt slag. BRD har flere forbudte bøker, bilder og musikk enn det tredje riket hadde.

  Av en eller annen grunn er det ingen fokus på det. Heller ikke i en «ytrfingsfrihetsforening» 😉

 • Vidar

  Innenriksministeren i Northrein Westfalen reagerer antakelig NØYAKTIG slik NORSKE myndigheter ville reagert på en tilsvarende utstilling…

 • […] 5. mai 2012, da flere hundre muslimer demonstrerte mot det høyreorienterte populistiske partiet Pro NRWs bruk av noen karikaturer av profeten Muhammed. Politiet prøvde å holde populister og muslimer atskilt, da islamistene […]