Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

«Ikke gå-soner» også i København

Innvandringen fra hovedsakelig muslimske land til Europa har resultert i byområder som landenes opprinnelige befolkning ikke tør gå inn i. Slike områder finnes det mange av i eksempelvis Frankrike og Storbritannia.  I Malmø er det farlig for svensker å bevege seg inn i innvandrerbydelen. Nørrebro i København er heller ikke en trygg bydel for «inntrengere», dvs. dansker, viser det seg.

Forrige lørdag ble fire unge danske turister stanset, trukket ut av bilen deres, og angrepet med kniver av lokale innvandrerungdommer på Nørrebro, enten fordi de lokale ungdommen så på dem som inntrengere i «deres bydel», eller fordi de ble forvekslet med bandemedlemmer fra en konkurrerende ungdomsbande.

En mann i tyveårene ble stukket tre ganger i magen med en kniv, skriver Berlingske Tidende. «Han er blitt stukket en gang i høyre side og to ganger i venstre side», sier den sentrale etterforskningslederen ved København politiet, Frank Blem-Nielsen, til den danske avisen. Offeret har gjennomgått operasjon på det danske Rikshospitalet, men meldes å være utenfor livsfare.

De fire turistene fra forskjellige steder i Danmark, tre menn og en kvinne, alle i begynnelsen av tyveårene, besøkte Købehavn i forbindelse med en konsert. I deres leting etter sentrum forvillet de seg ut på Nørrebro. Da de passerte Folkets Park ble bilen omringet av en gruppe menn med annen etnisk bakgrunn enn dansk, skriver Berlingske Tidende.

”De ble kastet ut av bilen av en større gruppe på 10-12 menn. Den ene ble stukket med kniv i magen. De andre ble utsatt for knyttneveslag, men har ikke pådratt seg alvorlige skader,” sier Frank Blem-Nielsen.

Folkets Park er hjemsted for Blågårdsbanden, som regner området som deres. I en lengre periode lå banden i krig med Hells Angels, og ifølge politiet er det ikke unormalt at personer bli overfalt fordi de blir forvekslet med personer fra bandemiljøet, skriver avisen. Ifølge Frank Blem-Nielsen er det ikke noe som tyder på at de fire vennene har banderelasjoner.

Under bandekrigen i 2009 ble 29 uskyldige personer utsatt for vold fordi de var på feil sted på feil tidspunkt. Et av de verste tilfellene var da en 30 år gammel mann fra Færøyene ble skutt i ryggen på Nørrebro da han kjørte søkende rundt i området og lette etter en adresse, skriver Berlingske Tidende.

45 comments to «Ikke gå-soner» også i København

 • Kurt Guldvik

  Slike «gråsoner» får vel stort sett alle land som driver stor import av banditter fra afrikanske/arabiske/asiatiske land.

  • M

   Det multikulturelle «eksperimentet», islamisering, konflikten mellom høyre og venstre siden(politisk), osv. er alt en del av New World Orders agenda.
   Det er N.W.O.s agenda som er hovedårsaken til islam trusselen.

   ###Mass immigration provides further benefits to the NWO agenda in the form of the age-old elite tactic of divide and rule (or diversity and multiculturism as it’s euphemistically called)###

   ###There is a great deal of evidence that points to a ‘clash of civilisations’ being fermented between the Judeo/Christian West and the Islamic East. This is being done for several reasons.

   Firstly, it will be a major contributor towards the ‘chaos’ out of which the New World Order is meant to be born…..###

   http://revolutionharry.blogspot.com/2010/06/is-nick-griffin-freemason-why-new-world.html
   (Denne linken er ment som en into til temaet – utforsk det selv)

 • baaaah

  «Tilhengere av det ultranasjonalistiske partiet Gyllent Daggry feirer valgresultatet søndag kveld»

  godt å se at flere og flere har identifisert de virkelige fiendene mot frie og selvstendige land! 😉

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10065541

  • Det er en trist utvikling at Hellas har fått et tilsynelatende tradisjonelt nynazistisk parti inn i nasjonalforsamlingen, som det første landet i Europa. Sannsynligvis skyldes det mangelen av et seriøst innvandrerkritisk parti av typen Frihetspartiet i Nederland, Sverigedemokratene i Sverige og Dansk Folkeparti i Danmark. Velgerne som har vært imot den sterke illegale innvandringen har nok valgt å overse dette partiets sterke antisemittisme, dessverre. Det vi nå får håpe er at partiet modererer sine standpunkter og utvikler seg til å bli et mer tradisjonelt parti på høyresiden.
   Hele utviklingen i Hellas er ellers tragisk. Først stemmer velgerne i årevis på uansvarlige overbudspartier, først og fremst PASOK, og får de velferdsgodene de ber om. Når regningen kommer og de samme uansvarlige partiene er tvunget til å rydde opp etter seg, stemmer velgerne i protest mot nye uansvarlige overbudspartier. På den måten gjør de situasjonen stadig vanskeligere for seg selv.
   Samtidg demonstrerer store folkemasser i gatene og arbeidere streiker, blant annet på flyplassene. Dermed skremmer de bort de turistene som landet så sårt trenger for å bygge opp økonomien igjen.
   Slik flertallet av grekere nå ser ut til å takle problemene det samme flertallet har brakt landet oppi gjennom å stemme på overbudspartier, er det lite håp om at de vil få det bedre med det første.

   • pratmaker

    Bra oppsummert, men kan andre land lære av
    Hellas? Ihvertfall ikke Jens Stoltenberg ser
    det ut til som nå gleder seg med Hollande.
    En kommentar på Dagbladet skrev at 60% av
    Frankrikes barn nå er muslimer og dess lenger
    utviklingen går i samme retning dess større
    oppslutning vil slike ekstreme partier få.
    Dette er en skremmende utvikling, men vi har
    den i Oslo og hvor gjelden i perioden fra 2004
    til 2014 vil ha økt fra 4 til 30 milliarder mens
    skatteevnen faller. Det er ikke lett å skape
    vekst og verdier hvor mange ikke kan følge
    et pensum og hvor vold og kriminalitet øker.

    Ja, det var en skremmende utvikling i Hellas,
    men det slår en at dess lenger

    • Terje

     «En kommentar på Dagbladet skrev at 60% av
     Frankrikes barn nå er muslimer (…)»

     Påstanden er gal. Du må ikke tro alt du leser i Dagbladet. Det er alt for mange muslimer i Frankrike, men ikke så mange.

    • pratmaker

     Det skulle være fra 7 til 30 milliarder
     iflg. Finansavisen fra juni 2011, og som
     Terje viste til her tidligere. Bare dette
     burde få bjellene til å ringe, men slike
     finnes visst ikke lenger for alt blir bare
     meget bedre hele tiden med Stoltenberg.

   • Christen Krogvig

    La oss håpe protestvalget i Hellas fører til at landet forlater Euroen. Det vil forhåpentligvis bli EU-imperiets Stalingrad.

   • Postman Pat

    Jan Simonsen:
    «Sannsynligvis skyldes det mangelen av et seriøst innvandrerkritisk parti …»

    Jeg tror en vesentlig årsak til at det er gått så galt i Europa er fraværet av en kritisk presse og en åpen debatt om helt fundamentale politiske spørsmål.

    Euroen skulle aldri ha vært innført. Men de spede kritiske røster som våget seg frempå ble diagnostisert som eurofobe. Euro er en slags pseudo gullstandard som det bare er spørsmål om tid før vil kollapse.

    Kritikere av innvandring har også fått en psykiatrisk diagnose. De har blitt stemplet som rasister og islamofobe. Slik ble deres røster bragt til taushet. Asylinstituttet var aldri ment å gi grunnlag for masseinnvandring fra dysfunksjonelle land. Det er et misbruk de ansvarlige en dag må stilles til ansvar for.

    Det tredje er menneskerettighetene. Politisk makt er flyttet fra demokratisk valgte representanter til dommere. På den måten slipper politiske aktivister å gå via velgerne for å endre samfunnet. For det er visse «rettigheter som står over velgernes mening» som det heter.

 • Det sier seg sjøl at når et sivilisert land som Danmark tillater at utenlandske gjenger kan ta seg til rette og trakkasere, terrorisere og halvveis ta livet av dansker som kjører inn på Nørrebro,altså i sitt eget kjødelige land, og der det ikke reageres fra myndighetene, som er villig til å rydde opp, ja da har et slikt samfunn allerde utstedt sin egen dødsdom. Et slikt samfunn er ikke bærekraftig og går med full maskin mot fullt havari og har ingen framtid! Når landets innbyggere ikke lenger kan føle seg trygg i sitt eget hjemland, da står anarkiet allerede og banker på og vil inn. Og tro meg, nå vil snart både Danmark og resten av Europa snart oppdage at de samme tilstander som Hellas nå er blitt til del, de samme samme løsningene vil nå dessverre kanskje friste også her… Og det kan disse uansvarlige politikerne som står bak en totalt uansvarlig innvandring av kriminelle og ikke-kompatible grupper takke seg selv for!

  • Kjetil R J

   Det ser ut som om vi ikke behøver vente lenge på at «utviklingen» skal nå oss

   Oppsal i Oslo søndag:

   Banket opp av gjeng og frastjålet bilen

   En mann ble banket opp av en gjeng mens han var innom en selvbetjent bensinstasjon på Oppsal i Oslo. Gjengen, som muligens er somaliere, stakk av med fornærmedes bil.

   Mannen var på en Uno-X selvbetjent bensinstasjon i Håkon Tveters vei i Oslo da ranet fant sted. Han har forklart til politiet at han ble overfalt av fem menn, muligens somaliere, som slo og sparket ham gjentatte ganger. Han skal blant annet ha blitt sparket i ansiktet og tatt kvelertak på. Deretter stakk de av med bilen hans, en grønn Honda Civic. Det forteller operasjonsleder i Oslo politidistrikt Tore Solberg. Mannen er kjørt til legevakten.

   • pratemaker

    Dette kan da ikke stemme. Erik Solheim
    sier at alt hele tiden blir bedre i Oslo.
    Til Aften den 2 mai står det ; «Da jeg var
    guttunge lekte vi ikke på St.Hanshaugen. Vi
    fikk høre at det var litt farlig med fulle menn
    og sånn. Nå er det en fantastisk oase. Så
    det er ikke sånn at alt var bedre før. Det
    aller, aller meste er bedre nå. Det går fremover,
    sier den avgåtte miljø- og utviklingsministeren
    Erik Solheim.»

    – Det aller, aller meste er altså bedre nå –

    • Anonym

     Hvordan i alle dager kan den mannen vite det. Han var jo i sin storhetstid ute på tur med «kofferten» sin.

    • Christen Krogvig

     Ja, han som har ansvaret sier det selv. Da må det jo være sant!

 • christian

  Send de til helvete ut. Alle de nordiske landene sliter nå pga innvandrere som plyndrer byer og befolkning. De er ubrukelige. En haug med analfabeter som aldri kommer seg ut i jobb. Kun kriminalitet med disse jalla folkene fra en tilbakestående verdensdel. De er ikke kvalifisert nok til å kunne bosette seg i Europa generelt. Grunnen ser jo man med egne øyne. Sverige, Norge og Danmark mister sine verdier pga muslimske og afrikanske innvandrere. Jeg tror det blir borgerkrig etterhvert som vi går fram i tid og det vil bli verre og verre siden de blir flere. Sverige har allerede blitt ødelagt og vi kommer selvfølgelig etter. Innvandrer gjenger uten inntekt og uten brukbar IQ har ingenting å gjøre i noen av de nordiske landene. Er det dette AP kaller for arbeidskraft?

  • Terje

   «(…) uten brukbar IQ har ingenting å gjøre i noen av de nordiske landene. Er det dette AP kaller for arbeidskraft?»

   Hei christian!

   Du har rett i alt du skriver, men pk’erne vil sikkert kommende ilende til å fortelle deg at IQ er irrelevant i innvandringssammenheng. I hvert når det gjelder negre. Gjennomsnittlig IQ i Afrika ligger som kjent iflg. forskere et sted mellom 65 og 70 (100 i Norge). Det er derfor umulig å se for seg at moderne land skal hente arbeidskraft i Afrika.

   • pratmaker

    Jeg synes at disse generaliseringene
    om afrikanere og asiater er smakløse.
    Mange har dessuten sosiale kvaliteter
    som langt overgår våre i Norden. Jeg
    kjenner selv flere som har kommet fra
    Afrika og Asia som har tatt utdanning her,
    og har fått fast arbeid som de nå utfører
    på en utmerket måte. For meg handler
    dette kun om de muslimene som ikke vil
    innordne seg og som forvandler områder
    til soner hvor det er umulig for andre å
    være.

    • Postman Pat

     «Jeg kjenner selv flere som har kommet fra Afrika og Asia som har tatt utdanning her, og har fått fast arbeid som de nå utfører på en utmerket måte.»

     Jeg kjenner også en neger som har klart seg bra. En tidligere kollega. Han har en utdannelse som en gjennomsnittsnordmann ikke ville klart å gjennomføre. Med avlagt eksamen i en tid hvor høyere akademisk utdannelse ikke ble delt ut til 50 prosent av befolkningen.

     Men vi kan ikke basere en politikk på hvordan tilfeldige enkeltpersoner klarer seg. Vi må se det på gruppenivå. Da blir bildet dystert for negre.

     Det er nemlig ingen gruppe som klarer seg dårligere i vestlige land enn negre. Den gjennomsnittlige neger er en økonomiske byrde. Tall fra USA viser også at han er en byrde på andre områder. Over 50 prosent av innsatte i amerikanske fengsler er negre.

     Når myndighetene i land som USA og Canada vurderer hvem de skal slippe inn, legges det vekt på erfaringsbasert statistikk. Statistikk som forteller hvordan ulike folkegrupper klarer seg, både økonomisk og på andre måter.

     Det er gedigne forskjeller. Derfor ønskes enkelte velkommen, mens andre ikke gjør det.

     At IQ og velstand henger nært sammen benektes bare av ideologer. Lav gjennomsnittlig IQ i et samfunn gir lav gjennomsnittlig velferd og mye vold. Vanskeligere er det ikke.

     • Anonym

      afro amerikaner eller negre om du vil utgjør 13% av befolkningen i usa, men begår over 50% av drapene i hele landet.

     • Terje

      «At IQ og velstand henger nært sammen benektes bare av ideologer. Lav gjennomsnittlig IQ i et samfunn gir lav gjennomsnittlig velferd og mye vold. Vanskeligere er det ikke.»

      IQ, homogenitet og samfunnsbygging

      I Norge er distribusjon av IQ gjort til et moralsk spørsmål som kan avklares på et politisk landsmøte, i et mesterskap i moral eller alternativt i en (harmdirrende) kronikk i Dagbladet. Det er helt galt. Det er et fagområde for forskere.

      Den utviklingen vi ser i Malmö (og andre europeiske byer), er ikke overraskende. På ingen måte. Den var veldig lett å forutse. At det bare vil bli verre, er like lett å forutse.

      Samfunnsbygging (som all annen bygging) handler om å ha mennesker med den rette kompetansen. Ingen ville finne på å sette noen uten evner, kunnskap og kompetanse til å bygge noe viktig bortsett fra nettopp samfunn slik multikultulturalister tror. Det finnes sikkert mange hyggelige mennesker i den tredje verden som det er synd på, men det bør absolutt ikke være kriterier for å la dem få bosette seg i moderne land. I sin ytterste konsekvens betyr en slik innvandring at moderne land på sikt omgjøres til dysfunksjonelle land som vi kjenner dem fra den tredje verden.

      Spørsmålet om homogenitet handler dessuten om en forpliktelse overfor våre verdier og normer, ikke om antipatier overfor andre etniske grupper slik mange tror.

      Vestlige land tar inn mennesker uten assimileringsevne i et stort antall fra den tredje verden. Det må gå galt. Det er bare så trist at politikerne må skubbes fra skanse til skanse mot det endelige samfunnshavariet før de skjønner det.

      Det er noen helt grunnleggende spørsmål man burde stilt seg da man vurderte å tillate innvandring fra den tredje verden. Det ble ikke gjort, og nå ser vi resultatene. Helt som forventet.

      De «moralsk overlegne», de «humane», multikulturalistene, de på venstresiden, de kristne og de ideologisk forblindete synes å foretrekke dysfunksjonelle samfunn av ”verdifulle” individer («pratmaker»: Mange har dessuten sosiale kvaliteter som langt overgår våre i Norden.) fremfor velfungerende samfunn av kompetente individer. Det må de gjerne gjøre, men også de vil bli innhentet av virkeligheten. For et samfunn uten bæreevne går raskt til grunne.

      Synkende IQ

      UK

      Average IQ is falling in Britain and beyond, explains Philip Hunter

      […]

      But in Britain, research has found a reversal of this trend. This has also been the case in other nations, including Norway and Denmark (research is not extensive, but the implication is that declines may be occurring more widely). A study in 2009 led by James Flynn himself and published in Economics & Human Biology compared IQ scores obtained by British teenagers in 1980 and 2008, using the same test. The average had declined by two points on average, but by as much as six points among teenagers in the top half of the IQ scale, a fall that wiped out the previous two decades of gains in that group. This added weight to a 2005 study on a sample of 500,000 young Danish men, tested between 1959 and 2004, showing that performance peaked in the late 1990s but then declined to pre-1991 levels.

      […]

      The average had declined by two points on average, but by as much as six points among teenagers in the top half of the IQ scale,

      […]

      Norge

      Mannlige læreres intelligens har sunket dramatisk de siste 30 årene.

      • http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4254353.ece#.T6fxDcW8WS1

       Ha ha, you bet ;o). Det som en gang var et yrke med rimelig høy status, har nå blitt et lavstatus-yrke. Det gjenspeiles også i lønna. Jeg ville aldri vært i stand til å betale huslånet, alle regningene og forsørge familien på lærerlønna nå i 2012 (men det går greit, fruen jobber og tjener bra, bedre enn meg ;o). Poenget er: Når lønna er så lav, sammenlignet med lønnsutviklingen i samfunnet forøvrig, har yrket blitt betraktelig mindre populært. Ergo har det blitt lettere å komme inn på lærerhøyskolen og på universitetets praktisk-pedagogiske utdanning, og resultatet er at vi har en temmelig kunnskapsløs lærerstand. Kjønnsfordelingen har også hatt en negativ utvikling. Rundt meg på lærerværelset nå har jeg en hel bøling SV-damer, kvinner som nok er flinke til å dikke og dulle med ungene, men som ikke besitter noen særlig naturlig autoritet. Så er det også en del unge, nyutdannede menn, og de går nok og teller på knappene i forhold til om de skal komme seg ut av skolen og over i en jobb der man faktisk kan tjene litt penger. Menn i min alder (rundt 40) er det nesten ingen av, og det er enda færre 50-åringer. Helt utrolig, egentlig, når man tar i betraktning hvor utrolig viktig (!) denne jobben er. Jeg mener, ønsker vi barn og ungdom som vokser opp og blir fornuftige, kunnskapsrike borgere, som kan bære landet og utviklinga videre, eller er tanken bare å lose dem gjennom barne – og ungdomsåra til tilstand som uvitende grønnskollinger, som på toppen av det hele ikke vet hvordan man skal oppføre seg? Jeg tviler ikke et sekund på at gjennomsnittlig IQ blant lærere har gått ned de siste åra. Jeg sitter og hører på disse SV-hønsene prate, og er helt lamslått over det overfladiske, fullstendig uinteressante pjattet de lirer av seg.
       Det er bare å sitte der og trykke i seg matpakka og gjøre minst mulig ut av seg. Slik kommer man seg gjennom dagen ;o).

       • Anonym

        Har du ikke lært å bruke linjeskift?

        Du ødelegger øynene på folk 😉

       • Terje

        Ergo har det blitt lettere å komme inn på lærerhøyskolen og på universitetets praktisk-pedagogiske utdanning, og resultatet er at vi har en temmelig kunnskapsløs lærerstand.

        Ikke bare har det blitt letter å komme inn. Nivået (kravene) er senket, ellers ville man ikke fått så mange gjennom som i dag. Det er jo åpenbart. I UK på 70-tallet gikk 10 prosent av elevene videre på universitetet. I dag er den andelen økt vesentlig, og kvaliteten på de uteksaminerte er redusert tilsvarende, det viser tester. Jeg vil tro det samme gjelder i Norge. For kognitive evner (IQ) er noe man fødes med, og man dør med de samme evnene. Ergo ville en videreføring av gamle pensumkrav ikke økt andelen som tok universitetsutdanning, da ville man måtte ha økt det generelle evnenivået i befolkningen. Det er det ingen som klarer bortsett fra utopister. Som for eksempel Kristin Halvorsen.

        Ved det universitetet (ikke i Norge) jeg studerte ga man for noen år siden avgangsstudentene en eksamensoppgave fra 1979. Kun 10 prosent klarte å besvare oppgaven tilfredsstillende. Det var en oppgave nesten alle studenter besvarte tilfredsstillende i 1979.

        Hverken samfunnet eller den enkelte student tjener noe på dagens masseproduksjon av «akademikere». Tvert imot, det skapes bare massevis av mennesker som ikke kan brukes til noe nyttig, og ikke minst er det en enorm sløsing med samfunnets ressurser.

        I «gamle» dager var lærer et respektabelt yrke og, ikke minst, et viktig yrke ifb samfunnsbyggingen, som jo enhver komponent i et byggverk er. I dag vet jeg ikke hvordan jeg skal beskrive yrket.

        Men dårlige skoler får korrektiver fordi det fortsatt finnes gode læresteder. Gode universiteter som fortsatt skjønner hva som kreves. Disse bryr seg ikke så mye om karakterer. De har erstattet disse med intervjuer. Ingen elever fra den norske videregående skolen kommer lenger inn på universiteter som Cambridge eller Oxford på basis av karakterer, de må gjennom et intervju for å vise at de er skikket, både faglig og personlig. De fleste norske kandidater faller gjennom, eller tør ikke å stille til intervju. Bildet er med andre ord ikke helsvart. Ved de beste lærestedene er det fortsatt evner som gjelder om man ser bort fra kvoteringen.

    • Terje

     «For meg handler dette kun om de muslimene som ikke vil innordne seg og som forvandler områder til soner hvor det er umulig for andre å være.»

     Men det er da ikke bare muslimer «… som forvandler områder til soner hvor det er umulig for andre å være». Hva med tilsvarende områder som er ødelagt av andre grupper fra den tredje verden som ikke er muslimer? Har jeg forstått deg rett at du mener det greit så lenge ødeleggerne ikke er muslimer?

     • pratmaker

      Jeg kjenner ikke til andre grupper
      som i noen vesentlig grad ødelegger.
      Hvem sikter du til ?

      • Terje

       «Jeg kjenner ikke til andre grupper som i noen vesentlig grad ødelegger. Hvem sikter du til ?»

       Du mener ikke dette alvorlig vel? I så fall er du ekstremt uvitende om tilstanden i andre land. Du behøver nemlig ikke lenger enn til Sverige for å finne kristne syrere (Syrianer/Assyrer) som har ødelagt en helt by, Södertälje. Helt uten hjelp av muslimer.

       Google «Södertäljenätverket» (w/o quotes)

       • Postman Pat

        Det er ikke holdepunkter i statistikk for å gi muslimer skylden for all vold, opptøyer, «no go areas» osv. Under opptøyene i London dominerte svarte (negre). Sannsynligheten for å bli utsatt for vold fra en (ikke-muslimsk) neger er mye høyere enn å skulle bli utsatt for det samme fra en ikke-svart muslim. Politiets offisielle statistikk skjuler det faktum. For den skal ikke stigmatisere noen. Men det er jo nettopp det den gjør!

        PS. re: «svarte (negre)». Igjen blir dette med ikke å kalle en spade for en spade meningsløst. En «svart mann» som er etterlyst for voldtekt i et tamilsk område har ingen mening. En «neger» har.

       • Anonym

        Hva er det «kristne syrere (Syrianer/Assyrer)» gjør «som har ødelagt en helt by»?

       • pratmaker

        Jeg tenkte helst på hva
        som kan true Norge i
        i forhold til større
        organismer eller krefter
        slik som i islam som vil
        underlegge seg verden osv.
        At det finnes marginale
        grupper her eller der er
        mindre vesentlig. Om syrere
        har ødelagt Sødertalje så
        er det ikke fordi de er
        kristne, tertimot, men
        om salafister går berserk
        så gjør det det fordi de
        følger koranen. En viss
        forskjell spør du meg. Det
        er meningsløst å angripe
        hudfarge som gruppe utifra
        ressurser/intelligens, men
        det gir mening å ta avstand
        fra et manifest som går i
        strupen på demokratiet og
        Vestens rettsorden.

        • Terje

         «At det finnes marginale grupper her eller der er mindre vesentlig.»

         Denne påstanden er ren løgn, for ikke-vestlige ikke-muslimer er ikke en marginal gruppe, de utgjør en majoritet. Om du skal diskutere så hold deg til realiteter, ikke din egen forestillingsverden.

         • pratmaker

          Hvor utgjør de en
          majoritet og hvem
          sikter du til?
          Det er ukjent for
          meg at jeg lyver.

         • Anonym

          Forholder du deg til realitetene?

          Du du påstår at disse som tilhører dette kriminelt nettverk (75-100 stk.) som bedriver med drap, kidnapping, utpressing, og har som målsetning å overta narkotikahandel i Södertälje, og å eliminere konkurrentene, for eksempel Bandidos osv. er KRISTNE syrere! Sitat: «Du behøver nemlig ikke lenger enn til Sverige for å finne kristne syrere (Syrianer/Assyrer) som har ødelagt en helt by, Södertälje. Helt uten hjelp av muslimer. Google «Södertäljenätverket»»

          Vel, du snakker om «negrenes» IQ osv. men hva med din engen IQ? Driver du med «ren løgn» eller er det pga. lav IQ du kommer med slik svada?

 • re

  Mycket kretsade kring den organiserade brottsligheten i Södertälje. Blir någon förvånad om vi säger att ord som invandrare, utlänningar, syrianer och assyrier inte nämndes vid ett enda tillfälle i inslaget? Nej, vi tänkte väl det. Media brukar “glömma” detta så att vi tvingas fylla i luckorna.
  http://avpixlat.info/2012/03/02/media-glommer-beratta-varfor-rekordmanga-far-vittnesskydd/

 • Terje

  Maffiaskräcken växer i Södertälje

  […]

  Som de flesta känner till har den utländska organiserade brottsligheten tagit ett rejält grepp om Södertälje strax söder om Stockholm. Främst handlar det om assyriska och syrianska ligor som närmast äger staden på klassiskt maffiavis. Nätverket sträcker sig in i såväl näringslivet som i politiken.

  […]

  Södertäljenätverket

  Det står mange artikler om gangsterbyen Södertälje på svenske avpixlat

  • Jeg personlig skal ikke benekte påstanden om IQ og etnisitet. Der har Terje noenlunde rett. Gjennomsnittlig IQ varierer mellom de etniske gruppene. Hvite europeere har en gjennomsnittlig IQ på rundt 100, fjernasiater (kinesere, koreanere og japanere) på rundt 105, mens afrikanere sør for Sahara ligger på rundt 75 i snitt.
   All forskning indikerer at det er tilfelle.

   Men det forandrer ikke på det faktum at likevel er meningsløst med dette rasepratet. Hvor mange nordmenn (hvorav enkelte frekventerer dette forumet) har ikke koner fra Thailand, Filipinene og latin-Amerika? En hel drøss. Og disse har en snitt-IQ på rundt 85-90, betraktelig lavere enn hvite europeere. Hvor mange etniske nordmenn har ikke fått unger med folk fra andre områder i verden?
   Face it: Den drømmen enkelte fremdeles frenetisk forsøker å holde i live om et hvitt Norge, er død forlengst. Ferdig for godt. Finito. Det er fullstendig meningsløst å prate om rase. Bare glem det. Det eneste dere oppnår med det er å gi gratis ammo til dem på venstresida som så altfor gjerne skulle ha stemplet oss alle som rasister.

 • Anonym

  Begynner å bli lei alt helveteskap som skjer over hele planeten…

  Detter er fremtiden. Vi trenger er parti i Norge som vil føre landet i denne rettningen. (noen må begynne, så vil andre følge.)

 • Henry

  Hva jeg ikke forstår er at de norske mediene sletter alt som har et snev av kritikk mot islam. Vi kan kritisere alt og alle, bare ikke islam. Er det noen som kan forklare meg hvorfor? Er de redde for demonstrasjoner, er de redde for bomber, er de redde for personlige angrep? Hva er de redde for?

 • Henry! De er redde for at sannheten skal komme ut!