Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Mange innvandrere er kritiske til den løsslupne innvandringspolitikken

«Jeg tror mange av våre motstandere ikke er klar over hvor mange innvandrere som er kritiske til den snillistiske og løsslupne asyl- og innvandringspolitikken som føres i Norge. Innvandrere er som folk flest. Se på mine foreldre, som er selvstendig næringsdrivende,» sier den nye lederen for Fremskrittspartiets ungdomsorganisasjon, Himanshu Gulati, til frp.no.

Den nye ungdomslederen har indiske opphav. Han er født i Norge og er oppvokst i Sogn og Fjordane. Det har vakt oppmerksomhet i mediene, men selv mener han at denne bakgrunnen ikke av særlig stor interesse.

Himanshu forklarer at både hans egne foreldre og mange andre innvandrere som driver egne foretak møter akkurat de samme utfordringer som andre norske statsborgere i form av påbud, forbud og det enorme byråkratiet i dagliglivet.

«FrP skiller ikke på bakgrunn av hudfarge, religionstilhørighet eller etnisk bakgrunn. Vi er opptatt av at alle skal ha de samme rettigheter og plikter. Jeg kommer ikke til å bli en talsmann for innvandrere, men derimot en talsmann for alle som ønsker å bidra positivt i samfunnet, men som møter de utfordringene som en feilslått politikk gjennom mange år har skapt», forklarer han.

16 comments to Mange innvandrere er kritiske til den løsslupne innvandringspolitikken

 • Eirìkr

  Det at en med innvandrerbakgrunn fikk lederverv i FpU, ryster grunnvolden til venstresidens svertekampanje mot FrP. Stå på, Gulati! 🙂

 • Klodrik

  En stemme til Frp er det samme som aa godta en liberal innvandringspolitikk. Det er bare aa se paa partiets Europapolitikk.

  • undrende

   Klodrik,

   Du får gjerne fortsette å stemme på dem du vil i landet.
   Det er imidlertid viktig å stemme på et parti som kan få til noe.
   En stemme på Demokratene, er en stemme på en illusjon.

   • Klodrik

    Og hva i all verden kan Frp faa til paa innvandringspolitikken i regjering med Hoyre, KrF og Venstre. Ingenting.

 • Vidar

  SELVSAGT er også vel-etablerte innvandrere motstandere av dagens norske innvandringspolitikk! OG kanskje de som SELV har vært i en innvandrer/asylsøker-situasjon har lettere for å forstå og se den GALSKAPEN norske myndigheter bedriver?
  Forøvrig er det vel ene og alene MUSLIMSKE innvandrere som digger dagens norske politikk, som profitterer mest på den – og som utgjør det vesentlige PROBLEMET med innvandring til Norge og Europa.
  Indere, som denne nyvalgte FPU-formannen, har da aldri vært noe stort problem i Norge…?

 • Johan

  Det er vel litt merkelig å kalle innvandringspolitikken «løssluppen». Som kjent har det vært innvandringsstopp lenge. Om dere var motstandere av svenske og polske gjestearbeidere ville jeg forstått det, men nordmenn med pakistansk bakgrunn på andre og tredje generasjon derimot.

  • Terje

   «Om dere var motstandere av svenske og polske gjestearbeidere ville jeg forstått det, men nordmenn med pakistansk bakgrunn på andre og tredje generasjon derimot.»

   Med en begrepsbruk som «svensk gjestearbeider …» viser du at du ikke tilhører det norske folkefellesskap.

   I det europeiske folkefellesskap, som nordmenn er en naturlig del av, inngår både svensker og polakker.

   Det gjør aldri en pakistaner.

   • arifkarim

    «I det europeiske folkefellesskap, som nordmenn er en naturlig del av, inngår både svensker og polakker.»

    Siden NÅR ble Europeer en egen identitet? 😀 Det finnes ingen folkfellesskap mellom europeere. To av verdenshistoriens største kriger begynte blant europeere, og til tross for EU-tvungen-samarbeidet viser denne såkalte «UNIONEN» sprekker allerede med Hellas, Irland og Spania som konkursstater 😀

    • Postman Pat

     Du demonstrerer gang på gang ettertrykkelig at du hverken er norsk, nordisk eller europeer. Og det kommer du heller aldri til å bli. Mentalt befinner du deg i en annen verden.

     • arifkarim

      Jeg er ikke et primitiv menneske som TRENGER en gruppetilhørighet for å overleve. Dere primitive tullinger har ikke vokst opp siden nazi-tiden. Hva er en europeisk identitet? Er det massemorderen og terroristen Anders Breivik? Er det incestmesteren og overgrepskonge Josef Fritzl. Torturguru og menneskeeksperimenterings-ekspert Josef Mengele? Jeg er dritt lei av hvordan dagens mennesker enda trenger en GRUPPE de kan assosiere seg til… Hvor mange nordmenn vil assosiere seg med Breivik? 😀

      Ja, jeg er verken pakistaner, asiater, europeer eller noe annet kategori dere har diktet opp. Jeg er bare et menneske med mine egne meninger. Så skam deg. Hva jeg kommer til å bli eller ikke kommer til å bli er ikke din oppgave. Idiot!

      • Vidar

       Det er ikke «primitivt» å føle tilhørighet, Arif! Det tyder derimot på en viss sosial utvikling…
       Og det er ganske naturlig å føle mer tilhørlighet med folk man har noe til felles med. Hva mener du nordmenn har til felles med f.eks. pakistanere…?
       Forøvrig er det jo ganske symptomatisk for innvandrere at dere overhode ikke kan forstå hva VI oppfatter som identitetsskapende 😉

       • Terje

        Nei, alle har en gruppeidentitet, bare spør en antropolog, en etnolog, en sosiolog eller en historiker. Det er ikke noe som skiller så mye etnisitet. Selv føler jeg ikke noe som helst samhørighet med pakistanere. Faktisk det stikk motsatte.

  • Vidar

   «Som kjent har det vært invandringsstopp lenge», skriver «Johan». Men der tar han jo totalt feil! Vi hadde et stortingsvedtak, en vedtatt «lov om innvandringsstopp», vedtat i 1975 – MEN ALDRI SATT UT I LIVE! Kommnde regjeringer og Stortng gjorde aldri jobben sin, men trenerte og ignorerte dette stortingsvedtaket, helt til vedtaket offisielt blei satt til side av ANDRE lover og vedtak…
   Og det mest «løsslupne» ved dagens (og de siste 35 års)innvandringspolitikk, er vel MANGELEN på politikk! Det FINNES jo ingen «politikk» når det gjelder innvandring til Norge! INGEN prognoser over verken antall eller kostnader, ingen tanker om hvor mange vi ØNSKER – eller KAN – ta imot, ingen «beredskapsplaner» for verken skole, helsestell, boligbygging eller VEIbygging for den saks skyld… Norge mangler FULLSTENDIG politikk vedr. innvandrng. Da blir virkelig det å «la dem komme, la dem bli» i sannhet»løssluppent»!

 • Anonym

  Noen som kan tenke seg negrer som partiledere i Japan? En neger som står på en talerstol og sier ‘vi japanere’? Selvfølgelig ville det vært helt utenkelig.

 • Anonym

  Noen som kan se for seg negrer som partiledere i Japan? En neger som står på en talerstol og sier ‘vi japanere’? Tror alle innser at ville det vært helt utenkelig.

 • Anonym

  Sex Trafficking of Dutch Girls by Morrocan «Lover Boys» (Viewer Disc.Adviced)