Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Lasermannen var jødehater

Peter Mangs er tiltalt for å ha drept tre mennesker, og for å ha stått bak drapsforsøk på over 20 mennesker i Malmø, flere av dem med innvandrerbakgrunn,  ved 12 forskjellige anledninger i løpet av syv år. Nå har rettssaken startet. I en artikkel i Aftenposten fremgår det at han ikke bare var negativ til innvandrere. Han delte også mange av de muslimske innvandrerne hat mot jøder.

Om Hitler skriver 40-åringen at han personlig hadde hatt det bedre i hans samfunn, skriver Aftenposten, som også forteller at den mistenkte drapsmannen har ført en liste der kjente svenske jøder og jødiske foretak i Sverige er kartlagt.

På datamaskinen til Mangs er det funnet en tekst om at den ariske mannens naturlige tilstand er aggresjon, og at det er jødene som har lært den hvite mannen at aggresjon er et problem, skriver avisen.

Mangs skal også, ifølge Aftenposten, ha sagt at alle psykologiske diagnoser er jødiske forsøk på å hemme den hvite mannens naturlige utvikling.

14 comments to Lasermannen var jødehater

 • Johan

  Mens Breivik var Israel-venn, hvorfor skriver dere ikke det? Hva med å også vinkle ting litt kritisk mot dere selv og deres egne?

  • Det er alvorlig når man hater noen. Det er ikke alvorlig dersom man elsker et land. Det er helt uten relevans hva breivik mener om Israel, norsk helsevesen eller norske bilavgifter.

   • arifkarim

    «Det er alvorlig når man hater noen. Det er ikke alvorlig dersom man elsker et land.»
    Så jeg okkuperer ditt hus, og sier det ikke er alvorlig når andre kommer på besøk til MITT (ditt) hus 😀

    «Det er helt uten relevans hva breivik mener om Israel, norsk helsevesen eller norske bilavgifter.»
    Breivik var en sionistelsker. Og som andre millitante sionister utførte han terroraksjonen 22. Juli i tråd med sionistenes terroraksjon 22. Juli 1946:
    http://en.wikipedia.org/wiki/King_David_Hotel_bombing

    «“So let us fight together with Israel, with our Zionist brothers against all anti-Zionists, against all cultural Marxists/multiculturalists.”»
    Anders Breivik
    http://www.thedailybeast.com/articles/2011/07/25/norway-shooter-anders-breivik-s-zionism-in-line-with-pro-israel-european-right.html

    Så israels kjærlighet er ikke bare kjærlighet men HAT for alle andre også som er imot Israel :D. Typisk!

    • Konspirasjonsteoretisk vrøvl. Breivik angrep 22.juli fordi han håpet på å treffe Gro Harlem Brundtland på Utøya den dagen, ikke fordi King David Hotel ble sprengt i luften på samme dato mange år tidligere.

    • Anonym

     Så er den mannen våknet igjen. Israel og han går i «fistel».

   • Postman Pat

    «Det er helt uten relevans hva breivik mener om Israel, …»

    Det er det. Men du kan ikke forvente noe annet av en person uten kulturell ballast. Det er journalistenes mentale forsøpling av det offentlige rom, som gjør at slike analogier i det hele tatt kan benyttes.

    Og endatil anses som veldige vektige «argumenter» av de som bruker dem.

   • Johan

    Hvorfor er det irrelevant? Det blir jo det samme som å si det er irrelevant hva folk som ikke er på «deres side» mener om saker og ting. Tvert imot synes jeg det er veldig interessant at en mann som på mange måter minner ekstremt om gamle nazister i dag går inn for staten Israel. Har det skjedd noe de siste årene som muliggjør det? Vi vet jøder som er mot Israels okkupasjon hetses og kan bli kalt «selvhatende jøder» og lignende, i dag framstår mange jødiske Israel-venner som antisemitter nærmest. Det er også underlig at kristenkonservative i USA, kjent for sin antisemittisme, har gått inn i en allianse med Israel. Det ser mørkt ut for staten Israel, moralsk forfall og fortsatt okkupasjon, ingen vilje til løsning.

    • Breiviks massemord hadde ingen sammenheng med hva han mente om Israel, eller bensinspriser, eller norske helsevesen. Derfor er det i denne sammenhengen helt irrelevant.

  • Tempelridder

   Breivik er en saklig mann, som kritiserer sine motstandere ut fra hva de står for og ikke for deres bakgrunn. Alle grunnleggerne av kulturmarxismen (Frankfurt-skolen) var jøder, men Breivik gjør ikke noe nummer av det, for Breivik er det kulturmarxistenes ideologi og ikke deres jødiske bakgrunn som er saken.

 • Anonym

  arifkarim og Breivik er like sinnsyke begge to. Den ene kunne vi ikke unngått for han er norsk, men pakkisen arifkarim hører til i Pakistan ikke i Norge. En dag skal han ut med enveisbillett.

 • Liv

  Jeg synes det er drøyt og kalle afrikarim for sinnsyk. Mannen er hverken mer eller mindre sinnsyk enn andre norske moderate muslimer. Mannen skal ha all ære fordi han er ærlig og sier rett ut hva han mener. Hans oppfatninger er nok ganske gjengs blant «norske muslimer.

  • Postman Pat

   «Jeg synes det er drøyt og kalle afrikarim for sinnsyk.»

   Det kan godt hende. Men når du leser sånt som dette,

   Postman Pat
   14. mai 2012 at 16:33 · Svar

   Respekt er ikke noe du kan kreve. Det er noe du må gjøre deg fortjent til.

   En som oppnår respekt med trusler har ikke oppnådd annet enn forakt.

   arifkarim
   14. mai 2012 at 17:08 · Svar

   Bravo! For en klok man du er! Er det derfor flere og flere etnisk norske barn ikke respekterer sine egne biologiske foreldre, fordi foreldra har ikke FORTJENT seg til den respekten foreldra skal ha? Det er tross alt foreldra som FØDTE barna

   Da skjønner du at arifkarim er representant for mennesker det ikke er mulig å ha en fornuftig meningsutveksling med. Enda mindre sameksistere med sosialt.

   Vestens relasjon til muslimer burde i høyden begrense seg til diplomatisk kontakt.

   • Postman Pat

    Siste setning ble ufullstendig.

    Sånn:

    «Vestens relasjon til muslimer burde i høyden begrense seg til diplomatisk kontakt med de landene muslimene hører naturlig hjemme i.»