Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Bygger kjempemoske i jødisk område

Ikke før har debatten roet seg etter planene om å bygge et islamsk senter på Manhatten, i nærheten av Ground Zero, så dukker det opp en ny kontrovers rundt en planlagt moske i New York. Nå vil amerikanske muslimer bygge en kjempemoske i Brooklyn, av alle steder midt i et jødisk område. Bak moskeen står Det Muslimske Brorskapet. Planene har ført til protestaksjoner.

Se reportasjen fra CBN her:

httpv://www.youtube.com/watch?v=sTjgK304YgI

6 comments to Bygger kjempemoske i jødisk område

 • eplejuice

  «The first thing the West must understand concerning the concept of the caliphate is that is it somewhat of a blank canvas for Muslims. To the Muslim socialist, it is through the caliphate that a socialist utopia will become a reality. For the moderate Muslim, it is in the idea of the caliphate a tolerant Muslim empire will arise. For the radical Muslim, the caliphate is the means by which Islam will arise to supremacy in the earth. The point is that the dream of reviving a caliphate is a world-wide ranging vision and is certainly not restricted to radicals»

  Som en strukturell organisme mangler islam på ingen måte finansiell støtte fra oljerike arabiske nasjoner. Det står som en absurditet, men også som et monument over enestående dumhet og ignoranse når vi ser at den norske stat støtter elementer som opplagt vil true den eksisterende verdens- og samfunnsorden. Dette gjelder i Norge, men og i Midtøsten hvor «palestinerne», den såkalte spydsspissen i islamsk jihad mot den sekulære israelske staten, blir overøst med norske skattekroner mot manges vilje. Dette er uhørt liksom det og er uhørt at islam får utbre sine demokrati-, menneske- og religionsfiendtlige vyer, ideer og praksis
  like inn i vårt lands midte. At Islam nå skal sidestilles med kristentroen i Grunnloven viser til fulle hvilke kultur- og religionshistoriske autister som kaver seg frem på veien mot analfabetismen. Det er bare å gi seg ende over ledere og det norske folk som har stemmt frem de dårligste emner landet har sett i
  historisk nyere tid.

  • Anonym

   @eplejuice

   Bravo!!! godt kommentert

  • Anita

   Jeg er helt enig i det du her sier, «eplejuice». Noe som jeg gjerne vil legge til. Mange av våre politikere er av den tro at bare de prater lenge nok, viser nok åpenhet, bygger moskeer til dem, vel da er vi likeverdige.

   De få ting jeg har lest i Quran er meget anti kristne og jøder. Likeverdige…tviler sterkt på det…. dessverre.

 • Johan

  Sionistene har bygget en såkalt «jødisk stat» i et muslimsk område, mye verre spør du meg.

  • Anonym

   @johan

   ærlig talt
   hvordan kan du kalle dette området (israel)
   for muslimsk område?

   jødene var jo der i århundrer før muhammed var så mye som påtenkt

   merk deg
   intet våpen som smies mot dette folk skal ha fremgang

  • Anonym

   Du Johan eller hva du heter, jeg tror ikke du er døpt i kirken vår. Du vet at Vårherre ikke velsigner de som ikke velsigner jødene. Jeg er glad jeg ikke er i dine sko, men husk det er mulig å snu.