Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

England under forandring

En familiefar i Blackburn sender sin datter på skole i et annet distrikt. På skolen i nærmiljøet er engelsk i ferd med å bli andre språket, kanskje ikke inne i klasserommet, men i alle fall i skolegården. Nå flytter etniske briter ut av bydelene som domineres av innvandrere. En annen engelsk by, Luton, har totalt endret karakter de siste årene. Se disse videoene:

httpv://www.youtube.com/watch?v=_X1W4V6lciU

httpv://www.youtube.com/watch?v=ITYul18uP1Y

45 comments to England under forandring

 • Anonym

  MUST SEE! Paul Weston, chairman of the British Freedom Party, offers a scathing condemnation of the wall of silence erected in the interests of «community cohesion,» a modern verbal concept invented by the liberal elites who think it is better that the indigenous population remain unaware of the horrifying abuse carried out by «good» Muslims living in Britain. http://britishfreedom.org/

  httpv://www.youtube.com/watch?v=bJYZwi7h-SY

 • Terje

  For Jan Simonsen er dette en uunngåelig utvikling, og skal vi tro ham er den beste løsningene på disse små gnisningene å omgås muslimer og negre på en vennlig måte slik at de ikke blir sinte eller radikaliseres.

  Det å stenge reven ute fra hønsegården og, frata den nøkkelen (statsborgerskapet) til hønseburet er jevngodt med gasskamre.

  • Det er ikke helt nøyaktig referert. Vi kan forhindre, eller i alle fall utsette, et muslimsk flertall i Norge, gjennom en strengere innvandringspolitikk mot personer fra muslimske land, kombinert med en økt innvandring fra land i vår egen kristne kulturkrets. Men alle demografiske undersøkelser viser at det går mot et muslimsk flertall i Norge før eller siden. Det viser også undersøkelsene fra Statistisk Sentralbyrå, og det vil skje selv med en total innvandringsstopp.

   • Anonym

    Har du noen linker til disse demografiske undersøkelsene du referer til?

    • Terje

     @Anonym

     Jan har rett mht. demografien. For dersom innvandrerne har høyere fruktbarhetstall enn nordmenn så er det bare et spørsmål om tid før de vil komme i flertall. Det er enkelt å beregne. Usikkerheten ligger i om høye fruktbarhetstall vil holde seg for innvandrerne. Jeg tror det.

     • Anonym

      Jeg håper virkelig Simonsen legger ut om dette når han skal vitne i ABB-rettsaken.

      «Det er uungåelig at muslimer blir i flertall i Norge i fremtiden»

      – Jan Simonsen, tidligere stortingspolitiker

   • Klodrik

    Hei Jan. Dette med at du onsker deg mange folk fra Ost-Europa er ikke nodvendigvis saa hakkende galt. Jeg tror ogsaa man hindrer et muslimsk flertall paa den maaten. Men naar du foreslaar dette maa du vaere helhetlig. Du tar ikke i betraktning at en storinvasjon av Ost-Europeere vil fore til press paa nordmenns arbeidsplasser. Vi vet alle at det som skjer da er at nordmenn sparkes pga det hoye lonnsnivaaet og inn med polakker som godtar daarlige arbeidsavtaler. Som liberalist synes du kanskje dette er helt ok. Men du har jo sittet i justiskomiteen for Frp og vaert partiets justispolitiske talsmann og jobbet beinhardt mot kriminalitet i samfunnet. Jeg frykter at din liberalistiske holdning med at man bare skal ta inn polakker, sparke nordmenn og ta i fra egen befolknings inntekt og verdighet vil fore til mer kriminalitet. Og dere liberalister vil jo heller ikke at folk skal ha rett paa trygd. Naa vet jeg ikke om du mener det. Men en typisk liberalist unner ikke folk sosial trygghet.

    Ogsaa kan sikkert enkelte si at da bare styrker vi politiet hvis folk blir kriminelle. Det hjelper ikke et kvekk naar folk blir desperate. Jeg frykter desverre at ditt forslag med aa fylle opp landet med disse Ost-Europeerne vil gjore den norske grasroten til en underklasse.

    Og en ting til Jan. Hvorfor er det akkurat fra Ost-Europa du vil ha folk fra, hvorfor ikke Vest-Europa?

    • Nå er det jo kun 3,5 prosent arbeidsledighet i Norge. Lavest i Europa. Selv om EØS-avtalen har eksistert i mange år. Arbeidstakere fra andre EØS-land har krav på samme lønn som norske arbeidstakere, og vil derfor ikke presse lønningene nedover. Vi har heldigvis sterke fagbevegelser i Norge. Dessuten stiller de ofte lengst nede i køen når de søker om jobber på grunn av språkproblemer. Men heldigvis har Norge bruk for dem, siden det er mangler på arbeidskraft i enkelte bransjer. Og når de først har bosatt seg her vil de bidra ti økt etterspørsel etter varer og tjenester, og dermed skape behov for nye arbeidsplasser.

     • Klodrik

      Hei igjen Jan Simonsen. Jeg likte faktisk svaret du ga meg her. Du har ikke den samme holdning som Kristin Clemet og den gjengen der. Det er helt greit for meg at polakker jobber i Norge. Det eneste jeg er opptatt av er at nordmenn ogsaa skal ha et yrke aa gaa til. Og at folk skal fole trygghet og ha det godt. Det gjelder ikke bare oss arbeidstakere. Det gjelder ogsaa arbeidsgivere og trygdede. Derfor er jeg motstander av arbeidsgiveravgiften foreksempel.

      Men jeg frykter en regjering der Hoyre og Venstre er med. Frp og Krf er til aa stole paa. Men ikke de to andre.

      EOS standpunktet ditt er jeg delvis uenig i. Men den dabatten kan vi ta en annen gang. Naa er det middag.

     • Terje

      Et land kan ikke mangle arbeidskraft

      Jeg har forsøkt å si dette i mange år, men for døve ører. Et land har den befolkningen det har, og med det den arbeidskraften det behøver. Det kan oppstå knapphet på arbeidskraft i en høykonjunktur, og ditto mangel i en lavkonjunktur. Men aldri mangel.

      Et land utvikles økonomisk ved knapphet på arbeidskraft fordi innbyggernes tvinges til innovasjon. Nye tekniske løsninger, jobbe smartere, mer effektivt slik at produktiviteten øker. Arbeidskraften (den tilgjengelige) allokeres til de mest lønnsomme sektorene. Det er en en slik utvikling som har dannet grunnlag for vår velstand i Europa, samt en veldig konkurranse landene imellom.

      Hvis man tenker seg tilbake til den gangen vi hadde bomullsspinnerier, og flytter dagens stammehyl om «mangel på arbeidskraft» tilbake til den tiden, så kunne vi i prinsippet fortsatt hatt spinnerier, for etterspørselen etter billig arbeidskraft ville aldri tatt slutt, og ingen utvikling ville funnet sted.

      Dagens innvandring har satt lønninger og sosiale rettigheter under et betydelig press selv om alle formelt omfattes av det samme stillingsvernet og de samme minstelønningene. Virkeligheten er dog en helt annen. Det vil alltid dannes en markedslønn uansett hvilke lover og regler man har. Det er det vi nå ser materialisere seg.

      Blir vi rikere av innvandring? Nei! Som HMA sier til e24:

      Poenget et at dagens norske innbyggere ikke blir rikere hvis det kommer flere innbyggere. Bruttonasjonalprodukt vil øke, mens bruttonasjonalprodukt per innbygger ikke vil det.

      • Terje

       Det kan oppstå knapphet på arbeidskraft i en høykonjunktur, og ditto knapphet i en lavkonjunktur. Men aldri mangel.

      • Dette har du sikkert mye rett i. Når jeg skrev om «mangel på arbeidskraft» så mente jeg selvsagt innenfor enkelte yrker. Det er fordelen med et fleksibelt arbeidsmarked der arbeidskraften kan bevege seg over landegrensene. Når vi har mangel på en yrkesgruppe vil vi kunne få dekket behovet med arbeidere fra et naboland, og omvendt.

       • Terje

        Jeg har aldri sett dokumentert (med seriøs forskning) at fri flyt av arbeidskraft lønner seg samfunnsøkonomisk (eller på andre måter er gunstig). Har du? I så fall vil jeg gjerne at du henviser til forskningsrapporter.

        Norge har tradisjonelt hatt et (minimalt) arbeidsutbytte med Sverige i den forstand at man har tatt hverandres «topper». Det har vært gunstig for denne utvekslingen har (stort sett) vært temporær. Den har heller ikke medført friksjoner av noe slag.

        Og bare for å gjenta meg selv:

        Ingen velferdsstater tåler stor innvandring. Det fører uvilkårlig til sammenbrudd selv om det tar en viss tid. Det er godt dokumentert i forskning. Les feks. Milton Friedman. Han var liberalist men også realist.

   • arifkarim

    «Men alle demografiske undersøkelser viser at det går mot et muslimsk flertall i Norge før eller siden.»
    Kilde takk? Det går mot et innvandrerflertall i Oslo om noen tiår ifølge SSB sine kilder men ingen av disse sier noe om innvandrerflertall i HELE landet.

 • Henry

  At muslimene blir et flertall her i Norge om noen år vet da de fleste av oss. Det er ikke noe vi kan stoppe, og siden vi har valgt de politikerne vi har valgt, er det vårt eget ansvar at det har blitt slik. Nå nå må vi bare prøve å gjøre det beste ut av det, men hvordan?

  • Klodrik

   Helt enig Henry. Godt skrevet. Det dummeste vi kan gjore er i hvertfall aa trakke ned egen befolkning.

  • Det er omtrent det jeg mener også. Vi må forsøke å bremse utviklingen så godt vi kan, og samtdig gjøre det beste ut av den situasjonen vi er havnet i, og det er å bidra til at muslimene blir best mulig integrert, gjennom å behandle dem som det de er: Våre medmennesker, naboer, arbeidskammerater og venner. På den måten kan vi forhindre en radikalisering av det muslimske miljøet.

  • arifkarim

   «At muslimene blir et flertall her i Norge om noen år vet da de fleste av oss.»

   Det er ingen kilde som kan påvise dette. Ja det blir en innvandrerflertall kun i Oslo om noen tiår, med eller uten mer innvandring, men at hele norge bli overkjørt av innvandrere er tullball!

 • NEI NEI NEI. Istedet for og godta at dette landet på sikt blir overtatt av fremmede,og gjort til et muslimsk rottereir med store mengder negre,arabere og asiatere,så bør rett og slett kaste ut/utvise okkupanter som ikke har noen reele tilknytninger til den orginale befolkningen.Det bør være enkelt og finne lover som gjør at man kan gjennonmgå og annulere utdelte statsborgerskap.

  • Klodrik

   Synes du det virker realistisk? Ditt forslag er faktisk et lovbrudd. Norsk lov maa baade du og jeg rette oss etter.

   • Terje

    Ja, med hjemmel i norsk lov skal man begå etnisk og kulturelt selvmord uten å mukke. Jeg kan ikke hjelpe for det men jeg synes en slik holdning hører bedre hjemme hos beboerne på et asyl enn dem som fritt kan bevege seg ute i samfunnet.

   • Mitt forslag er faktisk et mye mindre lovbrudd,enn hva de folkevalgte landssvikerne driver med.Og dessuten så bør man ta de nødvendige grep man kan,dersom det kan berge vårt folk og fedreland. Jeg kommer aldri til og respektere disse inntrengerne som fullverdige statsborgere,men som svindlere.Folk som har høstet av lovbrudd begått av landssvikere.Der heleren er like god som stjeleren.Og at man skal legitimere lovbrudd,bare fordi at man snakker om og tilegne seg et norsk statsborgerskap man ikke skal ha.Vis jeg svindler en bank for flere titall millioner,ved hjelp av utro og illojale bank folk.Og pengene er allerede betalt ut til meg,er det så at jeg skal beholde dem da?

    • Klodrik

     Det er ingen landsvikere i Norge (bortsett fra Breivik). Vi lever i et demokrati.

     • Norge er så til de grader gjennomsyret av landssvikere. Man snakker ofte om muslimer som setter koran høyere enn norsk lov.Men fy fadern,man har my råttenskap her i Norge også,der folk setter lojaliteten til Arbeiderpartiet(også andre partiet)høyere enn lojalitet til sitt eget folk og fedreland.Ja,sågar høyere enn norge lover også.

      • Klodrik

       Hvorfor skal folk tvinges til lojalitet? De som du mener er landsvikere er politikere som har informert velgerne gjennom valgkamp hva slags innvandringspolitikk de onsker seg ogsaa har de blitt valgt til aa fore den politikken de informerte velgerne om at de ville gjennomfore. Hva er det som er saa svikete med det?

       • Jeg har da fulgt med relativt mye de siste årene,og sett en del valgkamp programmer.Men jeg kan ikke huske at noen av partien gikk på valg om og øke importen av negre/arabere/asiatere osv.Heller ikke at man skal gi blanke blaffen i de 30-40000 ulovlige innvandrere som man antar er i Oslo,uten støtte i verken loven eller eller diverse partiprogrammer.Og heller ikke krigføringen i Libya,har vært i noe partiprogram.I allefall ikke som jeg har sett.

 • Men når vi ser hvilken vei dette går,hvorfor tar man ikke grep.Det er masse tiltak man kan sette inn mot dette overgrepet.(1)Ikke bort statsborgerskap til folk uten etniske relasjoner til etniske nordmenn.(2) Norge bør nekte og ta i mot kvoteflyktninger.(3)Kun folk fra våre naboland,kan søke asyl I Norge(og der skal det være svært begrenset for et av landene,nemelig Russland.Vi skal ikke innvaderes av tsjetjenere,og andre utbryter reir).(4)Få inn visumplikt til samtlige land i verden,selvfølgelig et forenklet system.(5) på legg og gjør det starffbart og innføre folk uten gyldige papirer til Norge.Der man tar sikte på og gi fly,buss,tog den oppgave og holde Norge rent for uønskede inntrengere.(5) Selvfølgelig må alt EØS/Schengen avtalene bort,snarest.

 • Klodrik

  Jeg har sagt det mange ganger. Kampen mot innvandringen er tapt. Det er paa tide aa kaste inn haandkle og innse det og begynne aa debattere hvordan vil skal lose utfordringene rundt de problemene som oppstaar med den slappe innvandringspolitikken som har vaert fort.

  Andre og tredjegenerasjons innvandrere har i.h.t. norsk lov noyaktig samme rett til aa bo her som Terje, Kurt Guldvik, Klodrik og Jan Simonsen. Fordi de er fodt her, faatt personnummer og statsborgerskap.

  Dessuten ser man ogsaa holdningene hos de unge. De ser paa morkhudede innvandrere som nordmenn. Jeg har en datter paa 11 aar. I hennes klasse gaar det en svart gutt. Jeg spurte henne hvor i verden han var fra. Jentungen kikket rart paa meg som om jeg hadde stilt verdens dummeste sporsmaal, og svarte at han var jo fra Norge. Det ville ikke jeg ha tenkt naar jeg var 11aar. Jeg var faktisk redd for afrikanere husker jeg.

  Men vi skal lytte til barna vaare. De har en helt annen mentalitet enn oss. Saa denne voldsomme motstanden mot innvandring kan vi naa legge paa hylla og heller fokusere paa fremtiden.

  • Terje

   Du tar fullstendig feil. Det kommer til å ende i en gedigen konflikt. Det er dessuten ikke antall generasjoner eller antall pass som danner grunnlag for samhold. Tvert imot.

   Kom og vis meg ett eneste sted på kloden hvor etnisk, kulturell og religiøs blanding har endt bra.

   Barn er dessuten like lite fargeblinde nå som før. De svarer som forventet (opplært), men skrap litt i fernisset så får du se …

   Vil du «kjøre» Norge helt frem til et nytt Jugoslavia?

   • Klodrik

    Jeg har alltid rett. Jeg er jo norsk og best i verden.

    Forovrig synes jeg utviklingen i det tidl. Jugoslavia er positiv. Rasistene er bak laas og slaa i Haag.

  • Rolls Royce Phanton 12,8 L, 790 hk, 1700 nm.

   Fremtiden ? Hvilken fremtid blir det når
   trygdefesten for innvandrere vil vare til
   vi er bankerott ? Eldreomsorgen er et
   sorgens kapittel og en skam. Vi betaler veiavgifter, men bilene rister istykker av telehiv og hull. Måtte nettopp ut med 26000 til ny bærebro, styrekuler, stabilitetsstag og støtdempere. De fremre støtdemperne varte kun såvidt over to år siden sist de ble skiftet. Men moms skal staten ha, må vite, for de trenger penger så de kan svømme landet fullt fra den tredje verden. Klodrian er Klodrian. Ferdig meg det.

   Klodrik er en skikkelig
   klodrian

 • Postman Pat

  Hvorfor i alle dager gidder dere å diskutere med en nettaktivist fra ARS eller annen statsfinansiert virksomhet for arbeidsskye snyltere?

  KLODRIK ER EN NETTAKTIVIST.

  Prøv å få det inn i nøtta.

  Dette er en ny taktikk fra de så kalte «antirasistens» side. De har holdt på lenge på samme måte i England. Fordi de rett og slett drukner i debatter i aviser og på blogger har de lagt om stilen.

  Nå skal budskapet deres selges inn som medspiller, ikke som motspiller. Slik dere ser KLODRIK fremstår. En med sympati for Fremskrittspartiets politikk, men ikke helt. Han skal jo ha litt troverdighet. Derfor er han kastet ut. Sympatien fins forsatt. Men partiet har naturligvis ikke nok «raushet» og «toleranse» for det som er annerledes. Noe kjent med det budskapet?

  KLODRIK er ingen utenlandsnordmann. Han er en heimavla tomskalle som hamrer løs på tastaturet bak en proxy i lokalene til ARS eller et annet sted.

  PS.

  For ikke lenge siden ble en engelskmann som skriver med fullt navn i avisens nettdebatter kalt inn til fastlegen sin. Legen hans ville høre hvordan han hadde det. Han var bekymret. For som han uttrykte det:

  «Jeg har fått høre at du skriver mye rart på internett.»

  Det som slo meg da jeg hørte det er at norske myndigheter nå vil gi fastlegen utvidede oppgaver. En av endringene er at de skal pålegges å oppsøke pasienter de ikke «har sett på en stund». Bare for ordens skyld å sjekke at det står bra til.

  • Tit

   til PP

   Jeg tror ikke Klodrik er noe som helst, annet enn en syllik som er noe tørst, uten andre prinsipper og meninger, enn bekymringer for neste dram. Sikkert en av Simonsens mange tvilsomme venner og medlem av Uigurervennene.

   • Terje

    Jeg tror ikke Klodrik er noe som helst, annet enn en syllik som er noe tørst, uten andre prinsipper og meninger, enn bekymringer for neste dram.

    Hehe, veldig treffende. Men prinsippene er det nok så som så med.

 • Klodrik

  Hahahahaha. Jeg ler meg i hjel. Stakkars folk. Men haaper dere alle faar en hyggelig 17.mai.

  • Klodrik

   Det vil si, jeg ler av Terje, Postman Pat og Tit. Naa skal det feires i hawaii skjorte under et palmetre. Langt fra Noreg.

   • Postman Pat

    «Langt fra Noreg.»

    Synd at datteren din på 11 ikke har anledning til å være sammen med deg på 17. mai. Men hun har det sikkert hyggelig sammen med sin «norske» klassekamerat. Han med afrikansk bakgrunn du fortalte oss om.

    • Klodrik

     Ja da kan jeg informere deg om at de har hatt en fin nasjonaldagsfeiring begge to samt de andre barna i 17.mai toget. Og slik skal det jo vaere. 17.mai er jo forst og fremst barnas festdag. I vaare moderne tider har vi mobiltelefon uten antenne, internett, skype og videokonferanselosninger.

 • Politisk U

  Helt enig med Terje i hans beskrivelse av såkalt mangel på arbeidskraft, men vil gjerne legge til noe.
  Masseinnvandringen har gjort det norske samfunn til et brutalt sorteringssamfunn. Det ført til massearbeidsledighet og stigende fattigdom blant etninske norske.