Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

17.mai feirer vi menneskerettighetene

I dag feirer vi vår Grunnlov, en Grunnloven som verner om grunnleggende menneskerettigheter. Frihet og toleranse må bli de mest grunnleggende verdiene i det nye århundre, slik de var det for Grunnlovsfedrene, mener Demokratenes leder Kjell-Arne Sellæg. «I dag er disse grunnleggende verdiene under press, blant annet fra radikal islam,» fremhever han, og har ellers disse tankene på Norges frihetsdag:

«Privat eiendomsrett er et umistelig gode og nødvendig å verne om dersom vi skal beholde vår personlige frihet og uavhengighet, og oppfylle det kristne forvaltningsansvaret for våre ressurser.

Også kristendommen fremhever privat eiendomsrett som en vesentlig verdi. I Luthers katekisme forklares budet ”Du skal ikke stjele” på denne måten: ”Vi skal frykte og elske Gud, så vi ikke tar penger eller gods fra vår neste eller narrer noe fra ham, men hjelper ham til å berge sin eiendom og bedre sine kår.”

Det er ingen tilfeldighet at sosialister til alle tider har angrepet privat eiendomsrett. De vet at uten privat eiendomsrett finnes det heller ikke personig frihet. Uten privat eiendomsrett blir staten allmektig. Personlig frihet er kanskje den viktigste av alle verdier

Ettersom alle mennesker er ulike kan vi ikke skape et samfunn med størst mulig lykke til flest mulig mennesker, uten å respektere ulikheten, og dermed enkeltmenneskenes rett til selv å velge retningen for sine liv, og ta ansvaret for det. De islamistene som i dag truer våre verdier, respekterer ikke ulikheter, og heller ikke ytringsfrihet eller trosfrihet. Derfor må vi fortsette kampen mot islmistenes ideer, og på den måten hegne om vår egen Grunnlov og sloss for våre verdier.»

httpv://www.youtube.com/watch?v=EU2Mn6-D-Sg

httpv://www.youtube.com/watch?v=DoP10L6pqWk

httpv://www.youtube.com/watch?v=AHbk1yuTnLc&feature=related

42 comments to 17.mai feirer vi menneskerettighetene

 • Det beste man kan gjøre for og verne om Norge,og grunnloven.Er og få inn en lov SNAREST som sier,at ingen uten etniske relasjoner skal kunne få utdelt norsk statsborgerskap.Og det bør snarest også inn i DEMOKRATENEs partiprogram.

  • arifkarim

   Så ifølge deg kan nordmenn heller ikke få noe statsborgerskap i andre land heller, siden nordmenn har INGEN etniske relasjoner til noe annet land enn NORGE? DUUUUST!

 • mollie

  Visste ikke helt hvor jeg skulle skrive dette. Ville bare ønske deg god bedring i kampen mot kreft. Du vinner hver gang, denne er ikke annerledes 🙂

  • Mange takk for det. situasjonen ser bra ut. Kreftsvulsten er operert vekk i sin helhet, ser det ut til. Og det er ikke påvist noen spredning. Så jeg mener selv at jeg er kvitt kreften, men siden den kan komme tilbake er det en fem års kontrollperiode før legene friskmelder en kreftpasient.

 • Ole

  Det hjelper jo lite om man har eiendomsrett dersom det er muslimer som styrer.
  Det ser man jo f.eks i Egypt hvor Kristne ikke får bygge nye kirker eller reparere de gamle uten spsielle tillatelser.

  For de som også kjenner til Dhimmireglene(slavereglene) under islamske styrer, så kunne slavene ha eiendomsrett men hadde veldig lite personlig frihet.
  https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/dhimmi

  Så Eiendomsrett har ingen betydning hvis man ikke har demokratisk styre hvor alle sidestilles likt.

  Det vil man ikke lenger ha når muslimene er mange og sterke nok, og de vil allerde ha overtaket når de har ledere nok til å styre de andre innvandrings getoene som nå bygges opp.

  Nye sjokktall fra Oslo:
  http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=41&tekstid=5620

 • 17 mai feirer vi nå at Grunnloven

  – smuldrer bort !

 • Den viktigste menneskerettighet et menneske har, det er vel at han har rett til å leve i ro og fred, og ikke minst ha sitt land i fred for inntrengere, kriminelle og annet pakk som vil inn her og ødelegge fedrelandet? Kan ikke se at Demokratene og Kjell-Arne Selægg er så altfor mye opptatt av slikt i praksis. Men man kan jo lire av seg noen fraser om det eller det andre ting, men så dypt tror jeg ikke det stikker!

 • Jeg har ikke lyst til å feire 17.mai lenger. Jeg har alltid feiret 17. mai selv i utlandet, men i dag lar jeg det være. Norge har blitt et trist land med mange problemer, og derfor blir 17. mai en dag som alle andre for meg.

 • Klodrik

  Gratulerer med dagen til hele Norge fra selveste Klodrik. En spesiell hilsen til alle landets barn.

 • Postman Pat

  17. mai er innvandrerne og journalistenes dag.

  • Terje

   Du glemte okkupantene. Det er i høyeste grad deres dag også. Det er ingen grunn til å feire denne dagen lenger slik jeg ser det.

 • Ser allerede en del av landssvikerne går rundt i bunadsklær og later som de er grunnlovens beste ambasadører.Ja,i dag hyller de grunnloven,men i morgen begynner vel jakten på og få grunnloven forandret.Eller rettere sagt,tilpasset sine svik.Det er direkte trist at Norge styres av slike hyklere,som ser på grunnloven som noe som skal skreddersys slik at de folkevalgte svikerne lettere skal kunne få herje på med sine lek med ilden politikk.Det være seg EU medlemskap,eller islamisering av fedrelandet.Det skal vel også holdes diverse taler,der man later til og hylle grunnloven.Frekkheten skal vel ut i full blomst,også på 17 mai.Til lykke med dagen,alle sammen.Hipp hipp hurra.

 • Harald

  Demokratene viser igjen sitt tafatte ansikt.Ikke et eneste ord om det norske folk på VÅR nasjonaldag.På denne dagen hvor vi kunne å kjempet fot NORGE og det norske folks eksistens,kommer Demokratene trekkende med
  privat eiendomsrett.Privat eiendomsrett er vel og bra,men det er ikke det vi feirer 17 Mai.Da feirer vi det nasjonale FELLESKAPET,Norge og Nordmenn.
  «Frihet og toleranse» kommer Demokratene trekkende med.
  Frihet og toleranse for hvem ? Dette bli bare intetsigende svada som hvem som helst kan slutte seg til.»Norge for nordmenn» burde vært ordene til et politisk parti på 17 nde Mai.Nei til EU og EØS.
  Demokratenes leder sier at de vil respektere ulikheter,
  men samtidig vil de fortsette kampen mot islamistiske ideer.Dette henger ikke helt på greip.
  Dessuten er det tydelig at Demokratene bare vil bekjempe islamistenes ideer,ikke et or om at man vil stanse innvandringen eller islamiseringen.
  Det er fortsatt bare Kristent Samlingsparti (KSP) som har program festet at de er imot både innvandring og islamisering.

  • @Harald
   Du har rett i mye du sier om Demokratene. Allikevel skal vi huske på at den nye partilederen hadde 30 års fartstid i SV før han kom med i Demokratene. Det han skriver er ikke ført i pennen av ham selv. Han har vel en såkalt «spindoktor» som skriver det han publiserer. Det er ting jeg har erfart som gjør at jeg ikke tror på noe han verken sier eller gjør. Og tro meg, jeg vet hva jeg sier. Jeg er en av de som er blitt ekskludert fra Demokratene. For min egen del er det fordi jeg har gått i rette med ham og avslørt ham. Dette tåles ikke i det nye kaderstyret i Demokratene.

 • Anonym

  Jeg har ikke lyst å feire 17-mai lenger,
  når SSB viser at det er påtenkt at nordmenn
  skal bli minoritet i Norge.
  17. mai er en trist dag, i et trist land.

  • Terje

   I følge Jan Simonsen er det uunngåelig at nordmenn kommer i mindretall, passutstedelse, menneskerettigheter og den slags tatt i betraktning. Hans råd er at du omgås okkuperende muslimer og negre med vennlighet. Da blir du i det minste ikke slått ihjel.

 • Rockman

  I fjor sendte vi ei negeresse til MGP, og i år en muslim. Dette må jammen være en fin måte å vise vårt forbannede flerkulturelle land på til resten av Europa. De sitter vel rundt omkring og lurer på om det ikke allerede er et flertall av ikke vestlige innvandrere i Norge?

  Mvh.

  Rockman

  • Alle norske statsborgere kan selvsagt delta i Melodi Grand Prix, og dette var den personen som vant. Også Alexander Rybak er annengrenerasjon innvandrer. Men vi var da stolte over ham da han vant, var vi ikke?

 • Yme

  Breivik er den første Norske moderne motstandsmann.

  For første gang (for Meg) har 17 Mai blitt en trist dag. Jeg hyller Norge i stillhet.

  • Og din støtte til en massedrapsmann er avskyelig, spesielt når den fremmes på vår nasjonaldag.

   • Yme

    Det er mere avskyelig at AP fortsatt får sitte ved makten. AP er større massemordere enn Breivik noen gang hadde greid å klare. 77 quislinger er ingenting i forhold til de hundretusner AP politikken har ødelagt livet til, og ikke glem alt AP politikken resulterer i i fremtiden.

    Vår Nasjonal dag har blitt en fadese. Og ett spill for korrupte politikere og naive «tysker-tøser». Min støtte til Breivik er ikke basert på drapene (slik som du i din hjerne må mene, siden du klarer å trøkke noe slikt ut av deg, det blir det samme som å bruke rasisme-kortet.))

    En araber i lusekofte er for faen ingen Nordmann. Norges frihetsdag? Det begynner å bli en vits i seg selv.

    Men du må gjerne fortsette å se verden igjennom møkkete vinduer Jan.

    God bedring etter operasjonen foresten, håper alt går bra.

    • Takk for det siste. men å fremheve Breivik som en moderne motstandsmann er og blir avskyelig, for han har jo ikke gjort noe annet enn å skrive et manifest og å ta livet av 77 uskyldige mennesker, mange av dem mindreårige, som du velger å kalle quislinger. Det Breivik gjorde var tvert imot et anslag mot fedrelandet, mot alle våre demokratiske og menneskelige verdier.

     • Yme

      Jeg mener nå han har klart ganske bra å vekke Norge fra dvalen. Selvfølgelig en veldig ekstrem måte å gjøre det på, men det hadde helt klart en massiv effekt. Det er vel ingen som støtter drapene på Utøya, men man kan ikke unngå å se resultatet.

      Slik regjeringen har drevet landet de fire siste tiår, har styrt Norge på en utrolig farlig kurs. Det var uungåelig at det ikke skulle dukke opp «ekstreme nasjonalister» som i bunn og grunn er resultatet av regjeringens egen vannkjørte politikk.

      Det måtte faktisk en Breivik til for vekke nordmenn fra A4 livet til å forstå alvoret i rettningen landet (og resten av europa generelt) beveger seg.

      Tenk så utrolig mange som har satt seg inn i politikk, ideologi, rettigheter etc, og hva som egentlig skjer med verden etter det Breivik gjorde?! Men det du godt selv.

      Jeg støtter ikke drapene Breivik gjorde, men jeg støtter grunnlaget han gjorde det på.

      JFK sa det ganske så bra : «Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.»

      Jeg vil uansett takke deg for ett forum hvor man faktisk KAN få ha sine egne meninger Å faktisk få lov til å ytre dem. Så det skal du ha en tommel opp for.

      • Jeg frykter at det Breivik har klart er kneble enhver fornuftig og saklig debatt om islamisering. Fremover kommer vi til å bli møtt med betegnelsen «din Brevik» bare vi åpner munnen mot skadevirkningene av sider ved islam. Det har jeg snakket med personer som allerede har opplevd. Dermed vil enhver debatt forstumme. For hvordan skal du forsvare deg når «din Brevik» hele tiden dukker opp i debattene.

       • Terje

        Jeg frykter at det Breivik har klart er kneble enhver fornuftig og saklig debatt (…)

        Er ikke så sikker på det. Les denne

       • undrende

        Det er desverre riktig det som Jan hevder. Tullingen Breivik har satt debatten langt tilbake med hensyn til innvandring fra Islamske land.

        Det er vel lite trolig at Norske politikere får det med seg at i Egypt begynner de Islamistiske strømninger å komme til overflaten. Vi får sikkert se det i Syria og alle de landene som såkalt frigjør seg fra tyraniet.
        Det kan hende at verden får opp øynene for at noe av det dummeste som er gjort er fjerningen av Saddam Hussain.

        • arifkarim

         saddam ble fjernet for å redde israel fra irakiske raketter. verre var det ikke.

   • Tempelridder

    Jan, ta en pause fra demoniseringen av Breivik i dag som det er 17. mai. Breivik er fortsatt ikke dømt, men forhåndsdømt og demonisert i en grad som vi aldri har opplevd maken til i Norges historie. Fra dag en i denne saken har pressen ført en så glødende hatkamanje mot Breivik at det går på rettssikkerheten løs. Norsk presse har fungert som en lynsjemobb og skapt en stemning som gjør det umulig å gi Breivik en verdig rettssak. Fornedring av den siktede slik vi har sett stygge eksempler på i denne saken, hører ikke hjemme i en rettsstat.

    • Det er vel faktisk slik at Breivik selv både overfor politiet og i retten har innrømmet hva han har gjort: Sprengt i luften mange mennesker som er blitt drept eller lemlestet, og skutt, drept, skadet og lemlestet nærmere 70 unge mennesker på Utøya. Det er vel faktisk også slik at han selv påstår at han har vært tilregnelig under disse handlingene, selv om det bestrides av mange. Faktum i saken er i alle fall ikke under debatt, og kommentarene i mediene tar selvsagt utgangspunkt i det.

    • undrende

     Man skal ha det rimelig tett mellom øra, hvis man såkalt forhånds dømmer Breivik. Det er vel ikke ofte at noe tillstår noe så sykt som det han har utført. I tillegg med så mange vitner og video beviser. Det kalles ikke forhånds dømming, men reflektert overbevisning.

 • Henry

  Hva som tildels blir skrevet her er ikke lett å fordøye . Det er ganske skremmende at noen i Norge, eller noen som kan skrive norsk, hvor de nå enn er, kommer med slike meninger, det er helt uakseptabelt. Jeg er også imot mye av hva denne regjeringen gjør, men jeg aksepterer at vi har fått mange nye landsmenn som har kommet for å bli, og derfor må vi bare gjøre det beste vi kan med hensyn til integrering og akseptans av disse menneskene. Jeg kan bare håpe at masseinnvandringen tar slutt, vi har blitt litt for snille i det siste mener jeg.

  • Yme

   Ja det er vel ganske skummelt at det finnes andre meninger der ute i verden, å som atpåtil ikke stemmer med dine egne? Huffamegdetæfalidet :p

 • Politisk U

  Til opplysning for lederen i Demokratene, siste rest av grunnloven ble avviklet når Norge undertegnet EØS avtalen. Norge har i dag ikke et eget lovverk, vi er underlagt lover og regler laget av lobister og korrupte politikere i Bryssel.
  Grunnloven skulle stå som trygghet for liv og eiendom,nå er den er avviklet.
  Det nok å se på seirerstoget til okupantene på Karl johan i dag, det ligner på tyskernes mars på samme gate 9 april 1940. Forskjellen er at den gangen stod ikke kongen på balkongen og ønskte dem velkommen.
  Dagens norske Storting og regering er å samenligne med administrasjonsrådet i 1940 som samarbeidet villig med okupantene, og dengang Berlin, nå Bryssel.
  Dagens administrasjonsråd kommer okupantene til å avsette, nå som dengang, når de føler seg sterke nok og det er ikke lenge til.

 • Rockman

  Om ca. 25-30 år, er det fare for at så mye som halvparten av Norge kan bli «Breiviker» om landet holder samme kurs som nå.

  Mvh.

  Rockman

 • Hei Politisk U! Du har min uforbeholdne støtte. Det var virkelig grusomt for en som er glad i sitt land å se dette forferdelige opptoget idag som gikk forbi slottet. Jeg tenkte at dette er nok slutten for gamle Norge. Og der sto Kongen, Dronninga,Kronprinsen og Mette Marit med en slags svart hijab på hodet, og vinket til disse inntrengerne som før eller siden vil utgjøre flertallet i landet. Og dermed sitte med makta i kongeriket. Jeg måtte virkelig klipe meg i armen, for dette var verre enn en vond drøm! Nei det var nok dessverre ikke noen drøm men virkeligheten vi fikk se. Og noe av det verste var dette korpset fra Trollhættan i Sverige og som hadde tatt med seg flere busslaster med hijab og burkakledde musklimer. Det gikk kaldt nedover ryggen min, og jeg måtte bare slå av TV og komme meg ut av huset og få puste i fri luft,for jeg holdt på å besvime. Ikke en eneste svensk gutt eller jente var med dette orkesteret til Oslo, men BARE muslimer. Hva var det disse svenskene prøvde å si oss? Var det at nå er Sverige totalt ødelagt av ei total sinnsyk islams innvandring, og nå er det Norges tur til også å gå i samme kloakken? Dette var bare grusomt, og jeg fikk virkelig åndenød. Ja dette er LANDSSVIK på meget høyt plan og som er godt planlagt og orkestrert, og som kommer til å ødelegge alt vi har av frihet, demokrati og framtid. Hva galt har vi nordmenn gjort som ikke skal få ha landet vårt i fred? ER det ikke en menneskerett å få lov til å leve i et fritt land som vi kan kalle vårt? Eller mener de virkelig at vi skal dele landet vårt med hundrevis av nasjonaliteter? HVilke land vil dette bli til slutt? Jo det vil gå i oppløsning hvor ingen har den minste nasjonalkjensle eller bryt seg om landet sitt! Ser ikke KOngen som der oppe på balkongen hvor vil ende? Hvilke tanker gjør han seg når han i timevis står der oppe? Ja det skulle jeg likt å vite! Men at Norge, slik vi kjenner det har hatt sin tid, ja det er jeg ikke i den minste tvil om. Den som tror dette vil gå seg til og ende godt, ja han er både naiv dum og uansvarlig! Stakkars våre etterkommere! De vil ikke få det særlig festlig, for dette er en STOR forbrytelse for de kommende generasjoner!!!

  • Klodrik

   Ja dette var en veldig fin artikkel som jeg la ut paa fjesboka. Det er saa godt aa se at det fortsatt finnes gode og fine folk her i verden.

 • Klodrik

  Du verden saa koslig det var aa delta paa en flerkulturell 17.mai feiring. En av de fineste opplevelsene jeg har hatt paa lenge. I fjor i Norge. I aar i utlandet. Flerkulturell feiring begge gangene. Helt topp faktisk. Og alle brukte norske flagg. Slik skal en perfekt deg vaere.

 • Yme

  Du er jo anti-hvit du Klodrik.