Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Dyrt å banne i Abu Dhabi

«Når skal vi bli ferdig med denne jævla moskeen,» spurte en britisk landskapsarkitekt sin kollega under et planleggingsmøte i Abu Dhabi. Det kostet han en bot på 8000 kroner. John Hall arbeidet med parken og rekreasjonsområdet rundt en ny moske. Etter at utbruddet hans ble overhørt av lokale muslimer ble han dømt til en måned i fengsel, subsidiert 8000 kr i bot.

Ingeniøren fortalte i retten at han mistet besinnelsen under et møte fordi prosjektet hadde sen framdrift. Han ble da meldt til politiet av sine arbeidskollegaer for å ha stilt det fornærmende spørsmålet. Han forklarte dommeren at han ikke mente å fornærme moskeen som religiøst sted, og at han respekterte islam og De Forente Arabiske Emirater. «Jeg sa det av hensyn til prosjektet fordi jeg ville at det skulle være klart så snart som mulig», sa han.

Det konservative landet har en historie med å slå ned på de mange utlendinger som bor der for usømmelig eller «uislamsk» oppførsel, skriver Daily Mail.

I 2010 ble en britisk kvinne som anmeldte en voldtekt arrestert for å ha ulovlig sex med sin egen kjæreste. Kvinnen, en 23-åring fra London, sa hun ble voldtatt av en kelner på et luksushotell etter å ha feiret forlovelsen til hennes 44 år gamle britiske kjæreste. Men da hun rapporterte den påståtte voldtekten til politiet i i Abu Dhabi ble hun og kjæresten arrestert for å ha hatt sex utenfor ekteskapet og for å ha drukket alkohol utenfor skjenkestedene.

Senere samme år ble en annen britisk kvinne arrestert for å ha hatt på seg en bikini på et kjøpesenter i Dubai. Kvinnen var i ferd med å kjøpe klær og gaver i Dubai Mall, fullt påkledd, men i en utringet topp, da hun ble tilsnakket av en arabisk kvinne og kritisert for å ha ‘avslørende klær. Kjøpesenterets sikkerhetsvakter ringte politiet, som arresterte den britiske turisten, skriver Daily Mail.

13 comments to Dyrt å banne i Abu Dhabi

 • Kjetil

  Det er dessverre alt for mange uopplyste norske ingeniører,entreprenører og arkitketer m.m som lar seg bruke til utvikling av muslimske land som ikke klarer å utdanne gode nok folk selv.

  Et tegn på stagnasjon der folk er mer opptatt av å angi hverandre for å ikke oppfylle de fascistsike lovene til den falske profeten Muhammad og hans måneavgud Allha.

  Hadde Nordmenn vist hva de er med på å støtte ved å hjelpe disse fascistene så hadde de latt være.

  Men her som alle andre steder overskygger kapitalismen og markedsliberalismen at vi alle blir slaver av et system so har til oppgave å utrydde oss.

  Når skal Nordmen og Vestens ledere våkne opp at mennesket består av Vann og Åndelighet og at begge disse faktorene er av like stor betydning for at vi skal kunne se den veien vi går mot.

  Sålenge Nordmenn har glemt din GUD(Jesus), vil vi gå mot det ustabile, det usikre og det utrygge.

  Vi er rett og slett på vei mot barbarismens tidsalder.

  Jeg håper jeg slipper unna det verste, men stakkars de som vokser opp i dag.

  • Halgeir

   Den eneste sanne Islamske lære:
   httpv://www.youtube.com/watch?v=zs9uVmigE5E

  • arifkarim

   «Det er dessverre alt for mange uopplyste norske ingeniører,entreprenører og arkitketer m.m som lar seg bruke til utvikling av muslimske land som ikke klarer å utdanne gode nok folk selv.»

   Hehe. De er vel der for å tjene oljepengene, slik innvandrerne er her i Norge for å tjene norske oljepenger 😀

 • Klodrik

  La oss prøve å slutte med å banne. Det er helt unødvendig og tyder på dårlig ordforråd.

  • Yngve

   Klodrik; Det muslimske moral politiet slår til igjen.
   Dette er vel bare starten for deg, slik som dette også var det i indonesia;

   httpv://www.youtube.com/watch?v=pMk_TALNQIg

   • Klodrik

    Hva har denne videoen med banning å gjøre? Banning bør ikke være straffbart. Men jeg har herved startet en haldningskampanje mot banning.

    • Yngve

     Ja da kommer du et par århundrer forsent, men den bakvendte tenkemåten er jo fortsatt normal blant dere muslimer, så dra til islamske land med den Sharia politikken din.

     • arifkarim

      «blant dere muslimer»???
      Banning er ikke tillat i islam, men det kreves heller ingen fysisk straff for banning. Ekstremister er veldig oppfinnsomme når det kommer til straff, men forblir bakvendte når man skal skjønne hvorfor banning er forbudt i islam.

      • Wgrd

       Arifkarim, noen tanker om det vi ser på videoen fra Indonesia? Er det tegn på et trivelig samfunn, og noe vi bør strebe etter? Hvorfor får vi stadig indikasjoner på at slikt tull er en generell trend som kommer hånd i hånd med en generelt økende muslimsk befolkning, også i vesten?
       Og det virker som det ikke bare kommer fra ekstremistiske, høylytte, selvutnevnte «ledere» eller mullaer, men en gjengs akseptert tankegang (evt. at de som ikke er enige er truet til samtykke/taushet)…
       Noen tanker? Er jeg paranoid og plukker selektivt fra nyhetsbildet da jeg har dette inntrykket?

 • Anonym

  Skulle ønske at dette banneforbudet også gjelder alle som snakker i TV. Ille å høre på disse folkene. Virker som at de banner for å understreke.

 • Vidar

  Saa lenge noen frivillig prostituerer seg ved aa bidra til bygging av moskeer, syns jeg faktisk ikke det minste synd paa dem naar de ogsaa faar smake BAKSIDA av islam 😉
  Hadde «vesten» konsekvent boikotta alle islamske stater, kunne heile verden se hvor inkompetente og udugelige mennesker blir av islam…
  Foroevrig kom vel denne britiske landskapsarkitekten kun med en helt objektiv og korrekt BESKRIVELSE av moskeen 😉

 • Rockman

  Er det ikke lov å banne, så er det å juge helt greit, for det gjør de jo hele tiden.

  Mvh.

  Rockman

 • […] å ha anmeldt en voldtekt. I dette landet og de andre statene i Gulf-området er ikke lovgivningen helt den samme som i Norge. Forrige uke meldte Dansk Radio om en mann som filmet en indisk innvandrer som ble overfalt og […]