Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Menigsløst å slipp fri voldsmenn

En mann av utenlandsk opprinnelse slo ned en politimann som rykket ut på grunn av bråk på et utested. Etter å ha falt i gulvet ble han sparket i ansiktet og hardt skadet.  Nå viser det seg at gjerningsmannen for kort tid siden ble dømt til 2 års fengsel blant annet for voldsbruk og medvirkning til å skjule et drap. «Helt meningsløst at slike mennesker er på frifot», mener Demokratenes leder Kjell Arne Sellæg.

Voldsmannen hadde anket dommen, og var på frifot i påvente av ankebehandlingen. Sellæg påpeker at loven gir anledning til varetektsfengsling i tilfeller der en gjerningsmann venter på ny behandling. Det skjer i mange tilfeller når det gjelder alvorlige forbrytelser som drap. Lovens forutsetning er at det er fare for gjentakelse og at det er tilstrekkelig sannsynlig at gjerningsmannen er skyldig.  I dette tilfellet er det ingen tvil om begge deler. «En person som er dømt for vold, og har en lang rekke straffbare forhold bak seg, har selvsagt en risiko for å gjenta straffbare forhold,» mener Sellæg.

Han mener at varetektsfengsling blir brukt for sjelden. «Det finnes tilfeller der en etterlatt har møtt sønnens drapsmann i butikken få dager etter at dommen falt, fordi han venter i soningskø,» sier han. «Systemet bør være slik at en straffedømt blir brakt direkte fra rettslokalet til en fengselscelle for soning, etter avsagt dom.»

«Demokratene vil ha en kraftig innstramning i norsk justispolitikk,» forteller Sellæg. «Den liberale norske flyktninge-, asyl- og innvandringspolitikken, de lave straffereaksjonene og manglende bevilgninger til politiet, domstolene og fengselsvesenet har ført til en sterk økning av alvorlig kriminalitet i Norge de siste årene,» står det i partiets program, som tar til orde for at  den øvre strafferammen for overlagte drap økes til fengsel for livstid, og alle andre straffer for voldsforbrytelser, seksualforbrytelser og narkotikaforbrytelser økes kraftig. Partiet vil dessuten øke minstestraffene for drap, vold, og narkotika- forbrytelser og seksualforbrytelser kraftig.

29 comments to Menigsløst å slipp fri voldsmenn

 • Yngve

  Hva skal politiet gjøre da.
  Fengslene er allerede fulle av muslimer, og terroristen stoltenberg og Støredrar på fredskonferanse i afghanistan og til andre islamske stater hvor de ber om å få legge inn flere milliarder i støtte til sine muslimske venner og samtidig få flere muslimer til Norge, samtidig som politiet her hjemme sultefores.

  Før eller siden må jo borgerkrigen bryte ut.

 • Politimannen falt ikke i «gulvet» som det her skrives,men han gikk med full fart i fortauskanten og slo seg i svime, samtidig som dette utenlandske muslimske svinet begynte å sparke ham i ansiktet og andre steder på kroppen. Hadde ikke den kvinnelige makkeren hans kastet seg over ham, og beskyttet ham mot flere spark, ja da hadde han ganske sikkert blitt drept der på fortauet.

  Jeg legger forøvrig merke til at den nye lederen Selægg nå er blitt veldig opptatt av den muslimske innvandringen og kriminaliteten som følger i kjølvannet av denne galskapen. Men på siste landsmøtet i Demokratene for noen uker siden kom det ikke et pip fra ham om at Demokratenes viktigste sak og agenda skulle være motstand av denne galskapen. Så jeg tror ikke hans engasjement i disse sakene stikker særlig dypt! Da dette kun er ment som retorikk for å få nye medlemmer og stemmer til partiet. Teori og praksis er to forskjellige ting, og samme merket vi som ble lurt til å være med i FrP årevis. Det var ingen substans og vilje til å gjøre noe som helst med å stoppe denne sinnsyke innvandringen til landet. Og det ser vi NÅ til de grader følgende av!

  • Klodrik

   I steden for å klage på Demokratene hele tiden, hvorfor ikke bygge opp deres eget parti? Norsk Folkeparti eksisterer fremdeles, og venter bare på at folk som er misfornøyd med Demokratene skal gå inn der. Hvis det skulle skje ville det vært spennende og følge med på et slikt prosjekt frem mot 2013-valget.

  • @Amund Garfors
   Det er fint å se at du tar fatt i Kjell Arne Sellæg som nå forsøker å stå fram som en ekte «lovens vokter». Akkurat dette burde den godeste Sellæg vokte seg for med hensyn til fortid.

   • Anonym

    Er det noen som vet hvorfor ikke Simonsen har publisert artikler om de kinesike muslimene på 2 dager? Er Simonsen syk? Jeg har allerede glemt hvilken pris denne musimlederen fikk i Norge og hvilken amerikansk president hun kjenner.

    Demokratene har null troverdighet og at Simonsen bruker sin tid på disse spesielle skikkelesene som kommer fra SV, passer godt inn i Simonsen sitt planlagte program om som går ut på å ødelegge det lille han har igjen av troverdighet.

    • Terje

     Hehe, jeg tipper at du ganske snart kan lese en ny artikkel om hun som fikk Rafto-prisen. Nobelpris-kandidaten som var på besøk hos Bush i Det Hvite Hus 🙂

     • Jeg regner med å legge den ut på fredag. Det er hyggelig at du og Anonym har fått med dere at det finnes hederlige muslimer som har fått menneskerettighetspriser, men det kan jo hende at mange andre lesere ikke har lest tidligere artikler like nøye, derfor skader det ikke med litt gjentagelser. Forøvrig er det nesten alltid noe nytt i disse nyhetsartiklene, ellers var det jo ikke nyhetsartikler, men uigurene er såpass ukjente for folk flest at trengs å forklares hvem de er i tilknytning til disse nyhetsartiklene. De er tross alt skrevet for et bredere publikum enn eksperter som dere.

    • Anonym: Hva tror du jeg helst vil ha troverdighet som? Som en person som kjemper mot menneskerettighetsbrudd uansett hvor det foregår, også i Kina? Eller som en rasist som hetser muslimer uansett hvor de bor i verden?
     Jeg har skrevet om uigurenes situasjon i Kina, og om hva Demokratene mener her hjemme siden bloggen ble opprettet i 2009. Så troverdigheter skulle vel uansett være den samme som før, siden det ikke har skjedd noe nytt.
     Når det gjelder norske politiske partier har jeg ikke argumentert for noen av dem på denne bloggen, men jeg legger ut pressemeldinger og utspill fra både Demokratene og Fremskrittspartiet med jevne mellomrom, noenlunde likt fordel. Det hender også at jeg har nyhetsartikler om andre partier. Så får det vel være opp til leserne å vurdere om de er enige eller uenige med det disse partiene mener.
     Når det gjelder din kritikk av Demokratene forstår jeg ikke helt hvorfor det skulle ha noen betydnig hvilket parti en politiker har støttet for mange år siden. Det er vel bare positivt at en politiker kan «se lyset» og endre mening? Det avgjørende må jo være hva vedkommende står for i dag?

     • Terje

      «Eller som en rasist som hetser muslimer uansett hvor de bor i verden?»

      For noe vrøvl. Det er da slett ikke rasistisk å hetse muslimer, like lite som det er rasistisk å hetse kristne, uten sammenlikning islam-kristendommen forøvrig. Og sistnevnte har vi både hetset og fornærmet på det groveste i mange tiår uten å ha blitt beskyldt for rasisme.

      Det er trist å se at du også har forfalt moralsk til å sidestille kritikk av en fascistisk og menneskefiendtlig ideologi som islam vitterlig er med rasisme. Jeg trodde bedre om deg.

      Jeg kommer aldri til å slutte å hetse den åndelige pesten islam vitterlig er. Det er jeg villig til å gå i fengsel for.

      • Du må rett og slett gjøre som Geert Wilders som gang på gang har presisert at han ikke har noe imot muslimer som enkeltinmdivid. Det er ideologien/religionen islam han er imot. Deretter er det legitimt å kritisere de menneskene som forholder seg til de kritkkverdige sidene ved denne ideologien, men det blir galt å angripe alle muslimer, også de som ikke gir uttrykk for ekstreme og «fascistiske» holdninger. Da blir det en generalisering og hets av mennesker som minner om rasisme, selv om man har plukket ut hatgruppen med bakgrunn i religionen deres og ikke i hudfargen deres.

       • Postman Pat

        «… ikke har noe imot muslimer som enkeltinmdivid. Det er ideologien/religionen islam han er imot.»

        Så du mener det er feil å kritisere nazister, siden ikke alle nazister er onde?

       • Terje

        Jeg er dypt uenig med deg. Det finnes kun kritikkverdige sider ved islam, ikke noe positivt. Det er også galt å kalle islam en religion, det er et politisk system med islett av religion.

        Man kan plukke ut positive ting i nazismen, men totalbilde er entydig. Ideologien er avskyelig, som islam er det. Og man skal ikke, som du sier, bare påpeke det kritikkverdige. Man må ta hele svineriet.

        Om vi ser hvordan kristendommen har blitt kritisert, og de kristne til dels hetset (OBS! jeg er ikke personlig kristen), opp gjennom årene, så er dagens kritikk og «hets» av muslimer mild i sammenlikning. Selv om altså islam og kristendommen på ingen måte er sammenliknbare.

        • La oss si det på en annen måte da: Det finnes uten tvil tusenvis på tusenvis av muslimer som ikke oppfører seg på en måte som er klandreverdig eller problemematisk. Mange går ikke engang i moskeene, og svært mange har aldri lest Koranen. De færreste norske muslimer bruker av arbeidstiden sin til å be mot Mekka, osv. De har heller ingen ekstreme meninger av typen at homofile må dømmes til døden, eller at voldtatte kvinner må piskes. De er motstandere av æresdrap og tvangsekteskap. Hvilket problem utgjør da disse muslimene, i egenskap av å være muslimer. Absolutt ingen. De er våre venner og bekjente, og ofte svært gjestfrie og hyggelige mennesker. Poenget er altså at man kan ikke generalisere. Alle muslimer er forskjellige, har ulike meninger om mange ting, og oppfører seg forskjellig, slik alle kristne også gjør.

         • Terje

          La oss si det på en annen måte da: Det finnes uten tvil tusenvis på tusenvis av nazister som ikke oppfører seg på en måte som er klandreverdig eller problemematisk. Mange går ikke engang på nazistenes møter, og svært mange har aldri lest Mein Kampf. De færreste norske nazister bruker av arbeidstiden sin til å hylle Adolf Hitler, osv. De har heller ingen ekstreme meninger av typen at alle jøder må drepes. De er motstandere av gasskamre og industriell utryddelse av jøder. Hvilket problem utgjør da disse nazistene, i egenskap av å være nazister. Absolutt ingen. De er våre venner og bekjente, og ofte svært gjestfrie og hyggelige mennesker. Poenget er altså at man kan ikke generalisere. Alle nazister er forskjellige, har ulike meninger om mange ting, og oppfører seg forskjellig, slik alle kristne også gjør.

          • Det blir faktisk også riktig. Det er tvilsomt om alle medlemmer av NS under sist krig var klar over jødeforfølgelsene, selv om de burde ha reagert på den antisemittiske språkbruken til Quisling. Mange meldte seg inn av frykt for kommunistene og sovjetunionen, og meldte seg til tjeneste på østfronten. Det var faktisk slik at ikke alle NS-medlemmene var like ille, og de fikk da heller ikke de samme dommene etter krigen.

     • @Jan Simonsen
      Et direkte spørsmål.
      Er det du som skriver/utdyper innleggene til Kjell Arne Sellæg og Vidar Kleppe?

      • Jeg er journalist og gjør som andre journalister: Refererer synspunktene til intervjuobjektene. De hefter selvsagt selv for hva de sier eller skriver, også dersom de har fått hjelp fra andre til enkelte formuleringer. Statsrådene i regjeringen har eksempelvis en stor stab av taleskrivere, og stortingsrepresentene har også sekretærer som formulerer deres komitemerknader og sikkert også skriver utkast til taler. Men representanten står selv for innholdet.

       • @Jan Simonsen
        Takk for ditt svar.
        Jeg leser mellom linjene her og anser mitt spørsmål som besvart.
        Jeg hadde nesten ikke behøvd å spørre om dette ettersom jeg «vet» at du er den egentlige forfatter bak både Vidar Kleppe og Kjell Arne Sellæg sine innlegg. Ingen av dem ville klare å skrive en lang avhandling om saker de står som forfattere av både på partiets nettside og i din blogg. Så du er i realiteten å betrakte som deres «taleskriver». Hvorfor legge skjul på det Jan?

  • Jeg deler Amund sin bekymring 100%.Jeg både håper og tror at DEMOKRATENE vil la kampen mot innvandringen bli den viktigste fanesaken for partiet. Jeg er litt forundret over at partiet på siste landsmøtet ignorerte gode og viktige resolusjoner fra Amund Garfors.Samtidig som partitet jobber for økt velferd,og velferdsgoder.Bekjempelse av kriminalitet,og bevaringen av kristendommen som religion osv. Alt dette avhenger av en restriktiv innvandringspolitikk.En restriktiv innvandrings politikk,og konsekvent nedkjempelse av islam er nødvendig for og kunne øke/beholde dagens velferd.Kriminalitetbekjempelse har også sitt største potensiale i en restriktiv innvandirngspolitikk.Jeg har veldig lyst til og bruke tid,og tildels egne penger på og promotere,og bidra til at DEMOKRATENE kan gjøre et godt valg i 2013.Og det gjør jeg gratis,fordi jeg tror at potensialet er der. Men da må kampen mot innvandring promoteres sterkere,og man bør gå i knallhardt ut mot alt som har med islam og gjøre.Samtidig så bør også partiet si nei,til asylsøkere som ikke kommer fra land som grenser mot Norge.Norge bør heller ikke ta imot kvoteflyktninger.Statsborgerskap bør aldri gis til folk uten etniske relasjoer til den orginale rettmessige befolkningen.Samtidig bør også partiet kjempe for visumplikt til samtlige land i verden(et forenklet men effetivt system)Og folk som er straffedømte for drap/voldtekt/blind vold/sedelighetsforbrytelser/og narkotika forbrytelser osv,aldri skal innvilges visum til Norge.Alt dette hadde gjort Norge til et mye bedre sted og være,og hadde sikret fortsatt Norske eierskap.

   • @Kurt Guldvik
    Jeg tror at du med fordel kan spare pengene dine i stedet for å kaste dem ut til beste for Demokratene. Hvorfor kaste perler for svin? Den nye partilederen ser seg selv tronende på en taburett i Stortinget. Det er alt som betyr noe for ham. Partiet er for ham kun et redskap i likhet med alt det vrøvlet han forsøker å innbille oss via artikler noen naive personer skriver for ham i hans navn. Hvis du er naiv nok til å tro på ham er det din egen sak hva du bruker dine penger og tid på.

 • Terje

  Det var, ikke overraskende, en innvandrer (pakistaner så vidt jeg har forstått) som var på ferde i Oslo. Men det samme skjer i hele Europa. Hver eneste dag. Negre drepte tilfeldig hvit gutt på pub i London.

  There were about 20 young black guys all with their hoods up armed with sticks and bats and knives. They just ran in the pub and started trying to attack people.

  Dette er multikulturens ofre som politikerne ikke bryr seg om. Men ikke bare det. Mordene, voldtektene, ranene og annen dritt anses som akseptable omkostninger (collateral damage) , multikulturens berikelser tatt i betraktning. Noen annen logisk forklaring på at politikerne lar galskapen fortsette er umulig å trekke. Husk dét!

  Det (bort)forklares også at disse voldsapene gjør sånt fordi de er fattige. Alt forklares med sosial bakgrunn, og da er det jo selvsagt ikke noe problem, for politikerne. Hvite er i dag i praksis byttedyr i sine egne land for voldsaper fra den tredje verden?

  Politikerne åpnet for innvandring fra den tredje verden uten debatt og uten konsekvensutredninger. Innvandringen er hverken ønsket eller legitimert av folket. Den gir kun et eneste resultat: Ødeleggelse av vestlige land.

  Dessverre har demografitoget forlatt perrongen for Norges del, en liten befolkning som Norge har kan ikke forhindre det. Landet er ugjenkallelig tapt. Ikke i morgen, men på sikt.

  Pakistanere, somaliere og andre fra den tredje verden vil reprodusere den elendigheten i Norge de flyttet fra. Det er den eneste positive konsekvensen jeg kan forutse.

 • Terje

  Christian Tybring-Gjedde har i dag en kronikk i Aftenposten, hvor han etterlyser politikerstyring av innvandringspolitikken.

  Det kan jo ikke være slik at vi politikere skal abdisere fra styringen av landet og utøve politikk basert på prognoser fra SSB.

  Han kommer også inn på hvordan det hele skal finansieres.

  Men, så langt er det ingen som snakker om de enorme velferdsutgiftene som kommer i kjølvannet av rekordhøy innvandring fra fattige land i Asia og Afrika.

  Bortsett fra politikere som fortsatt lever i tåkeheimen og ikke vil innse hvilke problemer den ikke-vestlige innvandringen har forårsaket, og hvordan problemene vil vokse med en økt innvandring, tror jeg de fleste er i stand til å observere det som faktisk skjer i Oslo.

  Det er nemlig ikke så vanskelig å se at hvite er i ferd med å byttes ut med mennesker fra den tredje verden i Oslo. Uansett hvordan SSB vrir og vrenger på hvem som er nordmann så ser faktisk folk fortsatt forskjell på en hvit og en svart person. SSB kan lyve lenge, men ikke i all evighet.

  Om bare noen få år, vil Oslo kommune få alvorlige problemer med å finansiere driften. I hvert fall om dagens velferdsnivå skal videreføres. Den dagen ser jeg frem til.

  Jeg ser spesielt frem til den dagen alle dem som synes at innvandringen ikke var så farlig, som mente den var uunngåelig, som mente vi trengte den, som mente den var berikende og som skjelte ut alle som var motstandere av innvandringen som nazister og rasister, står i en suppekø sammen med velferdsinnvandrerne fra den tredje verden eller dør i en sykehuskø fordi det ikke er ressurser til å behandle dem. De har nemlig så inderlig fortjent det. De får bare «varen» de bestilte.

  • Klodrik

   Jeg synes det blir prinsipielt feil av deg Terje når du skriver at folk som ikke er helt enig med deg fortjener å miste livet mens de venter i sykehuskø.

   Egentlig så tror jeg du tar feil med dine spådommer om fremtiden. Men la oss si du får rett. Da bør du som medmenneske vise storsinn mot de som tok «feil».

   Jeg synes det er BRA at du setter fingeren på norsk innvandringspolitikk, og det er artig at du er såpass kontroversiell. Men problemet ditt er at du har ikke noe verdigrunnlag du forankrer meningene dine i. Derfor får du lite gehør blant folk, og jeg er overbevist om at du ender opp med svarteper. Desverre.

   Om ca 10 år kommer også du til å innse at Norge er et flerkulturelt samfunn og at vi heller må fokusere på å gjøre det beste ut av dette her. Da skal jeg vise storsinn og medmenneskelighet mot deg og dine meningsfeller, og du skal som hovedregel få plass foran meg i helsekøen. Ganske enkelt fordi du er en medborger. Det er slike verdier man bør bygge fremtidens Norge på.

   Beklager at jeg virker prektig. Jeg bare prøver å finne løsninger. Jeg har innsett at vi aldri får tilbake det monokulturelle samfunnet vi hadde for ca 40-50 år siden.

   • Anonym

    Enig med Terje, folk som arbeider med ødeleggelsen av
    Norge får som fortjent, når konsekvensen av denne ødeleggelsen kommer.
    De har trumfet gjennom denne masseinnvandringen
    uten å bry seg om hvem eller hvor mange som blir
    drept, voldtatt og skadet.
    De fortjener elendighet når den kommer.

   • Terje

    For det første: Ikke kall det «din spådommer», det er kvalifiserte prognoser basert på beregninger gjort av blant annet Brochmann-utvalget og andre som er å finne i offentlig publiserte rapporter. Jeg har postet referanser tidligere. Les dem før du fyrer av løse påstander at jeg tar feil uten en eneste begrunnelse fra din side.

    I dag bekrefter forøvrig SSB mine prognoser i en ny rapport om manglende finansiering av fremtidens velferd. Jeg har foreløpig ikke rukket å lese rapporten, og linker i første omgang til HRS som omtaler den.

    Helsekøene

    Noen vil nødvendigvis måtte bøte med livet i helsekøer Klodrik. Ingen makt i hele verden kan sørge for at norsk helsevesen kapasitetsmessig holder tritt med innvandringen. Å tro på noe sånt tøv er jevngodt med å tro at du kan løfte deg etter håret. Noen vil måtte lide for begrenset behandlingskapasitet, så enkelt er det.

    Naturligvis håper jeg at de som har ønsket innvandring, og er skyldige i problemene, først rammes som dødsofre i sykehuskøene. Det vil være urettferdig å la de som har vært i mot innvandringen få betale den prisen. Litt rettferd må vi da forsøke å skipe, ikke sant Klodrik?

    Jeg er forøvrig helt sikker på at du Klodrik aldri har forstått, og helle ikke kommer til å gjøre det, hva det er som danner grunnlag for velferd, nemlig den løpende verdiskapningen. Da hadde du ikke skrevet så mye tull som det du gjør om temaet. Men et lite hint: Velferd kan ikke vedtas.

    Et flerkulturelt samfunn kan aldri være et velferdssamfunn. Man må velge enten det ene eller det andre. Så enkelt er det faktisk. Jeg skjønner at du heller dør i en sykehuskø, eller aksepterer at du ikke slipper inn på sykehuset fordi du ikke kan betale for deg, enn å oppgi drømmen om det flerkulturelle samfunnet. Deg om det.

    PS. Arnfinn Nesset er vel for gammel til å arbeide på sykehjem den dagen Jens Stoltenberg havner der?

    • Klodrik

     Hei Terje. Et relativt godt innlegg fra deg her. Ja, til mer innvandring desto vanskeligere å drive velferd. Og jeg er enig, folk må jobbe å skape noe for å få det til å henge i hop. Mange innvandrergrupper yter lite, og det er betenkelig.

     Du har misforstått en del hvis du tror jeg har så forferdlig lyst på dette flerkulturelle samfunnet vi har fått. Men jeg har innsett realitetene. Jeg ser ikke helt hvordan man skal få det reversert. Derfor må vi se på hvordan vi skal løse utfordringene som har dukket opp med denne merkverdige innvandringspolitikken.

     Og det at du tar opp dette med helsekøer, velferd kontra innvandringen er interresant og bør i aller høyeste grad diskuteres. Men at våre meningsmotstandere skal settes bakerst i helsekøen pga sine meninger er et dårlig forslag.

  • Anonym

   Vedrørende innvandringspolitikken så har
   Danmark funnet tilbake litt av fornuften,
   Finland mistet den aldri,
   men Sverige og Norge ligner mer og mer på
   komplette tragedier.
   Pludresamfunn uten grunnstruktur,
   det eneste som holder skitten sammen er at
   folk står opp, går på jobb og betaler sin
   skatt.
   Det er det hele.
   Et samfunn som ikke bryr seg om om sine egne folk,
   men alle andre folk, vil i lengden utslette seg
   selv.

 • Terje

  Sammenligner innvandring og pyramidespill

  I en artikkel i dag tar Dagens Næringsliv opp SSB’s rapport som viser at all innvandring er ulønnsom, og best kan sammenliknes med et pyramidespill.

  Innvandring har visse fellestrekk med pyramidespill, sier Holmøy til Dagens Næringsliv.

  Dette er forsåvidt ikke en nyhet, for blant makroøkonomer har dette vært kjent i mange tiår. Det har imidlertid vært fy fy å si det høyt, og dette faktum fremstilles som en overraskelse i DN.

  Mer overraskende er det at heller ikke de tradisjonelle arbeidsinnvandrerne fra vestlige land er lønnsomme for offentlige budsjetter i det lange løp, ifølge forskernes regnestykker.

  Jeg håper nå at det er mulig å få en edruelig debatt om innvandring med basis i fakta, men frykter det motsatte. For min egen erfaring tilsier at hver eneste gang fakta legges frem som ikke samsvarer med den multikulturelle ideologi, så avfeies disse helt uten videre. De som ber om en faktabasert diskusjon er faktisk de samme som i størst grad unndrar seg den.

  DN kommer også inn på et faktum jeg tidligere har skrevet en del om her på FY. Nemlig at jo fler innvandrere som kommer til Norge, jo fler blir det å dele oljeformuen på.

  Når antall innbyggere øker som følge av innvandring, blir det også flere å dele oljeformuen på. Dermed blir også innvandring et underskuddsforetagende i det lange løp.

  Som sikkert mange har skjønt så har innvandringen en pris. Den store ikke-vestlige innvandringens pris kan på sikt beskrives med få ord: Fattigdom og konflikt.

  Vi sitter nå på så mye tallmateriale, ikke bare i Norge men i hele Europa, som helt entydig viser de enorme skadene den ikke-vestlige innvandringen har påført vestlige land, og hva de kommer til å påføre av skade, at det burde varsles brann. All ikke-vestlig innvandring må stanses umiddelbart. Brannen må slukkes før den sprer seg og brenner ned alt.

  Forskjeller i etnisitet, kultur og religion, altså de reelle forskjellene, blir bare enda større når man flytter dem til vestlige land. Det viser tall på alt fra kriminalitet, utdanning til yrkesaktivitet. Gjennomsnittsinnvandreren fra den tredje verden gjør det helt som forventet, hverken mer eller mindre. I en slik sammenheng blir det irrelevant å trekke frem noen få som gjør det bra for å fremstille innvandrerne som gruppe. Like meningsløst som å fremstille den narkomane nordmannen på «Plata» som gjennomsnittsnordmannen.

  I et intervju for noen år siden med Danmarks Radio (DR) sa dagens danske statsminister Helle Thorning-Schmidt at vi må kunne diskutere repatriering av dem som ikke kan tilpasse seg et liv i Danmark med alt hva det innebærer.

  Der er to grundlæggende men uudsagte præmisser for Helle Thornings plan om en hjemsendelsescheck, som hun gør rede for i et interview med DRs Politisk Debat.

  Den diskusjonen vil tvinge seg frem i alle europeiske land enten man liker det eller ikke. Alternativet er nemlig stø kurs mot dysfunksjonelle europeiske samfunn som man finner i hele den tredje verden.

  Europa har fortsatt makt til å stenge døren helt for innvandringen fra den tredje verden og repatriere de som allerede er her. Jeg minner igjen om det. Det står på politisk vilje, ikke formaliteter som Europadomstolen og annet som kan settes til side helt uten videre. Politikk er vilje til å forandre og er ikke begrenset av formelle lover. Husk dét!

 • Amund GARFORS

  Terje! Dette var meget bra sagt og skrevet! Og du sier ikke annet enn sannheten. Men å få sannheten til å trenge inn i hjernebarken til de som sitter med ansvaret for dette sinnsyke prosjektet, nei det er sannelig ikke enkelt.
  Og nok en gang vil jeg bare minne om at det som skjedde den 22/7, det ville aldri ha skjedd dersom våre uansvarlige ledere hadde tatt slike sannhetens ord innover seg som du Terje prøver å få fram. Men jeg ser det nå som helt nytteløst å gå i noe slags dialog både politisk og på andre måter, da det trolig allerede er vedtatt at Norge og resten av Europa SKAL ned i kloakken!