Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Iran trekker hjem ambassadør, mener Grand Prix er anti-islamsk

I kveld ble det klart at Tooji og Norge blir å finne som deltaker under finalen i European Song Contest på lørdag. To dager før førte arrangementet til diplomatiske problemer mellom nabolandene Aserbajdsjan og Iran. Iran trakk sin ambassadør hjem i protest. Årsak: Iran mener at sangkonkurransen er et utslag av anti-islamsk oppførsel.

Dessuten hevder Iran at det er planlagt en homoparade i forbindelse med arrangementet, skriver The Guardian.

En høytstående iransk geistlig, Ayatollah Sobhani, har utstedt en meddelelse til muslimene i regionen, som oppfordres til å protestere mot det han kaller anti-islamsk oppførsel fra regjeringen i Aserbajdsjan. Samtidig kom han med påstanden om den påståtte planlagte homoparaden.

«Iran kommer med påstander om noe som ikke eksisterer. Vi avholder European Song Contest, ikke en homoparade,» svarte en talsmann for presidenten i Aserbajdsjan, skriver The Guardian.  «Faktisk finnes det ikke noe ord for homoparade i vårt språk, i motsetning til i deres språk,» la talsmannen til. Både Iran og Aserbajdsjan er muslimske land.

Talsmannen for presidenten i arrangørlandet beskylte Iran for å være misunnelig på Aserbajdsjans økonomiske suksess og bekymret over at landet har en sekulær regjering. Det bidro ikke til å bedre forholdet mellom de to nabostatene, som lenge har vært spent fordi Aserbajdsjan har et godt forhold til Israel, og blant annet har kjøpt flere våpensystemer av israelerne.

6 comments to Iran trekker hjem ambassadør, mener Grand Prix er anti-islamsk

 • baaaah

  (IAP News) — An Israeli professor and military historian hinted that Israel could avenge the holocaust by annihilating millions of Germans and other Europeans.
  Speaking during an interview which was published in Jerusalem Friday, Professor Martin Van Crevel said Israel had the capability of hitting most European capitals with nuclear weapons.
  “We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets of our air force.”
  det israelske hatet mot hvite folk kjenner ingen grenser!

  • Prebem

   Aserbajdsjan har store historiske røtter med russland og kommunismen.

   Da landet ble uavhengig,erklærte de seg sækulere, men muslimer fra Iran og Tyrkia har sakte men sikkert infiltrert og splittet landet ved hjelp av korrupsjon og fattigdom.

   Selv om muslimene der nå representerer flertallet har rejeringen der tvihold på makten for å holde landet sækulert, akkurat slik det har blitt forsøkt i Tyrkia,Egypt,Libanon,Irak osv som også var sækulere i siste fase.

   Man kan trygt si at Aserbajdsjan er inne i sine siste krampetrekninger av demokrati.

   Det kommer nok en muslimsk vår der også snart så siste resten av demokrati forsvinner også der.

   Det eneste som holder dem sækulere fortsatt er trolig støtte fra Israel.

   Det er forresten interesant å lese hvordan Aserbajdsjan sakte men sikkert har blitt infiltrert av muslimer og hvordan vi lett kan se en gryende korrupsjon og fattigdom med muslimer som segregerer seg og kan sammenlignes med et gryende Norge hvor flere og flere muslimer segregerer seg på tygd i fattigdom samtidig som våre politikere blir mer og mer korrupte gjennom de verdiene som godtaes i det Norske systemet gjennom infiltrering. Det norske folket blir splittet og den muslimske befolkningen får vokse fritt, slik at vi får enda flere verdi nedgraderinger samtidig som islam’s fascistsiske verdier langsom blir godtatt som daglidags, og likestilte med våres.
   http://www.esiweb.org/pdf/esi_turkey_tpq_id_110.pdf

   • arifkarim

    «Det er forresten interesant å lese hvordan Aserbajdsjan sakte men sikkert har blitt infiltrert av muslimer»

    LOLOLOLOL:
    «Approximately 99.2 percent of the population of Azerbaijan is Muslim according to a 2009 Pew Research center report.[1] The rest of the population adheres to other faiths or are non-religious, although they are not officially represented. Among the Muslim majority, religious observance varies and Muslim identity tends to be based more on culture and ethnicity rather than religion; however, many imams reported increased attendance at mosques during 2003. The Muslim population is approximately 85% Shi’a and 15% Sunni; differences traditionally have not been defined sharply.[2]»
    http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Azerbaijan

    Hvordan kan et land som har 99 % muslimsk befolkning bli infiltrert av igjen MUSLIMER? DUST!

 • Anonym

  Her er en skikkelig homoparade:

  httpv://www.youtube.com/watch?v=dHt8WcmXiLY

 • Anonym

  Iran viser jammen tenner her!!!! Skal man le eller gråte?
  Noen ungdommer synger. Den norske deltageren som er født i Iran benytter anledning til å snakke mot Iran. Er det hele grunnen? Uansett tåplig oppførsel av Iran.

 • Johan

  Ingen påpeker det smakløse i pengene som brukes på arrangementer som Grand Prix og OL. Penger som burde brukes annerledes så lenge folk sliter økonomisk. Jeg er for slike arrangementer, men hvorfor ikke bruke allerede eksisterende arenaer? Hvorfor skal vært mesterskap i fotball kreve at land bygger 12 flunkende nye arenaer som så blir forlatt når mesterskapet er over? Dere klager mye på innvandrere, men det er ok at noen familier i Norge sitter på milliarder av kroner, fordi markedets logikk sier det er ok. Er man ikke entreprenør eller født rik, så har ikke samfunnet bruk for deg. Og det kaller dere «sosialisme». Jeg syns det er latterlig når deres meningsfelle Breivik, i likhet med folk her, kaller Europas regjeringer sosialistiske. De rike blir rikere, mens land som Spania opplever 25 prosent arbeidsledighet. DET burde dere skrive om.