Søk

Kategorier

mai 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islam hvitvaskes i skolebøker

Organisasjonen Act! For America Education har gjennomgått amerikanske skolebøker og funnet skremmende eksempler på antisemittisme, Israel-hat og hvitvasking av islam. CBNs terrorekspert Erick Stakelbeck har intervjuet organisasjonens direktør Guy Rodgers som legger frem resultatene fra organisasjonens granskning av skolebøkene.

httpv://www.youtube.com/watch?v=xyKCwpKnaag

 

7 comments to Islam hvitvaskes i skolebøker

 • arifkarim

  Det er en trist dag for dagens unge generasjon å vokse opp i en politisk korrekt utdanningssystem styrt av partier i makta. Hvorfor er dagens partier noe forskjellig fra nazist-partiet når de slik nazistene endret skolepensumet etter sin egen politisk ideologi? For eksempel er skolepensumet i Israel ekstrem anti-arabisk på samme måte som Palestinarabiske pensumet er ekstrem anti-Israelsk. Ingen av sidene kan utdanne sin neste generasjon i objektivt rasjonell tenkning, og dermed skyver de politiske problemene sine på fremtidige generasjoner!
  http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Arabism#Israel

  • Hoppetauet

   Du må finne høna før egget. Når du
   oppdager hvem høna er blir du veldig
   trist og lei deg. I den arabiske våren
   i Tunisia roper tusener; «Obama, Obama,
   We are alle Osama». Google; «Thousands of Salafis
   in Tunisia; Obama, We are all Osama». Vel verd å
   søke opp. Senere i videoen roper de» Husk Khaibar. Muhammeds hær vender tilbake».
   Her finnes kun ett problem i Midtøsten. Det er
   muslimsk imperialisme som er koblet med den
   velkjente muslimske æresyken.

   • arifkarim

    At salafistene nå kommer i makta pga. vestlig demokrati-modellen begynner islam-hatere å gråte over denne utviklingen. Samme skjedde da Hamas vant valget ren demokratisk i Gaza, men ble ikke anerkjent av verken USA eller Israel fordi RESULTATET var UØNSKET?!?!?!?!?!

    Hvorfor ikke bare kalle vestlig såkalte demokrati for «øskerati», der kun forhåndsbestemte resultater i valget anerkjennes, og hvis uønskede elementer brakvinner i valget; ja da har demokratiet feilet? 😀 Maken til dobbelmoralisme!

    Det vesten aldri lærte av demokratiets fallgruver at nazistene kom også til makta rent DEMOKRATISK!!!

    • Hoppetauet

     Skjerp deg ! Er du virkelig så dum
     at du kjøper din egen argumentasjon
     her ? Nærmest komplett historieløs
     er du og når du argumenterer som om
     puberteten ikke er unnagjort. Jamen
     sa jeg makan ! Dette gidder jeg ikke.

 • Vare

  KORAN eksempler på grotesk gobal ISLAM pensum:

  5:33 The punishment of those who wage war against Allah and His Messenger, and strive with might and main for mischief through the land is: execution, or crucifixion, or the cutting off of hands and feet from opposite sides, or exile from the land: that is their disgrace in this world, and a heavy punishment is theirs in the Hereafter;

  2:191 And slay them wherever ye catch them, and turn them out from where they have turned you out for tumult and oppression are worse than slaughter; but fight them not at the Sacred Mosque, unless they (first) fight you there; but if they fight you, slay them. Such is the reward of those who suppress faith.

  9:5 But when the forbidden months are past, then fight and slay the Pagans wherever ye find them, an seize them, beleaguer them, and lie in wait for them in every stratagem (of war); but if they repent, and establish regular prayers and practise regular charity, then open the way for them: for Allah is Oft-forgiving, Most Merciful.

  • arifkarim

   Versene handler om første-muslimer i krig med ikke-troende hedenske arabere, jøder og kristne. Hvorfor skulle dette være «pensum»? Koran, i motsetning til Bibel ble åpenbart direkte til Mohammed, og samtlige av krigerske versene kom etter hans utvandring til Medina, da muslimer var angrepet av Mekkas hedenske arabere…

   • Hoppetauet

    Stakkars gutt ! Se å bli voksen og
    rist av deg slike innbilninger.
    Ingen Gud, Ingen Allah, Ingen engel
    ville formidle et så absurd budskap.
    Det er kun epileptikerens syke sin
    som har spilt ham et puss. Såpass
    bør du skjønne. Studer Wafa Sultan !