Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kvinner behandles som søppel

En jente fra Kabul ble giftet bort til en gammel mann da hun var 13 år. Hun ble tvunget til å tigge, og når hun ikke bragte tilbake nok penger ble hun torturert og slått av sin manns familie. Vold og overgrep mot kvinner er regelen i Afghanistan. CNN har historien om denne kvinnen og en annen kvinne som etter 10 år klarte å rømme fra sin voldelige ektemann. Hun fryktet at han ville voldta hennes datter.

httpv://www.youtube.com/watch?v=62LadV7FSYo&feature=player_embedded#!

 

11 comments to Kvinner behandles som søppel

 • Terje

  Så lenge muslimske menn behandler kvinnene sine som rettsløse husdyr, vil det ikke skje noen fremskritt i muslimske land. Dessverre er det ingen ting som tyder på endring.

  Muslimer må forlate huleboerstadiet dersom de vil utvikle landene sine. Jeg tviler på at det noen gang vil skje på en fredelig måte at et flertall muslimer forlater den perverterte livsformen islam er.

  Er det egentlig rart at de aller fleste synes muslimer er en gjeng hysterisk gærne idioter?

  • arifkarim

   Å tro at alle muslimske menn behandler sine kvinner slikt basert på en reportasje fra Afghanistan er det dummeste jeg har lest. Jeg har møtt flere afghanske kvinner både her i Norge og i hjemlandet som har null problemer med sine menn.

   • Undrende

    Arifarim.

    Jeg har faktisk møtt noen Norske menn, som ikke har problemer med sin kvinne. Ikke ofte, men det hender.

 • Vidar

  Merkelig at USA/NATO-troppene ikke har makta aa endre NOE i loepet av alle de aara de har brukt paa aa skape demokrati i Afganistan… 😉 Alt skrytet av at jenter faar gaa paa skole blir jo rimelig tom propaganda naar vi hoerer historier som dette!
  Det Afganistan trenger er ikke «demokrati», men SIVILISASJON! Og for aa faa inn litt sivilisasjon, maa barbar-ideologien ISLAM fjernes! Men saa lenge USA/NATO ikke toer aa foere noen aapen IDEOLOGISK krig, er heile Afgan-felttoget domt til aa mislykkes! Dersom plenen er full av jordrottehull, nytter det ikke med et par musefeller, og ellers sitte og synge «Musevisa»! Enten bruker man eksos og hagle, eller saa gir man opp og flytter et anna sted…

 • NATO kan bli i Afghanistan i 100 år, men det vil ikke hjelpe det spøtt, dersom ikke vestlige ledere snart for inn i sine hoder at det er ISLAM sok må utryddes, og ikke Taliban eller islamistene. For det kommer stadig påfyll av flere slike. Og sålenge t.o.m Norge er med på å finansiere disse Taliban og Koranskolene på grensa mellom Afghanistan og Pakistan, da er alt håp ut! Men sålenge vi lar slike globalister som Jonas og Jens sitte der å dele ut milliarder av våre skattepenger, der de finansierer en krig som NATO og Vesten ALDRI vil vinne, sålenge de ikke fatter og begriper at det er Islam som er problemet. For da kan vi bare avslutte denne krigen imorgen, istedet for å trekke dette ut i all evighet.
  Og når det gjelder disse menneskenes behandling av sine kvinner, så sier det jo absolutt alt om dette landet. Disse folka er IKKE siviliserte og derfor burde de heller ALDRI fått satt sine føtter her i Vesten, før de begynner å behandler sine kvinner som mennesker og ikke som levende dyr!

 • Terje

  Se på denne billedserien fra Kabul. De fleste bildene er fra 50-tallet.

  Sammenlign de gamle bildene med dette bildet, dette og dette fra dagens Afghanistan.

  Den som sier at den tragiske utviklingen vi har sett i Afghanistan ikke har noen ting med islam å gjøre juger så det renner. Som Amund så riktig sier over

  det er islam som er problemet

  • arifkarim

   «Den som sier at den tragiske utviklingen vi har sett i Afghanistan ikke har noen ting med islam å gjøre juger så det renner. Som Amund så riktig sier over»

   Idiot! Det var fortsatt samme muslimer som er avbildet på 1950-tallet. Det er vestlige ideologier som marxist-leninisme og Mujahedeens islamisme i krig som la Afghanistan i ruiner:
   «The 10-year Soviet occupation resulted in the killings of between 600,000 and two million Afghans, mostly civilians.[67] About 6 million fled as Afghan refugees to Pakistan and Iran, and from there over 38,000 made it to the United States[68] and many more to the European Union. Faced with mounting international pressure and great number of casualties on both sides, the Soviets withdrew in 1989. Their withdrawal from Afghanistan was seen as an ideological victory in America, which had backed some Mujahideen factions through three U.S. presidential administrations to counter Soviet influence in the vicinity of the oil-rich Persian Gulf. The USSR continued to support President Mohammad Najibullah (former head of the Afghan secret service, KHAD) until 1992.[69]»
   http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Afghanistan#Democratic_Republic_and_Soviet_invasion

   Hvis du mener Norge er ødelagt av ikke-vestlige innvandrere så mener jeg også at Pakistan er ødelagt av millionervis av afghanske innvandrere som okkuperte mitt land og ødela det innenfra. Før Sovjet-Mujahedeen krig var islamisme uhørt i regionen.

 • Mr Big

  Unnskyld at jeg spør, men var det ikke Afghanere selv som startet den Demokratiske Afghanske Republikken, og senere ba Sovjet om hjelp for å beholde makten?

  «the organiser of the Saur Revolution, introduced several unpopular reforms during their rule, the most notable being equal rights to women, universal education and land reform.»

  Likestilling og utdanning var upopulære reformer i Afghanistan… sounds about right 😀

  http://en.wikipedia.org/wiki/Democratic_Republic_of_Afghanistan

  • arifkarim

   «Likestilling og utdanning var upopulære reformer i Afghanistan… sounds about right»

   Reformer ble dyttet på en befolkning med tvang som hadde ingen erfaring med eller var klar over hva slike reformer dreide seg om. Du kan ikke tvinge folk til utdanning, likestilling og demokrati. Det må komme fra samtykke til folket selv.

   • Mr Big

    Poenget var vel at det var Afghanere som presset gjennom disse reformene, og ikke Sovjet.

    Over til noe langt viktigere:

    Du sier selv klart at en ikke kan tvinge på et folk reformer det ikke ønsker. Da antar jeg du mener det samme om masseinnvandring til en nasjon som aldri har hatt noen folkeavstemning om et slikt spørsmål?

   • Vidar

    Det er direkte feil og en historisk logn at ikke reformer kan «tvinges» paa et folk! Det er faktisk en SJELDENHET at «folket» har vaert enig om innfoering av vesentlige reformer! Det har alltid vaert grupper – mer eller mindre mektige og med mer eller mindre stoette i folket – som har motsatt seg naer sagt enhver reform.
    Da reformer som vi i Norge i dag anser som selvfolgeligheter (stemmerett for kvinner, slutt paa forbudet mot aa leve sammen uten ekteskapsbevilling, fri abort, adgang for alle til videregaaende utdannelse…), blei forslaga moedt med sterk motstand, og det var ofte bare et knapt flertall paa Stortinget (og ikke nodvendigvis noe flertall blant velgerne!) som «tvang» reformene gjennom!
    Da forbudet mot apartheit og slaveri i USA’s soer-stater blei gjennomfoert, var det definitivt ikke i overenstemmelse med hva flertallet av de stemmeberettigede der onska. Men det var en NODVENDIG tvang! Slik ogsaa i diverse muslimske land; her maa befolkninga aapenbart TVINGES til aa akseptere basale menneskerettigheter! Og det er jo som regel ikke snakk om at de virkelig ikke VIL ha verken likestilling eller trosfrihet, men at det delvis er ENKELTE (les enkelte mannfolk, religioese ledere etc.) som er saa imot det, delvis at «folket» er totalt hjernevaska av religioes ideologi.
    Alternativet er selvsagt aa la disse inhumane steinaldersamfunna «leve i fred»… Men da faar de ogsaa finne seg i aa leve i fred, dvs. bli totalt isolerte fra omverdenen! Null handel, null utvandring (…;-)), null turisme, null nothing! Skal de vaere en del av «den globale verden», maa de ogsaa finne seg i aa «bli tvunget» til aa oppfoere seg i overenstemmelse med de regler som faktisk gjelder i den verdenen!