Søk

Kategorier

september 2012
M T O T F L S
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Mitt Romney og Allen West om drapene

Flere medier har rapportert at den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney har kritisert Obama-administrasjonens håndtering av angrepene på de amerikanske ambassadene og drapet på amerikanske diplomater i Libya.  Romney mener at vektleggingen av kritikk mot filmen som satt sinnene i kok er en form for forståelse og støtte til mordernes motiver. 

For øyeblikket viser gjennomsnittet av alle meningsmålingene i USA at Obama leder med 3,4 % i kampen om presidentvervet.

Også den republikanske kongressrepresentanten Allen West har kommentert opptøyene i Nord Afrika og Midt Østen. Han reagerer på at USA gir økonomisk støtte til et land som i dag styres av muslimske fundamentalister. Det Muslimske Brorskapet, som har presidenten i landet, har oppfordret til protestdemonstrasjoner mot USA på grunn av filmen laget av en amerikanske statsborger. Hvorfor fjerner ikke USA all støtte til dette regimet, spør programlederen i Fox News.

Her kan du høre Romneys påstått kontroversielle uttalelse:

httpv://www.youtube.com/watch?v=oI52CgKBkdo

Og her kan du se intervjuet med Allen West:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Yfzz-kbijZI&feature=player_embedded

26 comments to Mitt Romney og Allen West om drapene

 • Øyvind Berg

  «Romney mener at vektleggingen av kritikk mot filmen som satt sinnene i kok er en form for forståelse og støtte til mordernes motiver.»

  Her er jeg enig med Mitt Romney. Å kalle islam for en kreft, må være tillatt. Det må være lov si sannheten.

  • arifkarim

   Du kan gjerne kalle islam for en kreft. Ikke noe problem i det. Problemet er når man eksplisitt lager propaganda bilder og filmer for å PROVOSERE andres helligdommer. For eksempel er Nazistenes Holocaust i Europa så tragiske hendelser at de har blitt «hellige» beskyttet av vestlige lover. Enhver som kommer med motforestillinger eller kritikk av den offisielle historien til Holocaust blir møtt med sekulære lovens lange arm. Altså man kan ikke lenger ytre «fritt» om hendelser som skjedde 70 år tilbake, da det PROVOSERER deres etterkommere:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Laws_against_Holocaust_denial

   Derfor ble IRAN eneste land i verden som faktisk klarte å publisere Holocaust-karikatur som svar på Muhammad-karikaturer tilbake i 2006:
   http://en.wikipedia.org/wiki/International_Holocaust_Cartoon_Competition

   Moralen er at når du har null respekt for andres helligdommer, kan du heller ikke forvente at andre skal respektere dine hellige ting.

   Det finnes også andre store østlige religioner som Hinduisme, Buddisme, Sikhisme, men aldri har noen i vesten lagde narr av disse religioners lære eller deres «hellige» skapere under dekke av ytringsfrihet, hvorfor? Jo, fordi de er ikke ansett som «fiende» hos vestlige idioter.

   • jse

    «Moralen er at når du har null respekt for andres helligdommer, kan du heller ikke forvente at andre skal respektere dine hellige ting.»

    —-
    Man kan gjerne diskutere om denne filmen var sårende for muslimer eller ikke. Ingen reagerer på at muslimer uttrykker muntlig og skriftlig misnøye, men nå er faktisk personer blitt drept og ambassader påtent. Filmskaperen lever nå antakelig i akutt livsfare.

    Uansett må muslimer akseptere at ikke-muslimer har all den rett de måtte ønske til å lage karikaturer eller filmer om islam. Så lenge muslimer reagerer med vold og trusler slik vi nå har sett, har ikke-muslimer all grunn til bare å fortsette med tilsvarende karikaturer og filmer! Som en motreaksjon for hvordan denne mobben i Midt-Østen har reagert bør det på nytt arrangeres en verdensomspennende «tegn Muhammed dag»

    En religion fritar deg ikke for å ta ansvar for dine handlinger!!

    —-
    «Det finnes også andre store østlige religioner som Hinduisme, Buddisme, Sikhisme, men aldri har noen i vesten lagde narr av disse religioners lære eller deres «hellige» skapere under dekke av ytringsfrihet, hvorfor? Jo, fordi de er ikke ansett som «fiende» hos vestlige idioter.»
    ——

    Disse religionene undertrykker heller ikke andre land eller religioner på langt nær samme grad slik vi opplever med islam. I muslimske land forfølges og drepes kristne og ikke-muslimer. Dette står jo og foreskrevet gjennom utallige vers i koranen.

    Mener du det er rimelig at muslimer offisielt går gjennom koranen vers for vers, og ugyldiggjør alle vers som uttrykker hat mot ikke-muslimer.

    Begynn gjerne med det mest kjente: 9.05 sverdverset!

    jse

    • arifkarim

     «Som en motreaksjon for hvordan denne mobben i Midt-Østen har reagert bør det på nytt arrangeres en verdensomspennende «tegn Muhammed dag»»
     Og skal det hjelpe? Dere trodde vel at etter karikatur-striden i 2006 skulle det være GREIT for islamister å lage en hel propagandafilm om Muhammad i 2012? 😀

     Ultrakonservative islamister endrer ikke sin voldelige oppførsel bare fordi dere ikke-muslimer er så flinke med å tegne karikaturer 😀

     «En religion fritar deg ikke for å ta ansvar for dine handlinger!!»
     Seff, og ytringsfrihet fritar deg HELLER ikke for å ta ansvar for dine handlinger.

     «Dette står jo og foreskrevet gjennom utallige vers i koranen.»
     Koranen har alltid vært en gjenstand for tolkning som Bibel, tulling! Du kan gjerne tolke det slik islamister gjør, eller du kan tolke den i kontekst. Du har et VALG!

     «Mener du det er rimelig at muslimer offisielt går gjennom koranen vers for vers, og ugyldiggjør alle vers som uttrykker hat mot ikke-muslimer.»
     Hat-vers er fra tiden da første muslimer var i krigsituasjon med hedenske arabere, og andre jødiske og kristne stammer i Arabia. Hvorfor dette skal gjelde dagens kompliserte verden er utenfor min forståelse. 😀

   • Det virkelig sjuke i innlegget ditt her, Arif, er at du presterer å sammenligne det «fornærmende» i karikaturtegninger av èn (!) selverklært profet, som levde for 1400 år siden, og hvis store prestasjon var å tvinge under seg hele den arabiske halvøy med sverd,
    med de overlagte, systematiserte drapene på 6 millioner mennesker (inkludert hundretusener av babyer, for faen!), hvis eneste «synd» var å være født med en bestemt etnisitet, for bare 70 år siden.
    At du ikke klarer å se det sjuke i dette får være ditt problem.

    • arifkarim

     «At du ikke klarer å se det sjuke i dette får være ditt problem.»

     Det handlet ikke om sammenligninger hva som er MER verdt og MINDRE verdt, men hva som er hellig i ulike kulturer. En av de store grunnpilarer bak opprettelsen av sioniststaten er nettopp det som skjedde under Holocaust. Derfor er Holocaust så «hellig» for sionister og deres sympatisører verden rundt. Muhammed er grunnpilaren av Islam. Og er derfor «hellig» blant 1,6 milliarder muslimer. Muslimer som ikke praktiserer voldelig ekstremistisk salafist islam blir også «truffet» når ikke-muslimer kommer med slik propaganda-film og bilder basert på handlinger til islamistene. På samme måte blir samtlige jøder i verden «truffet» av Holocaust-karikaturer selv de som aldri opplevde Holocaust bare fordi de befant seg utenfor Europa.

   • Klodrik

    Til arifkarim. Hvis du ikke liker filmen, hvorfor ser du den da?

    Jeg leste også om en somalier som var så sint at han skalv pga filmen. Men allikevel så satt han å så den. Det finnes faktisk av knapp på fjernkontrollen.

    Jeg har ikke sett filmen. Ganske enkelt fordi jeg ikke har interesse av slike filmer.

 • Øyvind Berg

  I et fritt og demokratisk land er produsering av kinofilmer og tv-filmer helt legitimt. Det er lovlig.

  Islam-fanatikerne vil ha sensur, vi andre vil ha frihet til å se og høre hva vi vil, til å mene hva vi vil uten at en spesifikk religion skal diktere hva man måtte mene.

  Vi liker å se «Life of Brian» der man tuller og tøyser med kristendommen. Ingen bør bli støtt av det. Muslimer tåler ingen ting, de er veldig hårdsåre.

  Den muslimske verden burde gå i seg selv HVORFOR de er så underutviklet. Hvorfor er ikke folk mere opplyste enn de er? Da er det lett å klandre Vesten for at de selv ikke klarer å skape bedre samfunn en disse diktatur-statene der man skal leve i frykt og religiøs fanatisme.

  Ordet rasist blir brukt i tide og utide. Islam er for meg rasistisk; for mange muslimer akseptere ikke andre mennesker med annet syn og levesett.

  Når den muslimske verden ikke klarer å skape noen verdier for å løfte befolkningen opp på et noe høyere nivå, må det være noe som er fundamentalt galt.

  Muslimene kriger mot hverandre; sunnier, shiaer, kurdere og andre retninger ønsker å knuse og drepe hverandre. De vil ha gods og gull, men da må det skapes noe.

  Og så får muslimer slutte å gifte seg med slektninger; det blir det vanskapninger og sinnssykdom av.

  Kvinnene burde ikke i Herrens År 2012 (eller Allahs År) lenger trenge å bli leid som hunder, eller bli betraktet som tre ganger mindre verdt enn den muslimske mannen.

  All denne dritten som islam sprer av ondskap, undertrykkelse, vold og terror, er det bare et ord for:

  KREFT!

  • arifkarim

   «Ordet rasist blir brukt i tide og utide. Islam er for meg rasistisk; for mange muslimer akseptere ikke andre mennesker med annet syn og levesett»
   Lol! Lær deg definisjonen på rasisme før du kaller Islam for å være rasist 😀
   Det finnes muslimer blant alle menneskelige «raser», nok et bevis på at Islam er slett ikke rasistisk. At muslimske ultrakonservative fundamentalister og andre ekstremister ikke TÅLER andre mennesker enn sine likesinnede betyr ikke at det er religionen Islams «skyld». De tåler heller ikke sine egne sekulære muslimske brødre. Islamister lager like mye problem for andre ikke-voldelige muslimer som de gjør for ikke-muslimer.

   • jse

    Islam skiller ikke på hudfarge. Det har du rett i.

    Men du verden som den skiller på muslim eller ikke-muslim. Ja den skiller tydeligvis og på forskjellige retninger, sunni og shia. Disse kriger jo mot hverandre og dreper hverandre. Og du som ahmadiyya er jo ikke engang regnet som muslim!

    Men enten du velger å kalle deg moderat muslim eller islamist, er det koranen som gjelder for alle muslimer uansett. Så lenge koranen inneholder hatefulle vers, så er volden islam sin skyld!

    Begynn med en opprydding i koranen om hvilke vers som fortsatt skal være gyldig i 2012, og hvilke som ikke bør være gyldige lenger!

    jse

    • arifkarim

     «Så lenge koranen inneholder hatefulle vers, så er volden islam sin skyld!»

     Alle abrahamske religiøse bøker inneholder voldelige vers, og alle tilhengere av abrahamske religioner har voldelig fortid, nåtid og fremtid:
     http://en.wikipedia.org/wiki/Judaism_and_violence
     http://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_and_violence
     http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_and_violence

     Det er RELIGION i seg selv som er problemet, og ikke HVILKEN 😀

     «Begynn med en opprydding i koranen om hvilke vers som fortsatt skal være gyldig i 2012, og hvilke som ikke bør være gyldige lenger!»
     Koranen er en historisk-religiøs bok om Islam. Mye av innholdet der handler om første muslimer som var i kontakt med profeten Muhammed i 23 år da Koranen ble åpenbart. Hvorfor skulle det som står der gjelde punkt for punkt idag er meg en gåte. Gamle Israelere fikk også ordre fra Moses som sannsynligvis kom fra «GUD» om å drepe alt som PUSTER da de invaderte Kanaan for første gang. Betyr dette at denne historien skal gjentas i dag? Neppe!
     «The extent of extermination is described in the commandment Deut 20:16-18 which orders the Israelites to «not leave alive anything that breathes… completely destroy them …».[22] Several scholars have characterized the exterminations as genocide.[23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32]»
     http://en.wikipedia.org/wiki/Judaism_and_violence#Wars_of_extermination_in_the_Tanakh

     Historien om fortid ER fortid. Det som står i koranen og som idag omtales som forbud og påbud er ingenting annet enn det som gjaldt der og da på den tiden da Muhammad levde.

    • Anonym

     «Islam skiller ikke på hudfarge. Det har du rett i.»

     httpv://www.youtube.com/watch?v=-VisRxzrqSU

     httpv://www.youtube.com/watch?v=vG6bqgoTwts

     httpv://www.youtube.com/watch?v=LqvnkTk4nlc

 • Øyvind Berg

  Rasisme er en uting. Det håper jeg vi er enige om.

  Men jeg har opplevd rasistiske muslimske menn. Dessuten må de være veldig sjalu og redde når de må dekke til kjerringene sine. Og giftemål i familier med småjenter på 10 år, det er forkastelig!

  Muslimer forteller barna sine: Ikke bli for vestlig, ikke bli for norske. Det er en type rasisme. Ikke lek med de etnisk norske barna på lekeplassen..

  Muslimer «skal ikke» svømme i svømmebasseng som grisespisende folk (som meg, og kona mi, som er fra Cebu på Filippinene, gift i snart 30 år. Jeg er 57, hvis du lurer). Jeg elsker lechon (grillet gris på spidd på Filippinene. Nyydelig!).

  Imamer, muslimer, sier muslimer skal ikke gifte seg med andre enn sine egne, muslimer. Helst innen familien,kanskje? Bli sinnssyk!!

  Jeg har møtt mange arrogante muslimer, de føler seg hevet over alle andre.

  Hvorfor er det så mange muslimer som voldtar vestens kvinner? Det er vel kanskje tillatt i islam siden de er frie, går i sexy klær, og får gå fritt rundt omkring. Og mene hva de vil. Det må jo være noe undertrykkende tanker i disse «flotte» muslimske mannfolka??

  Dritt. Rasisme kaller jeg deg.

  Hvorfor topper muslimske menn i vold- og kriminalstatistikken?

  Hvorfor opptar muslimske menn norske fengsler?

  Dere ber om RESPEKT! An det går an!

 • Øyvind Berg

  Jeg skrev «Dritt. Rasisme kaller jeg deg.» Det skulle vært «Dritt. Rasisme kaller jeg det.»

  IKKE deg, altså: Beklager. Egentlig skulle det vel ordet vært «dette.»

 • Øyvind Berg

  Les denne kronikken av Shabana Rehman Gaarder. Hadde fanatikerne forstått hva hun skriver, ville hun vel fått utstedt en fatwa, en dødsdom fra Iran:

  «Dette handler om at alle vi som er ferdigkrenket og lever i stater der vi kan bruke ytringsfriheten uten å bli drept for det, må forsvare livene til de som lager filmer ingen liker.»

  http://www.nrk.no/ytring/ferdigkrenket-1.8322748

 • Jan Simonsen er en klovn

  Dere er noen jævla klovner. Noen få drap er ingenting mot massedrapene til Imperiet. Filmen er bare utløsende faktor. De demonstrerer for retten til å leve i fred fra vesten. Er det så vanskelig å forstå, klovner?

 • Øyvind Berg

  Apropos tittelen «Jan Simonsen er en klovn»:

  Da må jo vi i Vesten få lov til å leve i fred for muslimenes tyranni.

  Med andre ord:

  Det er bare for muslimene å reise ut fra Vestens land og tilbake til sharialandene de kom ifra. Der kan de være økonomisk frie, men forvent ikke flere pengeoverføringer fra Vesten, de kan så leve i fred og fordragelighet eller fortsette å krige som vanlig. Det er ikke mye den frie verden kan gjøre, muslimene vil leve etter Koranen

  Vesten kan gi faen i Midtøsten og fokusere alt på Sørøst-Asia og Sør-Amerika der de liker Vesten og et moderne levesett (med unntak av ett par USA-hatende despoter, blant annet i Venezuela)

  Innbyggerne i alle disse landene kan så jobbe seg ut av fattigdom, mange land er også på vei ut av fattigdom. I Sør-Amerika er det ingen muslimer. Og det er mange land i Sørøst-Asia der det i overveiende grad er en ikke-muslimsk befolkning.

  De muslimske ørkenlandene er det ikke håp for, ser det ut til.

 • Anonym

  «HE (Obama) BUILT THAT,» says Rep. Jeff Landry (R-LA) about the surge in anti-American violence directly related to the Arab «Spring.»

  Congressman Landry calls on Barack Hussein Obama to show some leadership by immediately pulling all U.S. taxpayer funded foreign aid from our enemies in the Muslim world.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=B_fdji99gOQ

 • Terje B

  Helt enig med Mitt Romney her, er håpløst å legge skylden på filmen på drapene. Typisk demokrater å legge skylden på pistolen og ikke den som holder pistolen og trekker av. Nå må hovedfokuset være å ansvarligjøre de som står bak drapene og alle ødeleggelsene. En religion skal uansett ikke kunne brukes som unnskyldning for død og fordervelse, og i senere tid er ingen religion i nærheten med å ha skapt så mye ødeleggelse og vold som islam. Jeg forholder meg ikke til hvordan en religion er ment å være men hvordan den faktisk praktiseres nå i dag…og i dag ser vi at islam stadig dras i en mer teokratisk retning og med det også mer aggresivt prøver å dra oss med

 • Øyvind Berg

  USA er USA, de vil greie seg relativt bra, men Europa er åpen for maaange millioner muslimer, det ser ikke bra ut for Europa i tiårene som kommer. Faenskapen er rett sør for oss, det visste vi jo.

  Med Tyrkia som medlemsland i EU (de presser stadig EU-politikerne, er det smuglerruter fra alle kanter inn i Tyrkia.

  Mamma …

  Se dette kartet:

  http://nrk.no/multimedia/1.8321211

 • Anonym

  Did ‘HIJAB’ Hillary Clinton kill Ambassador Christopher Stevens? Fox News military analyst Colonel David Hunt laid the blame for the murder of Ambassador Chris Stevens and three other Americans at the Benghazi, Libya American mission on Hillary Clinton and the State Department.

  «The State Department just allowed our guys to get killed. If you approve no bullets in guns for the mission security guards and an outhouse for a mission, you’re inviting it,» said Col Hunt.

  Colonel Hunt also said, “The American mission at Benghazi was like a cardboard building, there wasn’t even bullet proof glass.“ In addition, Hunt said the security guards inside the mission didn’t have bullets.» http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/09/14/Colonel-Says-Hillary-Clinton-Made-Decision-to-Have-No-Marines-at-Benghazi