Søk

Kategorier

november 2012
M T O T F L S
« okt   des »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

AP tar ikke jødehatet i AUF på alvor

«Jævla jøde horer, skulle ønske Hitler kunne kommet tilbake og dusjet dere litt mer,»  skrev en AUF-er på Facebook. en annen skrev følgende: «Jævla jødehorer. De kan suge meg 8 ganger hver.»  Et bystyremedlem og tidligere fylkessekretær for AUF, Khalid Haji Ahmed fulgte opp med denne kommentaren; «Pass på å bli sugd av dem da!! Du kommer å få problemer i kuken :P!!»  I ettertid er han blitt unnskyldt av AP-ledelsen. Det reagerer lederen for Senter Mot Antisemittisme, dr. Michal Rachel Suissa på. Hun har denne kommentaren:

«Denne uken opplevde vi hvordan folk fra Arbeiderpartiet i Hedmark slo ring om kolleger som hadde publisert grove antisemittiske ytringer.  Kommunestyremedlem i Hamar, Khalid Haji Ahmed som deltok i AUFernes jødehets på Facebook med harselerende kommentarer, ble ikke ekskludert, men fikk tvert om støtte fra ledelsen.  Problemet for Ahmed er at han føler seg som offer for en jødisk konspirasjon som har som mål å skade ham som AP-politiker.  Partisekretæren i Hedmark Ap, Grethe Mikaelsen, mener at det ikke er jødehatet til Ahmed som er problemet, men måten han formulerer det på.

Dagens økende jødehat i Norge er ikke et resultat av slike vulgære ytringer som Ahmed kom med.  Først og fremt er det et resultat av den støtten antisemittene får gjennom ivrig publisering av deres utsagn i mediene og gjennom politikeres og ”eksperters” markeringsbehov som ofte går på beskostning av jødene.  Mobbere foretrekker ofre som ikke tar igjen.  Onsdag skrev Sidsel Levin og Rolf Kirschner i Aftenposten: «Willoch er en av dem som gjennom sin retorikk og ensidige Israel-kritikk, sterk har bidratt til fremvekst av antisemittisme i Norge.  SV har hjulpet godt med. …»

Lederen for Hamar Ap, Thomas Langeland Jørgensen, og flere andre fortsetter i Willochs ånd.  De nekter å innse alvoret i sine utsagn.  Dette er en kjent utvikling av antisemittiske holdninger: Innarbeidet jødehat oppfattes som grunnlagt på sikker allmennkunnskap.  Det er da vi risikerer at ord blir til handling.  Med det økende jødehatet som vi opplever i dag, er det mer enn noen gang viktig å navngi dem som bærer ansvar for det.  Holocaust-senterets rapport om jødehatet rettet en klar pekefinger mot medienes ansvar, men navngir ikke de ansvarlige redaktørene som publiserer antisemittiske ytringer.  Sjefsredaktør Hilde Haugsgjerd og hennes kolleger i Aftenposten er blant dem som har bidratt til at Kåre Willoch kunne misbruke nærmest ubegrenset spalteplass på sin propaganda mot Israel gjennom år.  Men i toppskiktet finner vi også Hans-Tore Bjerkaas i NRK og Pål Bjerketvedt i NTB som forsyner aviser over hele landet med anonymisert anti-israelsk propaganda.  Vi må heller ikke glemme sjefsredaktør Alf Hildrum i TV2 som i denne uken har gitt sjenerøs dekning av propagandaen til leninisten og antisemitten Mads Gilbert uten at noen fra Israels side fikk mulighet til å imøtegå nedsettende og diskriminerende omtale av jødenes hjemland.

Jødehatet i Norge kan forebygges fra den dagen politikere og medier som sprer diskriminerende propaganda og politisk oppvigleri mot mennesker og folkegrupper, blir stilt personlig til ansvar.  For uansett hvor mye redaktørene hater Israel, er det jødene i Norge som blir ofre for deres propaganda.»

Les også: Vårt Land: Kohn anmelder jødehets på Facebook

44 comments to AP tar ikke jødehatet i AUF på alvor

 • Jonas.

  «AP tar ikke jødehatet i AUF på alvor,» skriver Suissa, men der tar hun feil. Jødehatet i AUF og AP virker både oppriktig og gjennomtenkt. Dette hatet har de jobbet seriøst med gjennom mange år men dette hatet har gradvis blitt mer synlig etter Gahr Støres inntreden som utenriksminister. I det siste ser det også ut som AUF har fått med seg nye grupper i sitt jødehat. Tenker ikke bare på FMI men også anonyme som gjemmer seg i kommentarfeltene på nettblogger.

 • Denne Khalid Haji Ahmed er noe man ikke skal respektere i det hele tatt. Det er en av mange inntrengere som får verv på grunn av at han er en uønsket mørkhudet inntrenger.Og AP/AUF driv er og benytter seg av slikt,for og kapre stemmene til statsborgerskapene som de tidligere har kastet etter disse frekke uønskede folka som egentlig fåtall i Norge ønsker og ha gående fritt i vårt storsamfunn.Det er ingen av de etablerte som tar disse folka der,fordi de besitter kunnskap.Nei,langt ifra. De tar dem,fordi at det er mengder med uønsket stemmekveg som skal få identifisere seg med slikt.AP/AUF ble jo tatt litt på senga ved siste kommune og fylkesvalg i Oslo,der disse inntrengerne kuppet litt mere enn hva AP hadde tenkt.Og da ble det varslet ønske om og forandre valg praksisen noe.For alt skal jo til syvende og sist tilpasses det sittende regime.Og da benytter man seg av uønsekde inntrengere i stor skala,helt til man sitter der med skjegget i postkassen.Og det gjør nok AP snart.Fordi snart så starter inntrengerne et eget parti,der de slipper og være AP sin stemmesankere.Men de vil bli islam sine forkynnere.Alt blir bare verre og verre. Dersom man ikke tar grep,og kaster ut uønskede inntrengere med rå makt.

  • Klodrik

   Litt kynisk synest jeg. Man bør respektere alle slags folk synes jeg. Rå makt, nei takk.

   • Her i Norge så skal ikke disse okkupantene respekteres med alt av velferd,ankeinstanser osv. De skal få sjansen til og dra hjem til sine respektive land,der de hører hjemme.Men de som prøver seg driver og gjemmer seg og oppholder seg ulovlig kan man gjerne bruke makt for og få tak i.Og deretter sendes i en lukket leir,der de får vente på utkastelse eller evt jobbe for retur billetten

    • Klodrik

     Hva om de nekter å jobbe, slik at de ikke får råd til billetten? Skal de da få bli?

    • arifkarim

     Typisk nynazist og høyrevridd sionist. Du er hjertelig velkommen i sioniststaten!

     • Klodrik

      Nå er du misunnelig igjen arifkarim. Litt primitivt. Vi vil ikke ha noe av smålighet her inne. Israel er flinke, unn de det og gled deg over det.

 • Amund Garfors

  Meget bra Kurt!
  Den satt virkelig godt den kommentaren din der. Og HVERT ORD ER SANNHET!

 • Anonym

  » Det fins uskyldige jøder i verden også, sier Ahmed.»
  (Auf`rn fra hamar) Hva er de skyldige jødene skyldige i da ahmed?Skulle journalisten spurt.

 • Anonym

  Her igjen en meningløs kommentar fra deg garfors.

 • Anonym

  sry..skulle stått kurt

 • Anonym

  For et språk dette bystyremedlemmet på Hamar snakker.
  Dette må være et gjørmeparti og jeg skjønner nå hva de holder på med der!!!!! Skam over hele partiet. Er det virkelig sånne Stoltenberg vil ha?

 • Anonym

  Det er da et skammelig og kvalmende språkbruk,
  sivilisert er det ikke.

  • Amund Garfors

   Disse menneskene har aldri vært, og kommer heller aldri til å bli siviliserte!

   • Jonas.

    Haha,Amund Garfors snakker om å være sivilisert. Han er en av de verste antisemitter på nette. På fmi sine hjemmesider skrev han følgende kommentar til Wangeberg som benekter Holocaust og som mener jødene har skylden for innvandringen til europa:

    Amund Garfors 18-11-2012 02:10
    Jeg vil herved takke Stig Roar Wangberg for hans åpenhet og rett på sak om disse ting. Mye av dette var helt nytt for meg, og jeg ser nå, dersom dette er korrekt, at historien om hva som lå bak hatet mot jødene, det er nok blitt holdt skult for de fleste av oss både i skolen og ellers fra media.

    Jeg har lenge lurt på hvem som egentlig står bak denne masseimporten av muslimer til Europa, og hvem som finansier denne ødeleggelsen, men etter å ha lest dette meget oppklarende skriv fra Wangberg, ja da begynner jeg å se en del ting fra en annen vinkel,og forstår nå at ting kommer ikke helt av seg sjøl.

    Det er vel ikke helt rett å legge all skyld på dagens innvandring og ødeleggelsen av Europa på ene og alene jødene heller, da storfinansen og de pengesterke over hele Europa har den samme interessen når det gjelder å krafse til seg milliarder, der alt som heter nasjonalfølelse er skiftet ut med pengebegjær og profitt.

    http://fmi.no/939-jodenes-rolle-171112.html#comments

    • Anonym

     Maken til en antisemittisk uttalelse av Amund Garfors skal man lete lenge etter. Nå må Vidar Kleppe rydde opp i Demokratene og få vekk slike infiltratører fra Vigrid.

     • Jonas.

      Amund Garfors er IKKE medlem av Demokratene. Han er eksludert for lenge siden.

      • Jonas: Garfors er ikke ekskludert fra Demokratene, men han har meldt seg ut. Han har ingen tilknytning til Vigrid, og han er nok heller igen jødehater. Men han er nok lett påvirkelig og tror på noen meningsløse konspirasjonsteorier som også rammer jøder. Forøvrig er han en veldig hyggelig kar.

       • Klodrik

        Hei Jan. Skulle akkurat til å skrive en kommentar til forsvar for Garfors. Fint at du gjorde det Jan. Jeg er også helt overbevist om at Garfors er like lite jødehater som oss andre. Han har sin egen måte å uttrykke seg på og det bør vi akseptere. Mye av det han skriver her på FY bærer preg av kunnskap og erfaring. Han har sikkert skrevet tusen innlegg om temaet innvandring, også bommet han litt på den ene kommentaren på FMIs nettsider. Det kan skje den beste. Garfors er tilgitt, og har fortsatt tillit.

       • Anonym

        @Jan Simonsen

        Jeg tror også Hitler var en grei kar ser man bort i fra hans paranoide morderiske side. Han var snill mot dyr og unge kvinner. Og Klodrik mente vel at Tore Tvedt er en grei kar, så sånn sett kan vel Amund Garfors også være en grei kar.

        • Klodrik

         Det fleste folk kan sies å være greie hvis man tar de som de er og lar folk få være seg selv. Men hvis man er nedlatende mot de samme menneskenes personlighet vil ikke de samme menneskene bli greie mot deg. Vis toleranse mot alle uansett, og du får en venn eller en god bekjent i hvertfall.

       • Amund Garfors

        Mange takk Jan for dine meget hyggelige ord om meg, og der du setter skapet på plass. Enhver som kjenner meg veit godt at jeg har aldeles ikke disse synspunkter som noen her forsøker å vikle det mot.
        At jeg kanskje uttalte meg litt uforsiktig, der jeg selvfølgelig burde tatt mine forbehold, det beklager jeg sterkt. Og som jeg aldri får poengert ofte nok, så er det Norge og fedrelandets være eller ikke være, og det norske folks framtid som opptar meg 24 timer i døgnet!

        • Anonym

         Det skal ikke være så lett å tilgi Amund Garfors ved å skylde på at han er en enkel sjel som tror på hva han blir servert av løgner av for eksempel revisjonisten Stig Wangeberg. Senest i går (etter flere dager med hard kritikk på Frie-Ytringer) presenterte Garfors nye og ekkel antisemittisk uttalelser på det nettstedet fmi.no I denne uttalelsen skriver Garfors:

         «Etter at NATO med påtrykk fra denne slasken ex president Clinton, satte igang angrepet på den lille nasjonen Serbia, og nesten bombet dem tilbake til stinalderen. Ja der de hjalp disse bandittene i UCK med å overta og svindle til seg Kosovo, da har jeg mistet all respekt og ikke minst gjennomskuet NATO og denne organisasjonen. NATO som skulle være en forsvarsallians e, og absolutt ingen KRIGSMAKT, og som skulle brukes til krig mot små nasjoner for å få på plass The new world order, den er ei skam for alle disse medlemslanda, inkludert Norge som alltid stiller opp når disse drittsekkene som tilber islam ber om det.»

         Uttrykket The new world order blir brukt i forbindelse med konspirasjonsteorier, hvor det hevdes at hemmelige grupperinger planlegger å overta, eller å sikre opprettholdelse av et allerede eksisterende verdensherredømme ved hjelp av politiske, militære og økonomiske virkemidler. Denne «The new world order» er selvfølgelig jødestyrt. Innen høyre– eller ekstremt høyrepolitiske miljøer finner man en utbredt tro på at det er jødene som står bak konspirasjonen. Teorien er at det er en sionistisk konspirasjon for å fremme Israel og det jødiske folk. I denne sammenhengen påpekes det ofte at flere av de eldste internasjonalt rikeste familiene, som Rotschild og Rockefeller, er jødiske. På ytre høyresiden i USA finner man ofte en tro på at jødene kontrollerer både den amerikanske administrasjonen, europeiske finans– og familiedynastier, og Russland både før og etter Sovjetunionens fall.

         På venstre– og ytre venstresiden er det mindre vanlig å knytte motivene til det jødiske. Disse ses heller som økonomisk–elitistiske, hvor verdens allerede rikeste søker å øke sin økonomiske og politiske makt over verden.

         Og det er altså dette Garfors tror på. Mannen er en skam og dersom det er slik han selv hevder, at han ikke får reservert seg tilstrekkelig mot seg selv, bør mannen ta en pause med kommenteringen . Og dersom vi skal tro Garfors bør han i det minste beskyttes mot seg selv i henhold til pressen etiske. I disse reglene står det beskrevet i Vær Varsom Plakaten at mennesker som opptrer på en slik måte må beskyttes mot seg selv.

    • DavidS.

     Personlig mener jeg at Jan Simonsen som redaktør for dette nettstedet som går så langt i å tillate frie ytringer har et særskilt ansvar å forhindre at nettstedet blir overtatt av Holocaustfornekte og mennesker som bevisst sprer løgner for å skade jødene. Hvis ikke gir han disse løgnere en plattform til å utfolde seg og de kan på denne kan de rekruttere mindre intelligente mennesker og naive ubeleste ungdommer. Jeg sier ikke at noen isolert sett nødvendigvis lar seg forføre av Amund Garfors troen på at jødene står bak muslimenes invasjon av Europa, men når det stadig vekk linkes til gasskammer.blogspot.no og det hamres inn et bilde av president Obama egentlig er jøde / muslim og en del av The New World Order som jobber for at jøde skal få verdensherredømme, så bryter man gradvis barrierer og da vil de om noen år være legitimt å si hva som helst om jøder.

     Og en liten ting til slutt, Jan Simonsen. To ganger har jeg forsøkt å legge inn dette innlegget. Begge ganger falt jeg ut/nettsiden falt ut. Veldig irriterende å miste det man har skrevet men jeg er ikke så dum at jeg tror at Simonsen gjør dette med vilje. Det var kun til info.

     • Klodrik

      At det er litt tekniske problemer her av og til skal vi være glade for. Det fører til at dataingeniører og serviceelektronikere er sysselsatt. Det kalles solidaritet.

     • David: Du skriver: «Personlig mener jeg at Jan Simonsen som redaktør for dette nettstedet som går så langt i å tillate frie ytringer har et særskilt ansvar å forhindre at nettstedet blir overtatt av Holocaustfornekte og mennesker som bevisst sprer løgner for å skade jødene».
      Det er veldig bra konludert, og jeg er helt enig. Derfor sletter jeg systematisk alle kommentarer som jeg oppdager der det linkes til Vigrid, gasskammer.no eller David Duke. Noen mindre rabiate innlegg tillater jeg dersom det er kommet mange svar på dem fra andre debattanter før jeg oppdager dem, eller dersom jeg finner det mer fornuftig å svare selv. Men det er ikke få kommentarer fra nynazister som jeg har vært nødt til å fjerne for å forhindre at nazistene misbruker kommentarfeltet. Noen nynazister har jeg også vært nødt tl å stenge helt ute fra siden. Men selvsagt hender det at jeg overser enkelte, fordi jeg ikke har tid til å lese grundig nok gjennom alle kommentarene. Dette er tross alt en liten hobbyside.
      Dessverre har det vært endel tekniske problemer med siden i det siste, og endel kommentarer kan også av ulike grunner feilaktig havne i spamfilteret. Jeg anbefaler derfor å skrive kommentarene i et word-dokument og lime dem inn, så har du en back up dersom du må prøve flere ganger.

 • Anonym

  APs partisekretær Raymond Johansen har vist seg å være en jødehater og kunnskapsløs om midt-østen noe han til fulle demonstrertepå Facebook.

 • Vikingen

  AUF’ere med arabisk bakgrunn er jo like motbydelig som jihadistene vi har fått i Oslo. AUF er jødehatere, nå er jo denne hjernevaskede organisasjonen 50 % utenlandsk med tanke på alle somaliere og arabere som er med.

  Alle i Arbeiderpartiet er jødehatere. De støtter sine egne uansett hvor ille de kommer ut, det er tydelig kameraderi og mafia fakter i partiet. AUF og AP er de som ødelegger Norge. AUF ble straffet 22 juli, folket synes synd på de fordi de var «barn» og uskyldig. Nå ser iallfall jeg hva slags dritt som finnes i AUF og at de ikke er uskyldige eller er barn. Har ingenting godt å si om disse primitive apene i AUF med jalla bakgrunn, eller noen i AUF generelt.

  Arbeiderpartiet gjør heller ingenting med fæle uttalelser fra AUF medlemmer eller AP statsråder. De rotter seg sammen mot alle, forsvarer de og rakker ned på motstanderne sine, det er deres «diktaturiske» måte og holde folk i sjakk på.

  • Bastian

   «Vikingen» kommer her med mange påstander. Jeg skal her prøve å stille noen spørsmål med disse:

   «AUF’ere med arabisk bakgrunn er jo like motbydelig som jihadistene vi har fått i Oslo».
   Dette høres ut som en rasistisk uttalelse, i og med at du bruker ordet «motbydelige».

   «nå er jo denne hjernevaskede organisasjonen 50 % utenlandsk med tanke på alle somaliere og arabere som er med.»
   Har du tall på dette? Her tar du feil, er jeg ganske sikker på.

   «Alle i Arbeiderpartiet er jødehatere.»
   Dette høres nesten ut som god gammel krigspropaganda, hvor det er viktig å stemple en hel gruppe for en ensidig holdning.
   Det er jo ikke mulig å finne noe tall på et slikt utsagn. Den er nok helt sikkert feil. «Vikingen» må nesten komme noe som kan bevise utsagnet hans. Noe som jeg ikke tror han vil klare.

   Og her kommer vel den verste fra «Vikingen»:
   «AUF ble straffet 22 juli, folket synes synd på de fordi de var «barn» og uskyldig.»

   «Vikingen» bruker ordet «barn» i anførselstegn. Dette for å mene at dette egentlig ikke er barn vi snakker om.
   Da er vel spørsmålet: hva menes med barn? Barn er de som er under 18 år. Breivik drap mennesker som var under 18 år, dermed er han per definisjon en barne-drapsmann.

   «Vikingen», som virker som en kald person, som ikke har muligheten til å se at barne-drap er problematisk i et samfunn mener jeg bør gå inn i seg selv. Alle i et samfunn som mener det er greit å drepe andre mennesker fordi de har et annet politisk standpunkt bør gå inn i seg selv, og begynne å tenke litt.
   Jeg mener at alle som mener det er greit å drepe andre mennesker fordi de har et annet syn på hvordan samfunnet skal være, bør gå inn i seg selv og tenke litt etter.

   Hva vil konsekvensen være dersom alle skal gå rundt å drepe motstanderne hver gang en er uenig i hva motparten mener?

 • Amund Garfors

  Jødehater og rasisten Khalid Haji Ahmed, han er jo bare en av alle disse «berikerne» som er hentet hit til landet av sosialistene for å lage kaos og helvete, og som deltok så kjekt med liv og lyst på sin fACEbookside, der han virkelig hadde lært å bruke de rette orda når det kommer til saftig språkbruk. Ja tenk det, slike som dette, de gjør karriere innafor AUF, og det sier jo det meste både om AP, AUF og denne gudsfornekteren og reddharen og svikeren Eskil Pedersen som heldigvis nå ikke vil komme inn på Stortinget.
  Men det verste av alt var at denne fysakken av en muslim som er bosatt i Hamar, der han vel trolig forsørges av NAV, han ble tro det eller ei, kåret til ÅRETS MEDMENNESKE.
  Ja da veit vi pinadø hva vi har i vente når slike karer kanskje får makt her i landet om noen år…

  • Anonym

   Ja dette er en skam for Hamarbefolkningen at de har sånne innbyggere. En god dag ble det da Pedersen
   ikke kom inn på Stortinget.
   Jeg er takknemlg for at ingen av mine barn og barnebarn ikke deltok/deltar i AUF.

  • Johan

   Hvor kommer dette om «kulturberikere» fra, det er overhodet ingen som snakker om kulturberikelse. Det er ikke noen plan fra myndiheter å få innvandrere hit som et kulturelt ekspriment, det begynte med arbeidsinnvandring. Men etterhvert som jeg har vært ute i verden har jeg blitt mer og mer positiv til innvandring, og fått mer og mer forståelse for innvandrernes situasjon. Det kan selvsagt ikke være en ubegrenset innvandring, det er det ingen som er for, men vi må ha forståelse for folk som rømmer fra krig og fattigdom. Nordmenn i dag kjenner ikke nød, vi er hysterikere som er livredde sykdommer lenge før man har blitt syk. Men på noen områder synes jeg faktisk innvandrne har beriket Norge. Etterhvert som Norge har blitt skamløst kommersialisert og amerikanisert, så har innvandrere tatt over rollen som kjøpmenn blant annet. Hva er så grusomt med norsk kultur at vi vil erstatte den med amerikansk «kultur»? Jeg har reist mye, og jeg ser faenskapen; reklame, amerikansk overfladiskhet, frekkhet og kynisme spre seg som en pest, men ingen steder er det mer tilstedeværende enn i Oslo. Jeg håper en dag vi blir stolte av det vi har igjen, om det ikke er for sent da, da kan vi møte våre nye landsmenn med respekt. Årsaken til fremmedhatet i Europa er selvsagt at man ikke har noe selvrespekt, ingen kultur lenger. Bare de som kan respektere seg selv kan respektere andre.

  • «Jødehater og rasisten Khalid Haji Ahmed»

   Joda, han er jødehater,og det vil jeg påstå store deler av AUF er, og også moderpartiet Ap.
   Men det er jaggu du også, Garfors. Etter den møkkakommentaren din på FMI-sida, der du, etter å ha lest èn eneste klassisk konspirasjonsteoretiserende artikkel om jødene, høylydt istemmer og presterer å uttrykke at nå har det liksom gått opp et lys for deg (stearinlys,antar jeg), så har du diskvalifisert deg fra det å kritisere andre for jødehat for all framtid.
   Det ville være omtrent like hult og fornærmende som det var å se Kristin Halvorsen uttrykke at hun var «bekymret for det økende jødehatet i Norge» i en debatt, slik jeg så henne gjøre, etter å bygget hele sin karriere på å demonisere Israel og sågar gå i tog mot Israel under Gaza-krigen flankert av unge muslimer som ropte «død over jødene» og endog bar et banner med samme påskrift.
   Jeg håper for guds skyld at Simonsen ikke lar deg skrive fler artikler her. Sånne som deg får bare hele «ikke-mer-muslimsk-innvandring-nå-takk»-miljøet til å se ut som idioter, og det vil skremme vekk mennesker som vil være mer verdifulle enn deg.

   • Anonym

    Moskus ta å flytt til Israel. Vi trenger ikke landsforrædere som deg i dette landet som setter et fremmed land og folk foran sitt eget. Jeg nekter å tro at du er norsk.

    • «Vi trenger ikke landsforrædere som deg i dette landet som setter et fremmed land og folk foran sitt eget.»

     «Et fremmed folk»? De jødene som bor i Norge kom på slutten av 1800-tallet. De er 100% norske. Forestillingen din om at de «setter et fremmed land og folk foran sitt eget» er antisemittisk, urimelig og avslører din manglende forståelse for jødene allerede i utgangspunktet. Det er nok riktig at for flertallet av jøder verden rundt er det viktig at staten eksisterer – men det gjelder også for alle oss ikke-jøder som fremdeles har noe i hodet. Israels eksistens er viktig, nettopp p.g.a. den snart totusenårige europeiske tradisjonen og den 1400-årige arabiske tradisjonen med jødehat som DU og dine likesinnede representerer, et hat som opp gjennom århundrene har resultert i talløse pogromer (særlig i øst – og sentral-Europa), som kulminerte i holocaust.
     Israel er ikke et land jøder verden rundt har sin «første lojalitet til», framfor landet de lever i, det er bare desverre slik at historien har lært oss at det er veldig greit at de har et sted de kan rømme til når det blir for mange slike som deg.
     Derfor støtter jøder Israels eksistens – men det gjør, av ovennevnte grunner, alle vi ikke-jøder som også fremdeles har litt vett i skallen.

     «Jeg nekter å tro at du er norsk».
     75% norsk, 25% dansk-tysk-Lichtensteinsk. Sistnevnte 25% er ikke-jødisk og adelig. De 75% norske er rein gudbrandsdøl og kan spores tusen år tilbake i tid. Ikke en dråpe jøde der heller.
     Men takk for omtanken.

 • Johan

  Her er det konkurranse om å føle seg krenket. Det har blitt et ekkelt debattklima. Han islamisten som sitter fengslet i Norge, navn glemt, følte seg også kneblet og ikke i stand til å bruke ytringsfriheten sin. Alle grupper føler seg mobbet og krenket. Jeg tror ikke på media sin nye kjepphest om «det nye jødehatet», det har alltid vært og vil alltid være folk som hater jøder, arabere, svarte mennesker, sigøynere.. Det er ikke noe hat som har blitt verre i det siste, foruten hatet mot romfolket, som er langt, langt mer bekymringsverdig enn noen tilfeller av skjellsord mot jøder. Det er lett å se at «det nye jødehatet» er en idé som presenteres av folk som støtter Israel i tykt og tynt. Når man går tom for argumenter må man skremme folk til taushet. Vi burde heller fokusere på at en stor andel av verdens jøder støtter apartheid og kjemper mot demokrati og menneskerettigheter for palestinere.

  • Anonym

   Johan, er du medlem av FMI?

  • Først så skriver Johan:
   «Det er lett å se at «det nye jødehatet» er en idé som presenteres av folk som støtter Israel i tykt og tynt. Når man går tom for argumenter må man skremme folk til taushet»

   …og så følger han opp med:
   «Vi burde heller fokusere på at en stor andel av verdens jøder støtter apartheid og kjemper mot demokrati og menneskerettigheter for palestinere. »

   Du er jo faen ikke sann. Innser du ikke hvordan du selv bekrefter dette jødehatet i sitat nr.2, det som du selv benekter eksistensen av i sitat nr.1?

   Dette blir som om jeg skulle skrevet:
   «Det er bare en overdrivelse at det eksisterer rasisme i Norge, så det behøver vi ikke å bruke mer tid på å bekjempe. Nå må vi bare sørge for å få alle de jævla niggerne ut i jobb nå, så går dette riktig så bra».

   Men i motsetning til deg, Johan, så har jeg fremdeles en fungerende hjerne, og styres ikke bare av primalinstinktet.

 • Anonym

  Det er ikke godt og si fra når legitim innvandringsmotstand bikker over til hat og konspirasjoner. Det er hvert enkelt individ sitt ansvar og bevare sin fornuft og sinntilstand for ikke å gjøre det.Hvis ikke kan man bli verre en de man gjør motstand mot.Det er riktig at muslimere som gruppe ikke er positiv utvikling for landet,men når man går på enkelt individer for dems etnisitet så er det rasissme.

 • Anonym

  Styret i Hamar AP, snur i saken med Khalid Haji Ahmed og AUF,s jødehets på fb.

  http://tinyurl.com/c8rgppc