Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Europa fikk som fortjent

Adnan_ Al-DamiriEtter terrorangrepene i Brussel tirsdag, der minst 30 mennesker ble drept og hundrevis ble skadet, kommenterer talsmannen for de palestinske selvstyremyndighetenes sikkerhetsstyrker, Adnan Al-Damiri den islamske statens terroraksjon i Brussel i et innlegg på Facebook. Der skriver han at han synes synd på ofrene, men at Europa får som fortjent.

Al-Damiri beskylder USA og Europa for å ha skapt internasjonal terror. Han hevder eksempelvis i følge Palestinian Media Watch at Europa og USA er ansvarlig for «eksport av jødisk terror til Palestina», og mener at Europa derfor er direkte ansvarlig for terroren som rammer europeiske byer.

«Jeg skal ikke hovere, men føler smerte over hver uskyldig sjel som ble drept, men de som forbereder giften vil smake den selv, og i dag fikk Europa en smak av hva det forberedte med sine egne hender,» skriver Adnan Al-Damiri på Facebook. .

I den offisielle avisen for de palestinske selvstyremyndighetene til president Abbas, Al-Hayat Al-Jadida, gjengis en karikaturtegning som gir uttrykk for det samme synspunktet. En europeer som sitter på en globus og forsøker å sprenge Midt Østen, sprenger i stedet seg selv.

6 comments to Europa fikk som fortjent

 • Max

  Dette er bare sprøyt. Sannheten er at vestlige allierte bomber IS fordi den sunnimuslimske salafistgruppen begår etnisk renskning på det de hevder er vantro.

  Faktum er at Vesten gikk langt i å støtte opprøret mot diktatoren Assad. Helt til man innså at alternativet til Assad var hundre ganger verre. Hvordan i himmelens navn kunne IS & Co innbille seg at Vesten ville sitte rolig å se på etnisk renskning i stor stil?

  Forøvrig tror jeg ingenting på at denne palestineren føler noen som helst smerte for terrorens ofre.

 • Oppvåknet

  Max: «Forøvrig tror jeg ingenting på at denne palestineren føler noen som helst smerte for terrorens ofre.»

  Nei, antageligvis like lite som Max føler for de 70 000 ihjelbombede libyerne som Norge bombet ihjel sammen med NATO – noen uker unna at samme land delte ut Nobels fredspris.

  • Anonym

   Bombingen av Libya var en krigsforbrytelse. I mange land arbeider jurister for å få stilt de ansvarlige for retten for brudd på folkeretten. Jeg håper de lykkes. Det var nemlig drap på uskyldige mennesker. NATO-alliansen var IKKE i krig med Libya.

  • Anonym

   Irak-krigen var også en forbrytelse.

   «Tony Blair could face war crimes charges as a result of the Iraq war inquiry report, the House of Lords has been told.

   Lord Dykes of Harrow Weald, a Liberal Democrat peer, claimed that the publication of the inquiry by Sir John Chilcot was being delayed “to prolong the agony” of the former Labour Prime Minister.

   Lord Hurd – who as Douglas Hurd was Conservative foreign secretary from 1989 to 1995 – said the delay was now «becoming a scandal».

   Lord Wallace of Saltaire, a Government minister, disclosed for the first time that talks over the publication of the gist of conversations between Mr Blair and George W Bush, the former US president, were now completed.

   These talks have held up the publication of the report. But he said that if the report is not published by the end of February, it will be delayed until after the general election.»

   http://www.telegraph.co.uk/news/politics/tony-blair/11328177/Tony-Blair-could-face-war-crimes-charges-over-Iraq-War.html

  • Max

   Dine sannsynligheter knyttet til andres tanker og meninger er uten debattverdi. Poenget er at IS dreper folk i Europa bak dekke av å hevne europeiske drap i Syria. Det er løgn. IS dreper selv mennesker i Syria og Irak etter nazimetoden, og det er årsaken til Vestlig innblanding. Slutt å prate terroristene etter munnen!

 • stur

  Kraftig lei av muslimer og islam.

  De burde holde seg unna meg og mine, for jeg skyter. Helt utrolig at staten og politi er på lag med disse svina.

Legg inn en kommentar