Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Når skal vestens ledere innrømme at terroren skyldes islam

Brian_Lilley2Brian Lilley i det kanadiske TV-selskapet Rebel Media reagerer på terrorangrepet i Brussel, og lurer på hvor lang tid det vil ta før våre politiske ledelse i Vesten til slutt erkjenner og navngir trusselen fra radikal islam. Ham merker seg at kanadiske politikere kun snakker om den grusomme terrorhandlingen, men ikke om den islamistiske terroren, som det jo vitterlig var.

4 comments to Når skal vestens ledere innrømme at terroren skyldes islam

 • Anonym

  Det går ikke an å skille islam opp i en moderat og en radikal del. Islam er islam.

  Det vil uansett poppe opp drapsmenn fra muslimske miljøer, og det finnes ingen måte å identifisere disse personene på før de begår handlingene sine.

  Islam er inkompatibelt med alle andre styresystemer.

 • Anonym

  Europa har mer eller mindre ligget i krig med islam siden den perverse voldsideologien oppsto. Nå skal vi visstnok være i krig med «radkikal islam», hva nå det er. Det logiske spørsmålet som melder seg er hvordan man finner fram til radikale muslimer uten å være tankeleser.

 • Max

  Terror kan «legaliseres» ved hjelp av så mangt. Ekstreme miljøvernere, kommunister, nazister, ekstremkristne, selvutnevnte riddere, satanister, m.fl. har ingen problemer med å koke sammen en unnskyldning for å ta loven i egne hender.

  Ekstreme muslimer er ikke noe unntak fra denne regelen og islam kan med letthet vris i en retning der terror mot vantro blir selvforklarende. Av en eller annen grunn blir dette benektet av personer som åpenbart ikke har satt seg særlig godt inn i hvilkne muligheter islam byr på i denne anledning. Isteden blir de som setter ord på problemene, slik som Hege Storhaug, stemplet som ekstrem.

 • gammel mann, vond å vende

  Norske politikere, spesielt fra de svært små partier som KRF. og Venstre, har enda ikke forstått at imigranter skal integreres inn i Norge. Ikke Norge som skal integreres til dem. Det er ikke så fint og fargerikt å se folk som ikke vil integreres. De skal kle seg som oss, de skal oppføre seg som oss, de skal være som oss. Det sa den intelligente innvandreren som er bestefar til Mona Levin.
  I dag har vi sluppet alle krav mot innvandrerne, avisene skriver ikke at det er innvandrere fra muslimske land som står bak store deler av den voldskriminaliteten som er. Kom ikke med historier som viser Svensker og Dansker er en del av disse innvandrerne.

Legg inn en kommentar