Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islamismen har blomstret i Belgia

BrusselRadikal islam har hatt mange gode år i Belgia, skriver Dagbladet, som siterer Øyvind Strømmen. Ingen land i Europa produserer flere radikale fremmedkrigere enn Belgia. Det har år fått utvikle seg store parallellsamfunn, områder der muslimer dominerer helt og styrer på tvers av landets lover. I Brussel var organisasjonen Sharia4Belgium svært aktiv.

CBN laget i 2012 denne reportasjen:

Allerede for fem år siden laget et Israelsk TV-team denne reportasjen fra Belgia og andre europeiske land:

5 comments to Islamismen har blomstret i Belgia

 • Anonym

  De er da i stand til å forsyne de muslimske enklavene med trygd (for belgiernes regning):

  On my visit to that quarter of Brussels (Molenbeek) a few years ago, I could see the dangers clearly enough. People like Salah Abdeslam, the terrorist arrested there a few days ago, would swim like a fish in the sea there, to use a Maoist metaphor. Between the sympathetic locals, and the rest of the population—whom they could intimidate into silence—it would be easy for them to hide. This social world is impenetrable to the forces of the state. My informant told me that the Belgian government is unable to collect taxes from businesses there—though it is, apparently, able to distribute social security.

  Men uansett vil det være et grovt brudd på menneskerettighetsreligionene å forby disse muslimske enklavene:

  How do you stop ghettos like Molenbeek from forming, and what do you do about them once they have formed? The driver had no doubts: you force the residents to live elsewhere. Conceptually easy. In practice, difficult. The European Court of Human Rights recently ruled against Germany, which sought to do exactly that. Having accepted a million Syrian refugees and immigrants, the Germans wanted to prevent the development of Muslim ghettos by dispersing these immigrants throughout the country. The Court ruled that this was against their fundamental human rights, among which is the right to form several—or many—Molenbeeks.

 • Max

  Det er neppe tilfeldig at i Brussel ligger Den Store Moske, finansiert av Saudi-Arabia. Imamene i denne moskeen har fått sin utdannelse i Saudi-Arabia. Det er med andre ord snakk om en salafistisk moske.

  IS, Boko Haram, al-Qaida, Taliban m.fl. er salafister. Dette vet selvsagt myndighetene godt om, det er slett ingen hemmelighet. Men man vil ikke gjøre noe med problemet fordi Saudi-Arabia er ingen hvem som helst. Dette landet kan påvirke hele verdensøkonomien og da blir noen terrorofre for små å regne.

 • Anonym

  Hvor lenge skal Jagland få lov til å dumme ut Norge og nordmenn?

  Hele Europa rister på hodet av mannen.

  Snart blir idioten en global kjendis på linje med svenske skjeggbarn.

 • Je Suis

  http://www.dagbladet.no/2016/03/24/kultur/meninger/terror/jagland/politikk/43644972/

  Idioten i egen person i avisen for idioter og andre idioter.

  Vi finner Einar Hagvaaag, Geir Ramnerfjell, Inger M. Hobbelstad
  og Aksel B. Sterri

  Jagland; «Vi må gjøre muslimene stolte»

  Hvordan kan noen gjøres stolte av å bekrefte Muhammed ?

  Er det ikke bedre de skammer seg ?

  Dersom terrorister bekrefter islam – hva bekrefter islam ?

  Hvem andre bekrefter Islam ? Kan noen som bekrefter islam
  gjøres stolte eller burde Jagland skamme seg ?

Legg inn en kommentar