Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Planla atomsprengning

Brussel_terroristerAllerede i desember fant belgisk politi bevis for at de to brødrene Khalid og Ibrahim el-Bakraoui som angrep Zaventem flyplass og Maelbeek T-banestasjon i Brussel tirsdag hadde planlagt å ta seg inn i et kjernekraftverk, skriver United With Israel med den belgiske avisen La Derniere Heure som kilde. Inne i kjernekraftverket var planen å detonere en reaktor eller å samle inn materiale for å produsere en skitten bombe.

Terroristene hadde filmet den daglige rutinen til lederen for Belgias atomforsknings- og utviklingsprogram, og tilsynelatende var planer å kidnappe ham for å få tilgang til anlegget, skriver La Derniere Heure. I desember oppdaget politiet en 10-timers video fra et kamera skjult bak buskene utenfor hjemmet til den kjernefysiske sjefen.

Økt sikkerhet på stedet og politiets rassia som førte til arrestasjonen av IS-terroristen Salah Abdeslam kan ha fått brødrene til å revurdere sine mål, mener avisen.

11 comments to Planla atomsprengning

 • Anonym

  Nuclear jihad: Guard at ‘terror target’ Belgian nuclear site killed, access badge stolen – media – See more at: http://pamelageller.com/2016/03/nuclear-jihad-muslim-terrorists.html/#sthash.GTzbYbmG.dpuf

 • balle klorin

  det er bra at det skjer noe terror ellers har ikke media anna å skrive om enn løse hunder biluhell og kjendiser

 • Bestemor

  Det er ikke lov å skrive nedsettende om navngitte politikere.

  De samme politikerne er ond mot oss innbyggere.

  Så da må vi ha en høflig tone, men dem kan utføre sin ondskap.

  Ondskap er også å utelate å gjøre noe.

  Utøya syndromet, hvor man venter (høflig) på å bli avretta gjennomsyrer hele det Norske samfunn. Det er ikke lenger tid for å være høflig eller å vente på døden. Vi må aksjonere, og ta loven i egne hender. Det er ingen som kommer når vi trenger hjelp, vi må bevæpne oss selv. Går alltid med en veldig liten men sylskarp kniv i lomma. Jo, selv flyplasskontrollen overser «kredittkortet».

 • Je Suis

  Sanger om Fredsfyrsten som du ikke får på NRK som
  heller ikke får nok av Mekka/ Medina/ Khaibar immigrasjon !

  • Anonym

   NRK`s «Jesus, kristendommens hærfører»

   Det blir vranglære, rett og slett!

   • Anonym

    på hvilken måte er det vranglære?
    Så selv programmet og det er en britisk produksjon
    ikke Nrks

    • "Rise to Power"

     Hva NRK tenkte på da de landet på «Jesus – kristendommens hærfører» er uklart. Muligens tenker de at hvis andre religioner assosieres med hærførere, bør kristendommen i likhetens navn også bli det. Men det er altså vanskelig å tenke seg en mer malplassert tittel, når det er et avgjørende poeng for Scott at en viktig grunn til kristendommens fremvekst var nettopp at Jesus IKKE var en hærfører.

     http://michaelscottweb.com/index.php/jesus-rise-to-power/

 • Anonym

  German Chancellor Angela Merkel Took Selfie With Brussels Terrorist

  http://vladtepesblog.com/

 • Vidar

  Men selv om belgisk politi altsaa hadde BEVIS for at disse sympatiske unge muslimske menn hadde konkrete planer for aa angripe et ATOMKRAFTVERK, saa de altsaa ingen grunn til aa arrestere dem, forhoere dem, eller paa noen maate hindre dem i deres planer…???
  Mens vi vanlige borgere blir kontakta av «Facebook-politiet» bare vi ytrer oss litt kritisk til islam og muslimer, kan altsaa muslimer selv detaljplanlegge terroraksjoner uten at politet gjoer noe som helst…?

 • Anonym

  The European identitarian demonstration scheduled for 2 April at 3 pm in the public square in Molenbeek-Saint-Jean will be banned. This has been announced by the mayor Françoise Schepmans (MR) to RTBF.be.

  A major call has just been launched on social networks via the Génération Identitaire page, a movement started in 2012 which describes itself as “political” and whose mission is “reconquest”.

  In the context of this demonstration, the call is: “In Molenbeek as elsewhere, Islamists out of Europe”. A covert way of lumping together the entire Muslim population, according to some. One of the slogans of Génération Identitaire being “On est chez nous!” [This is our home!]

  For the mayor, with regards to the motivations of the organisers, there is no question of authorising the gathering. “We have no knowledge of any demonstration request from this movement. But in any case, this demonstration will not be authored”, declares Françoise Schepmans.

  “When we fight extremism, it is against all extremisms. It is therefore out of the question to allow furious madmen [fous furieux] to express themselves.”

  And if people defy the ban, “the police will be present to dissolve the gathering on the spot.”

Legg inn en kommentar