Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Fordømmelser er ikke nok

Pia_Kjærsgaard3Pia Kjærsgaard er Dansk Folkepartis stifter og mangeårige leder. Nå er hun president for det danske Folketinget, og lut lei av å gjenta de samme frasene etter hver terrrorhandling. Hun krever handling og ikke bare fordømmelser. «Det må aldri bli vanlig å fordømme terrorisme, gå til markeringer og holde ett minutts stillhet for ofrene. Nå er nok nok,» sa hun under et møte i Brussel tirsdag.

«Faktisk har jeg selv kommet til et punkt hvor jeg er i ferd med å bli litt lei av å gjenta at det er viktig at vi lever videre som før, og at den største trusselen mot oss er vår egen frykt», sier Pia Kjærsgaard.

«Det kommer en tid da selv åpne, frie samfunn må si: Nok er nok. Likesinnede som de vi har sett står bak de siste angrepene i Paris og Brussel, må bli tatt ut av spillet», sa hun i sin tale i følge Jyllands Posten. «De predikanter som står bak deres hjernevasking og radikalisering må bli tatt ut av spillet. Ellers taper vi», mener Pia Kjærsgaard.

8 comments to Fordømmelser er ikke nok

 • Anonym

  Naive Thulesen Dahl: Jeg ønsker en europæisk form for islam

  http://linkis.com/ksdha.wordpress.com/KbZuL

 • Max

  Problemet er at man kan ikke ta ut de kreftene som står bak uten å komme på kant med Saudi-Arabia. Det vil nemlig bety å stenge ned moskeer finansiert og i praksis drevet av Saudi-Arabia.

  Realiteten er at europeiske politikere har sluppet en ulv inn i hønsehuset. Å bli kvitt denne ulven er så dyrt at noen høner fra eller til ikke har noen betydning for eliten. Dette vet åpenbart ikke Pia for da hadde hun kanskje adressert problemet?

  • Bestemor

   Saudi Arabia er en kreftbyll, som er «alliert» med USA. De avretter mennesker offentlig, kvinneundertrykkende m.m. De er bokstavtro mot koranen.

   Det må et krafttak til for å sende ulven ut av hønsehuset. Jeg mener det må brukes sterkere språk og virkemidler for å opplyse folk. Ansvarlige i Norge for situasjonen med alle gulingene MÅ navngis på en sviker nettside.

   Vi kan ikke lenger ha en høflig tone som i et soaré.

   • Anonym

    Kartotekene over landsforrædere finner du her

    * Norsk Journalistlag

    * Politiske partiers medlemslister

    * NGOer

    * Humanitære organisasjoner

    * Media-historikk

    Landssviket er godt dokumentert. En vakker dag skal de ansvarlige stå til ansvar for det de har gjort.

   • huff and puff sjsd

    «vi kan ikke lengre ha en høflig tone som i en soare»
    nemlig!:

    https://youtu.be/rkQoqVoBBCk

   • Vidar

    Saudi-Arabia er alliert med USA – men ikke med EUROPA!! Hvordan USA vil tackle sitt islam-problem, faar vi faktisk overlate til USA, men Europa baade boer og kan ignorere Saudi i sin kamp mot islam!
    Det europeiske ledere derimot ser ut til aa IKKE evne, er aa forstaa at «det er ISLAM som er problemet», og det nytter ikke aa fortsette aa preike om «ekstremister», naar det er MUSLIMER som er det rette ordet!

    • Anonym

     «Det europeiske ledere derimot ser ut til aa IKKE evne, er aa forstaa at «det er ISLAM som er problemet», og det nytter ikke aa fortsette aa preike om «ekstremister», naar det er MUSLIMER som er det rette ordet!»

     Nettopp! Når du har et gruppeproblem, kan ikke individuelle løsninger benyttes. Dette faktum er like banalt som det er enkelt.

     For å komme «ikke alle-idioter» i forkjøpet: En gruppeløsning er ikke rettferdig for alle i gruppen. Det ligger i sakens natur hvorfor den ikke kan være det.

 • huff and puff sjsd

  lær av denne kvinne Simonsen!!!

Legg inn en kommentar