Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Australsk TV-team opplevde Sverige 2016

Stockholm-150x150Et australsk TV-team fra programposten «60 Minutes» har besøkt Sverige for å sette seg inn i innvandringsproblemene. Først intervjuet TV-teamet en svensk innvandringsskeptiker. Deretter besøker de en forstad med overveiende afrikansk befolkning. Hvordan blir de mottatt der? Det kan du se i dette TV-innslaget.

7 comments to Australsk TV-team opplevde Sverige 2016

 • Anonym

  Og hvor mange svensker/europeere har opplevd tilsvarende?

 • Bestemor

  Interessant filmsnutt, ernaerna se den og lær!

  erna: Dette var lavmål propaganda fra Demokratene, vi vil få fredelige innvandrere, som vi må gi et fullverdig liv, gi dem førsterett til alt i Norge så får vi fred her.

  Rinkeby er Norge om få år… ..når pengene er slutt i Sverige, kommer de hit.

  Det er så man har lyst å fyre av en kule i munnen.. ..på seg selv.

  • Anonym

   Vel Bestemor, det må fyres av kuler som Frauke Petry [AfD] sa i et intervju, men skuddene må rettes mot de som forsøker å trenge seg ulovlig inn i Europa presiserte hun. Selvmord er en dårlig løsning.

   Ellers er det interessant å notere at Fremskrittspartiet i regjering administrerer den største okkupasjonen av landet siden Vidkun og hans lakeier holdt på. Det var landsforræderi den gangen, og det er landsforræderi nå.

   • Anonym

    Over det meste av verden overholder tillitsvalgte plikten til å forsvare nasjonens grenser.

    Det er bare i det koko Vest-Europa som styres av landssvikere det anses «høyre-ekstremt å ville forsvare hjemmet sitt mot inntrengere.

    Disse svina som nå sviker skal om nødvendig hentes ut av dement-avdelinger for å stilles for retten når den tid kommer.

 • anonym

  Nå har både svensk og norsk politi og også media sluttet å informere om alt som hender. Dette er demokrati på sitt beste. Jeg sier som damen i reklamen.
  Gratulerer med dagen.

 • Anonym

  Fleip eller fakta ?

Legg inn en kommentar