Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Reduserte helsekøer

Siv_Jensen-150x1503Etter at FrP inntok regjeringskontorene har sykehuskøen krympet med om lag 42.000 pasienter, skriver frp.no. «Dette viser at vår politikk virker», sier partileder Siv Jensen. «Raskere behandling av pasienter har alltid vært en hjertesak for Fremskrittspartiet. Også etter at vi overtok regjeringskontorene, har vi vært svært tydelige på at vi vil gjøre noe med at for mange venter unødvendig lenge på behandling», sier FrP-lederen.

Nylig besøkte hun Ahus sammen med blant andre statsminister Erna Solberg for å markere den solide nedgangen i sykehuskøen, skriver frp.no.

«Det at køen har blitt betydelig redusert siden regjeringsskiftet, er først og fremst gledelig for pasientene som får raskere hjelp. Det er også god grunn til å rose de ansatte i helse- og omsorgssektoren for en enorm innsats. I tillegg er dette også gledelig fordi det viser at vår politikk virker», sier Siv Jensen.

I gjennomsnitt er ventetiden redusert med fem dager fra 2013 til 2015. Størst har reduksjonen i ventetid vært innen rusbehandling, der ventetiden har gått ned fra 61 til 44 dager på to år, viser ferske tall fra Norsk pasientregister, i følge frp.no.

2 comments to Reduserte helsekøer

  • Magnar A. Bakke

    Med den folketilveksten vi opplever i riket på grunn av innvandringa – må vi truleg ta denne meldinga med ei stor klype salt.

  • Bestemor

    Dette tror jeg ingen ting på. Intet er endret under solberg administrasjonen i praksis, de leker med tall selvfølgelig. Min broder skulle opereres, neida ingen hjelp fra det offentlige, måtte dekke selv på Volvat.

    Tror heller 30 000 gamle er gått bort, og «avlaster» helsevesenet på den måten.

    Har jobba i helsevesenet, kjenner mentaliteten der. Mellomledere som ikke kan skrive en rapport engang. Ansatte som har jobb for å få mat på bordet, lite pasjon der i etaten.

Legg inn en kommentar