Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Richard Kemp om krigsrett

Richard_KempShurat HaDin er en organisasjon som bekjemper terrorisme og ivaretar jødiske rettigheter over hele verden. I mai i fjor arrangerte organisasjonen en konferanse om krigsrett. Blant foredragsholderne var Richard Kemp. Før han ble pensjonert var han britisk offiser og sjef for britiske styrker i Afghanistan.

3 comments to Richard Kemp om krigsrett

  • Bestemor

    Ytringfrihet er første våpen i bekjempelse av elementene. Ytringsfriheten i Norge er på vikende front, mange tør ikke ytre seg fritt og nettsteder med helt fri ytringsfrihet mangler. Usensurert ytringsfrihet er et speil av folkesjela. Eller som den respektable kjøreskolelæreren som sa: Jeg vil ikke ha en muslim som nabo. Men dette ville vedkommende ALDRI si offentlig.

  • Snefrid Skognes Pedersen

    Kan talen hans oversettes til norsk?

Legg inn en kommentar