Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hetset Kurt Oddekalv

Kurt_Oddekalv2Kurt Oddekalv og Miljøvernforbundet har i en årrekke følt seg sjikanert av Øivind Bergh på Havforskningsinstituttet. I en rekke saker som Miljøvernforbundet har jobbet med har Bergh systematisk prøvd å undergrave miljøkjempens troverdighet. Nylig ble han stemplet som nazist og antismitt fordi han på Facbook la ut en link til en etter Oddekalvs vurdering seriøs artikkel på en nettside.

Det viste seg senere at nettsiden var tvilsom. Men det var det nærmest umulig for Oddekalv å vite. Dermed slo Øivind Bergh til igjen med forsøk på å linke Oddekalv til nynazister. For å få slutt på sjikanen avtalte Kurt Oddekalv å treffe Øivind Bergh til en forsoningssamtale sammen med TV2. Hvordan det gikk: Se her:

3 comments to Hetset Kurt Oddekalv

  • Fjodorov

    Her har jeg sympati for Oddekalv! Bergh er den voldelige her.

  • Odd Oksekalv

    Oddekalv er selv ikke mors beste barn med en bisarr tilbøyelighet til å kutte slipset av folk (mulig at han nå har lagt av seg den uvanen), men nettrollet Øivind Bergh er tydeligvis av et enda verre kaliber.

  • Slipskutter

    En av dem som ble rammet av Oddekalvs trang til å kutte slips, var tidligere leder i Naturvernforbundet i Hordaland, Frode Bekkestad, som Oddekalv skar slipset av med en stor jaktkniv. Etter denne traumatiske opplevelse stod Bekkestad avbildet i Bergensavisen med et ansiktsuttrykk som om han skulle være på vei til å bli avrettet i den elektriske stol.

Legg inn en kommentar