Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Har vi lært noe av terroren i Brussel?

garfors322Nok en terrorhandling har funnet sted og rystet hele Europa. Denne gangen slo tre terrorister til i hjertet av Europa. I selveste Brussel. Jeg føler bare maktesløshet, sinne, sorg og en oppgitthet på vegne av disse stakkars menneskene som var på feil sted til feil tid den dagen, skriver Amund Garfors, og fortsetter:

«At dette kunne skje bare noen måneder etter massemordet i Frankrike der et lignende angrep tok livet at 130 mennesker, det er bare ikke til å fatte. Og en har god grunn til undre seg på om hele Europa holder på å falle sammen? Og det ned i det ukjente og inn i en skremmende framtid som bare utvikler seg fra vondt til verre. For en kjenner seg aldeles ikke lenger trygg!

Tirsdag 22. mars 2016 vil bli en dato jeg aldri vil glemme. For den datoen markerer nemlig en ny og farlig utvikling som ingen lenger ser ut til å ha kontroll med. Der man bare begynner å skimte inn i ei svart og heslig framtid – som man ikke lenger har lyst til å være deltaker i.

Det verste er likevel at det ser ut til at vi ikke har noe valg lenger. For de kriminelle og farlige islamistiske nettverkene som hater oss og vil utrydde oss, de har fått lov til å vokse fritt uten den minste kontroll. De har kunnet infiltrere det meste i et sovende Europa som nesten har ligget på sotteseng. Der ingen har tatt de mange advarslene alvorlig!

For nå ser vi noe helt nytt og noe svært skremmende som har erklært Europa krig. Disse terroristene er både født og oppvokst her, på dette kontinentet som tok imot deres foreldre med åpne armer. Andre er kommet seinere som asylsøkere og flyktninger. Noen kaller dem for ”våre nye landsmenn” og de fleste politikerne mener dette er til en stor berikelse for oss

Nå angripes vi av disse som fikk muligheten til et nytt liv i et sivilisert europeisk samfunn, og disse angrepene kommer på toppen av ei folkevandring uten sidestykke i europeisk historie. En behøver ikke være profet for å se hvordan disse hendelsene kan knyttes sammen. For vi aner ikke hvem som kommer til våre grenser. Og det er utsikter til at flyktningstrømmen til Europa skal bli enda større i 2016.

For meg er det ikke særlig vanskelig å se et alarmerende bilde av et europeisk kontinent i store vansker med uoverkommelige problemer. Men hva gjør vi nå?

Et håp etter denne forferdelige terroren i Brussel, det er at myndighetene over hele Europa gnir søvnen ut av øynene og tar til å våkne. For en kan ikke lenger lure seg sjøl og nekte å innse fakta og realitetene som banker på, der innvandring fra muslimske land er prioritert og er blitt til en katastrofe. Derfor er det på høy tid å innse at ”reven er kommet inn i hønsegården”- og der er han i ferd med å gjøre rent bord!»

11 comments to Har vi lært noe av terroren i Brussel?

 • Anonym

  «Har vi lært noe av terroren i Brussel?» spør Amund. Om han med «vi» mener myndighetene, så er svaret «NEI». Det er en høy korrelasjon mellom andel muslimer og terror. Fravær av muslimer betyr fravær av terror. Siden ingen er tankelesere, finnes bare en gruppeløsning på terrorfaren. Det er like banalt som det er enkelt. Handlingslammelse vil ikke endre noe på løsningen. Forskjellen vil være at det ikke er myndighetene som forstår det praktiske. Inntil det kommer et folkelig opprør kan den som vil få lov å kalle meg sint nazist og rasist. Selv om det ikke er sant.

 • Anonym

  Og mens terrorfaren er høy i hele vest-Europa, så er det liten fare for terror i Polen og Ungarn. Antallet av innvandring fra muslimske land har med det å gjøre.

 • Person'ist

  Vi venter og vi venter… Men det blir nok mange, mange flere europeere som må dø, før multikulturalistene (humanister) innrømmer sitt forræderi, som for enkelhetens skyld kan beskrives ved: det å tvinge egen befolkning til å motta en fremmed befolkning inn i blant seg og endre samfunnets spilleregler til innflytteres bekvemmelse med den følge at livsvilkårene forverres for den opprinnelige befolkningen.

  Humanistenes viktigste oppgave fremover, hvis de vil redde stumpene av sitt ettermæle, blir å sørge for en human repatriering av innvandrere til sine hjemland.

 • Anonym

  Janne Haaland Matlary:

  «Sverige og Belgia har tillatt begynnelsen på slutten for statsdannelsen

  Det kan ikke fortsette.»

  Link (bak betalingsmur, derfor ikke lov å poste hele artikkelen):

  http://www.dn.no/meninger/2016/03/29/1216/Molenbeek/sikkerhet-p-territoriet

  Det Janne Haaland Matlary sier er jo helt opplagt for alle som gidder å reflektere litt over hva en demografisk endring betyr.

  11:34

 • T.O.Glas

  Anonym
  29. mars 2016 at 13:58.
  «Sverige og Belgia har tillatt begynnelsen på slutten for statsdannelsen». Hun glemte Frankrike (de har vel heldigvis Fremmedlegionen fremdeles) og UK.

  Etter en kort diskusjon med en kompis, ble vi enige om å bruke 80-20 regelen på den Norske befolkning.
  Vi kom dessverre frem til at 20% ikke var politiske idioter.

  Politikerne, skolen osv.. you name it, har skylden

  • Anonym

   T.O.Glas
   29. mars 2016 at 14:11

   «Hun glemte Frankrike (de har vel heldigvis Fremmedlegionen fremdeles) og UK.»

   Det har du helt rett i. For Norge gjelder (dessverre) også det samme, selv om politikerne forsøker å innbille befolkningen at Norge fortsatt er en norsk nasjon. Det er bare delvis sant, mer presist 3,9 : 5,1 = 76,5 prosent norsk.

   «Terra-Jan» (sjeføkonom i Eika Gruppen) sa før påske at gårsdagens pensjonsløfter ikke kan innfris i morgen. Det har han helt rett i, men det skyldes ikke bare den lave renten slik mange tror. Inntil videre er dog dette den offisielle forklaringen. Pensjonsløftene forutsetter en viss avkastning i markedet. Utsiktene til avkastning er bekksvarte. I dobbel bemerkelse!

 • Bestemor (uten øl i dag)

  Veldig bra innlegg, jeg kan nesten ta på maktesløsheten artikkelforfatter beskriver.

  Å skylde på politikerne fungerer ikke lenger, de kan ikke gjøre noe fra eller til. Å skylde på myndighetene.

  Kanskje myndighetene vil ha det slik situasjonen er blitt?

  Myndighetene og politikerens rådgivere, motarbeider som oftest politikernes ønske om samfunnsforbedring. Dette gjelder helt ned på kommunestyrenivå. Derfor tar det 30 år å planlegge en ny vei for eksempel, eller lage forbedringer i samfunnet raskt. Dette lider Norge av i alle ledd – også i organisering av innvandrerne.

  Flere folk skulle bety flere hender til å arbeide, og øke velstanden. La oss ta som eksempel en familie, ett familiemedlem klarer ikke styre en gård alene, mens 6 familiemedlemmer kunne drevet gården så alle hadde mat og husly. Slik fungerer ikke Norge, her på berget er folk en utgiftspost. Når de egentlig er en ressurs.

  Alle som fortier eller sensurerer innvandringsdebatten er også skyldig. Vi trenger svar, men det viktigste svaret er allerede sensurert bort. Hverken Europa eller Norge vil høre svaret på problemet. Frie Ytringer er en parodi.

  Etterkrigstidens sosialistiske oppdragelse setter for fullt spor i dag. Vi har en stor del voksne og undom uten egne meninger, myndighetene gjør nok det rette stoler alle på.

  Stortinget er som en barnehage for voksne, de har en plass å være, og fremmer sin egen karriere for seg selv. Det virker som stortinget er et lukket samfunn som lever på siden av norges befolkning. Befolkningen skriker etter handlekraftige politikere med sine valgløfter, men det er ingen respons tilbake. Aldri.

  I praksis går politikernes ønskede utvikling alt for sakte. For eksempel når jeg er innom skatteetaten, er det den samme gamle sure kjerringa der som for 20 år siden, og den samme dårlige og trege behandlingen i bygge saker hos kommunen.

  Politikernes forbedringer er bare pynteforbedringer, da de egentlig ikke styrer Norge.

  Engasjementet i dag er på vikende front, folk bryr seg ikke like mye som før. Oljen har gjort nordmenn til et folk uten ansikt.

  Jeg søkte litt på frie-ytringer.com og for fem år siden var det samme argumentasjon. Vi er ikke kommet lenger, men kortere.

  LØSNINGEN ER HANDLINGER – IKKE FLERE ORD.

 • gammel mann, vond å vende

  Godt skrevet Amund.

  «Denne gangen slo tre terrorister til i hjertet av Europa. I selveste Brussel.»
  Brutalt sagt fra meg så var det fint og på muligens rette sted. Hvorfor? er jeg gal eller kan det hende at de sovende dronene som er i EU parlamentet, våkner.? Dessverre så vil de nok ikke våkne, men tilføre mer av galskapen. De vil lage en hurtig plan for å innlemme Tyrkia inn i EU. Mer galskap finnes ikke, men de gærne har det kortsiktig godt.Nå kommer snar kampanjen for å avvæpne de siste Normenn, for da er det så mye enklere for muslimer å overta.

 • Ghjo

  Det vil ikke bli tatt til fornuft.Mutltikultur-ideologiens tilhengere vil holde det gående til det ender i kollaps og katastrofe. Slik også tilhengerne av den
  nazistiske og kommunistiske ideologi gjorde.
  Dette ligger i ideologiers «natur».Det er umulig å endre kurs underveis, for ideologien blir alltid ansett for å være ufeilbarlig og fullkommen.

Legg inn en kommentar