Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Slått i ansiktet under fredelig standsaksjon

Michael_sturzenbergerDagens politiske klima er utrygt for person som kritiserer islam. Nylig arrangerte det lille tyske Frihetspartiet under ledelse av Michael Sturzenberger, som representerer partiet i den bayerske delstatsforsamlingen, og driver en politisk blogg han kaller «politisk innkorrekt», en fredelig standsaksjon i München. Der gikk en rasende tyrkisk innvandrer til fysisk angrep på partilederen:

2 comments to Slått i ansiktet under fredelig standsaksjon

  • gammel mann, vond å vende

    Det er som å kjempe mot vindmøller. Muslimer trenger ikke gjøre noe, fordi det gjør brønnpisserne (politikerne) for dem. Lag flere lover mot det å si imot muslimer, lag flere svada historier om de som har latt seg integreres. Ja, men det er jo hva de skal som et minimum. Jeg frykter at vi går mot en totalitær stat ikke bare i Norge, men i Europa. Totalitær, men på muslimenes premisser.

  • Moskus

    Tyrkermuslimen tålte ikke å få høre hva som står i hans egen bok: «De verste av alle skapninger er de som ikke tror»:
    http://quran.com/8/55

    …og om sant skal sies, så er det et av de mindre groteske versene i den patetiske møkkaboka. Tynn er den også. Og virkelig gørrrrkjedelig. Som om en halvveis analfabet hadde forsøkt å skrive en slags wikipedia-artikkel om Det Gamle Testamentet, og «krydret» omtrent annenhver setning med en avslutning á la «for Allah er barmhjertig, nådeløs bla bla bla». Terningkast 1.

Legg inn en kommentar