Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

En fjerdedel av asylsøkerne kom fra trygge land

amsterdamEn fjerdedel av asylsøkere som er kommet til Nederland i 2016 kom fra et land som de nederlandske innvandrermyndighetene, Immigratie- en Naturalisatiedienst, som tilsvarer det norske utlendingsdirektoratet, har på sin liste over trygge land, skriver Dutch News med den nederlandske Flyktninghjelpen som kilde.

IDN er ansvarlig for gjennomføringen av den nederlandske innvandringspolitikken, og er den instansen som vurderer alle søknader fra utenlandske statsborgere som ønsker å bo i Nederland eller bli statsborgere.

Ifølge IDN er syrere den største gruppen av flyktninger som er kommet til Nederland hittil i år. De står for rundt 1.000 av de 6.300 asylsøknader så langt dette året. Rundt 900 søknader kom fra borgere av Serbia, Albania og Kosovo, som alle er ansett som trygge land.

IDN endret prosedyrer 1. mars for å prioritere søknader fra såkalte trygge land i håp om at ugyldige krav kan bli avvist raskere. Landene er ansett som trygge hvis folk ikke blir forfulgt på grunn av rase eller religion eller i fare for tortur eller umenneskelig behandling. Personer fra disse landene kan fortsatt søke om asyl i Nederland, men må vise at deres personlige sikkerhet er i fare.

6 comments to En fjerdedel av asylsøkerne kom fra trygge land

 • Max

  For å unngå deltagelse i etnisk renskning, som blant annet pågår i Syria, må alle med asylopphold belage seg på å reise hjem når forholdene tilsier det.

  Å stjele folk fra andre land er brudd på folkeretten.

 • Anonym

  Det tar ikke lang tid før vi ser den første systemkollapsen i Vest-Europa. I følge det troverdige nettstedet ledarsidorna.se som drives av Johan Westerholm, var Sverige bare noen dager unna en kollaps da det ble innført grensekontroll.

  Det er ikke penger som er det største problemet på kort sikt, men de momentane fortrengningseffekter som en okkupasjon gir. En ren militær okkupasjon er faktisk mye bedre enn dagens. For en militær okkupasjon er planlagt. I planene inngår også sikring av liv og eiendom. Dagens okkupasjon kan ikke kalles annet enn ren villskap. Når et land besettes militært, tar en okkupasjonsmyndighet over der en okkuperte slipper taket. I dag er i praksis store deler av Vest-Europa lovløst. Ingen militærmakt har trådt inn i det vakuum som har oppstått når myndighetene har gitt fra seg voldsmonopolet. Det eksisterer mange steder kun på papiret.

 • Politiet: – Jenter i Oppland (SEX) trakasseres av (muslimske) utlendinger

  Politiet i Oppland har fått rapporter om et titall tilfeller av seksuell trakassering av unge jenter i Vestoppland, bare i år. Jenter blir bedt om å være forsiktige med å gå ute alene på kveldstid.

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/04/01/195208537/politiet-jenter-i-oppland-trakasseres-av-utlendinger

 • redneck med lav utdannelse

  i stedenfor å komme med skjellsord mot visse…

  så vil jeg få legge ved noe her..
  fra en seriøs og profesjonell samfunnsdebattant:(sjsd)

  http://www.dagbladet.no/2016/04/04/kultur/debatt/meninger/kronikk/terje_tvedt/43718906/

 • redneck med lav utdannelse

  sitert generalsekretær i europarådet:

  «vi må gjøre muslimene stolte»!!!
  SO FUCKING STUPID ANNOUNCEMENT!

  sj…

 • redneck med lav utdannelse

  Hva sier De?
  «Fredrik Williamsen»?
  til slike ytringer??

Legg inn en kommentar