Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Samarbeider om bioteknologi

Ofir_AkunisIsraels Science, Technology and Space Minister, Ofir Akunis, har signert den første avtalen i sitt slag mellom hans departement og California Institute for Regenerative Medicine innen bioteknologi, med vekt på stamcelleforskning. Avtalen ble tilrettelagt av det israelsk-amerikanske handelskammeret, som oppmuntrer samarbeid mellom USA og Israel.

Dette er «den skarpeste reaksjonen på alle de tåpelige tiltakene for å få istand akademikerboikott av Israel, inkludert her i California,» sa Akunis under signeringen.

«Denne avtalen vil utdype samarbeidet mellom Israel og California, og bringer sammen våre mest talentfulle forskere å presse grensene for stamcelleforskning og avansetre medisinske gjennombrudd i behandlingen av sykdommer som spenner fra kreft og diabetes, Alzheimers og HIV-AIDS,» sa den israelske statsråden.

Styreformann i det israelsk-amerikanske handelskammeret, Adam Milstein, sa på arrangementet at organisasjonen er «begeistret for muligheten til å fremme løsningen av en av de mest presserende problemer for menneskeheten, og styrke båndet mellom Israels folk og det amerikanske folk.»

«Israel har blitt et viktig senter for stamcelleforskning. Som en del av vår nye tilnærming til finansiering av stamcelleforskning ønsker vi å tiltrekke oss de beste og mest lovende prosjekter fra overalt i verden til California,» sa lederen for California Institute for Regenerative Medicine, dr. Jonathan Thomas.

3 comments to Samarbeider om bioteknologi

 • Kjersti

  Sørafrikanske UTC studenter i Cape Town har brent kunst, bøker, litteratur, malerier og alt som de knytter til «Hvite djevler» som de hevder har undertrykket dem i en bevegelse kalt «Rhodes Must Fall» som bygger på å fjerne statuer av hvite afrikanere. Svarte studenter gjennombløtet historiske malerier og skrifter i bensin og satte kunst og bøker datert århundrer tilbake i brann. Målrettet vandaliserte tilhørerne universitetet, sprayet graffiti som sier: «Apene er løs» og truet livene til hvite i området.
  De sang og danset mens de feiret ødeleggelsen av «kunst fra kolonitiden» og for å «kaste av seg lenker av den hvite undertrykkelse». Senere gikk de avsted og satte busser og kontorer i brann.
  De selv erklærte «sosiale selvjustis krigerne» feirer i dag på Twitter at «Afrika endelig blir avkolonisert» og «Den Hvite man» endelig får det han fortjener – tilsynelatende, fullstendig utslettelse av hans historie og i frykt for sitt liv.
  Hvite i Afrika frykter forfølgelse, utvisning, sanksjoner og blir ofte ofte —- myrdet —– eller trakassert på grunn av den antatte påstand om «skyld» for kolonisering. Helt siden slutten av kolonisering, har nesten alle afrikanske land gått tilbake til stammemotsetninger, ekstrem fattigdom, stigende sykdom, fullstendig mangel på noen infrastruktur, sult, gjeld og evigvarende borgerkrig med ikke en eneste nasjon på kontinentet som utmerker seg i noe eller å klarer kunne brødfø seg selv. Til tross for at de hvite bare er en liten minoritet, så får de skylden for alle problemene – selv når de har ingen innflytelse på beslutninger. Dette går så langt som å skylde på de siste etterkommerene i europeiske land som aldri selv hadde kolonier og heller aldri har kunnet klandres for den forferdelig tilstand Afrika er i.
  Arvede generasjons-overleverte anklager og forestillinger om «Slaveri» og «kolonisering» i Europa har ført til at et hopetall av selv hatende europeere aksepterer millioner av «flyktninger» fra Afrika – som en normal tilstand mens deres samfunn går mot borgerkrig. Overfylling av mennesker som har gjort om sine egne hjemland om til et helvete blir sett på som en måte å betale tilbake på og gjøre ting riktig
  Europa og Amerika nekter å gi den hvite minoriteten flyktningstatus, så tusenvis av hvite bønder blir drept eller torturert hvert år for sin rase.
  Lignende følelser som vist i videoen er uttrykt i andre deler av Afrika. Mugabe oppfordret den «hvite kreft» som han kaller hvite å forlate landet så snart som mulig etter at bøndene i mange år har blitt straffet med sanksjoner. Nå som de har blitt tvunget til å forlate landet står Zimbabwe overfor den verste sult krisen på flere tiår etter at jordbruket falt helt sammen.
  https://plus.google.com/114994600895257449164/posts/U9nyLWSiX9f

  • Anonym

   Negra vil gå tilbake til huleboerstadiet den dagen den hvite mann ikke lenger forsyner Afrika med mat, medisiner og annet utstyr.

 • Anonym

  Afrika tilhører negerne!(historisk sett)
  Europa tilhører de hvite!(historisk sett)

  hvite europpeeere har ingenting i Afrika å gjøre.
  negere har ingenting i Europa å gjøre.
  sånn er det med den saken.

Legg inn en kommentar